43179
-
RocketyATwork #37781 nah ez még a tegnapi móka volt :D
egyébként very ! -
#37780 újabb hard day at work? -
RocketyATwork #37779 nah cloudsong is megvan yuuhu :d -
Rockety #37778 animist-ml9chanter-blademaster-bard-4buffbot
ml5-presteps :P még igy is könnyű volt :d
reggelre megkeresem mert vhova elraktam számlaszámos papert -
#37777 nah,számot bazzeh,nem szeretek adós lenni :-D
mondjuk most megyek oszt ágyból dvdzés,szal csak holnap utalunk úgyis :-P -
#37776 na mai napom se volt hiábavaló,megváltoztatnak egy FVM rendeletet :-) -
#37775 Neki nem volt ennyire erthetetlen szovege. :D Keresobe irtam be par szot es a tied volt az elso ilyen. Lenne itt mindenkitol jo pelda. :D -
#37774 töröm a magyart,ez van :-o -
RogueGigi #37773 Ezekszerint pl botond nem ír ennyire helyesen? :) -
RogueGigi #37772 ha így lett volna, tőled idéz ^^ -
#37771 A mondataid szerkesztettsege jo volt. :D Aranylag a helyesiras is, ezert volt nagyon jo pelda. -
#37770 én is mondtam neki,hogy mást kéne,de ő kötötte az ebet a karóhoz,hogy a legnagyobb clueless n00b kell >.< -
RogueGigi #37769 Nem lehetett volna valaki mást választani? :p -
RocketyATwork #37768 0lo0l0ol -
#37767 A kommunikacios stilus kellett, mondatok szerkesztettsege etc. Direkt olyat valasztottam, amibol kulonben senki nem ert semmit. :D -
Bhalage #37766 ehehehhehehhehenynyeheeheheheehahahaahhohohohihihhietc -
#37765 és mennyi információ tartalma lesz az idézetnek egy külsős számára?:-D vagy lourker lektorálja a dolgot?:-D -
#37764 Nekem 2 megas volt belole, azok uberjo kartyak voltak :D -
#37763 Lehet tippelni ki kerult be a kommunikacios diplomamunkamba (nev nelkul), mint idezet. :p
"© Játékos 2004. júl. 14. 12:47 #28936
Sorry guys, valszeg én voltam az. És igen, már megint qrva nagy zerg volt, tele is lett a tököm az egésszel megint. Vmikor 12-1 között ki is léptem a rákba a grpbol, és mentem infivel kicsit, de toa nélkül sztem eccerűen sux. Hiába jó az sc-m, mindenki ilyen shade modba, meg ilyen msgket láttam, valakire ráütöttem 180at, erre vmi 90et az illető nemtom milyen állapota absorbált, szal wtf. Jól be is fejeztem tegnap mincer templatemet, dehát, csillió arti, 0áról elkezdeni megint, simple cba really. Mindezt úgy, hogy resistjeim nem lehetnek cappeltek, ugyanígy instru se, stb, bár több hp, meg +style, +meele dmg, etc, kárpótol, az a fél év amíg kész lesz az viszont nem. erh qq off. zoysterékkel is nyomtam 2napja, csak aztán léptem prydre segíteni egy irl havernak, pont mikor gregorian is megjött (előtte 7en wipoltunk egy rr9-11 hibbi fgot :) ), pedig szídni lehet ugyan őket (én is szoktam bármilyen hihetetlen :P gregorian is, zoyster többször is volt már 'gimp of the day' rankú a guildben, olyankor még a guild csatre sem tud írni, mindenki elkezde fikázni, szal fun :D), de rp-t azért szép mennyiségben csinálnak :)"
-
#37762 bár most kölcsön adtam másodunokatesómnak a p200mmx-em,abban egy igazi izmos 4megás s3as van :-D imperialism2 viszont elhasít azon is,szal jó gép az :-D 64mega ram 4tw -
#37761 stabil 70fpsem van mindenben vagy több,slizett x850et semmi nem használná ki még 10%ban sem (nem mellesleg asszem csak 6800ast lehet sztereóba kenni,ati még nem adta ki az ő cuccát ilyen témában,mert minek is ugye...),szal max arra lenne jó,hogy szarrá húzni a 2 kártyát,és szárazjéggel hűteni amíg kimérek 20ezret világcsúcsnak 3dmark2k5ben,és akkor én lennék az epeeeeeeen bajnok,ez meg vhogy nem ér meg nekem plussz félmillert :-P 1megás trident,meg 2megás s3as erőkártya meg lent van a pincében,szal :-o -
RogueGigi #37760 nekem hercules 128 volt akkoriban, isten volt az, még talán megvan valamelyik szekrény alján :) -
RogueGigi #37759 neked jobban megérne 2slizett 850es, sztem szart sem ér a single 800asod ahhoz képest. bár ha úgyérzed sok, az a trident még mindig jó választás lehet :D -
#37758 mert loreál bazzeh! -
RocketyATwork #37757 Tseng 0.5mb világverő van itt 500ft-é
:D -
#37756 pedig 5.6-os ati gyári drivert most szénné dícsérik,5.4-5.5-5.6 ezeket érdemes sztem,a régebbiek gázosak voltak -
RogueGigi #37755 haha mintha éreztem volna mit fogsz írni :) -
RogueGigi #37754 annyit nem akarok adni érte, sztem annyit nem is ér, kivéve ilyen botondoknak, akiknek mind1, mer fussa rá :) -
#37753 256kb-os herkulesek nagyon jó árban vannak ám :-P -
RogueGigi #37752 jaja azaz asszem :) bár az már 30 felett van egy kicsit. -
RocketyATwork #37751 más csipszet és több pipeline xt szériákon tho legalább is úgy emléxem :D -
RocketyATwork #37750 atitól melyik drivert érdemes használni? mert a mostani régebbi open Gl progiknál néha el rontja a modelre vetülő árnyékokat (real time változó árnyékokat, pl jedi knight academyben...)
sztem driver, bár fene tudja nem túl feltűnő csak hátha volt másnak is hasonló. -
RogueGigi #37749 9800asnak is van vmi újabb verziója, de még mindig 30 alatt van, míg x800 nincs nagyon 80 alatt :P
qrva juventusos árlista szerver jelenleg cseszik válaszolni, szal nemtom a konkérumokat, de kb korrekt nagyjából amit leírtam. -
RocketyATwork #37748 akkor szerintem jah és ha nem sokkal drágább érdemes a platinum editiont venni -
#37747 én a 9800prot cseréltem x800ra,ég és föld -
RogueGigi #37746 a64 3k vmi illesmi, nforce-al, meg ami kell :) -
RocketyATwork #37745 mi alá raknád be? -
RogueGigi #37744 van értelme x800at venni amúgy? ahogy elnézem egy 9800ashoz képest nincs 2x gyrosabb, de vagy 4szer drágább.. szerintetek? :) -
#37743 hát nem tudom. lyonessen kb szinte mindig mindent le tudunk szedni, egyedül cst kempelnek az emberek. ilyen somot malicet battler tartarost govot cbt zahurt stb szinte mindig le tudtuk szedni ha kellett. 2x annyian vannak lyon és negyed annyire sincs kempelve semmi se. -
#37742 jó,hát ezt vmi random betévedő n00bnak eladhatod,de én nem veszem be :-D