Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mert elmeletileg 75% power poolod lehet a +25 power cap es a +25 power hasznalataval...
http://www.unrivaledunity.com/phpBB2/viewtopic.php?t=952
Stajji ellen még én nyomtam fightokat, szal helyesen: 'Szegény stajjijjonnal nyomtaM'
soz 😛
http://www.mopmp.com/daoc/MythicsIncompetent.wmv
Hetvegen kinn futottam a gg-al csinaltam vagy 38k rpt szombaton...erre mindenkitol jottek fura beszolasok amit nem tudtam mire velni...na kiderult,van egy jopofa radar user minstrel a guildben aki a nagy bannok utan kidobta a kis radar moviejat...vegre sok munka es szopas aran azt hiszem,hogy talaltam egy jo guildet, erre mindenki ugy nez ram a szerveren,mintha en lennek a massziv radarozo, 0.1022-es IRS-el...bazz, es persze mindenki alapveto erkolcsi kotelessegenek erzi,hogy ezt az en tudomasomra hozza...
Szerintem CB szar, de mondjuk ez magánvélemény, minceren én is használom.. Szinte csak akkor volt értelme, amikor stealthben voltam, és valakire nyomtak egy aemezzt a közelemben, gyakorlatilag futás közben úgyis beszopod ha nem az elsõt akkor a másodikat. Max insta ellen jó, de manapság reflexbõl mindenki vagy 3 mezzt castol, pont emiatt, biztos ami biztos.
Valaki tudja gem of lost memories hogy mûködik casteren? Ez a mezz reduction most mit jelent? Ha bekapok mezzt akkor meg is töri, és utána immune vagyok?
mivel nekem nagyon gyorsan kellett nagoyn rovid ido alatt sct megcsinalnom, az enyim ezt tudja:
90dex
80valamennyi acu
80valamennyi con
20+ resistek (valtozo 20-31)
10cast spd
25heal
25buff
34powerpool
CB es EoY es Battler van benne mint artik.
kb 5-8plat volt a cucc... mert Stevehek "Mikor leszel mar lvl50???" etc nem hagytak beken ^^ hiaba RvRezni keellett nem ertem ra pvezni : )
van benne uber RoG amit olcson vettem ^^
anti hero
anti hero
anti hero
Stats
Str: 12 Hits: 240 Con: 81
Pie: 99 Dex: 101
Resists
Body: 26 Energy: 22 Crush: 26 (3)
Cold: 25 (5) Matter: 12 Thrust: 26
Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 25 (2)
Cap Increases
25 Dex
48 Hits
25 Pie
6 Power
6 Con
Other Bonuses
5 Buff Bonus
26 Healing Bonus
4 Spell Range Bonus
11 Casting Speed Bonus
18 AF Bonus
32 Power Percentage Bonus
Stats
Str: 12 Hits: 284 Con: 77
Pie: 99 Dex: 100
Resists
Body: 26 Energy: 26 Crush: 26 (3)
Cold: 27 (5) Matter: 25 Thrust: 27
Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 26 (2)
Cap Increases
25 Dex
88 Hits
24 Pie
Other Bonuses
5 Buff Bonus
8 AF Bonus
25 Healing Bonus
11 Casting Speed Bonus
26 Power Percentage Bonus
anti hero
ok ok tudom hogy szar RP de hat errol nem en tehetek ^^
anti hero
Lourker
midi frontieros este volt és végig ilyen golden rp + randomok 3fg+ zerg ellen kellett menni meg maelstrom top ellen meg ilyesmik ha jól emléxem reaver bomb nem is nagyon volt aznap este csak roaming. maellel volt egy érdekes csatánk akkor, bent álltunk egy kis kunyhóba, õk megjöttek instamezzel úgy hogy épp csata után pihentünk szal mindenki low manán meg RA-k nélkül de valahogy mégis kihaltak úgy hogy tõlünk nem halt senki 😊 ilyenkor jó érzés volt fentlenni irc-en és sajnálni õket olyan látványosan tudtak szenvedni 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Rock-al beszéltem nagyon remélem, hogy eltudnak jönni.
Elküldöm mindenkinek a cimemet és tel számomat priviben.
Meg azért mi visszatartottunk idõnként vagy 5fgnyi albot (ebben egy csomó stealther is volt, scoutok, etc, solo casterek), ebben benne volt sok ellentámadás, szépek, és kevésbbé szépek is 😊
Mondjuk a tied impressive azzal a halál mennyiséggel tényleg 😊 Kicsit több az idõ is, jó lenne látni az rp/hour sort is 😛