Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
persze mindezt meg a szabalyos keretek kozott😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
teljesen jogos...lassan kezdem elfelejteni,hogy ugy altalaban a magyarok isten modban, tudjak kijatszami/kihasznalni a kiskapukat, megkeresni a legdurvabb lehetosegeket(bugokat) es a hasznukra forditani, kezedek amerikaizalodni, ez nem jo😊)

Jah, droodomon most van egy mp vagy 99es drop, asszem ml4.2-nél nyerte egy haver, odaadta a kulcsot, drooddal kinyitottam, és hopp, 18%os buffbonusos mace, ideális 😊 És ez így eléggé common.
Buffbonusszal sztem nem kell foglalkozni, kell egy jó key-drop, azokban mindig van ilyen 18-20% buffbonus, aztán ha buffol csak átvált rá, és ennyi, kirakja a 2h slotba.
Hangianix
Buff bonust nem szabad beepiteni, kell szerezni par rog pancelt, vagy gyurut bonussal es cserelgetni buffolas elott. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
SI templatem cappelte a resisteket, skilleket, str/con/dex/qui/pie-t, powert es hp-t. 😄 Sajna az nem megy most, hogy legyen 35% power es minden mas cappelve legyen (osszes resist etc)

Pari
hehe...sebaj osszahasonlitgattam a tieiddel,s kozel ugyanazok,csak ok tobbet raktak a buff bonusra...viszont kevesebb a dexuk, meg a pietyjuk is...szal tan a tieid meg jobbak is!

Jaja, qrva jó kis templateknek tûnnek.. Mondjuk szerintem clericnek mindig is könnyû volt templatet csinálni 😛
Hangianix
Nem enged be regisztralas nelkul. Szoval felejtos. 😄

Hangianix
Szoval dex, acu (ez alapbol 11-12% power), heal, powerpool cap az alap. Kerdes az, hogy +power is ugy mukodik-e, mint a power cap, azaz novelheto altala a bevetheto power pool mennyiseg 😄

Mert elmeletileg 75% power poolod lehet a +25 power cap es a +25 power hasznalataval...

Pari
Cleric templathez. ex guildem ket jeles clericjenek templatje:
http://www.unrivaledunity.com/phpBB2/viewtopic.php?t=952

Hangianix
36444/36445-ot ajanlom figyelmedbe akkor. 😄

Pari
Asszem,hogy 1170 kapott rpnket halok megy egyszer...rp/death

Lehetsz akár rogban is, de battler charge piszok jó, ha rajtad az assist train, eoy meg sztem kötelezõ megintcsak.. Ezen kívül csak healing bonus pye cap, meg hit esetleg ami fontos. Dex.. nem tudom, hogy clericen mennyit számít. Mármint dex cap. Jah, meg baromi jó a power pool incrase, bakter, fop is sokkal jobb alattad, meg clericen amúgy sincs vmi sok power.. 😛
Krane szerint stajji crap player, legalábbis grpban, de amúgy irc-n jó csókának tûnt, meg én kicsit tisztelem is, mivel casterrel solozni.. Az már egy más kérdés, ha radarozik.. Aminek mondjuk van esélye..
Nah, javítanék elõzõ postomban 😛 Tehát stun feedbacket akkor használom, ha Hib casterek vannak a közelben, mezzt meg mindenkor máskor 😛
Stajji ellen még én nyomtam fightokat, szal helyesen: 'Szegény stajjijjonnal nyomtaM'
soz 😛
Hangianix
Az mit is jelent? En mar elfelejtettem 😄

Hangianix
Toltom is.

Hangianix
Hat ja, nem tudom mi legyen meg.

Pari
bah felkuzdottem 1,170re az IRSem😊

Igen arra jó, én minceren mindkettõt használtam, ha voltak casterek a közelben, akkor stunt, amúgy minden más esetben a mezzt, már csak a mezz poison miatt is. Szegény stajjijjonnal nyomtak 4 fightot, mind a négyszer csúnyán elbukta, aztán aznap már csak hugoltuk egymás, hallgatólagosan békét kötöttünk 😊 Mondjuk ment a duma is irc-n, hogy melyik baromállat adott mincernek insta pbae petmezzt 😊
Pari
btw itt a video linkje, tenyleg egy guildie, de O nem volt a gg-ba amikor en is ott voltam...
http://www.mopmp.com/daoc/MythicsIncompetent.wmv

Pari
Na banyek ezt megszopikaztam...egy hete jelentkeztem egy pure rvr guildbe,ahova rr5 a min beugro, de bevettek, mert egy ml10es full sc'ed, artied out icer minidg jol jon megha csak 3L7es is...guild neve:Guidance szerver:Merlin.
Hetvegen kinn futottam a gg-al csinaltam vagy 38k rpt szombaton...erre mindenkitol jottek fura beszolasok amit nem tudtam mire velni...na kiderult,van egy jopofa radar user minstrel a guildben aki a nagy bannok utan kidobta a kis radar moviejat...vegre sok munka es szopas aran azt hiszem,hogy talaltam egy jo guildet, erre mindenki ugy nez ram a szerveren,mintha en lennek a massziv radarozo, 0.1022-es IRS-el...bazz, es persze mindenki alapveto erkolcsi kotelessegenek erzi,hogy ezt az en tudomasomra hozza...

Apropó, nem is mondtam milyen kellemes meglepi volt, hogy némely sorc milyen jól mezzel prydwenen. Télleg meglepõ, mondjuk nem mondom, hogy sok, de azért van jópár korrekt csóka. Kicsit idegesített is, szal mezz spammot meg kellett törnöm párszor qc+stunnal, amit szétnyukolás követett, mert a clericek nem annyira jók ezekszerint 😊
Hangianix
Stunra hasznalnam, nem mezzre. A mezz-t az ugyis szpemmelik, a stunt ritkabban 😊

EoY-t ne dobd ki szerintem, nagyon ql egy csatában, ahol akármit csinálsz úgyis kevés a powered 😊 2 grp member meghal, eoy, és csá, egy csomó powert megspórolsz. Persze javítsatok ki ha tévedek, tudom, még kell healelni is fullra, de még így is jobban jársz, szal szerintem kötelezõ darab.
Szerintem CB szar, de mondjuk ez magánvélemény, minceren én is használom.. Szinte csak akkor volt értelme, amikor stealthben voltam, és valakire nyomtak egy aemezzt a közelemben, gyakorlatilag futás közben úgyis beszopod ha nem az elsõt akkor a másodikat. Max insta ellen jó, de manapság reflexbõl mindenki vagy 3 mezzt castol, pont emiatt, biztos ami biztos.
Valaki tudja gem of lost memories hogy mûködik casteren? Ez a mezz reduction most mit jelent? Ha bekapok mezzt akkor meg is töri, és utána immune vagyok?
Hangianix
Nincs jo RoG, az a gond. Mondjuk Zoarkatot nehez beszerezni es nem letszukseglet szerintem se. Sot EoY-t se mondanam annak, ha 3 karinak is lehet a grpban, mivel 1 mindig lesz fent.

mind2 jo, en CB parti vagyok : )
mivel nekem nagyon gyorsan kellett nagoyn rovid ido alatt sct megcsinalnom, az enyim ezt tudja:
90dex
80valamennyi acu
80valamennyi con
20+ resistek (valtozo 20-31)
10cast spd
25heal
25buff
34powerpool

CB es EoY es Battler van benne mint artik.

kb 5-8plat volt a cucc... mert Stevehek "Mikor leszel mar lvl50???" etc nem hagytak beken ^^ hiaba RvRezni keellett nem ertem ra pvezni : )
van benne uber RoG amit olcson vettem ^^

anti hero

Hangianix
Inkabb velemenyezd a templateket.

nem is, csak emain vot kicsi :p

anti hero

Hangianix
Hat, anno a BC is zerg guild volt. 😊

az en screenshotom nem aod grpbol keszult ha megfigyelted, hanem egy valravan/bc grpbol.. azok meg igazi zergguildek

anti hero

Tafaya
Nem, keveset voltam AoD "group"-ban 😛

Hangianix
Az elsoben van CB, de nincs Zo'arkat, a masodikban meg forditva. Melyik legyen? :o

Hangianix
Config Report
Stats
Str: 12 Hits: 240 Con: 81
Pie: 99 Dex: 101

Resists
Body: 26 Energy: 22 Crush: 26 (3)
Cold: 25 (5) Matter: 12 Thrust: 26
Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 25 (2)

Cap Increases
25 Dex
48 Hits
25 Pie
6 Power
6 Con

Other Bonuses
5 Buff Bonus
26 Healing Bonus
4 Spell Range Bonus
11 Casting Speed Bonus
18 AF Bonus
32 Power Percentage Bonus

Hangianix
Config Report
Stats
Str: 12 Hits: 284 Con: 77
Pie: 99 Dex: 100

Resists
Body: 26 Energy: 26 Crush: 26 (3)
Cold: 27 (5) Matter: 25 Thrust: 27
Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 26 (2)

Cap Increases
25 Dex
88 Hits
24 Pie

Other Bonuses
5 Buff Bonus
8 AF Bonus
25 Healing Bonus
11 Casting Speed Bonus
26 Power Percentage Bonus

te mar csak tudod ^^

anti hero

Tafaya
Zergben mindig kevesebb RP jön 😊)

én még sajnos nem tudom, hogy ráérek-e vagy sem, csak jövõ héten derül ki :/

nesze neked halal mennyiseg : )
ok ok tudom hogy szar RP de hat errol nem en tehetek ^^

anti hero

rock nektek mekkora guildetek van stormscale-en?:o

Lourker

Hangianix
Ok, szoval akkor 7.-e szombat. 😄

uhh jaja dede akkor elnéztem a naptárt és 7ére gondoltam

Hangianix
Grizli, 6, az nem pentek?

AngeLujo
azt már nem lehet túl nehéz kisámolni tbh 😊
midi frontieros este volt és végig ilyen golden rp + randomok 3fg+ zerg ellen kellett menni meg maelstrom top ellen meg ilyesmik ha jól emléxem reaver bomb nem is nagyon volt aznap este csak roaming. maellel volt egy érdekes csatánk akkor, bent álltunk egy kis kunyhóba, õk megjöttek instamezzel úgy hogy épp csata után pihentünk szal mindenki low manán meg RA-k nélkül de valahogy mégis kihaltak úgy hogy tõlünk nem halt senki 😊 ilyenkor jó érzés volt fentlenni irc-en és sajnálni õket olyan látványosan tudtak szenvedni 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ja és lesz kenyér is tehát nem kell Rock-ékra várni hehe

Mongjuk lehet Balinak be kéne szerezzek vodkát meg mondjuk narancslét

Én úgy terveztem, hogy elõzõ nap bepácolok csirkecombot és az mondjuk ebédre megsütjük tehát valahogy úgy kéne gyertek, hogy mondjuk 1-2 óra küröl tudjunk kajolni nem kell hozzatok semmit lesz sör ha valaki kocsival jön akkor szóljon, hogy milyen üdítöt szeret mert akkor lesz az is.
Rock-al beszéltem nagyon remélem, hogy eltudnak jönni.
Elküldöm mindenkinek a cimemet és tel számomat priviben.

Botond
megnéztem,régi anyagok teljesen törlõdtek,szal a remekmûvem az enyészeté lett :-(
Én halltam sokat, Zephina pl egyszer se hallt itt 😛 Pbae nagyon jó, csak ugye alá kell menned mindenkinek, amiben az is benne van, hogy néha nagyon megszívod 😊
Meg azért mi visszatartottunk idõnként vagy 5fgnyi albot (ebben egy csomó stealther is volt, scoutok, etc, solo casterek), ebben benne volt sok ellentámadás, szépek, és kevésbbé szépek is 😊
Mondjuk a tied impressive azzal a halál mennyiséggel tényleg 😊 Kicsit több az idõ is, jó lenne látni az rp/hour sort is 😛