43179
-
#38181 En tudom, Lourker nem. :D -
RogueGigi #38180 Jah, daocnak azért van 4 év előnye, és ott a kezdetektől fogva a pvp részét tekintették a legfőbb dolognak, minden más másodlagos volt. Bétától fogva voltak keepek, bár még siege nem, tennmaguk a classok voltak úgy kitalálva, hogy grp friendly valamelyest, bár ehe szarkasztikusan azért lehet evvel is vitatkozni :)
Bard opped, mert mérföldekkel nehezebb megolni mint mondjuk egy sorcot, főlleg ha ended be tudja tenni időben. Mint mondtam, minden csak nézőpont kérdése.
Amúgy respecceltem a cabátot, és elképesztően megnőtt a dmg-e, eddig 24B 32M 36S volt, azaz megvolt a yellow NS, spirit 30as debuff, és tűrhető dmg. Most feljebb vittem a body-t, és átlag egy 100assal többet sebzek, bakter, hihetetlen. -
#38179 hehe,imadom az ilyen vitakat:)
Tenyleg innen senki nem probalkozott meg a GW-vel?
Egyaltalan nem rossz....a pvpt meg lehetne hova fejleszteni mert ugye egyelore meg csak arenazas van 4vs4 vagy 8vs8-ba(x4-6) tournametol fuggetlenul,ahol mindig a budos koreaik gyoznek(bar egy magyar guild az scog,egesz jol tolja!!!a mienk meg most kezd el felnoni,de jok leszunk erzem)):)....de nekem rettenetesen hianyzik az 1vs1, meg a zerg vs zerg is:)....viszont ott tenyleg nincs unbalance, csak a pure skill, meg a csapat setup dont. -
#38178 ja -
#38177 Riviera, ejtsd Zak? :D -
Rockety #38176 lehet, de akkor már inkább maradok a 2-3 emberel lefarmolom az artit és a scrollt 2 hét alatt, újabb 2 hét alatt ml1-10 is megvan, 1-50 veterának meg már nem tétel :D
Tudom hogy most ez a határ és a köv héten nem jön vmi új csiri viri fegyver (max évente-2évente :D)
De ami igazán bejövős, hogy nem kell egy 40fős raid ahoz hogy fullra tápolt karim legyen és vanak capek >< nah meg ahogy a többiek mondták, nagyából tudom hogy mi vár rám full toa után és ez motivál, mig a WoW bg annyira motivált hogy 2 hét múlva canceletem accountot :) -
Mester #38175 Hát kb úgy van ahogy riviera elmondta, nagyrészt káosz , idétlen pvsp van(persze lehet vele cuccokat szerezni ha sokat játszol és akkor jobb cuccban csinálhatod ugyanazt a kurva unalmas pvsp-t.) Az hogy insta respawn van lehetne pozitívum ha lenne egy kis értelme pvsp-nek.
Pvse szórakoztató, de akit nem fog meg az hogy lemegyek mindennap mc-be/bwl-be és kap heti 1-2 epic cuccot annak egy idő után kurva unalmas lesz a game(strat/scholo/ubrs/dm-t megcsináltam már k. sokszor alap setek megvannak , mc-ben is voltam már jó párszor, de most már kezd teljesen elveszni a motiváció.) -
riviera #38174 Wow pvpben sok dolog nagyon szar sztem. Instanceok a bg-k ezért ha nincs elég ember meg se nyílik szal nem mehetek bgzni akkor amikor akarok. Warsongon általában 1 bg sem nyitott ki a kezdeti idők után mert nincs ellenség (2/3os horda fölény) Amikor nyitva volt 1 akkor 3-7 óra volt a várakozási idő ami azért kissé húzós.
Hiába lesznek siege weaponok amikor nincs mit ostromolni velük. Nincs olyan vár mint daocban, hogy döngeti a kaput az enemy. Egész alterac a közepét kivéve 1 keskeny cső, nincs tér, így lehetőség sincs bekeríteni az ellent vagy vmi. Rá vagyunk kényszerítve a 40 ember áll egymással szemben és lő ami a csövön kifér állóháborúra. A gyors respawn miatt semmi tétje nincs a halálnak mert felpattanok a lóra és 10 secen belül megint ott vagyok az állóháborúban. Túl sok npc van a terepen. A játékból szinte teljesen hiányzik a cc ami megint csak az esztelen zergelést vonja maga után.
Ha már az alapkoncepció nem engedte meg a daoc szerű frontiereket akkor legalább a bg lehetne olyasmi mint a daoc bg, hogy lenne 1 vár középen (fix terepen) amit el lehet foglalni esetleg meg lehetne tartani de jelenleg erre sincs esély mert ha nyer az egyik fél ami csak pár óra resetelődik az egész.
Szal kalap szar és valóban nincs annyi motiváció az übercuccok megszerzésére mert hiába lesz meg a cucc ha csak mutogatni lehet majd a többieknek. -
#38173 Ja ok, Excalos voltal. :D Itt is van egy olyan guild. :D -
[SiX] Boci #38172 Meg tudom erteni, a guild nagy resze sose rvr-ezett. Ezert is mentem gyakran a GoL-os es a HB-s haverjaimmal. -
#38171 Na ott a gond. :) KotRT-nak nagyon rossz hire van RvR ugyileg, szoval ha van 5 ember, akibol valasztani kell, akkor valoszinuleg a KotRT lesz az utolso. -
[SiX] Boci #38170 Minden guild csak a sajat tagjait vette be, es csak hiany eseten kulsost. Volt egy idoszak amikor a KotRT (klanom) is sokat rvr-ezet es akkor mindig groupban voltam, de amikor nem akkor szivas volt. -
[SiX] Boci #38169 DAoCban full sc-vel nem kaptam sokszor grouppot, illetve kaptam, csak mondjuk 30-60 percig vartam ra, es akkor meg ToA sem volt, azaz ml nem volt kovetelmeny. -
[SiX] Boci #38168 Igen, maga a "nagy" rvr szerintem is szar a wowban a lentebb emlitett dolgok miatt. Remelem egyszer majd jo lesz. -
#38167 WoWban sok jo dolog volt, amit szeretnek latni DAoCban, de akarkivel beszeltem, aki szeretett RvR-zni, mind azt mondta WoW PvP-rol, hogy jelenleg szanalmas. Es igen, mind lvl60 volt, tobbek tobb 60-ssal is. -
#38166 Unbalance a kulonbozo karik miatt van, nem a harom realm miatt imo. A mezz mar nem dont a csatak 70%-ban, nem mondom, hogy nem szamit, mert hulyeseg lenne, de nem annyit. PBAoE ritkan van, mert normalis grp ellen nem ersz vele semmit, varvedesnel jo a zerg ellen.
WoWban se kapsz normalis grpot szerintem, ha olyan karid van, ami nem illik bele. Az, hogy mennyit varsz, az rajtad es a tobbieken mulik, nem a jatekon (legalabbis miota nem kell 10 percet varni portnal).
Nem csoda, hogy nem kap grpot, akinek 0 sc-je van, vagy mondjuk light tank letere ml0, mert az kb olyan, mintha azt mondana a healer kari, hogy o nem gyogyit, csak buffol majd, azaz nem hasznalja a kepessegei felet. -
[SiX] Boci #38165 Felreertes ne essek, en szerettem a DAoC-ot, es rengeteg minden hianyzik meg a wow-bol ami a DAoCban mar benne volt, de elobb utobb belekerul (mint ahogy a DAoCban sem kezdetekkor volt minden).
Viszont a WoW-ban mar indulaskor rengeteg minden volt, es egy klasszissal elvezetesebb volt szamomra mint a DAoC (es ezzel nem vagyok egyedul:) ). -
[SiX] Boci #38164 A 3 oldal valoban jo volt, de tenyleg az okozta az unbalanceot. -
[SiX] Boci #38163 De bizony igaz, lehet hogy miota nem jatszom megvaltozott, de tavaly meg mind a 4 negativum sajna megvolt.
Persze kapsz groupot ha jo a karid es hianyzik a csoportbol, persze van hogy hamar ujra elindul a csapat, es van hogy nem a mezz a nyero, de nem ezek a gyakoribb esetek. -
[SiX] Boci #38162 Instance runok:
Stratholmeban, Scholoban es BRDben 1szer voltam, Dire Maulnak a nagy reszet meg nem is lattam.
UBRSben voltam sokat az Onyxia key miatt, de amugy most mar 3 runbol(1.5 ora) megvan, es MC-ben jartam kb 4-5szor. Ehez kepest Rank 9es is voltam mar (csak nem volt netem 3 hetig szoval visszaestem 8ra), es szvsz igen hatekonyan olok pvp-ben az elso naptol kezdve. Szoval nem bedolni annak, hogy ezer instance kell a jo cuccokhoz.
DAoCban is eltoltottem majdnem egy evet, ruhelltem az ML-t es a ToA-t, imadtam a pvp-t, szoval tudom mirol beszelek. -
#38161 Es ami miatt sokkal jobban tetszik, az az, hogy 3 oldal van, azaz sokkal kiszamithatatlanabb az egesz. Persze, emiatt van unbalance etc, de akkor is jobb, mint elmeletileg ugyanazok a karik minden oldalon. -
#38160 -nem kapsz grouppot ha nem vagy ML10/uber guild tagja
+Nem igaz :)
-ha meghalsz var a group vagy 15 percet mire ujra elindultok, es lehet ujra meghalsz 1 perc mulva, szoval neha baromi unalmas
+Nem igaz :) Nem kell mar portolasra varni, lehet a hajozas lassu, de szerintem meg jobb, mint a port.
-mezz+Pbaoe ftw
+Nem igaz :)
-sokszor egyenlotlen kuzdelem
+Ez hol nincs igy? Egyenlo kuzdelmet max. vagy egyenlo szamu resztvevovel lehet letrehozni, vagy sehogy. -
[SiX] Boci #38159 Egyebkent nem kell MC/BWl runokat nyomni hogy jo legyel pvp-ben. PvP rankbol+AH is siman beszerzed a jo cuccokat. -
[SiX] Boci #38158 DAoC pvp resze valoban jol fel van epitve es elvezetes (varak/ostrom/bonusz ha az oldaladnak van tobb vara). Van celja (relic/DF), es vannak jo eszkozei. Jobb is a rendszere mint a wownak. Viszont a pvp csata korulmenyei borzasztoak. Mirol is beszelek:
WoW:
jo:
-bemesz BG-re porog az egesz
-faszan lehet olni
-megcsinalhatsz par fun dolgot (icelord/lovasroham) hogy szopasd az ellenfelet
-tudsz solozni, es grouppolni is
-ha meghalsz max 30 sec es ujra nyomhatod
-elegge kiegyenlitett csatak
rossz:
-nincs motivacio hogy megvedd a varad, vagy leold az ellen fovezeret
-nincsennek siege eszkozok (de keszulnek)
-egyelore nincsennek kiforrot strategiak taktikak, szoval kaoszos
-nem jo a honor pont osztasi rendszere
-sok npc spawnol/nem igazan latszik a fejlesztesuk
-neha sokat kell varni, hogy bejuss alteracba
DAoC:
jo:
-Erzed, hogy meg kell vedened a birodalmad
-fasza siege
-jo pvp szintek es pontozas
-jol fejlesztheto varak
-barmikor mehetsz varat foglalni
rossz:
-nem kapsz grouppot ha nem vagy ML10/uber guild tagja
-ha meghalsz var a group vagy 15 percet mire ujra elindultok, es lehet ujra meghalsz 1 perc mulva, szoval neha baromi unalmas
-mezz+Pbaoe ftw
-sokszor egyenlotlen kuzdelem -
#38157 Maradni kellett volna HH-ba m8! Lett volna kivel PM-elned a vilag nagy dolgairol :p -
Mester #38156 Jah kb. így lehet jellemezni, szórakoztató pvse(mondjuk az epic cuccok nagyrésze 40fős instance-ban esik amik néhány run után már unalmasak) és szar pvsp~ -
#38155 délután jövök fel,szüleim most költöznek haza,szal segítek pakolni -
#38154 Baszics, mindig akkor jossz, amikor interjum van. Mikor kb? -
#38153 holnap :-D -
#38152 Mikor gyussz legkozelebb Pestre? Fizetek neked egy sort :D -
#38151 jah,valszeg 1/4 intenzitással,de vmit nyomni kell azé -
#38150 Te inkabb a magyaritott Simsnek adsz egy eselyt. Elso kiegeszito: "Az eskuvo" inc, ahogy hallottam, a masodik meg, "A pulyak" lesz! :D -
#38149 dec 31én jön pirates of burning sea,én annak adok majd egy esélyt -
RocketyATwork #38148 WoW egész jó kis fun lvl 50ig, amit kicsi grpokal solozásal questelgetésel eltölt az ember, de a pvp része szánalmas high lvl része meg rosszabb mint TOA, ráadásul minden pecsben van egy új instance... ÚJABB itemekért, hát kurva jó :-))) -
RocketyATwork #38147 lolz, mr. experience :D
bár igazad van, 59.5 + full rested xpn hagytam abba a következő dolgokat nem csináltam végig (guildik végig tolták, úgy hogy tudom mi várt volna rám)
- lbrs/ubrs raidek itemekért
- x instance raidek itemekért x1555
- y insta raidek itemekért x1555
Ezek után Molten Core raidek 4598745x hogy meglegyen a lila set, ezek után lett volna az a rész hogy kész a kari PvE részben. REmek :D kb 2-3 hónap instance raid után mehetsz BGbe pvpzni, ami egy kalapszar és várni is kell.
Nah get a clue megam8. -
[SiX] Boci #38146 A wow solo game lenne, ugyan mar. Neked sem volt meg 60as karid. Ahogy DAoC ban ugy wowban is max levelen kezdodik a game. -
#38145 12 eves pistukanak amcsiba jo az, hogy Mozes szavaival eljek :D -
RocketyATwork #38144 de wow az sok pvp oriented emberkének nem pálya, diablo item farmolás és hackandslash szarság, szal reméljük a köv trónkövetelő nem csak egy marketing fogás és egy jó solo game lesz, mert a wow kb az :D -
RocketyATwork #38143 azokon már nincs mit felezni .-) -
#38142 meg a többin is