Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#ticking>
Ebben is van azért valami kétségtelen, puppy vampiirja vmi 2d3h playeddel végzett, és saját bevallás szerint 47ig instancézott.. Nemtom mér csak pont addig mondjuk 😛 Ehhez hozzátatozik, hogy vamp kicsit oped ilyen szempontból is, self speed, fullbuffed mindig, self hot, mana a dmg outputjából jön, szal gyakorlatilag nonstop gyilok akár ^^
te mindig mosolyt tudsz csalni az arcomra ezekkel a szellemes beszolasokkal
<#taps>
keep em coming m8

anti hero

Botond
4fins nagy elõnye mindig is az volt,hogy afk macró xpzés és közben kilvasol pár könyvet,vagy tanulsz vmit.Innen eredeztethetõ a hibi kultúrális fõlény. >.<
4fins sztem gyengebb az instanceokhoz kepest hosszutavon..
legalabbis nekem nagyon ugytunt hogy miutan lemegy a campbonus etc elegge elgyengul az xp

anti hero

Botond
még mindig fop+2chanter+ani+4leech megy csak már nem 4 fins,hanem frontierben vhol úgy hallottam,de én pvenek közelébe nem megyek >.<
Sima ügy, stt-t 5nap alatt húztam fel 50-re, illetve 6, mert vasárnap este kezdtük, és péntekre lett 50, de ehhez sietek leszögezni,hogy két nap nem lvleltünk semmit. Mondjuk én bm-em már vmi 4nap playeddel van, igaz ml4 full megvan, ml3 pre megvan, szal nem csak lvlezés volt 😛 most lvl47 asszem, tegnap húztam még este 10tõl rajta 1.5 lvl-t. Ma lesz ml1 raid, de nincsenek meg a pre-k hozzá, szal valószínûtlen, hogy menni tudok.. Hétvégi ml rush az meg dúrva, csak rááldozni egy egész hétvégét.. ^^
néztem lesz ml rush, addig jó lenne felhúzni 40-45re... bár nem tom hogy este felé van-e lehetõség erre egyáltalán (régi 4finsbõl kiindulva :F)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

hibiben pl mikép megy mostanság, lassan felkell húznom az eldet meg a chantert 😄

fop botal van keresni valóm vagy kell ani/chanter ?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Nemár, az hozzád nem való.. ki fog akkor spemmelni napközben? <#nezze><#csodalk>
😄
meg radarozunk..

anti hero

Botond
télleg ti német szerveren is radaroztok,vagy most hogy szigorítottak már nem lehet?
hat nem tudom, de sztem veled voltam a multkor mikor a semmi kozepe mogotti fanal rebuffoltunk erre mondom hogy huzzunk mar innen a picsaba mert jonnek a radarhibik, es a kovetkezo pillanatban Penlid banshee es baratai urgottak a nyakunkba
hat az egy komoly pillanat volt =))

ps: ezzel meg veletlenul se azt akarom mondani hogy gyanusitom, mert leszarom, nekunk ugrottak es meg igy is meghaltak akkora lamak szal nekem mind1..

anti hero

Tafaya
Errõl az egyik volt munkatársam története jut az eszembe amikor katonák voltak, kijártak egy öreg nénihez borért. Mennek ki egyszer, erre a néni:

- Kedveskéim elfogyott a bor, de ha várnak negyedórát csinálok.

Botond
Egy állás. >.<
Más források? Pl vegyiüzem tabblettagyártáshoz, vagy szállító cég, ócsó ukrán borbehozatalra? 😊
Botond
Azé vmi mindig terem,de valóban szerényebb termés szerényebb következõ év.Meg ugye eleve okosan úgy kell csinálni,hogy másodlagos forrásokból is el lehessen karistolni diszkréten.Mondjuk még mindig a fõ probléma az állami szabályozás teljes káosza,és a bevezetett rendelkezések abszolut hozzá nem élrtõk álltali meghozatala.Anno kínában volt a nagy ugrás project,amikor leölték az összes verebet,hogy ne zabáljanak ki pár szem rizs a rizsföldeken,és akkor a sok rizst exportálhatják amit nem esznek meg a verebek,és akkor dõl a lé.Verebek leölve bogarak elszaporodtak megzabálták az összes rizst,kínában éhínség.Hasonló szakértõi brigád vezeti nálunk is a mezõgazdaságot,én a helyetekben éhínségre rendezkednék be igazándiból. >.<
Ilyenkor mit csináltok botond? Azért gondolom akármilyen jó a gazdaságotok, egy rossz év eléggé beteheti a kaput nem? Vagy annyira nem gáz, valami szõlõ mindig terem, majd legfeljebb nem annyi, meg nem olyan jó? Vagy hogy van ez?
Nem hiszem 😉
Mondjuk látom szídta itt valaki puppet rangerjét, hogy bezzeg most relicel elõjött, háát.. Más lehetõsége nem nagyon volt, mert az animistjával meg a droodjával bent parkol ml10-ben, farmoljuk minden nap szépen, szal maradt kint a ranger, meg a vampja. Tegnap találkoztam egy trixxi nevû palával, aki gondolom csekkolta ml10 fent van-e, de nem volt szerencséje. Próbált integetni, de igazándiból reflexbõl kilõttem szegény, mer baromira utállok ml10 entrace-t keresgélni 😛
Botond
nemtom mirõl van szó,néha random szoktam FHt olvasni kb 2-3havonta 1x :-)
Hangianix
Ja es utolag is boldog Mozes napot! ><

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Bazze, Botond, NFD-t ilyen konnyu huzni? 😄DD Amit Caylan levagott a Penlides radarboi szovegem utan az iszonyu nagy. Meg most is konnyeket csal a szemembe 😄DD

Botond
nem tudom idén lesz e bor egyáltalán szõlõbõl,ez a sok esõ és alacsony hõmérséklet még a rizsnek se jó,nemhogy a szõlõnek >.<
mondjuk az egri borokrol en se hallok vmi sok jot mostanaban ..

anti hero

Botond
agyadra ment a sok ml10 farming >.<
Pontosan mire gondolsz? Én kérdezõsködtem vacap volt, de nem válaszoltál vazze, konkretizálj, mer ez így kevés mint botond borában a szõlõ 😊
Mér szánalmas hipernia?
Hangianix
Mellesleg nem tudom miert mondta mindenki, hogy Zo'arkat hu, de huzos arti. Azt meg foleg nem ertem az amcsik, hogy tudtak kihalni rajta 4 fg-vel. Gond nelkul lenyomtuk oket 1 fg-vel, meg ugyis, hogy a lag miatt sokszor az elso 20 secben nem volt heal (ezert az utso ket korben inkabb DI-vel kezdtunk 😄 ).

Hangianix
Nem tudom lesz-e hely neked, az elejen biztos nem, mert tegnap be kellett venni egy mercet, de kesobb nem jott, szoval elkepzelheto, hogy megint ki lep Zo'arkat utan.

Botond
nfd gg1 épp 3 albbal küzdött amikor jött eclipse to save the day és ránkaddoltak,és addolás miatt sírnak õk,na lolz már >.<
AngeLujo
és még egy 50p-s dropot is elhoztunk azért ezt ne felejtsük ki 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

ml8 completed rarrr

anti hero

Csak holnap tom befizetni alap mert kartyan nincs eleg penz szabadon...
Hangianix
Az kurva nagy baj.

Hangianix
Meeeers? Remelem nem felejtetted el :< Mert, hogy ezek az emberek akkor tobbet nem segitenek az biztos.

Lejart az acc =)))
Hangianix
Mers, 15 perc mulva indul az arti raid. Hesperos.

Tafaya
hmm, ml3, az fincsiiiiiii

Hangianix
-->Mersain
ML3 prereqs saturday 21st may 2:30pm

Utana 6-kor kezdodik a bg.

Hangianix
-->Mersain
ML2 Raid - Sunday 22nd May - 6:00pm

Hangianix
Nem ismerem az adatait. 😊 Anno megvolt, de toroltem mar reg azt a privit. 😊

asszem tud de lehet hogy nem xD
maj probald ki vmikor

anti hero

Botond
teszel ellene vagy együtt élsz vele,de ez a szánalmasozás szánalmas :-DDDD
Hangianix
Bhal, Gaby tud trinketelni arcaniumot? Ha igen, akkor valamikor vagy a segitsegedet kernem, vagy ot kolcson egy hajnali orara. Igerem nem fogok malackodni vele! 😊

Hangianix
Nekem igazan az tetszett a videoban, amikor fz-t kap vendoban, olyan aranyosan nez ki. Kb. ennyi. 😄

Hangianix
Warlock top 20 on server Logres
Ranked by Realm Points
Blathnioghnalid 4,031,868 446,375
Yere 3,705,165 331,044

Hangianix
Megy megint.

Hangianix
Eddig igen, de mivel 140k-val jott, csak save as-sel kezdtem menteni, de sikeresen ketszer meghalt a gepem, elinditottam Getrighttal es meghalt 20 meganal.

ez mukodik vkinek ?

anti hero