Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Bosnyak az jo pl. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
fit életvitelt folytat :-D
Köszi de én is kocsival megyek majd.

de ha mindenképp buszozni akarsz nekem az is jó 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nem azt mondtam, hanem azt hogy arról jövök... :d bosnyákon vagy ahol neked jó

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Én nem valszinû hogy tudok menni 18-kor megbeszélésre kell mennem és este program is van, ha esetleg változna a dolog felhívom hangit.

Lourker

Hangianix
Grizli, ha nem sor kellene, hanem valami mas, akkor ird meg es azt viszek. Not ne irj, mert annyi penz nincs nalam es nem hiszem, hogy a foglalo befizetese utan hajlandoak lennenek BKV-vel eljonni hozzad. 😄DD

Hangianix
Oszinten szolva nekem a Pesti ut kb. olyan messze van, mint Grizliek (XV. ker ftw), szoval inkabb passzolom. 😄

Botond
jogos :-DDD
Hangianix
Az urasagoknak. A soforok nem ihatnak. 😄

"...sör az elsõ lépés a guminõk felé"

FAKE EDITED OMG

Botond
és akkor végülis minek is a sör?:-D
en is kocsival megyek szal Zak ha velem akarsz jonni jelezd pls es vhol felveszlek.. (ha jol emlekszem te is 11 v 22ben laksz)

anti hero

én kocsival megyek 90% (kocsinak látszó tárgy 😛) felvehetlek vhol, 17kerbõl jövök pesti út etc

Hangianix
Grizli, most neztem, te aztan kint laksz a p!csaban baszics. 😄 23-as akarmivel lehet odamenni Borarosrol, ha jol csekkoltam a terkepet? ja es van valami nagyobb bo't a kozelben? Mert en nem cipelem a sort vegig a fel varoson 😄

Botond
NFD nem kispályázott,nerf elõtt bespajzoltunk vagy 10-20at :-) meg ATbõl is :-) 2en a GMel szedtünk 3animist+egy vagy 2 bb,oszt nosza.Zoakartból is szedtünk párat.
Hangianix
Jah, regen ket ember leszedte es fix drop volt, most meg 4 oras gyilok, hogy dobja vegre?

ami nem nehéz de nevetséges nerfet kapott az a ceremonial bracer sztem...

Hangianix
Nem konnyu, de nem is uber nehez, figyelni kell es kell minimum egy fg, de inkabb fg+ bb-k. Csak nehez embereket szerezni hozza.

Zo az könnyû? A scrollok biztos, de az encounter nem annyira 😛
yep

😄D😄:

Hangianix
Ja, CS-t, Zoarkatot meg ilyenekt beleteszek. Mert konnyuek. 😄 Ja es a midi sidi megfelelo hauberkem kidobom. 😄

Hangianix
Na ez fun volt Bhal. Nem kell ide reju spec, kar, hogy fg rvrhez kell 😊

Kiváncsi leszek warlock nerf mikor jön, nagyon kell az a 30%os dmg nerf, moc után rr3as warlock leoszt 800as dmget az nagyon lol gyanús..
Aztán elfutottunk, és láttuk ahogy a keepbe maradt randomok kihalnak, majd kb 2perccel késõbb mael + 2-3 másik fg mid szétzergelt minket.. Mondjuk fele warlock volt, szal nyílván csak 'pár' szólózóról lehetett szó 😊
Asszem maelt is kinyírtuk ott, szal volt revenge is 😊
Hehe ja, fun volt megint.. Az az igazság, hogy töredelmesen be kell valjam élveztem a tower campet.. Elõtte fél óráig rohangáltunk, és CSAK zerg, illetve mael kinyírt egyszer, de még abba is beleaddolt pár noob warlock. Ugyhogy bm beloggolt chanterjével, és toltunk kicsi tower campet 😊
volt pár lol fight, albok mezzelve a tower keep oldalánál, kicsi luwi befut, pbae, 6halott 😊
shaman template

ha már ennyire rázizzentél toazásra hangi 😄

Tafaya
LOL

Tafaya
Csak erre vagy jó <#beka3>

költõi kérdés de...

mi másra?

:-))

erre jo vagyok, mi?

anti hero

Hangianix
Come on Bhal m8! Need your assitance (or plats etc 😊 )

Hangianix
Ez a Bite mekkora egy fasz. Egesz este egyedul nyomtuk, 2x addoltunk ra Progressivere, amikor midik a Legion Villa-t vagy mit campeltek, erre azt mondja, hogy mi vegig Benot campeltuk mert csak egy szolo alb grp volt (azok voltunk mi 😊 ).

Hangianix
Legalabb nem titkolom! 😄

Botond
még jó,hogy nem érdekember vagy :-D
Botond
na majd meglássuk ^.^
Hangianix
Es valaki hivja fel Bhalt, kell a penze 😄

Hangianix
Arra akart utalni, hogy hozzal fel giga ramot szombatra!

wrong conclusion this time, sadly :<

zzz

fék beirás ? oO

zzz

Botond
hétfõi fék beírásod elkészült már,mert most hétfõn ellõtted már a fõmûsorosat,vagy szemrebbenés nélkül ugyanaz megint?^.^
reggelire papot eszek, mi van?

:_)

zzz

Botond
ja,alkatrész árusok nagyon evul guysok,de errõl dori tudna mesélni :-o
Hangianix
Megadom a cimem, gyereknapra eleg lesz fel giga is toled m8! 😄

Hangianix
Az lehet, de az alkatresz arusok nem azok, mert penzt kernek. 😄

upgrade is your friend

zzz

Botond
2giga ram > all ^.^
Hangianix
Lattam Rielv-vel kint volt Gigi is, kivancsi vagyok, csinaltak-e a vegen counterzerget az albok. Nekem volt olyan, hogy ld-re mentem a lagtol es visszatoltesnel 3 percig nem kaptam meg a controllt a kari folott, mert toltotte az objecteket (volt vagy 30-30 albi/midi etc). Persze halott voltam, mire megjelent Killerbee.

Hangianix
Volt olyan, hogy olyan warlock add jott, hogy 3-an haltunk azonnal.