43179
-
RocketyATwork #38021 cúna báci -
#38020 jujj,ez a parasztozás ez már megint AoDos szint >.< -
#38019 ops még megjegyezném hogy persze válaszod nincs arra amit én irtam , és semmi useful commentet se tudsz összehozni ami inkább szánalmas mint nevetséges, de hát a paraszt ember az már csak egyszerüen tud gondolkodni ^^
ps: gyk--> Botondnak ment :) -
#38018 azért a mai napot herr.lujó nyerte,neki sikerült semmi perc alatt megint hülyét csinálnia magából,de megszavaztathatjuk a közönséget is,ha gondolod :-D -
#38017 itt inkább te vagy az ugymond trigger , ha meglátja az átlagember hogy a te neveddel jelzett postba aod szo találhato máris felmegy a vérnyomás mert tudhato hogy egy ujabb idiota clueless postot olvashatunk, de hát hiába ahogy szokás mondani cipész maradjon a kaptafánál, ugyanugy idiota maradjon az ami, Botond :) -
#38016 Kár,hogy töröltem a screenshotokat is daoc könyvtárral,volt egy képem AoD guildházról.Az ajtó fölé 32es betűmérettel volt írva a mottó: "Stealthadd nélkül sehova!!44" Be kéne linkelni,milyen jó kis flém alapanyag lenne. -
#38015 azért Übi komolyabb választ bírt összehozni,de ez a primitív trágár szavakkal operáló komment méltóbb az AoD régi híréhez ^.^ -
RocketyATwork #38014 ez csak az Aod Saga: Az elitizmus árnyékában 4dik fejezet, amikor sok sok paladin és fire wiz 2-3fg ftw in odins m8s!!! után realizálódik hogy a clericnek van vmi spellje (függelék, 15sor) ami hpt ad vissza.
!! -
#38013 very first of all, fo (már csak hogy megmaradjunk a stílusnál)
másodjára nekem a keepfight nem jelent örömet egy hangyafasznyit se mivel általában dual logolok és egész egyszerűen nem bírja a gépem amikor 250 gomba, 150 hibi és 200 albi van egy kurvanagy (tehát még1 lassító tényező) keepbe. pontosabban bírja, erős 2 fps-el és akkor már csak játszani kéne valahogy. legacyn kívül 1 rvr fg nem venne be animistet de valószínűleg Gigi perma keepeket fog campelni és anik tömkelegével fog találkozni...
és tudod mit igazad van, szarok a realmre, mer amikor vérpistike kijön a lvl42-es 2h paladinjával és elüvölti magát a CG-be hogy "FOR ALBION" és ezzel kiwipe-ol egy relic force-ot, vagy egész egyszerűen olyan birka hogy képtelen a relic zergre stickelni amikor az próbál guardokat elkerülni (OF ofc) és behúz mindent amit talál. ja és ezután a többi birka inkább segít neki megölni a guardot, ezzel lebuktatja a relic force-ot, ahelyett hogy hagyná vérpistikét kihalni és mikor a guard visszament akkor rezzelne... szóval nothx, a realm elmehet a sunyiba, _én_ akarom jól érezni magam nem őket akarom boldognak látni :p -
#38012 lols. ehhez csak annyit teszek hozzá hogy anno még albiba rvr idő felét nálam a keepekbe valo afkzás tette ki mert mentünk védeni-elvenni keepeket amiket kimondottan utáltam :)
De te meg csak ne beszélj realmért valo tettekről, te roleplayer noob, aki abbahagyta daocot is :) -
#38011 Igaz,hogy az AoD játékstílusától teljesen idegen a realmban gondolkodás,így messze kerülitek az olyan tevékenységeket amiből a ti kis FGtek+stealth addon kívűl más is profitál,de talán Gigi egyszer majd tenni akar a realmért,és elmegy relicezni,vagy várostromra/várvédésre,és ott sokak hatalmas bánatára szép számmal felvonulnak animistek.Szóval csak a teljes körű tájékoztatás érdekében vetettem neki monitorra ezt az információt,hogy bizony azok a csúnya animistek is energy alapon fogják dezintegrálni. -
#38010 nem számoltam mint döntő RvR tényezőt ;p bár valóban még talán a bomberek is energyk de a lifetap az biztos az -
#38009 animistnek is van energy alapú spellje -
RogueGigi #38008 jah télleg bakter, azzal nyomtam egy csomót, és valahogy misseltem hogy az energy.. na akkor még ezen reszelni kell :p -
#38007 manaeld (spec nuke + pbaoe), manachanter (pbaoe), thane, kb ennyi -
RogueGigi #38006 energyn nemtok javitani, inkabb mondjuk tobbi sistem legyen jobb, mint energy. Ki nyukol energyvel? -
RogueGigi #38005 Bakter, gondolod kérdeztem volna hogy csinálják többi realmben az erinyst? :P Hippiben csak 4 animist felshroomol, és csá, hal minden mob mint kenny.
nekem most igy nez ki sistek:
Body: 22 Energy: 15 Crush: 29 (2)
Cold: 26 Matter: 21 Thrust: 28 (3)
Heat: 25 (5) Spirit: 21 (5) Slash: 28
-
Bhalage #38004 akkor elneztem , nem birlak kovetni=) -
#38003 ja ^^ -
RogueGigi #38002 ez most nem hib, hanem alb template lesz :) -
RocketyATwork #38001 nekem is csak egy mp_feet kéne de cba :| lehet ráveszem magam később, de amig többiek szaroznak templatel addig nsnek gyűjtögetek, eddig gov_scalar_goldenspear_som_rod_battler_malice :d már csak ctd kell arti wise :S -
#38000 En vartam vele heteket is jobb resistert. :D Mondjuk Immo ringnek rossz statjai voltak meg es egy 99% reszt csinalhattam ujra, de az 1.1p-bol kijott mindennel egyutt. -
#37999 Azt hittem cold. -
RocketyATwork #37998 erinys én is hanyagoltam a végén, nem éri meg... vesztek 5% energy_spirit resistet asszem de nem érdekel :S
Body: 27 Energy: 16 Crush: 25
Cold: 26 Matter: 15 Thrust: 26
Heat: 22 Spirit: 15 Slash: 26
ez a végleges, ha nagyon nagyon gáz lenne akkor megszerzem erinys, de nem hiszem hogy 15%-16% spirit-energy vs 21%-20% olyan sokat számitana, nem éri meg nekem azt a 3-4 napot amig erinys megvan igy legalább lehetek cwoc :S -
RocketyATwork #37997 sm pbae is spirit ? -
#37996 nekem az 50%-os spirit resistemre elég csúnyákat ártanak a theuk, szóval azt biztos nem hagynám ki. ja meg tegnap kaptam egy 818-as pbaoet ugyanerre a resistre... ^^ -
Bhalage #37995 theurgist will <3 you? -
RogueGigi #37994 az a gáz, hogy bár a template az isteni el kell ismerjem, de túl sok nehezen beszerezhető cucc van benne, szal inkább váltottam, csináltam egy újat. Mondjuk erinyes templateben 25dex 25int cap van, amit csináltam AT-val könnyű itemekkel meg csak 22dex meg 15int, de leszarom, vidékre jó lesz az is :) sistek kb hasonlóak, spiritet legimpeltem, úgyis csak mid pbae csinál vele valamit, ha jól sejtem semmi más, az meg viszonylag nem túl gyakori. -
RocketyATwork #37993 kis leechelés tegnap lvl 1 artikal és no scvel =
ding 1l8, feel the power
xDD -
RocketyATwork #37992 200+ 1.1 után igen igen igen igen, megvan a két immolated ring :D -
RogueGigi #37991 lol jellemző :) -
Rockety #37990 midiben 2fg pwr volt, kapott a mob 6 savagot azt jó van -
#37989 2 pala fog 4 bosst egyszerre, mikor már nincs add akkor 3 theu felpetezett 1-et fullra, többiek szétlőtték. ugyanez még 3x, a maradék 2 mobot lezergeltük simán mer volt egy csomó időnk. főmob meg iszonyatokat üt, szerintem megenné a 3 mercet 3 ütésből ^^ szal ott 2 petspam általában elég volt és 2-3 caba/sorc szétlőtte a francba a mobot :) -
#37988 8+3-mal siman meglehet csinalni, de 3 theu kell. Lehet kevesebbel is probalkozni, de jobb biztosra menni. Amikor legutobb probaltam, eloszor csak ket theu volt, de egyszeruen nem tudtuk leverni. Ja es az egyik kari necro volt a power miatt. -
RogueGigi #37987 Ez kb mennyi embert jelent? mittomén 2 tank tartja agrót casterek felpettelik meg lenyúkolják/pbaezik? -
Bhalage #37986 fg+ al csinaltuk albiban
igazabol a theu petspam volt a jo dolog nem a melee power.
(sztem) -
RogueGigi #37985 Valai csinálta már erinyt Nem hibbiben 1fgal? Állítólag alboknál 3merc 1 pala grp lenyomja időben.. Valami infó? -
Mr. Perfect #37984 Hogy serénykedik az enyhe költői túlzás. Amíg ez megjelenik még legalább két év eltelik. Amúgy ígéretesnek tűnik egy MMORPG a Warhammer világban. -
#37983 A Mythic serénykedik
Klatty
-
#37982 na akkor azt nem olvastam,thx