Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Mellesleg kiba nagy midi zerg volt tegnap. Elkezdunk harcolni midikkel, majdnem lenyomjuk oket, jon az ujabb grp - ha nem hatba kaptak, akkor oket is majdnem lenyomtuk, de jott vagy egy hibi grp (Legacy) vagy meg 2-3 midi grp, Maellel az elen.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
4 orat voltam Pryn most fent. Holnap reggel valamikor? 😊

hat mikor vagy fent edes bogaram?

vagy lyon hibiben /send bhalage
vagy prydwen albion /send duracellus
ezek a lehetosegek...

anti hero

Hangianix
Bhal, mikor tudnad atpasszolni az 5p-t? 😊

Ami a szar, hogy xpzni pbaevel jó, viszont tank grpok a gank grpok igazándiból 😛 Pl amit mael használ az jó, 3healer, 1 shaman, 3tank, 1sm.. Mondjuk hib support lehet jobb, warden+droodok, nem is tudom, asszem õk is megtervezték a setupot, vegyesen minden realmbõl 1-2 class. Pl 4merc/bm, drood+cleric+healer, bard valami ilyesmi volt, esetleg volt warden, nem emlékeszem.. Bár mintha 1 caster is lett volna.. Prydwen.neten a tdd privaton folyt a diskurzus, csak aztán prydwennel történt valami, és mintha már nem lenne meg.
Camlanon iszonyat sok volt a bug abuser még amikor utoljára próbáltunk ott guild grpot összehozni, aztán gwalék végülis megcsinálták az 50es grpot, én abbahagytam. Viszon a koncepció ott az kell legyen, hogy mindenki beloggol eccerre, valamelyik capitalban, aztán go valami xpzõ helyre, némi szövettség sem árthat 😛 El kell menni valami nehezen megközelíthetõ helyre, pl dragon zone, csak ahhoz meg pbae majdnem elengedhetetlen, abból is legalább 2.
itt is lehet lvl 25ösként menni és játszani a fasza gyereket 😄😄

csak hát sírás a vége, camlanon kéne xpzni ua lenne a téma :E

zzz

Botond
hivatalos oldalon van kliens letöltés :-)
Tafaya
Jaja 😊)) Lvl 43 körül volt egy caster killem is, criticalt kapott az ae dotbol 😊

Hangianix
Ezt nem tudom. Valamit az update-nel kell allitani, de hogy mit.

Mar csak azt mondjatok meg honnan tudom leszedni toa-t
Ja es holnapra lesz memoria is szla menni fog remelem jol.
Nem. Rightnown fel se tudtam lepni akarmit probaltam. Elkuldtem nekik sima emailben tegnap es ma mar muxik.
Mar el is felejtettem milyen geci jol nez ki Groog. =)
Hangianix
RightNow-n keresztul akkor mukodott?

Hangianix
Penteken nem leszek egyaltalan. :<

Megvannak karik exalon szal kesz vagyok =)
Holnap csak 10 kor tudok feljonni penteken viszont joval korabban.
Hangianix
Mersain, jo lenne, ha irnal mikor jossz es hova... Azt hiszem most atlepek Avalonra.

Hangianix
Nem vettem eszre, hogy irtal, eppen alkudoztam. 😄 10p azert sok azert a mace-ert, barmennyire is uber.

Botond
létszámlimites BG miatt elég sok ganker ki fog szorulni,na meg eleve lesz egy csomó ember aki az easymode "questelés közben gankoljuk az épp hogy zöldeket félhpn 0manánál feelingre fog utazni"...
Botond
de :-)
ott nhem mindig?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

5platot tudok adni mate

anti hero

Hangianix
Icebender Runed Coffin Hammer
Cold: 8%
Energy: 3%
Crush: 4%
ALL Magic skills: 2 pts
Bonus to Dexterity attribute bonus cap: 10
99% Quality

Hmm, Bhali, azt hiszem megis kellene az a par plat 😊

Hangianix
Lattam jon par midi, ae dot az ajtora, mindig volt 3-4 stealther 😄

Botond
lv31?az már nagyon overkill amgEnél :-DDDD
Hangianix
AE dot amg kapujara? 😄 En is ezt csinaltam a shamannal, mondjuk en mar magasabb szintu voltam, 31 vagy 33 azt hiszem.

Tafaya
Emléxem lvl 21-en mentem ki mmgE-hez a cabammal MCL miatt, simán meglett, még killem is volt 2 😊)

Hangianix
DAoCban volt ido, amikor ki is lehetett menni lvl 22-eskent 😄

realm vs realm nem keverendõ player versus player enviromentel

menj ki emainba lvl 22esként 😄

abban meg sztem igazam van amit bgrõl mondta, persze városokban ugyanigy fog menni a dolog deh quest zónák lefognak tisztulni nagyon szvsz...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
wowban is :-)
daoc pvp szerverén legalább lehet solo xp-ézni instancekben

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
ilyenekre mondják,hogy vérpistikék ^^
Tafaya
Pont azt írtam hogy az nekem nem normális pvp 😊 És mint írtam jó ötletnek tartom hogy bárhol lehet RvR-ezni, de valahogy kordában kellene tartani, mert most hogy a játékosokra van bízva a dolog nem ér egy kalap sz@rt sem az egész.

Botond
Nézd,ha neked az a normális pvp,hogy lvl28as karikat 60asok üldöznek tíz percig az a te dolgod.WoW pvpje és úgy van kitalálva mint daocé,hogy normál szerveren xpzel,aztán ha akarsz go BG és hent,mint daocban is xpzel aztán ha érzed az erõt go frontier,pvp szerver is ugyanaz,mert már xpzõ zónákban lebasznak,kivéve ha nagyon kicsi vagy és saját zónában xpzel,vagy ugye daocban ez lvl10 alatt...
Tafaya
Hahaha ezen jót nevettem.

Tafaya
Igazad van, csak én azt hittem hogy ugye a WoW úgy készült hogy a Blizzard megnézte hogy a közkedveltebb MMORPG-kben mit nem szeretnek a playerek és ezt megcsinálta rendesen. Kivéve ezt a honor rendszert. imo.

amikor kijön BG mondjuk ezek a gankelések sztem nagyon lefognak redukálódni...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

az a baj hogy te normál_daoc servert hasonlitod össze pvp_wowal mint a többiek is leirták...

jó tanács: a legtöbb online gameban a PVP, az igazi pvp olyan mint wow_pvp server ala camlann... kicsi vagy szopsz, ennyi. ha ez nem tetszik ne menj pvp szerverre 😄

Tafaya
Nem, a vicces az amikor nyálcsorgatva várják a trainernél hogy meglegyen a lvl 10 és leessen az immunity...

Hangianix
En is jatszanek Camlannon, csak a 3 bd a /lvl 20 utan az vicces.

Tafaya
Nem egészen 😊 Nekem a Camlann is tetszett alapvetõen, kérdezd csak meg a többi AoD-ost, csak amikor azt láttam meg tapasztaltam hogy belépés után 10-15 lila stickel rám csak hogy élvezhessen azt mondtam hogy köszönöm, ebbõl nem kérek. "Normál" szerveren tudom hogy ha RvR zónába megyek akkor simán megölhetnek.

Tafaya
Az meg nem normális PvP. Szerintem alapvetõen jó ötlet ez hogy semleges területen egymásnak lehet esni, saját területen meg csak akkor bánthatnak ha te is támadsz, de az hogy egy 60-as kari képes 3-4 percen át egy 28-ast üldözni csak hogy legankelje és ezért nem jár semmi negatív dolog az gáz. Az egész nekem azt vetíti elõ hogy a Blizzard a vérpistikékre épít és az elsõ nagyobb kiegben már isteneket lehet gyártani.

Botond
seggfejség ott kezdõdik,hogy az emberek képtelenek felfogni,hogy a PvP nem a pvp szerverek sajátja,ugyanúgy van pvp normálon is,mondjuk fõleg meglep az ilyesmi figyelmen kívûl hagyása olyanoktól akik 3 évet nyomták daocban normál szerveren :-D
Botond
prydwen+excalibur=normál szerver => tömény PvE :-o ha jól értelek
Hangianix
WoW-ot egy fiatalabb korosztalynak csinaltak, mint a DAoC-ot. A seggfejek tartjak el Blizzardot, majd hulye lesz olyan rendszert csinalni, ami nem tetszik nekik.

Hangianix
Ok meg VN-rol loptak! 😄

Tafaya
Ha PvE-t akarok akkor EQ2-zni mennék... Tudom, ez a PvP szerver hátránya, de naív voltam egyrészt a játékosok irány hogy nem lesz ennyi seggfej, másrészt a Blizzard iránt hogy lesz annyi esze hogy megnézi a többi játékban lévõ ilyen seggfejek arányát és ez alapján nem csinál ilyen rendszert. Szerintem kár egy ilyen játékot így elrontani, de õk tudják.

Botond
normál szerver...
Tafaya
Hát akkor megvárom a bg-t meg hogy milyen hatása lesz, de nekem kurvára nem jön be hogy vérpistikének attól áll fel hogy 50 szinttel alacsonyabbakat öl questelés közben mert semmi büntetés nem jár érte.

a petek nhem fixen 12% mannát visznek? Vagy valaki világosítson fel :o