43179
-
#37741 háááááááát,láttam én már olyat,hogy 8 > 41 :-D -
RocketyATwork #37740 itt is lehet ownolni si _ templatebe :D és a legjobb set is elérhető 3 karakterel nem úgy mint a 40fős faszság, brrr :d -
#37739 DAoCban sincs must have item, ha 40 m8 is ott van mogotted RvRben. :D -
#37738 legdurvább instance a kicsik közül scholomance wowban ami full randomokkal (10db ember,szal 9+te) is 3-5óra bénaságtól függően,és ugye egy 10fős baráti társasággal ugyanez 1,5óra,enchanter disenchantolja ami nem kell,és a shardok kisebb nagyobb vagyonokért eladható
MChez 40fős zoral társaság kell,de MC cucc nélkül is lehet ownolni,itt nincs must have item,mint daocban -
#37737 jah,üres szerveren,ahol nincs szarrácampelve minden 0-24 megy ez simán,de ugye üres szerveren meg minek is játszani?:-D -
#37736 15-20p osszegyujteni ellenben konnyebb es megvenni, mint instanceben szopni. Multkor 20 p ertekben nyertem scrollokat (RS3, SoMalice 2, RS1)3 oras DV raid utan. -
#37735 nekem majd minden szet item esett elsőre wowban :-) daocban meg anno a guildleader feltölt 5animistát és megyünk encounterért aztán ad artit és scrollt módszer is elég jól bevált :-) ez alól csak azok az esetek képeznek kivételt amikor fidel tette ugyanezt ^.^ -
RocketyATwork #37734 persze ez csak low population serveren van igy gondolom én :D annyian lennének mint wowba akkor azt mondanám hogy wow >>> daoc set :o -
RocketyATwork #37733 előbb lesz kész toa set mint instance set :D legalább is ha tudod mit merre kell csinálni, kb ua luck hányados kell imohoz mint instancehoz -
RocketyATwork #37732 yep nerfelték azt is mert öcsémel 3-4 óra alatt kettő is dropolt anno... -
#37731 En egyedul az EoY scrollokkal szoptam igazan, de azokkal nagyon, tobbi az konnyen jott. -
#37730 En ugy szereztem meg, hogy Amorce karijan leptem eppen ki AC-ben (pl-eltem infit), amikor jott egy pm, hogy nem akarok-e IR-t farmolni. Mondtam nem, mert faradt vagyok. De-de jojjek, csak 3 probalkozas lesz, mert ok is faradtak. Na jo, beaadtam a derekamat. Elso alkalomra dobta es kemeny 18-ast sikerult random 100-zal csinalnom. A tobbiek nagy oromere ezzel meg is nyertem :DDD -
#37729 daoc pve rox! :-D nem kell 20x lemenni scholoba,csak 500x ML1.1,sokkal jobb :-D -
#37728 thx! -
RocketyATwork #37727 já whol -
#37726 megvan,ez most nyert,átveszem éppen a cuccot,új email,új password,este nyomjad az infót,és megy a 10es -
#37725 jah az lesz. artikbol már minden megvan kb , 1-2 scroll meg pár rare item +sc hiányzik még azon dolgozunk most. (legnagyobb szivás atm immo ring, kb 500x csináltuk végig és egyetlen egy drop volt csak) -
RocketyATwork #37724 Botond csekk pm again ^^ -
RocketyATwork #37723 zoarkatot hagyátok a végére, egy jó grp kell hozzá... sztem egyszerűbb mint szarozni vele -
#37722 de hogy ölöd meg őket 5 perc alatt mert ugye 5 perc mulva resetel vagy mi a pitli van. -
#37721 hát ez a gond nincs hero van helyette chanter eld meg egy 50es gombász >.< többi van. szal lehet még ha meglesz sc mindenkinek akkor ráprobálunk de érted egyik bm shield specces pve miatt champ is shield+slash specc éppen szal még respecelni is kell elég sokat >.< -
RogueGigi #37720 az egy csomó ember, 1necro 1bbal sokkan jobban hangzana.. illetve mi egy pullerral próbáltuk, de még az is csak 2.. -
#37719 3p 475g jott Dori <o/ Kosz. -
#37718 hero, champ, bm, bm, warden, druid, druid, bard? -
#37717 ja hát pala az hibibe sajna nincs pedig tank grpfarmba eléggé op dolog >.< -
#37716 Siman farmolhato 2 pala, 2 merc, 2 cleric, 1 theu setuppal. -
RogueGigi #37715 Amúgy inkább kidobtam templétből zoarkatot, egyszerűbbnek tűnt -
RogueGigi #37714 Szerintem is faszságot mondott, de requiel eszondta.. -
RogueGigi #37713 Én kevés híjján nekiálltam kitalálni mit lehet kezdeni vele, mert a vízből nem jönnek ki, és ugyebár ott egy sziget közvetlenül mellette.. Szerintem van rá esély, hogy necroval farmolható, csak kicsit nehézzé teszik a buzeráns nearsightolós mobok, de én szerintem csinálható lehet esetleg talán lehet hogy.. Kipullolni mindenesetre sikerült asszem egyet a hatból, csak a többi veszettmód ns-t spammelt a clericen. -
#37712 EoY is 100% pl. -
RogueGigi #37711 Rosszul emlékszel, aszondtam, beszéltünk stt-vel egy GM-el mikor AT nem droppolt, erre aszondta már nincs 100% dropos arti. Ami mondjuk vicces, egy gov ha pl nem droppolna mindig (amilyet én még nem láttam mondjuk), akkor bizony elég mérgesek lennének akik kikempelték.. -
#37710 de nem az ami kéne,szal megin :-D -
#37709 még zoarkatra mondjatok vmi jo megoldást :) mert a rogba lévő grpunk nem egészen ideális speccel elvérzik már a 7. körön :< jo rr1-2 mindenki no sc no resist etc, és 7körbe amikor már van hogy 2-3 mob assistba megy akkor az fáj eléggé és nem nagoyn tudjuk leverni őket. egyelőre hagyjuk és majd rr5 körül scvel meg rakal megprobáljuk megen, de ha van vkinek vmi tuti tippje az jöhetne. -
#37708 ez kira majd megprobálom a petes huzást igy mert én forditva csináltam, szal hátulrol ment a pet előre xD na midn1, nincs ml9 pet se de nem is kell mondjuk,
42es menta elég volt healni cyrek ellen ^^ de ez az elhuzás érdekes nekünk nem ment mert viszaportolt de megprobálom majd igy is mert legalább nem kéne bardommal kiteolni a bodyguardokat fél évig. -
RocketyATwork #37707 priv ment. -
#37706 Hmm, tri spec caba télleg üt, rr2-es caba, frankón Dartmoor cuccokban + néhény rog meg TK cucc, traldor charge és ütöttem hibibe 500-akat :) Teccik, kár hogy fel kellene artizni meg ML-ezni, és a hátralévő 2 napban nem hiszem hogy fogom :) -
#37705 Doooooooooooooori bazcsis nyomjad már a datát,mert haladnánk :-D -
#37704 Jah és ofc az iródnak támogatni kell a dual-layeres irást vagyis tudnia kell -
#37703 Dupla rétegű dvd-lemezre 8.5 giga hely.
Én innen szoktam lemezeket rendelni:
DVD-Papa
Igaz min. 100db-ot szoktam(sima dvd lemezből)de érdemes megnézni az árak miatt is ill. márkák leirása,tapasztalatok,stb -
#37702 vagy ha arra nem fér,akkor a tenyerére :-o