43179
-
#38101 op warden pow pool :D (érdekes bug mindenesetre)
-
#38100 Illene. Mar kaptak egyet, mert az ae bolt es egyeb dd kb 50%-kal volt magasabb, mint az ellen hasonlo classainak single valtozata :D -
RocketyATwork #38099 jah lehet meglesz 3 animist 2 pbae grp akkor feltoazok egy bansheet is :D bár sztem kapni fognak egy nerfet :d bár meglátjuk sztem chanter is egész jów rr6 felé -
Marchus #38098 én megölöm előtte őket -
#38097 Csak ugy klikkelgettem es eloszor neztem, bazze, tok ismeros a nev. Azutan leesett :p -
#38096 Azert nem mert banshee az jobb. Enchanter akkor erne meg, ha ml9 lenne (gondolom mind az), de banshee siman tulsebzi + interrupt hegyek. -
Bhalage #38095 upsz 2ik kepen nemlatszik hogy leirtottuk a fel hegyoldalt ;<<<<
csak elotte ubi kommentje hogy "ott sok" x]]]] -
Bhalage #38094 ez meg regebbi thidranki fun; lets add on mid/alb fight xD
detto affem -
Bhalage #38093 baratsagos PA, muhahalol, OP shitfiltrator -
Bhalage #38092 en meg lészarom a stealthereket x[ -
#38091 tbh én elfutottam akkor o.O Settenkedő, piros rr6 az infim. -
#38090 ja hát sm a legnehezebben solozható karik közé tartozik, csak olyat támadok be akinek nincs brittle guard egy darab se és fut felém. ilyenkor általában a pet lagol annyit hogy ne tudja felfogni se a PA-t se a CD-t és ilyenkor nyert ügy alapból :) -
BadGuy #38089 Victory volt :) -
RocketyATwork #38088 a második even :p -
RocketyATwork #38087 tényleg most melyik infil voltál? mert volt egy aki nagy zerg közepén pazott be és volt egy aki hibi towerhez közel
előbbire tippelek :d az első az rr3as volt -
BadGuy #38086 Hopp egy 500as anni a nevet-se-tudom-kin utana xD -
RocketyATwork #38085 mondjuk bainshee alapból 600+ lő lehet meg insta interrupt etc oO -
RocketyATwork #38084 chantert miért nem használ senki? rr2 és simán ártottam 380-500 albra és 450-600 között midire + pbae ami bgvel azért elég jó kis móka :[ -
RocketyATwork #38083 naja, bár nem fogom solóra vagy esélytelen duokra pazarolni az időmet... no util casterel waste of time szvsz, inkább kitoazom a shadet :-) Aztán ha öcsém ml8 és toazva van sztem jobb ha nem támadsz be. Egyébként érdekes, hogy hero nélkül tolják a hibi grpok ezek az archer addok iszonyat irritálóak guard nélkül, 300-800 közötti dmg mindennapos :P DE majd meglássuk, sztem inkább 500-700 lesz a pa és nem 700-1k, bár mint mondtam nem számit. Spiritmasteremel szerettel várlak titeket mondjuk (rr10es infilnek 0 dmget sikerült leosztani, pet for the win, de a rekord még akkor is a 2 infil és 1 merc vs én :D bár akkor moc3 lájftep volt nékem amivel ha bénák a srácok fg-t lelehet kapni xD
Hangi: TDD mint beszéltünk msnen iszonyat bénán tolja (nem ehez szoktam mindenféle elitista képzelgés nélkül, de ez nem az én szintem... ilyen rr8 stickcasterafk bg meg hasonló nagyon ügyes emberek, bár most nincs bárdunk úgy hogy lehet kénytelen leszek :D). Állandó setup nincs de amit nagyon szeretnek az a 2-3 blademaster, 1 vampiir, 1 bainshee/eld és a szokásos support vagy a 4 blademaster setup iirc no meg a 2-3 hónapig tartó template épités etc...
Bainsheere ráfér egy jó kis nerf ahogy néztem a DMG-t Kesanak (rr8as clericet 3 lövésből megölt etc oO)
-
#38082 uh pedig nagyon roxstar thread volt ;< ennyi idiotát rég lehetett egyszerre látni egy topicon belül tbh ^^ -
Bhalage #38081 nem lattam QQ milyen pillangokrol volt szo? ;< -
#38080 Toroltek a Bye Bye threadet FH-n es benne a pillangos hozzaszolasomat :( -
#38079 szerintem 50+16 CS-s agyontoázott infitől ne várj kisebb PA-kat, főleg relickel (van még relicünk? ^^). 922 cap meg mopain4 nálam szal perma crit van, nem biztos hogy PA-ztam casterre 900 alatt mostanában :) -
#38078 relativ. rr6 pa infi sose fog kisebbet, scre se :) (legalábbis az én karim nem nagyon) -
#38077 TDD-nek mi az uj setupja? Mert legutobb 7 dmg dealer volt benne es 1 support. Vagy tobben voltak, mint 1 fg :p -
Bhalage #38076 ja -
Rockety #38075 eddig egy stealther se PAzott be 700 alatt, lehet kéne az az sc :D -
Rockety #38074 lol tényleg? -
Rockety #38073 jah warden gyerek elbaszta, mondtam neki hogy legközelebb insta grapple vagy kirugom a picsába :D -
Rockety #38072 jah ml_xp for the winz lett volna meg vártam hátha fuckface megcsinálja sc-t de persze megint eltolta, lassan 2 hete csinálja a gyerek :d -
#38071 En integettem Loth-nak! Vagy victory volt? :o (Nem harcoltunk, csak lattam valahol :D ) -
#38070 hopp egy PA Dorins-on :) -
#38069 ez csak ilyen berögzülés :) -
Bhalage #38068 babona
sztem x]]]] -
#38067 Miert? Jo grp ugyis kinyirja a friart/wardent asap, fuggetlenul attol, hogy CS, HE vagy normal cloak van rajta. Szar grpok ellen meg mindegy. -
#38066 HE-t mi csak Ide Lőjjél Cloak-nak hivjuk. elég veszélyes ilyet hordani akárkinek is imo :) -
Bhalage #38065 =))))))))))))))))))))))))))) ez j000000000 -
#38064 pontosan -
#38063 "ha bhal még ott van akkor lehet hogy nyerünk"
- Heintz, a midi grp vezetoje
xDDD -
#38062 Friar-ra/Warden-re jo szerintem.