43179
-
steveh #37621 lolál ez akkor elég vicces ha ez még müködik. na erre nagyon kiváncsi vagyok. elméletileg müködhet mert ebben a patchben láttam már cyreket a kempjétől jóval távolabb -
Bhalage #37620 koszi
-
RogueGigi #37619 Beállsz cabáttal (vagy sorccal, kipullolni vele is tökjó, ha ml9 megvan meg gyilkolni is lehet vele) a bejárattól legtávolabb lévő ponthoz, tulképpen a háta mögé. beállítod a petet a falba (nekem ez nem ment mikor 1szer megpróbáltam, dejazaz én necróm volt, Stt simán megcsinálta), majd aszondod stand, átrohansz a bejárati oldalra, majd aszondod petnek hogy follow. Genyó átmegy a campen, kijön minden, elfutsz, vmi karival ott áldogálsz a bejárattól nem messze, amikor deagróznak a mobok, és elindulnak vissza, akkor odaslattyogsz cyrekhez, jobb klik, az a barom meg követ, ill elindul arra amerre álltál. El lehet akármeddig pullolni, mi levisszük a vízhez, bb foppal beállít víz alá, mobot meg levered jól, amúgy nem megy a víz alá, szal healelhetsz amennyi jól esik. kb ennyi -
RogueGigi #37618 elég eccerű a dolog, ha gondolod majd leírom, bár szerintem itt sokan tudják, nem egy nagy etvasz, ráadásul nemtom nem fogják-e javítani a köv peccsekben, ne lehessen így farmolni :) -
#37617 Igy van. -
Bhalage #37616 igy van de emlekeim szerint az osses mmmo rpg ilyen elven mukodik. -
RogueGigi #37615 Szerintem nem korrekt a dolog, most kiadni a kártyaszámod ezért, amikor csak kipróbálni akarod, asse tudod mi lesz tetszik vagy nem, szerintem ez sokakat jogosan elriaszt. -
#37614 hibibe vagyunk >.< a gond hogy nem nagyon tudjuk atm kihuzni cyreket, mert a falon átlagolos technikával egyszer már kijött elkezdtük focusolni de vmi nem volt jo és jöttek még, aztán meg bugos lett és mindenhol lehetett látni de nem lehetett kihuzni, meg ha tul meszire akarod huzni akkor viszaportolgat az eredeti helyére.
szal azt mondd meg inkább hogyan huzod ki biztosan :_) ma fogjuk a gt alá és gtae vagy catapultal rálövünk témát, ha nem megy akkor meg 3 ani meg 2 pbaevel bemegyünk érte hátha sikerál. -
Bhalage #37613 eleg keves "necro/caba/ml9sorc" van lyon hibiben, de koszi a tippet -
RogueGigi #37612 mármint trial gém acchoz a bankkártya számot, arra gondoltam. -
Bhalage #37611 ez mindenhol igy van nemcsak daocban -
RogueGigi #37610 jacina=1necro/caba/ml9sorc (caba talán a legjobb sztem)+fop bb. kis trükközés és leszólózható. -
RogueGigi #37609 Kis szemét franciák bakter, amúgyis gyanus, miért kérik trial gém acchoz a passt, rohadt csigazabálók.. pff nem csinál jó hírt egy amúgy nem szar játéknak az ilyen ostobák rájöhettek volna már erre. -
#37608 Ezek a ket het trialok ugy vannak, hogy ha nem iratkozol le, akkor automatikusan hosszabbit, azert kellett megadni. -
#37607 Köszi, megpróbálom. -
#37606 tiltasd le hogy további átutalást engedélyezzen a bank mythic felé, mást nem nagyon tudsz tenni szerintem :-( -
#37605 Egy kis help kellene...
A régi szép idők emlékére felraktam a trial-t kb egy másfél hónappal ezelőtt, de 1-2 nap után le is szedtem. Ezután jött egy Win halál, illetve ma, a számlakivonatom, miszerit a Mythic leakasztotta a 29xx Ft-t a számlámról. Egy kissé meg vagyok lepődve, mivel semmi ilyenről nem volt szó a trial telepítésekor, igaz, a számlaszámot meg kellett adonom (a nélkül nem lehetett játszani).
Nincs meg sem a subscription name ill pass. Az emil címem nem található az adatbázisukban... Ilyenkor mi a francot tehetek?
Thx: ex Gambell -
Bhalage #37604 7GOVunk van nem?
=) -
#37603 tök midn1 milyen class, ha jo az ellenfél grp ho caster is lehetsz ugyis rádmennek elsőre. csak nooboknál ér bármit is hogy classt téveszthessen, de azok meg amugyse kihivás. -
#37602 mondjuk az arti dolog érdekes német serveren. kb az a helyzet aki hamarabb tudja huzni a mobot azé pl govnál. de itt nincsenek olyanok hogy 24/7be campelnek (max cs), pl tegnap délelőtt 10 körül Lujoval duoba bevertük danost simán mert senki se volt, utána ugyancsak levertük duoba somot mert az is fent volt. eleinte azt hittük hüü de gáz lesz 6govot beütni de több bajunk lesz a 3 jacinával mert azt még nem tudtuk leverni szal arra tápolunk most :) -
#37601 Nekem valoszinuleg akkortol nem :) -
RocketyATwork #37600 sztem :f -
RocketyATwork #37599 bleh, nekem szeptemberig biztos nem aktuális :| -
RocketyATwork #37598 mindkettő excal iirc -
#37597 Melyik serveren van? Cluster utani idokrol nem tudok nyilatkozni :D -
RocketyATwork #37596 bakker miért rollol mindenki inconnut, saracen power
-
RogueGigi #37595 mondjuk már a saracén is, ha látok olyan staffal a kezébe biztos rámegyek. -
RogueGigi #37594 az. first target minden tanknak :) -
RocketyATwork #37593 hmm hmm :P neked is inconnu? -
RogueGigi #37592 Nekem van toaed caba külön accon ami most closed, de nem használom. Mondjuk a hippis bbom azon van rajta. Hmm esetleg bizniszelhetünk :) (ma már mondjuk jobb templatet csinálnék rá, de azért az sem Olyan szar, pl nincs rajta gov mert képtelenség volt hozzájutni, helyette egy 99es rog drop van rajta vmi 100feletti utillal :) ). -
RocketyATwork #37591 ha kell caba :d
-
RocketyATwork #37590 hmm rr5ös caba scalaral és traldoral, ingyé. mennyi idő lenne artikat össze szedni rá hangi? -
#37589 Piszok regota nincs pala egyebkent a legtobb grpban, meg a tank grpokban se. 2 fele endpoti kell :) -
#37588 Nincs jo pala albiban jelenleg, aki elerheto. Ez van. -
RogueGigi #37587 hmm most akkor excal/albiba nyomjátok? Anyám :P
Tegnap előtt nyomtam kicsit golba gingerékkel, borzalmas volt. 3 merc 3targeten, nulla assit, totál noob MA, én szerintem borzalmas volt az egész grp, de nagyon. El is gondolkodtam, hogy most vagy maradok prydwenen inkább (gwalék azért lehet nem a legjobbak, de messze nem ez a szint vazze), mer egyszerűen kiakasztott.. És ami a röhely, ezzel a nevettségesen szar csapattal is kinyírtunk fg middit, szal van ennél rosszabb is -
RogueGigi #37586 Mercek sírását meg majd hallgathatod, én leüvöltöttem bard haját, mikor elfelejtette benyomni end songot, mert iszonyat gyorsan ooe-re ütöttem magamat (+sprintelnem kellett cleric után :) ), és aztán meg várni hogy egy rohadt hátsó snares stylet benyomjak, na nemá :) -
RocketyATwork #37585 lehet tudok theut kölcsönbe excalon .p ha elindul cluster lehet grpolhatunk :f -
RocketyATwork #37584 nice nice -
#37583 Szoval a mighty 2 cleric, 2 merc, 1 sorc, 1 theu, 1 friar, 1 minstrel grppal megyunk. Lehet 1 merc az reaver lesz hamarosan, mert mint mondtam inkabb barati alapon szervezodo a grp. -
#37582 Van set grpunk. Elvileg heti 2 alkalom, de inkabb csak 1. Kemeny 4 alkalommal voltunk, mondjuk 6 ember fix, a friar/cleric spot az valtozo volt. Van theunk, Alissa, nem vilagvero theu, de a 4 alkalom alatt kb 100%-kot fejlodott. Nem we pwn grp mondjuk, mert tri spec caba helyett minstrel van benne, de inkabb csak ilyen barati alapon szervezodott a grp.