Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

x850 pwnz az tuti 256rammal (amit nem sok minden használ ki, de azért már van 512es is meg hírek jöttek 1megásról ^^)
Botond
ilyen szóló 6800gt-t,még az én ancient x800xt pe-m is szarrá alázza :-D
Botond
nvidia egyedüli elõnye,hogy lehet 2t is nyomni a gépbe,és akkor nagyon hasít,de 1vs1be ati pwnz :-o
még nem nyertem a lottón 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
ha 1dbot veszel akkor ati,ha 2t akkor nvidia ^.^
Botond
ezért kell normál szerverre menni >.< daocban is a 2 normál szerveren nyomulsz nemtom mibõl gondolod,hogy wowban a pvp-s lesz a nyerõ :-o
emberek:

Sapphire Radeon X850 XT TD 256MB DDR3 Full PCIe

ATI Radeon X850 XT chipset, 256 bit quad csatornás 256Mb GDDR3 ram
PCI-E; 16 csatornás renderelés; VPU / RAM: 520MHz / 540MHz

vagy

Leadtek PX6800GT TDH 256MB PCI-E

nVIDIA GeForceFX 6800GT grafikus processzor (350Mhz), 256MB DDR3 (1000Mhz)

high end pci_E kártyák ha minden igaz, cask nem tom melyiket szeressem nvidia vagy ati.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Ez nem játékfüggõ, szerintem hasonló okokból wowban is van sírás 😛 Én csak röhögtem, mikor vmi lvl sok csóka odajött a lvl5ös mage-mhez, és rámpróbált, hátha le tud csapni, de nem sikerült persze, viszont ez nyilván zavaró lehet késõbb, vagyy questelés közben.. 'working as inteded' 😊
AngeLujo
nem lenne többé hibernia underpopulated ^^
bár a bonust emiatt valszeg még mindig megkapnák ;<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Hidd el hogy akkor is lenne aki tolná a zerg whineokat 😊

Jockey
:-)
jah, és a gecik tuti crossrealmeznek..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
még amikor 24en lesznek is jön majd a sírás,hogy na persze,mert 8hibi letud bármilyen artit szedni meg még ML1-2-3-4-5 is megy simán,hibik meg majd sírnak sorc übermezz miatt ugyanúgy,és eleve mindenki sírni fog,hogy minden 8vs8ra ráaddol a 3. fg...
Jockey
rosszul látod
amikor 8 hib-8alb-8mid fog rohangálni a frontierben, az lesz itt a pvp-ek álmánka eljövetele:-)
no add, no para, csak szín tiszta fight..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
*2,mert euban meg amcsiban is ugyanennyi :-o
amúgy 60 szerver van? Nem is tudtam.. 1500ember minden szerveren napközben az impressive meg kell hagyni.. 90k ember ilyen dél körül.. szép ez kétségtelen.
Ilyenkor napközben? Na tessék, egy játék nem normálisaknak 😊
1500x60?

kb?
Botond
ja,jóval többen
Mér, wowon többen vannak ilyenkor? 😊 Meg mostanság nem az angol szerverek a populáció szerinti csúcstartók..
Szerintem próbáld meg nem figyelmen kívül hagyni a többi 1076 usert, még ha csak albok is 😊
Botond
atm 498player a 3 angol szerveren \o/ (pvp szerverrel)
Botond
1100 a max amit láttam,bár lehet hivatalos oldalon direkt lecsalnak 400at,hogy nehogy abba a hitbe kerüljön a kóbor egyszeri player,hogy itt vmi zerg van :-DDD és 1100ból legalább 300BB van,szal azé közelítünk a 24playerhez :-)
Naa, azért ez pl excalra távolról sem igaz, mindennap 1500+ player azért messze van a 24fõtõl 😛
Botond
ez is egy nézõpont,kérdés mennyiben lesz daoc az a daoc amikor majd 8alb 8hibi és 8midi fog csak játszani :-o
Jah.. Mondjuk egy játék szerintem akkor hal meg, ha senki nem játszik vele többet, de ez még nem igaz szerintem a daocra 😛
Botond
halott játék halott topikja >.<
Na mivan, sehol senki? 3ik oldal, az lol vazze.
Ez mi, valami lolkabolka advanced verzió? Lolkabolka cartoon network országban? 😊
Már nem, valami fél éve upgradelt uber gépre, csak ugye elment wowozni, csak mostanában jött vissza, már nem fog a gépe miatt teleportálni ideoda, de a server mondjuk már nem biztos, hogy segít ebben 😊
ott a 5ik körig lehet afkzni utána nem lehet 😄

Hangianix
Bazze kihaltunk BoZ-on. Utolso kor elott a cleric elment 1 percre es kb. 5 perc mulva jott vissza. Kozben meg jott az utso kor. Csepett se volt insta halal. Eleg bosszanto, mert iszonyu lag volt, de nagyon gyorsan es konnyen ment addig. Utana persze mindenki loggolt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
kár hogy nem lehet úgy ml10-et csinálni hogy másik realm csinálja én meg csak leechelek ;<

Botond

halad a project >.<
Botond
386os szintû gépen nyomja :-) 256mega rammal :-D
Hangianix
Vagy ha sikerul is, akkor out of range lesz, nekem allandoan ez volt stunnal, de o ellenben bemezzelt 5 sec mulva...

sztem se radarozik, de annyira laggol hogy neha lehetlenseg becelozni normalisan, mert ossze vissza warpol a srac

anti hero

ja keverem a 2 balfaszt..

anti hero

Hangianix
Inc lagot akkor erzel, ha hirtelen sok objektumot kell kirajzolnia a gepnek. Mi olyan helyen voltunk, hogy nem kellett. 😄 Ettol fuggetlenul szerintem se radarozik, mert nem tul skilles bard szerintem mezzeles szempontjabol. Az azutani dolgokban mar jobb. Bar nem tudom miert mindig ram kuldi a zoarkat peteket, amikor utana egy villanas alatt elhamvadnak 😄

Szerintem az felejtõ, hogy murwelli radarozna.. Én kizártnak tartom, de lehet csak azért, mert sokat futottam vele, meg guildies meg ilyenek, de egyszerûen nemtom elhinni. Viszont olyan volt soxor nekem is, hogy éreztem az inclagot mincerrel, és tudtam van valaki a környéket, utána már csak kicsi idõ kitalálni honnan jön, solo mincerként mikor unstealthed szaladok egyértelmûen figyelek erre, majdnem olyan jó mint egy radar, pedig nemis 😊
AngeLujo
de lehet csak az 50-esnek kell felvenni a taskot (tehát neki kell lennie a group leadernek) és akkor megkapja a lowbi is és elég állat xp tud lenni FG-vel 3 pbaoevel, mi 6-8 perces isntance-okat futottunk 😊

Botond
jó hát Bazsi clueless n00b,mittud õ bármirõl is?:-D
szal catacombs, pve gear for the win egy menta botal

instance level függõ? szal 50es meg mondjuk 20as kari nem lehet egyhelyen?

Hangianix
Jaja, o volt az egyik kedvenc aldozatunk Bazsival. Bar o meg volt gyozodve arrol, hogy Jupiter karaktere 😄

AngeLujo
enyimet >.<

AngeLujo
penlidnek van valami bellowing vagy milyen nevû bainsheeje (typical 2shot srác) azzal szokta tolni mostanság

Hangianix
Hopp, kiet utottem ki? 😄

Hangianix
Az jo volt.
Bhal: Go, radarhibs will find us here!
En: Dont think they could use a radar!
Sorc: 😄

2 sec mulva jott a hibi grp. 😄

Egyebkent az nem Penlid volt szerintem, hanem Murwelli.

AngeLujo
vampot én 24-rõl 32-re kb 3 óra alatt szóloztam fel instanceba, iszonyat tempóval tud ölni sárgákat tehát 1 full kiírtós instance az max 10-12 perc volt és ez low lvl-en egy fél szint, és még 49-en is kb 1.1 bubi egy ilyen. szóval télleg nonstop gyilok, csak nem szabad vele sokat húzni mer 0 defense self buff nélkül

CF finseket (ala 4fins) állítólag nerfelték, már nincs instaspawn, szal ugye ott csak 4 mob van azon a spoton, és insta spawn nélkül gyakorlatilag useless.