43179
-
RocketyATwork #38141 3 hónap múlva fele ennyi player lesz azokon a szervereken. -
#38140 http://guilds.camelotherald.com/realms/index.php?server=Lamorak&realm=&v=&t=champions
hehe -
#38139 naja :) -
#38138 tafaya ez egy elég clueless post volt tbh :<
persze vannak az ilyen jupiter tanítványok akiknek ebből áll a qbarjuk, de egy warden "picit" többet tud -
#38137 Nincs -
#38136 Igaz nem teszteltem,de ha jol vettem ki a patch note-bol, van /level 40-re...catacombs karik kivetelevel. -
#38135 En nem rerollolnek. Annyit szoptam ToA-val (nem is a sajat karikkal, hanem masokeval kulonbozo raideken, arti huntokon :p ), hogy max akkor mennek ilyen helyre, ha lenne charcopy, ami nincs. Ujra felhuzni egy karit, ujra megcsinalni a questeket az zzz. Esetleg, hogy tudjak a 3. realm-mel is jatszani angol kornyezetben :D -
#38134 Csöcs Mindenki,
utobbi idoben inkabb a GWnek szenteltem magam,de orommel jelentem,(amit gondolom mar majd mindenki ugyis tud:), hogy beindultak es jelen pillanatban (us hajnal 2-4 kozott) is 1400-2000 fovel futnak a 2 uj "classic" (no toa,ranged buffs) serverek. -
#38133 Radmennek a tankok, BG. Elfordulnak, meghalnak :D Es 176 vagy mennyi az alap? Meg AE bolt, hat bazz. -
RocketyATwork #38132 jah CONE_AE dd-n nincs dmg fall , oda nézela zt mindenkinek árt annyit :E -
#38131 Megneztem a bainsheet. Hat bazz. Nem ertem miert mondjak azt, hogy nem durva, ha egy beaddol rad, siman kicsinalja az egesz grpot es lehet eszre se veszed :p BG-zve a legdurvabb hibi caster imo. Plusz uninterruptable taunt (2300) es pbaoe root :o Meg egyeb nyalanksagok. Szoval reroll bainshee Dori :) -
#38130 grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple grapple boooring boooring -
#38129 na de mint tudjuk warden > all ^.^ -
Bhalage #38128 na persze .. zzzz -
Bhalage #38127 nerf tobb power jon vissza mint eldemnek;< -
#38126 En is probaltam, de nekem az lassabb, mert oda kell vinni az egeret :< -
#38125 ja mondjuk én egér görgővel váltok qbart általában szal a shift + x nálam nem szól be :) -
#38124 De nem, mert ott meg tudom, hogy shift4+4 az mi meg ilyenek. Rangerrel meg jo, mert a qb ketton olyan nem fontos dolgok vannak es azokra, ahogy Stalek is mondta, csak klikkelek. -
#38123 én külön qbarra wardennel csak buffokat meg artikat/potionöket raktam ki, többire nagyon ráállt már a kezem. infin meg külön idegesít pár dolog ha 2 qbar van :) szal imo leginkább healer classoknak jó ez a sok qbar mer amúgy is nagyon sokat kell használni (wardennel 5+1 pl) -
#38122 Ja, lehet megerne az osszes potiont, artit (5) kirakni. Pl. SotG-nak muszaj latszania, kulonben mindig elfelejtem :D -
#38121 Szerintem meg egyforman lehet jo grpot mindenhol csinalni. Ha azt nezzuk, hogy fix 8 kari lehet bent a grpban, akkor nem mondanam, hogy albi a legjobb, ha lehet benne cserelni (pl 1 bger 1 caba), akkor nem rossz. -
RocketyATwork #38120 próbáltam, de már annyira megszoktam a shift+1/2/3-t hogy idegesitett inkább , bár artifactokat/potionoket/convoker ml-t kirakom egy másikra QBre és az jó volt, de spell amit sokszor használok az már vhogy nem arra a jó öreg sheeftelés .p -
#38119 amugy meg legjobb grpot albiba lehet csinálni atm :) -
Marchus #38118 champon ugyanígy bg, potionok, stb... -
#38117 nem igazán látom bard miért op. mondjuk nekem ritkán áll a kezem az instamezzre mert castolos is elmegy ált vagy ugy is sosolt az enemy.
Mondjuk most nagyon idegesitő desktop crushom van, és logba mindig azt irja hogy nem tudta betölteni vmi drum meg lute itemet ami mokás mert max harp van nálam... és bizonyos idöközönként mindig ledob desktopra, ha hajozok valami másik zonába akkor meg ahogy beérek >.< -
Marchus #38116 jah, qbindet én is megszoktam. Az extra q-barokat olyan stuffokra használom, amit egyébként si egér kattintással szoktam használni, pl potionok, artik, 1-2 RA, ml-ek, és insta spellek... -
#38115 hát kétlem tekintve hogy nem igazán rvreztem még bard most lyot kivéve o.O excalos si cuccba lévő 0 artis rr2es bard meg nem mérvado. -
#38114 Ti hasznaljatok a tobb qb-t? Clericen egyszeruen nem jo, mert 5-ot hasznalok aktivan (ok, abbol egy a potion :D ) + 9 dolog van qbindelve es nem szokik ra a kezem, hogy nem valtok. :<
Rangeren ellenben jo, mert 2 qb van osszesen, oszt elerem mindet egybol :D -
RogueGigi #38113 bard oped
healer oped
sorc oped
hehe minden csak nézőpont kérdése :) -
RocketyATwork #38112 jó az új caster speed, bard nyomatja end songot többiek meg sprint chanter speed mellett, na ennyit arról hogy kell endut varázsolni -
Mersain #38111 Eddig mindig arra panaszkodtak hogy tul sokmindenre kell figyelni bardnal .... -
#38110 ezek csak tények :< -
RocketyATwork #38109 Cwy múr with dévid hászelfut -
#38108 hát a bárd igen mesze van attol hogy nerfelni kéne mert talán a leguncsibb és legroszabban megkreált ccer kari a 3 közül. Sorc egyértelmüen op, healer meg háát, szal az se szar. Bard az igen gáz, mezzelsz ,sos , endut fel aztán mezz spam amig van manád meg instadd, ha egy pet van rajtad és nem ütik le akkor mehetsz afk, zo-t el tudod néha nyomni meg fzt évente egyszer kb ennyi. izgis ^^ -
#38107 de kedvencem a pvp szerveren online 90account :-D ott minden zónába jut 1db player(egy része ennek buffbot mondjuk,de sebaj),és azok ölik egymást :-D -
#38106 Vegre tudtam a negros kepemet postolni FH-n. :D -
#38105 cluster van már,vagy még csak 1.75? Amúgy látszik,hogy nyáriszünet van,máris 286acc online excal+prydwenen,ebből már majdnem kijön egy relic force :-o -
#38104 Na végre, ideje volt a bárd nerfnek :P -
#38103 lyon is csak bardal. na rox >.< rightnow >.< -
#38102 van vkinek desktop crush ? :( mer lyon egyfolytába crusholok, mondjuk pryn meg egy se volt szoval nem vágjuk atm mi lehet :( hallott vki ilyesmiről mostanába?