Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Lehetni lehet,csak egy sorcos albgroup alapból nyeri a mezzt.Onnan meg már a 50-50% esélyed beesik 10%ra...Hangi is fárasztott,hogy na de bárd lullabyzzen+eld nearsightoljon,na de ha belegondolsz mennyi az esélye,hogy bárd elsõre kiszúrja a mezzer sorcot clipping rangerõl 2 mach 5-6al közeledõ groupnál és targeteli és pontjókor lullabyzza,vagy eld ugyanez nearsightal,és mennyi az esély,hogy félafk átlag sorc béluka találomra rábök vkire a grouppunkból és /face mezz mezz mezz utána meg mittomén mivel interrupt interrupt interrupt,akkor eléggé látható,hogy melyik a sanszosabb. :-D
Hangianix
En ezert kerdeztem:

3,0, Killerbee: "it was a killeable grp 😊"
3,0, Aiyoku: "aye ofc"
3,0, Galahhand: "crap we lost this"
3,0, Gwaeder: "got a gfx card that doesnt like my pc :/" <- sorc
3,0, Koja: "they was 9 😊"
3,0, Galahhand: "no excuses 😊"
3,0, Wiesh: "MOC3 sucks"
3,0, Galahhand: "guess"
3,0, Galahhand: "that grps had nice droods as i had nses all casters and they kept nuking :x"
3,0, Rellik: "was messed rooted most of that fight, couldnt realy BG :|"
3,0, Killerbee: "then yell: run to me 😊"
3,0, Galahhand: "when rooted say so in /g and we 'll be coming to u so u can change bgs"

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Szemtol szembe, nyilt terepen mezzeltetek le, ugy hogy ti oldalra kanyarodtatok. Az a szornyu, hogy nem is instaval, vagy barmilyen interrupttal akadalyoztatok meg. NFD bard egy kalap szar egyebkent, a sorcunk meg jo (ez volt az egyetlen elveszitett cc-je), szoval nem tudom, hogy tortenhetett. 😄

sztem mind3 realmben lehet nagoyn jo grpot csinalni, de 99%ban nem ilyen grpok szaladgalnak..

anti hero

Botond
700k \o/ még 3 este van jelenésem és gém over megin
gyujtsd is az rpt mert igencsak el vagy maradva .)

anti hero

Botond
ja,lol of day moment >.<

Egy kéthete dumáltunk Hangival,hogy miért is sucks daoc,és miért roxxor wow még pvp terén is,és mondtam Hanginak,hogy végülis a fõ gond még csak nem is az,hogy fps szintre süllyesztették daoc pvpt,hanem hogy sorc loveinnal annyira elvetették a súlykot,hogy az elmúlt 3 évhez képest most annyira inbalance a gém,hogy egy átlagos alb group ellen egyetlen esélye van hibiknek/midiknek,és az az,hogy talán elbasznak vmit mégis,és ennyire egyoldalú még sose volt.Hangi vadul tagadott,tegnap lenyomjuk õket mint bélyeget,erre bepróbálkozik egy na talán 9en voltunk szintû témával,de ezt õ se gondolja komolyan,majd kiböki a frankót:
a sorc elbaszta :-DDDDDDDDD

truely made my day tbh :-D
Botond
nem is lenne gond,mert új lezz add megameights szisztem miatt van nonstop akció,mindig akad egy jótét balek aki dob rpt hol hangi hol bazsi,de ez a 10-20sec lagspikes ez vicc >.<
Botond
régi szép idõkben ez emain amgnél volt a létszám amikor csak aod volt ott add nélkül :-DDDDD
Hangianix
Kivancsi vagyok, ma mit talalnak ki, miert volt lag. Talan a tul sokan akartak jatszani, lesz a megoldas 😄

zerg!!!! mindjart felloggolok 52edinek ^^

anti hero

gondolj bele, clusterel ez milyen sok lenne...

😄😄😄

zzz

:S

zzz

Botond
prydwenen 51en vannak összesen :-D excalon 94...
Botond
0 Andred
18 Pendragon
319 Mordred
326 Gaheris
422 Kay
425 Pellinor
430 Gawaine
447 Nimue
448 Bedevere
459 Iseult
461 Palomides
466 Bors
500 Igraine
542 Morgan
589 Tristan
703 Galahad
940 Guinevere
944 Percival
1174 Lancelot
1440 Merlin

11053 - TOTAL PLAYERS ONLINE
amcsi player statisztika helyi idõ szerint éjfél-1 körül
nalunk meg egy sikeres ml4 raid volt lyonon (kb 150 emberrel) szal a tarsasag kis mlxp utan ml6+, vasarnap ml7 raid, ml8 mar megvan lalalalalala
joejt all

anti hero

Botond
na ez a pe+fg add+stealth add on stick feltette a pontot az i-re irány az alvás :-D
Botond
na végre tévedésbõl leverünk vmi mid grouppot,fordulok bárdra,hogy stick és tünés erre PE add,és padló 2perccel késõbb...még egy kör azt megyek a francba,chanter nélkül ez így szar :-D
Hangianix
De nevetseges volt a lag.

Hangianix
Rellik jo BGer egyebkent, de abban a fightban nem csinalt jol semmit.

Botond
Octagon kilépett bevettünk egy román hero srácot,se BG se toa se semmi,szarrá ver minket mindenki :-( 1 órája ez megy kezdem qrvára unni...
hat a BGeren tenyleg sok mulik 😛

anti hero

Hangianix
Nem ellenetek. Ellenetek a bg-erunk baszta el es a sorc. Kulonben nem volt gond egy hibi grp sem, leszamitva Legacyt, de akkor nem fg-vel mentunk es 1 emberen nem volt buff 😄

Botond
nem raktam le,mert bement perfect mezz :-D tegnap leüvöltötték a hajam,hoyg wtf egybe vannak mezzelve én be twfelek lolz n00b stb :-DDD
Hangianix
Nem, mi egyet oltunk meg toletek Octagont, de nem tudom, hogy vesztette el a mezz csatat a sorc. Utana reloggolt, mert azt mondta GFX bug 😛 De a vicces az, hogy rr3 hibi csapat kipicsazott minket, mert ket healt tudtam nyomni lag miatt, en azt hittem elment a ket insta is, de nem. Szerintem letettek twf-et es mi meghaltunk alatta a lagban ^^

Botond
vagy te voltál a vicces theu aki rámrakott 2 petet+agrózott 2 merc is rám,én meg végig interruptoltam a clericet,végül a mercek legyûrtek 10perc után,de akkor már cseszhettétek?:-D
Botond
ilyen 5perces állunk 2 piros kockával az nem feeling,elsõ runra rögtön mael lesöpört,aszondom na,jobbak,de ez a lagcheatelünk style,pfft

mael lesöpört még egyszer,igaz akkor beszopták volna még úgy is,hogy épp fg albot fektettünk ki,aztán õket,de addolt még egy fg midi,na ott fogyott ki a power...aztán mégegyszer lenyomtak tiszta fightban :-D
Tafaya
Ejnye Boti, PE lemegy, egy egyszerû laggal meg nem bírtok...

Botond
asszem fel is oszlik a group,vmi randombalfasz albok épp most picsáztak ki minket félórás fightban,mert többnyire lagspike hegyek csak...clericek 2 powerleech között ellagoltak 20kilóméterre...
Botond
melyik fight?mikor PEt leszopattuk és a közben érkezõ 8 albit is egyszerre?:-D
Botond
8...de a faszom már a kibaszott kurv@ lagba b@ssza szájba!!!!
Hangianix
Na Botond, ezt nem tudom, hogy vesztettuk el. 8-an voltatok, vagy 9-en?

Hangianix
Mersain, hogy ne unatkozz ^^:
ML1 Pre-req Raid Saturday 12:00 UK Time
From Sat May 14, 2005 12:00 pm to Sat May 14, 2005 2:59 pm (included)
ML1 BG Raid
Sun May 15, 2005 6:00 pm
ML3 Group Steps
Sat May 14, 2005 3:00 pm
ML3 BG Raid
Sat May 21, 2005 6:30 pm
ML2 BG Raid
Sat May 14, 2005 6:30 pm

Mondd meg melyikre ersz ra. Jelentkezek a nevedben rajuk es a prequesteket meg megcsinaljuk.

bakacs tibor : )

anti hero

Hangianix
De BB mindig van! Csak ugy hullottak a zoarkat petek 😄

Hangianix
Lassan 😄

Botond
mondjuk az felvonultatott IQt figyelembe véve elég szûk körbõl lehet választani >.<
AngeLujo
nem én, mondjuk láttam amikor kiröhögött szal sok pénzér elmondom ki az! ;<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
ki a f@szom a settenkedõ?lujo vagy ubi?sose bírom ezt megjegyezni,felírom mosmá...
(szal nem tuti😊

anti hero

3millional speccel legalabbis a sörrel a kezeben vmi ilyesmit mondott

anti hero

"lassan átspeccelek rejuvra"

rly? 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jo spec a smite tenyleg csak BB nelkul se buff nincs se resist de egyebkent a legjobb spec a smite =))
de tenyleg
: )

anti hero

Hangianix
Mai nap utan mondja nekem valaki, hogy szar spec a smite Bhal. :p Stunolni meg azert stunoltam mindenkit, mert aki kijott mezzbol purge-gal, az rossz ember. ^^

Botond
hát attackchant 4tw >.< majd átadom neki,mit ajánlotok,azt lerendezitek
12k és viheti, annyi egy új acc asszem, ha elviszi mindkettõt akkor 20k. 😄 tényleg nincs rá szükségem.

pl hullám ? 😄. Long story cut short: észt gyerekel duoztam végig szinte lvl 40tõl, de scammelték az accát és most új karit inditott azt én + öcsém + gatyó + észt immár legál accon D: xpzgetünk.

jah bazz miért nincs paladinak AKÁRMILYEN gagyi anytime style, ez az autoattack nagyon gáz rogue után :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
meg mi ez az lvl 58 AFK?:-D ilyen Bhalage style,hogy semmit nem csinálunk végig inkább beleülök az éppen soros PL hullámba?:-D
Botond
Firehammernak - ha emlékszel rá - lehet kellene,hogy külön accra költöztesse az asszonyát,csak mondjatok vmi fiktív árat aztán mehet az alkudozás
én szivesen eladnám de csak magyarnak, külföldivel való tradelés nem pálya...

magyaroknak meg nem kell szal innentõl kezdve megvagyok vele áldva 😄

zzz

Hangianix
30 percem volt ra 😄 650-nel abbahagytam 10 perc utan az ld-k miatt. 😄 Ja es mi ebben a leech, csak segitettem rezzeimmel a fellow albikat 😄DD