Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 lol
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
kérdezd meg mennyire skilles a gyerek,Snike néven nyomul a saját NSével,Stalky lefektette vagy 3x az este folyamán úgy hallottam :-D szal mondom kb egy szinten van a többi kölcsön accozóval ^.^
sztem utobbi, szoktal egyaltalan valamit csinalni vagy csak /stick afk?? =))
anti hero
guardokat behuztatok? olol hat tenyleg nemtudom ki a kibasz n00b kettonk (bocs 8cunk hisz ti 7en voltatok) kozul de megmondom : valamelyik eszleny tankotok volt olyan idiota es behuzta a felvilagot a keves rp remenyeben de ezt figyled olyan kibaszott lama volt hogy meg igy se tudodd elkapni mekkorat rohogtem apam : ) looooosers^^
gyakoroljatok mert ezt igy keves lesz ..
anti hero
válaszom: tudom,ismerlek
anti hero
ekkora maelock megtalalt es rogton lestunnolt (hopp purge lentvan meg delelottrol dd dd dd es húúúúú a resistek es heal nelkuli solo sorc meghalt oO amagad ki hitte volna...
1 percen belul ez megegyszer megtortent amikor rezsickesen mentem nezni hogy micsoda uberlamer banda vagytok mar a hidpillerben megbujva kempeltetek az igen komoly ellenallast (es meg igy is megoltek benneteket a roleplayerek lol) : )
remelem megkoszontetek a joistennek hogy nem volt egy normalis gg se ki aznap este, mert ugyan impressziv rpt gyujtottetek, de valljuk be ez a roleplyer albok (grpok 1-5fõ max) farmolasa es a roleplayer midik farmolasa volt (grp 1-1x: )
gyere ma is hatha ma nagyobb szerencsenk lesz egymashoz es hidd el, ha nekem fullgroupom lesz akkor a clericemmel jovok : )
anti hero
meg eleve nem értem,ezt a godmode sorc vs support kari,ki a jobb szintet >.< mert ha még saját clericcel jönnél,és support vs support aszondom na,de így?
anti hero
: )
nemhinnem hogy mervado vagy most mondjam hogy ugy szedtem ki egyik lamat a grpotokbol hogy eszre se vettetek? oO
egyebkent grati =))
anti hero
nézd meg,tafaya legalább 20ban volt,de te még 100ban sem :-( szegény steveh közröhely tárgyát képezi hibibe,hogy végre kijött a lémersége,mert bármelyik rr2 caster face to face lelövi mint a szart szegény duracellust :-( most is ennyire futotta tõle egymás után 2x is,hogy albzerg közepérõl kiszólóz maeloch :-( én azé a helyében jobban meggondolnám kinek adom oda az accot,mert gáz ez az égetés amit csinálsz neki :-(
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lourker
anti hero
Lourker
anti hero
anti hero
jah és szeretem a kinait !
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
btw múltkor skilles rr6 warden: kap egy PA-t, kifordul a CD-bõl ofc, levágja alám a twf-et és begrappléz ^^ aztán még1 ütés és a dotom kinyírta miközbe nagyon futottam ki a twf-bõl ^^
Lourker
Lourker
Lourker
nem hallottad hgoy a battler solozhato??!!!
anti hero
gratula neked es az emm nyolcaknak
anti hero