Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
gratz lowbie :-D és ezt honnan is tudjuk?:-D
mint tudjuk wow a hülye gyerekek játéka

ps.: ding 57 on rogue yday!

xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
ennyi idõbefektetéssel már wowozhatnál is :-o
Hangianix
Nem gondoltam, hogy visszajovok jatszani, de azt foleg nem, hogy albiba. Mondjuk csak atspeccelek es megcsinalom az sc-t, ki tudja nem lesz-e jo. De vicces, EoY 1o3 az 3p+, 3o3 pedig 4p+, pedig nem nehez befarmolni, mert csak sargakat kell olni par oraig... 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

meg jo hogy EoY scrollokat odaadtad nekem anno hogy neked arra ugyse lesz szukseged : ) hehe most farmolhatsz

anti hero

xrealmer cheator ban pls<#banplz>

anti hero

Hangianix
De most eppen a cleric templatejen dolgozom, szoval Zoarkathoz ls EoY-hoz gyujtom a scrollokat.

Hangianix
Mindharom realmben. Midgardban bantam el velul a legkonnyebben. Meg rude spam utan se mertek megtamadni. 😄

Hangi te gamelsz?
talalkoztal mar warlockkal?

anti hero

/use2 is van figyelmetekbe ajanlom :p

anti hero

ezért kell supportra rakni szigorúan... az az 5-10sec hogy nem tud castolni petek miatt döntõ lehet.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Mondjuk sosem értettem mér sütik el egy caster ellen, én párszor kaptam zo agrot, de sok értelme nem volt, qc+pbae és bye bye 15min recast timeos szarság 😛
Azért mondtam, hoy noobok ellen tényleg jó, de ahol mindenki tudja mi a dolga, ott nem sokat ér. Nálunk én nyomok egy qc+pbae vagy ae dmg-et, és mind kihal rögtön. Kivéve ha én halott vagyok, de akkor meg amúgysincs sok értelme 😊 Hacsak nem valami végjáték, ahol már csak a grp fele él, ott is jó lehet. Nagyon helyzet függõ.
Hangianix
Ja es jo arra, hogy zerg ellen ne kelljen RA-t hasznalni. Sokszor lattam mar videot, ahol szurke druid pet 1 percig lefogott egy healert/clericet, pedig 2-3 utes lett volna max.

Hangianix
Zoarkat arra kell, hogy frissen rezzelt stb. healereket, supportot kiszedje legalabb 10 masodpercre. Addig a tankok tudnak olni. Smiterrel mondjuk vicces, mert egy crossrun + pbaoe smite comboval oltem mar 10 petet is 😄

Mert szerintem túlértékelik. Minden normális grpban van valami ae dmg dealer (ha más nem egy caba 10matterral, vagy egy battlemaster tank ae dmgel), akik piszok gyorsan kifingatják az összes zoarkat mobot, mivel van nekik vagy 100hpjük. Megjegyzem cleric elõvesze mace-e, és kinyírja az elsõ zo-t, akkor nem proccolgat ott rajta még addokat, de ez mondjuk nagy fightban kivitelezhetetlen. Kétségtelenül lehet jó is, de skilles ellenfél ellen nem ér sokat.
Pari
Uff,

Egyszer ugy kiprobalnam veletek az rvrt, szerintem millio uj dolgot tanulnek...az az igazsag,hogy az amcsiknak van egy elkepzelesuk,a gamerol, es mindenkibe azt sulykoljak bele,hogy az a faint...(tegnapis Hangi tempje, sokkal jobb volt,mint a ex guildem 2 decent clericjenek)...vmint, mar vagy 4 honapja probalok egy grpot osszeszedni Zoarkt farmolasra, mert szerintem faint(megha nem is illeszkedik jelenlegi templatembe) de AT , Erinyes Charm, Flamdancers, vagy SoKra osszeszedni egy csapatot is abszulut remenytelen, ott kikialtottak,hogy GoV mindenkinek, es kesz. Szvsz az EUsok sokkal skillesebbek mint az amcsik. Amugy eszrevettem a zoarkt nagyon felkapott euba, de miert? vki elmondana a lenyeget nekem?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Hangianix
Amikor atspeccelek Killerrel, onnantol kezdve mar oda se kell bb. Mondjuk nem tudok majd szoloban scrollokat vadaszni.

Hangianix
Shaman eleg jo egy stardroppa; buffwise szoval np. Valaszolt mar RightNow?

Pedig ez igy lesz. Akarcsak daoc-ban.
BB -m nek nincs toaja=\
Tafaya
PvE is for the weak... 😛

Hangianix
2 oraja Naxos akarmiket olok EoY scrollert. Zzzz!

meglátjuk newb!

zzz

Botond
Õszintén szólva ez a rész amit leszarok :-) és nem mellesleg kétlek is.
Hangianix
Kosz, hogy szoltal, de mar beszeltunk. 😊

Hangianix
Hat ha Mers hozza a bb-t, akkor neha lehet nekem mas karival kellene jonnom. 😊

Hangi még 1 dolog Tyson tervezi a visszatérést midibe szal szerintem ha kell még ember akkor szóljatok neki hátha beszálna a partyba

Botond a gyerekemék Egerbe mennek osztálykirándulásra és úgynézki megyek velük lehet felkereslek még úgysem taliztunk hehe
mondjuk ez nem fenyegetés volt

Hehe 7-én szombaton lesz az összeröffenés nem késted le de remálem a tesód is jön
mindenki megkapta a cimemet ?

ha nadon kell tank v. caster szóljatok nyugodtan... ha nem érek rá vihetitek az accot 😄D:

jah de eccer kell energiát beleölni azt kb 1 - 1/2 évig ráse kell nézni pve_toa részére camelotnak .Pp

Hangianix
Vagy nekem is kellene "talalni" egy +9 dex cap-es, +10 AF-es ROG mace-t, mint Toxii-nak. 😄

Hangianix
Ha nem kellene Zo'arkat, vagy EoY a templatebe, akkor tok jokat tudnek csinalni +powerrel stb. 😊 Ha Mersainnek kiszedik a GOA-sok Groog-ot OF-bol, akkor kezdunk oda is farmolni. Ole.

hát jah elég húzos encounter az egyszer biztos :F

mi a köv grpal farmoltuk:

2 warrior, 3 light tank (vagy csak 2 és egy pbt_rm) 3 healer és 2 shaman grpon kivül (ebbõl egyik rezzbot).

szal albiba 1-2 pala/arms, 2-3 merc, 2-3 cleric, theurg/sorc. csak utsó hullámot nem lehet cczni asszem, oda jól jön a guard + extra heal power

Hangianix
Pry/Alb-on atm szinte lehetetlen Zo'arkatot szerezni :< Mar van par ember, aki majd jon meg, de nincs meg a fix csapat, akivel addig csinaljuk, amig mindenkinek meg nincsen.

kár nem sokára kiderül hogy EU_gamerek skillzbe oda verik USát 😄D

Botond
hát nekem eu wow default céltalan,szal ja :-)
nem úgy, céltalanul xpz stvbe wtf? : d

Botond
StrangeThorn Vale :-o
stv ? wtf 😄

Botond
lépj be eu wowba,és céltalanul xpzz STVben,ahogy a nagyok :-D
cba to work, what to do ? T_T

Hangianix
Inkabb en is viszek sort, mert kizart, hogy Grizlinel annyi rekesz legyen 😄

Hangianix
Szoval Grizli, Bhal, Mersain, Zak, Dori, en a biztos.
Kerdes Kalinka, Lourker, Gatyo es Loth.

akkor én megyek jól 😄😄

LOL, akkor jó :-) azt hittem most szombaton volt 😄

jah és 75%-a a guildnek svéd 😞

/cry

Hangianix
Dori, ezen a heten lesz szombaton, szal... 😛

re: nah soz remélem jó volt a csirkecomb, dolgom volt hazai vizeken, köv alkalomal mindenképp ott leszek (remélem lesz?😛)

hangi: zoarkat megéri!!!111 - matter resist meg egyszerûen kötelezõ warlockok miatt szal inkább hanyagold energy-spiritet és tegyél matterre ha tudsz. egyébként elég fajin kis template mindkettõ.

mester: pmbe irtam egy-két dolgot. a guildrõl: kb 20-30 tag van, ebbõl 15-20 main karakter, 10-15 aktiv (7-10 hardcore dude) taggal. van 2 mage 2 priest 1 warlock 1 warrior 60on, 50+ van 2 warrior rogue(én) paladin + druid priest 40es szintjeik végén... Nekem teljes mértékben megfelel, 2 fg esetleg 3 fg aktiv 60asra hajtunk pvere, pvpre 1-2fg lazán összejön bármikor. Van egy néhány daocos face közöttük, excal alb-mid és prydwen alb/hib. Sac/kb ennyi 😄