43179
  • Bhalage
    <cough>
  • Tafaya
    Szerintem midi oldalt simán törölni kellene az új szervernél, és meg is van oldva a probléma :)
  • Hangianix
    Nem kell felni, lovesem sincs a szociologiarol es nem is szandekozom irni rolad. :D Mellesleg opponens es konzulens is 5-ost adott, biztos a toled idezettek miatt! ;)
  • RogueGigi
    Azt ne mondd, hogy csernusi eset vagyok.
  • RogueGigi
    Bakter, office xp előadáson ülök, nem tudjátok elképzelni milyen szinten unalmas, ez gyakorlatilag már a fájdalom kategória.
  • Hangianix
    Jaja, ha lesz szociologia diplomam es kell valaki a diplomamunkaba, beleteszem megint :DDDD
  • RocketyATwork
    gigi megint iqzni próbált basszus

:D:D:D:D
  • Hangianix
    Ugy ertettem, hogy semmi = szarra nem lehet hasznalni. Cleric stun ra-t boostoljak, tuti, hogy uberwhine lesz, mert most vegre harconkent egyszer fog proccolni :D
  • Botond #37813
    warden melee sebzés groupra megy spreadhealként kivéve saját magad!

50sebzésnél ez ám az ultimate heal!
  • RocketyATwork
    jah de legalább armsmané durva
  • RogueGigi
    "- dolgozzak at az rr5 ra-kat, mert valaki uberdurvat kapott, valaki meg semmit"

ez így ebben a formában nem igaz, mindenki kapott valamit, csak valaki szart valaki meg jobbat :) Pl mincer rr5 mekkora lol már, pbae mezz peten, oszt ha a pet kicsit távolabb van akkor szinte biztosan resist (mint cleric mezznél), szal azis useless.
  • Botond #37810
    ez a wappon meg lehet nézni viszik e a relicet viszont súlyos :-D
  • Hangianix
    Ja igen, warlock chambert ne lehessen olyan valakire elloni, aki harcban all, nem addolnanak a kocsogok :D
  • Hangianix
    En egy NF szervert szeretnek, de OF RA-val.
    - grapplere tegyenek timert, vagy immunitast
    - ne lehessen tendrilt spammelni stun utan
    - sorc kapjon sojo line-t
    - shaman end chantot ala pala
    - speedwarp immunity
    - dolgozzak at az rr5 ra-kat, mert valaki uberdurvat kapott, valaki meg semmit
  • Botond #37807
    akkor zerker,az eredmény ugyanaz
  • Botond #37806
    amikor meg OF volt,akkor az volt szar,mert minden n00b lémer amgEt kempelt
  • Hangianix
    Svg-nek nincs charge es talan stoicism se? Szoval svg nem eri meg, ha nem lehet bger.
  • RogueGigi
    crap, OF magában, vagy toával, annak talán lenne értelme, de szerintem annak se.
  • Botond #37803
    mondjuk új determination mellett úgyis a 4-5svg powah lenne megint a menő :-o
  • Hangianix
    Mondjuk charge 3, no ml line, semmi bg. Tank grp power lenne meginkabb :D
  • Hangianix
    Hibiknel es Albiknal nem lenne gond. Friar csinalja a base buffokat, 2 cleric a speccet, nalatok ugyanez lenne. Midiknel nem lehetne castert berakni, mert nem jutna acu buffra ^^
  • Botond #37800
    Azért abban sok igazság van,hogy egyszerűen csak alkalmazkodni kellene az új viszonyokhoz,pár probléma megszünne lenne pár új.Mindenki sír,hogy toa így suxx úgy suxx,most kivennék,erre megint sírás. :-) Játékos állomány meg csak csökken csak csökken... Nem kéne megadni a választás lehetőségét,csak átállítani a szervereket erre az új típusra,egyből tudna alkalmazkodni mindenki hidd el. A fő gondokat meg 2 patch alatt helyreraknák. Előkotornám a druidepicet,azt mennék ownzolni. :-P
  • Hangianix
    Melyik oldalon? :D Non Toa, ranged buff serverek amcsiknak, ha Taf linkjere utalsz. Persze Catacombs, NF es az uj RAk. Ritka szar szerver, annal meg a mostani is sokkal jobb :D
  • RogueGigi
    Mi van azon az oldalon, innen munkahelyről nem látni..
  • Hangianix
    Marmint nem veszne, ha nem conc based lenne.
  • Hangianix
    Azert conc based, mert ha bard/pala meghal, akkor veszik az endu regen is, ha shaman meghal, akkor nem. Shaman endu meg azert jobb, mert hiaba van mezzelve, akkor is mukodik, nem ugy, mint a tobbieke. Paladin endu regen range meg egy vicc.
  • Hangianix
    Stealtherek se lennenek gond, ha lenne meg hol szolozni, duozni, triozni es stealtherkedni es nem a grpokra addolnanak allandoan.
  • Uberlama
    sztem meg simán faszság. a legtöbb ember OFet akar nem toa nélküli servert. a toa csak több lehetőséget adott rvrhez és a mostani (pláne 1.75 után) állapotba nagyon jo , balancelt abilityk általában, nem is olyan nehéz toazni (most csináljuk , ill 4en már ml10ek vagyunk szoval) és lényegesen öszetettebbek a fightok mint toa előtt.
    a ranged buff az egy faszság, egyedül stealthereket kellett volna kivenni a gamebol és megoldva. :)
  • RocketyATwork
    shaman endu regenek már ezer éve conc nélküli, max manába kerülő grp buffnak kéne lennie, 15min timerel vagy vmi ez hogy conc iszonyat faszság...
  • AngeLujo
    1 specbuffer van a groupba akinek még az endut is adni kell tehát midik vagy buffless rohangálnak vagy 2 shamyval és asszem egyik se egy oltári ötlet ^^
  • Botond #37791
    ezt fejtsd ki részletesebben lécci :-)
  • Hangianix
    Hulyeseg. Midik akkorat szopnak vele, hogy csak na.
  • Botond #37789
    warden > all :-o csak charcopy nélkül ez túró lesz,mert hogy én fel nem xpzek egy karit lvl1ről megint az 100
  • Tafaya
    Yay o//
  • Tafaya
    lol, szép.
  • Hangianix
    Hat bazze...
  • Botond #37785
    addig is nekünk kamatozik a zs :-D
  • RocketyATwork
    tudtam hogy elfelejtettem vmit... francba :F
  • Botond #37783
    szám?:-D
  • RocketyATwork
    vicces volt, vmit félre olvastam azt haver szólt rám hogy esetleg vegyem fel a köpenyt mert dropolt :d