Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
4k RP jött scouttal összvissz, végig grpban voltam... Ha leechelek akkor 20k jött volna kb...

Tafaya
Én még bizakodtam amikor az elsõ hullámot visszavertük, aztán egyszer csak akik a falnál álltak meghaltak, gg. Miután kivitték a kapun a relicet utána fél perccel vették vissza Beno-t és bezárult a kapu. Ha nem mindenki unbuffed akkor meg tudtuk volna még fél percig tartani szerintem. Ja persze a keepeknél is felbukkantak a nem létezõ animalistok és pakolták le a bugos gombákat. Na mind1 úgyis kitaláltok valamit hogy miért volt ez helyes lépés tõlük...

Hangianix
/who nalunk kevesebbet mutatott, mint hibiknel az biztos

De egy jo volt, 4-en megoltunk egy 6 fos TDD-GA grpot Murwellivel, Eradicate-tel es Nilmeiaval (volt meg 1 rr6 es 2 rr5 kari benne), nekunk volt rr6, 4, 3 meg en :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nem volt fent senki albionbol. Nem tudtunk 1 fg-ot kialakitani.

bug abuse or piece of crap stealthion... hmm

kettesre szavaznék, sok leecher kari payed off today ey m8? 😄😄😄😄D:

zzz

Hangianix
Nem hinnem, hogy innen barki is ott volt kettonkon kivul Taf 😄 En fel is adtam mar Excalnal.

utyan mar kherem szephen

anti hero

Tafaya
Szép RR hibik, kár hogy csak bug abuse-zal tudtok RvR-ezni...

ML10 raid 1fg-al amúgy..
Híd camp elég dúrva rp-t bír dobni, ha igazán jó a csapat, amit nyomtam SS-t rp-rõl az is ott készült 90%ban.
Amúgy csekkoljátok ezt:
http://prydwen.net/showthread.php?t=1663
maga a movie:
http://www.novator.se/daoc/Movies/ML10-Fullraid.avi

nem túl rossz 😊
Hangianix
Mersain-nek megint :p

ML1 Pre-req Raid Saturday 12:00 UK Time
From Sat May 14, 2005 12:00 pm to Sat May 14, 2005 2:59 pm (included)
ML1 BG Raid
Sun May 15, 2005 6:00 pm
ML3 Group Steps
Sat May 14, 2005 3:00 pm
ML3 BG Raid
Sat May 21, 2005 6:30 pm
ML2 BG Raid
Sat May 14, 2005 6:30 pm

jah :f

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
szal szokásos munkatempó?:-D
Botond
Na akkor csak 1 fightrõl beszélünk.Az én nézõpontomból ott azt basztátok el,hogy a fél group egy emberrel foglalkozott egy percig,miközben a maradék 7 vagy 8 vs 4ben alulmaradt...Szerintem ez elsõsorban a n00b második cleric hibája,mert ugye akivel én barátkoztam az nem tudott semmit csinálni,de a másik nagyon lowskill volt >.<

^.^
nah gyorsan +1 farmoltam a threadben 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Mi oltuk meg 2x. Mondjuk en ugy emlekeztem, hogy az addolasa utan oltuk meg, de nvm. 😄

Hangianix
Csak ha a kozelben voltam 😊

Botond
küldd már át a csata logot eljétõl végig msn-n btw,mostmár engem is érdekel mit bénáztál :-D
Botond
egyébként télleg érezhetõ a visszaesés MoBlock+Moparry nélkül >.< mondjuk vicces figurát adtunk elõ :-D egy darabig kergetõztünk,aztán bedermedtünk,cleric oopn áll bgbe,egy tank bgzi,én ott állok szintén elrakott fegyverrel,hogy idõben nyomja az instahealt HEbõl,merc meg 2 theu pet püföli a hátam :-D egylagspikeban lehaltam,visszaolvasva logot,merc 200as ütésekkel szopogatta le a hpn,és nálam ez úgy nézett ki hogy full hp,és hopp fekszem,azért is néztem,hogy wtf 2kt üt vagy mi a pics@,de nem,szal ha nincs lag,HEinstaheal,és még le se fekszem.Ahogy haltam borult egybõl cleric+merc is,utána 3seccel meg Bgdude,és nyertünk.
Botond
mivel a másik dude átment BGbe :-) theu peteket kiírja log?
Hangianix
25,Botond begins moving more quickly.
23,Moskus attacks Botond with his axe!
23,Moskus attacks Botond with his sword!

Ezt talaltam, utana releaseltem, mert semmi ertelme nem volt ott fekudni, de akkor ez lehetett. De mas nem tamadott teged, mert Rellik Cayan-t utotte. Szoval szolo merc levert!!! 😄DD

Botond
A betûs volt a cleric.Többirõl annyit tudok nyilatkozni amit írtam,végül egyik tank beBgzte a clericet,de akkor csak álltunk így 4esben,mert már oop volt a szentem.Mikor leesett a 2theu pet rólam,mert lejárt a timerük utána pár pillanattal gyûrtek le.Szal azt nézd meg én haltam e a log szerint és akkor megvan,hogy egyrõl beszélünk e.

/edit bár írtad,hogy nem,szal akkor nem :-D
Hangianix
Ket kard keresztben volt az emblemajuk, ilyen kekes szinben es alul azzal a v alaku sotetebb csikkal.

Hangianix
Szerintem te Aiyokut uthetted, mert en vegig az egyik sorcot healeltem es kb a harc haromnegyedeben uresen altam, de akkor kaptam egy ns-t, amire leszedtem ramjott Cayan es meghaltam. Marmint, ha ez volt. Mondjuk a theu azt mondta, hogy o a bardot utotte, de ki tudja... 😄 Tobb tankunk nem volt, csak merc es pala es pala vegig rootban/mezzben allt bevallasa szerint. Amit kozben nem mondott es ugye effects self ftw 😄

Botond
Egy harcra emlékszek,ami vízhez közel volt egy fákkal körülölelt tisztáson,ott azt baszták el az albok hogy amikor megtaláltam 10perces körbejárás után a highrr clericet és elkezdtem oopre rakni akkor rámváltott egy merc+theu petspammal+még egy tank,és engem csépeltek jó hosszasan.Na most mivel túlzás nélkül egy percig velem volt elfoglalva a fél group így nem csoda,hogy a maradék 7vs4ben alulmaradt.Ott elképzelhetõ hogy volt addba vki,mert elég közel volt hibi kiinduló ponthoz,de amikor vkivel elszöszölnek ennyit,akkor már cseszhetik ígyis úgyis.
Hangianix
4 rr4, 1 rr5, 1 rr6, 1 rr7 es 1 rr8 volt a csapatban.

Hangianix
Sorc, sorc, caba, theu, merc, paladin, cleric, cleric

Hangianix
1 mercunk volt csak.

Hangianix
Ebben az esetben igen, mivel nyilt terepen volt a fight. Volt olyan, hogy bard siman leinstazott mindenkit, mert kezdett mar lagos lenni es fene tudta, hogy ez inc lag vagy mas es ok az egyik oldalrol jottek a hegyre, mi meg a masikrol. 😄 Mondjuk meghaltak, de akkor is. Ez a Ethild fele csapat volt Dorgaval azt hiszem.

Botond
theutok volt?meg 2 merc kinézetû vmi
Botond
azé jó,hogy ez is letisztázodott,hogy nem azon múlik hogy sorc elbassza e vagy sem :-D amúgy sose volt gfx bugom SIvel,classiccal is max 10x
Hangianix
Nem messze a viztol volt, fak vettek korbe, de aranylag egy nagy tisztason ment a harc. Nem ismerem en se a helyet, azt hiszed 1 het RvR utan barmit is megjegyeztem 😄

Hangianix
Marmint Luzacot. 😄

Hangianix
Most mar ertem miert oltuk meg utana a szolo vampiirt annyiszor 😄

Hangianix
Mondom, fingom nincs, hogy baszta el a sorc a mezzt. Az a vicces, hogy volt egy body sorc is es o se csinalt semmit. Es ez meg az igazi lag elott volt, szoval azt se mondhatom, hogy lagoltak.

Botond
fék log bazzeg >.< egyáltalán hol volt a harc?légiós háznál kaptunk addot mindig,de máshol nem láttam,meg eleve luzac az milyen class?
Hangianix
Akkor 9-en voltatok 😄

Hangianix
0,Rellik begins moving more slowly!
0,Botond begins moving more slowly!
0,Botond begins moving more slowly!
23,Caylan attacks Rellik with his axe!
23,Caylan attacks Rellik with his sword!
0,Caylan's armor appears to crumble away before your eyes!
0,Rellik's armor is imbued with a brilliant spectral aura!
0,Rellik begins moving more slowly!
23,Rellik attacks Caylan with his axe!
16,Rellik casts a spell!
17,Moskus is surrounded by an acidic cloud!
16,Rellik casts a spell!
16,Rellik casts a spell!
34,Wiesh was just killed in Hadrian's Wall by Luzac!

Botond
nem igazán
Botond
lol,ti kaptatok minket oldalba sorccal az élen,és leszívtatok lowrr rnd hibiktõl?de gáz vagy ecsém :-D
Hangianix
Luzac a grpotokban volt?

Botond
tudom,tegnap írtad,hogy lementek ti a nélkül is :-D
Hangianix
Mar hogyne lenne, neked nem volt SI alatt gfx bugod meg? 😊 Szerintem is kama volt a gfx bug kifogas, mert mondom, oldalrol mentunk es a srac kb. 1500 utan allt meg es kezdett volna castolni, egyszeruen csak nem figyelt.

Botond
egyébként fogalmam nincs melyik harc volt ez,sajnos még mindig annyira leköt az,hogy kiszúrjam az embereim,és odalavírozzak hozzá,és a megfelelõ dolgokat toljam bele,hogy se logot nem tudom követni se a csata maradék részét :-(
Hangianix
Ellenunk nem is kellett bg 😄

Botond
nekünk is problémás a BG,mert ML6 vagyok,szal ez a BGre fogjuk ez 1-1 :-DDD gfx bug meg nincs,mert superclassic kliens az már fullra SI engine,szal csak simán jobbak voltunk. :-P me > you még 8 hónap kihagyás után is.
Hangianix
Albiknal ritkan van mach 5, sorc speed ftw.

Hangianix
Az esetek 90%-ban alb grpban is a sorc vezet.