43179
-
Bhalage #37821 <cough> -
#37820 Szerintem midi oldalt simán törölni kellene az új szervernél, és meg is van oldva a probléma :) -
#37819 Nem kell felni, lovesem sincs a szociologiarol es nem is szandekozom irni rolad. :D Mellesleg opponens es konzulens is 5-ost adott, biztos a toled idezettek miatt! ;) -
RogueGigi #37818 Azt ne mondd, hogy csernusi eset vagyok. -
RogueGigi #37817 Bakter, office xp előadáson ülök, nem tudjátok elképzelni milyen szinten unalmas, ez gyakorlatilag már a fájdalom kategória. -
#37816 Jaja, ha lesz szociologia diplomam es kell valaki a diplomamunkaba, beleteszem megint :DDDD -
RocketyATwork #37815 gigi megint iqzni próbált basszus
:D:D:D:D -
#37814 Ugy ertettem, hogy semmi = szarra nem lehet hasznalni. Cleric stun ra-t boostoljak, tuti, hogy uberwhine lesz, mert most vegre harconkent egyszer fog proccolni :D -
#37813 warden melee sebzés groupra megy spreadhealként kivéve saját magad!
50sebzésnél ez ám az ultimate heal! -
RocketyATwork #37812 jah de legalább armsmané durva -
RogueGigi #37811 "- dolgozzak at az rr5 ra-kat, mert valaki uberdurvat kapott, valaki meg semmit"
ez így ebben a formában nem igaz, mindenki kapott valamit, csak valaki szart valaki meg jobbat :) Pl mincer rr5 mekkora lol már, pbae mezz peten, oszt ha a pet kicsit távolabb van akkor szinte biztosan resist (mint cleric mezznél), szal azis useless. -
#37810 ez a wappon meg lehet nézni viszik e a relicet viszont súlyos :-D -
#37809 Ja igen, warlock chambert ne lehessen olyan valakire elloni, aki harcban all, nem addolnanak a kocsogok :D -
#37808 En egy NF szervert szeretnek, de OF RA-val.
- grapplere tegyenek timert, vagy immunitast
- ne lehessen tendrilt spammelni stun utan
- sorc kapjon sojo line-t
- shaman end chantot ala pala
- speedwarp immunity
- dolgozzak at az rr5 ra-kat, mert valaki uberdurvat kapott, valaki meg semmit -
#37807 akkor zerker,az eredmény ugyanaz -
#37806 amikor meg OF volt,akkor az volt szar,mert minden n00b lémer amgEt kempelt -
#37805 Svg-nek nincs charge es talan stoicism se? Szoval svg nem eri meg, ha nem lehet bger. -
RogueGigi #37804 crap, OF magában, vagy toával, annak talán lenne értelme, de szerintem annak se. -
#37803 mondjuk új determination mellett úgyis a 4-5svg powah lenne megint a menő :-o -
#37802 Mondjuk charge 3, no ml line, semmi bg. Tank grp power lenne meginkabb :D -
#37801 Hibiknel es Albiknal nem lenne gond. Friar csinalja a base buffokat, 2 cleric a speccet, nalatok ugyanez lenne. Midiknel nem lehetne castert berakni, mert nem jutna acu buffra ^^ -
#37800 Azért abban sok igazság van,hogy egyszerűen csak alkalmazkodni kellene az új viszonyokhoz,pár probléma megszünne lenne pár új.Mindenki sír,hogy toa így suxx úgy suxx,most kivennék,erre megint sírás. :-) Játékos állomány meg csak csökken csak csökken... Nem kéne megadni a választás lehetőségét,csak átállítani a szervereket erre az új típusra,egyből tudna alkalmazkodni mindenki hidd el. A fő gondokat meg 2 patch alatt helyreraknák. Előkotornám a druidepicet,azt mennék ownzolni. :-P -
#37799 Melyik oldalon? :D Non Toa, ranged buff serverek amcsiknak, ha Taf linkjere utalsz. Persze Catacombs, NF es az uj RAk. Ritka szar szerver, annal meg a mostani is sokkal jobb :D -
RogueGigi #37798 Mi van azon az oldalon, innen munkahelyről nem látni.. -
#37797 Marmint nem veszne, ha nem conc based lenne. -
#37796 Azert conc based, mert ha bard/pala meghal, akkor veszik az endu regen is, ha shaman meghal, akkor nem. Shaman endu meg azert jobb, mert hiaba van mezzelve, akkor is mukodik, nem ugy, mint a tobbieke. Paladin endu regen range meg egy vicc. -
#37795 Stealtherek se lennenek gond, ha lenne meg hol szolozni, duozni, triozni es stealtherkedni es nem a grpokra addolnanak allandoan. -
#37794 sztem meg simán faszság. a legtöbb ember OFet akar nem toa nélküli servert. a toa csak több lehetőséget adott rvrhez és a mostani (pláne 1.75 után) állapotba nagyon jo , balancelt abilityk általában, nem is olyan nehéz toazni (most csináljuk , ill 4en már ml10ek vagyunk szoval) és lényegesen öszetettebbek a fightok mint toa előtt.
a ranged buff az egy faszság, egyedül stealthereket kellett volna kivenni a gamebol és megoldva. :) -
RocketyATwork #37793 shaman endu regenek már ezer éve conc nélküli, max manába kerülő grp buffnak kéne lennie, 15min timerel vagy vmi ez hogy conc iszonyat faszság... -
#37792 1 specbuffer van a groupba akinek még az endut is adni kell tehát midik vagy buffless rohangálnak vagy 2 shamyval és asszem egyik se egy oltári ötlet ^^ -
#37791 ezt fejtsd ki részletesebben lécci :-) -
#37790 Hulyeseg. Midik akkorat szopnak vele, hogy csak na. -
#37789 warden > all :-o csak charcopy nélkül ez túró lesz,mert hogy én fel nem xpzek egy karit lvl1ről megint az 100 -
#37788 Yay o// -
#37787 lol, szép. -
#37786 Hat bazze... -
#37785 addig is nekünk kamatozik a zs :-D -
RocketyATwork #37784 tudtam hogy elfelejtettem vmit... francba :F -
#37783 szám?:-D -
RocketyATwork #37782 vicces volt, vmit félre olvastam azt haver szólt rám hogy esetleg vegyem fel a köpenyt mert dropolt :d