43179
-
#37981 nem , igy lesz ahogy Rock írja, vmelyik GM irta vmelyik topicba , illetve az egyik friday newsba volt amikor első pollon tul voltunk és másodikat irták ki akkor elmagyarázták eztet ha jol emléxem. -
#37980 én is ezt hallottam,csak semmi officialt nem láttam,és baromságnak is tartom ezt a koncepciót :-o -
Rockety #37979 már csak azért is ha ML raid van excalon, akkor ne szivd meg. -
Rockety #37978 nem, 2 toa 2 si 2 old zóna lesz és lehet utazgatni közöttük. Szal lujo kérdésére válaszolva igen 2 danost is lehet majd kempelni, legalább is én igy vettem ki noteokból. -
#37977 Fővárosok is közösek lesznek felpörgetendő a kereskedelemet,de a többi zónáról én eltérő véleményeket hallottam.Egyesek égre földre esküdöztek,hogy majd lehet sztereóban campelni danost,mások meg ugye azt mondják,hogy prydwen karik prydwen toába excal karik csak excal toába mehetnek be.Én személyszerint ez utóbbit tartom logikusnak,de hivatalosat nem olvastam még,szal vki tud vmit link plz! -
#37976 btw clusterről meséljen már nekem valaki valamit. a frontier közös lesz és a többi zónából pedig úgymond 2 lesz? tehát ha én akarok akkor 2 danost campelek egyszerre? vagy az megmarad serverenként külön-külön mindenkinek? -
#37975 Jön a patch jövő héten
Version 1.75 ready to be installed
We finished testing 1.75 and the release is planned for Thursday the 7th of July. As usual for releases of new patches, the servers will go offline in the morning around 9 :30 and they'll be available again in the afternoon.
Until then we invite you to download the optional Townart/Tutorial pack that will enhance the look of the outside of the capital cities and the starter towns as well as install the new tutorials.Please notice that you can only install this if you play using the Catacombs engine and that the new art and options won't come into effect until 1.75.
Az új grafikai csomag letöltése
A szerver clustering még odébb van
Note : as announced at the end of the server clustering poll the clustering of Prydwen and Excalibur will NOT happen at the same time as the release of the new patch. Tests will begin in the second part of July and you will have to wait a few weeks before the final clustering of the Frontier zones and capital cities. -
Rasti #37974 Sziasztok.
2 gyors kérdésem lenne:
Nem tudja valaki a DAoC-os support e-mail cimet ,ahova lehet irni ha gond van ?
Másik: Találkozott már valaki olyan hibával,hogy frissen telepitett daoc 1-2 napig megy rendesen,utána az én accountommal Excalibur serverre nem enged be,de más serverre simán be tudok lépni.
Azt irja hibának,hogy service not available !
Ha újrateszem daoc-ot akkor 1-2 napig minden jó megint ,utána ugyanaz a hiba.
Más account simán megy minden serveren. -
RogueGigi #37973 Láttalak middiben 2 napja, namostakkor hol nyomod? :P -
RocketyATwork #37972 nah tddben rr8at dingelni a trendi manapság, tegnap majdnem be is szóltam csúnyát :[ -
#37971 Vicces hogy a Mythic csak most jött rá hogy hallgatni kell a játékosokra is :)
http://www.camelotherald.com/more/2066.shtml
és
http://www.camelotherald.com/more/2067.shtml -
Rockety #37970 nekem azzal van bajom hogy időkorlátos az enc :[ -
#37969 nekem már jutott eszembe de aztán rájöttem hogy az egyik mob akkorákat pbaoezik hogy az fáj a petnek ^^ meg amúgy se kellett senkinek hogy megérje a próbálkozást :p -
Rockety #37968 vki próbálta már focusolni goldenspeart btw ?:P -
Rockety #37967 hát nem sokan :| de van egy pár régi face is around yah. -
Mester #37966 Visszamentél daoc-ba rock?:o Van még vmi élet ? régi arcok közül sokan maradtak? -
Mr. Perfect #37965 Kösz, de akkor honnan kell leszedni az EU klienst? Lehet inkább előre kellett volna kérdeznem, de most már mindegy, valszeg egy gépen csak egy próbaverzió aktiválható szóval passz. Viszont ha bejön a játék akkor remélem át tudok még jönni az EU szerverekre. -
#37964 tehát US, az nem a mi asztalunk, EU-s az emberek 99%-a
amúgy albion hát igen, lehet úgyis mondani hogy jól választottál, mi választottunk rosszul 3 éve mikor albiba mentünk ;p -
Mr. Perfect #37963 Mittomén. A download.com-ról szedtem le a klienst. Mindenesetre próbából a Merlin szerveren csináltam egy mage karaktert, mert azon vannak a legtöbben. Ja és Albion-t választottam. Jól tettem? -
#37962 EU vagy US szerver? -
Rockety #37961 magyarokal nem érdemes találkozni :<<< -
Mr. Perfect #37960 Van most a DAoC-ból 14 napos ppróbaverzió, gondoltam kipróbálom. Melyik szerverre érdemes menni, hogy pl magyarokkal találkozzak? -
RocketyATwork #37959 yep, fél guildjének fizeti accát... beteges picit bár ő pénze :d -
#37958 azé 12 accot fizetni az már húzos,amikor múlthónapban ment nekem 1amcsi 1eu wow,és a daoc akkor is éreztem,hogy ez már a hülyeség határait pedzegeti -
RocketyATwork #37957 asszondta srac hogy vmi L3as tech supporton dolgozik UK egyik legnagyobb desktop_pc forgalmazónál már nem emléxem pontosan -
#37956 unatkozó milliomosok unite \o/ -
RocketyATwork #37955 fidel kicsit lightosba nyomta sráchoz képest aki 6 eu és 6 us accot fizet :-O -
Bhalage #37954 grat
tho fidel> you ;< -
#37953 és a főboss lightforge helmet dobott a végén,szal kicsit csalódott voltam,mert ez már a 3. lf helm ami esik,és nem az én palámon landol :-( -
RocketyATwork #37952 PVE GOD :D:D: -
wh0 r0x :-o -
#37950 bár mondjuk ha fh és irc megnyilvánulást nézem akkor egész mael egy darab szar kivéve Reallyt és Minnt, őket nagyon kedveltem , velük jol el lehetett dumálni. -
#37949 lehet bár snoz több mezt nyert ellenem mint valg. (mondjuk nekem mindig is ellenszenves volt a srác, valszeg fh avatarja miatt ami gondolom önportré akar lenni, vagy lehet az állando hazudozások ircn és fhn , vmelyik vagy együtt az egész.) -
#37948 Mondjuk Valg jobb pac-cer mint Snoz, de Remish hianyzik. -
#37947 de mind1 mert felesleges vitatkozni a kb fél évvel ezelőtti dolgokrol. max annyit még hogy mael akkor se volt már tul jo mert a legjobb játékosaik már nem játszottak régen ennyi. -
#37946 sztem meg felénél se voltál ott már NFbe pláne végén pont amit Lujo mond amiatt, Kairamar Andrilyn és társai voltak sokat velünk 2nd clericként. Nekem mondhatsz amit akarsz de amikor az akkor legjobb mael grp buffolás közbe bemezzel minket és 1 halállal leverjük őket add nélkül akkor nem mi vagyunk a roszak. -
#37945 én nem nagyon emléxem olyasmire hogy maeltől többet haltunk mint amit nyertünk (NF szigorúan), másik hogy te elég sokat excaloztál is a "vége" felé. volt olyan hét szerintem hogy fg vs fg-be nem kaptunk ki a maeltől, ha volt add az más ofc. legacyt 100x többre értékelem mint a maelt. maelstrom akkor volt iszonyat über amikor OF-be még snozki remish és tsai játszottak, na akkor tényleg kb 5%-ba nyertünk ellenük (meg 3 power relic befigyelt náluk meg 25% pierce a mi friar nélküli groupunk ellen). szal azóta mael se a régi és hát mondhatjuk hogy nem is új :p -
Bhalage #37944 ja tavolbol a emlekek megszepulnek : )
na csak ennyi a velemenyem attol hogy nem jatszunk ott nem azt jelenti hgoy csak szar grpok vannak mostmar etc, hanem inkabb azt hogy egyaltalan nem latunk bele hogy mi tortenik ott : )
mael meg eleg durva grp nemhinnem hogy le kene nezni becsmerelni (bar ense vagyok annyira oda toluk, de ismerve mekkora kibaszott noobok vannak prydwenen nem csoda hgoy rp pltek magukat fel a francba), az aod caster grp egyaltalan nem tudta felvenni veluk fg vs fgt, rossz grpsetup es tsai.. es sztem ok sokkal tobbszor oltek meg minket mint mi oket...
: )
sztem -
#37943 mert nektek jobb radarotok volt :-D -
#37942 nem tudom, harcoltunk minden ellen kb , de ne felejtsd el a mi grpunk is kb rr8+ mindig pár rr10-11el, ált nyeri az ember a mezt, casterek nem tudnak nagyot sebezni mert van minden resist, tankok szivnak mert bg grapple bof 2*soi van, és a mezzt 90%ba nyertük ami nem mind1. ált szitu volt hogy enemy mezzbe 2 tank kb chargol be egyik lendületből grapplet kap (grpunk ekkor már szétszorodott annyira hogy egészet nem tudják BL cuccal befedni) amitől ütni nem tud csak futni másikat assist dd 1-2 kör ha nem pattint demoralt, (enemy support mezzbe ne felejtsük) ha igen akkor se birja soká, másikat kill után és onnan tiszta. ennyi.