43179
-
Bhalage #38341 megoldottam \o// -
Bhalage #38340 van vki MSNen emberek? kene kis segitseg -
#38339 Akkor jobban jatszana szerintem. :p Ex KotRT tag :D -
#38338 jah hát szembe vagy normális iránybol jövö fgt ki lehet jelölni könnyen (egyedül akkor van gáz ha jo a grp és paccert-sorcot kell jelölni instamezzre, na az nem mindig jön ösze, pláne hogy alboknál sose sorc vezet jobb grpoknál hanem merc vagy pala, esetleg mini) -
#38337 ebay 4tw? :)) -
#38336 mosmér? :)
már egy ideje nem dingeltem 50est és nem is tervezem :)
egyébként ezek 2 accon vannak elosztva :P -
#38335 Ja, szerintem is szarabb a targeteles, futo embert nehezebb kijelolni, de azert az egy tomegben kozelito embertomeget csak ki lehetne jelolni. -
#38334 mondjuk targetelés ccer karinak most nagyon gáz patch ota. Tegnap is volt pl olyan hogy emainbe megyünk és vizpartal párhuzamosan parton futunk, panelem kamerát , látom midik jönnek vizből felénk, na mondom királyság lesz , probálok kijelölni vki és egész addig nem sikerült mig első emberük f8 range nem ért mert egyszerüen nem tudtam kijelölni senkit, mondjuk ők se szal mezt nem kaptunk de mire castoltam volna egy zerk m8 blt benyomta, szal moka miki van itt is néha. -
#38333 hubazze ^^ -
#38332 Ja igen, tegnap volt egy uber sorcunk, miutan Roadienak le kellett lepni es Saitoh is elment egy 40 perc utan, mert indult a PE grp.
Snewk-nak hivtak. Majdnem rr6, allandoan leesett a stickrol (jo gepe volt), sose volt manaja, megkert valakit, hogy targeteljen neki es akkor o majd assist mezzel :D es jatek kozben jott ra, hogy lehet forgatni a kamerat :D -
Bhalage #38331 neked meg lassan elfogynak a free character slotok mi
xD -
Bhalage #38330 hat ez tenyleg xD -
#38329 xD -
#38328 cirmoscica... -
#38327 cipőpaszta? -
Bhalage #38326 ja azt en is.
latnatok milyen barna vagyok.. mint egy ci...
x] -
#38325 Napozik! -
Mester #38324 wow de már azt se igazán. -
Bhalage #38323 wowozol vagy gw? -
Mester #38322 Én is tudom, csak a fórumon ezt a nevet használja azért írtam ezt!;p -
#38321 ja hát wl is op meg sorc se egy util hiányban szenbedő class szal.. és külnben is nerf őket először mert hibik mennyit szenvedtek már OFbe vaze!!! ... xDD -
#38320 :) Nem tudom mikor futunk ossze, szinte senki nem elerheto, szinte 0 esely RvR-re atm :< Augusztus elejen nem leszek, talan kesobb :D -
RocketyATwork #38319 jah ding rr4 megam8, 397 dex of pwnz on da move xD -
RocketyATwork #38318 jah nevetséges , de vicces ahogy a sok szimpatizáns tagadja és warcock-bdre meg sorcra terelik a szót mindig amikor bansheera terelődik a téma :D -
#38317 Boltnak is valoban kicsi a range, de ae es tobbet sebez, mint a single :D -
#38316 Hat kb. Legalabb azt, hogy ha nem is a castertol valo tavolsag, de a latoszogenek a kozepetol valo tavolsag szamitson. -
#38315 nem tom, hibibe játszok én is és látom hogy mit tud egy normális rr agyontoazott banshee de ez még nekem is szurja a szemem mert op bazze xD -
RocketyATwork #38314 azért vicces hogy Front_AE/bolt/DD/root + taunt + grp magic ablative egy lineba van xDD -
RocketyATwork #38313 yep, no drop_off AE dmg... ezt melyik fasz találta ki :D de asszondják a hibi rajongók hogy fair mert csak 700 range + ae bolt :D
xDDD -
#38312 conenál se ártana a távolsággal csökkenő sebzést bevezetni tbh mer ez igy picit op ^^ -
#38311 Kb. Remelem nerfelik tauntot es conet a pitlibe. :D Taunton legalabb a range-t kellene, ha mar uninterruptable :< -
RocketyATwork #38310 akkor 2 bg - 2 pb / cone azt csővázz. -
Bhalage #38309 sztem nem megy jol a szeker, mert nagyon hianyzik nekunk az ae dmg. -
Rockety #38308 de ha jól megy a szekér felesleges, 2 bm assist - hero assist/grapple chanter @bg warden - druid bof3/moc1 - druid moc3/prvmi - bard purge3 a terv és jól játszva ez is elmegy.
Most van egy jó bainshee grp prydwenen az a Quama - féle (alias kesa grp) gyerek jól tükrözi miért op a bainshee sztem (2fg hidon mezzelve, twf + 2 cone + ae root)
1-12 was just killed by Quama! de kb 1-2seces eltérésel, a towerben csücsölve xD szal se moc semmi nem kell és viszi a népet, szal ha változtatni akartok akkor
1 champ/hero
2 bm
1 bainshee
nah jó éjt xD -
Rockety #38307 jó az a setup sztem amivel mentek, de zerg ellen több caster kell.
1, Chanterbe az a poén hogy 50-60% resistre is rálövi azt a 450-600as dmget + pbae + pet interruptra + debuffol eldnek
2, viszont ha engem kérdeztek és most kéne karit csinálnom akkor valszeg bainsheet csinálnék, egyszerűen közröhely az a karakter atn :D Sajnos bekell látnom hogy esetek többségében jobb mint az enchanter, solo casterként sztem eldel egyszinten van, talán még azt is veri
3, én maradok a chanternél mert nekem tetszik de lehet felhúzok egy bainsheet is csak a vicc kedvéért, de ebben a hib grpban én old school felfogást vallok szal: eld_chanter_hero_bm és kész :-) -
Rockety #38306 2x bainshee zerg farmra, fgre meg bainshee+eld vagy eld+chanter.
nekem tetszik a bainshee, de az eld+chanter sztem jobb... és bainsheenek érik egy nerf nagyon. (tauntshot op, cone_op)
zerg farmolásra: 2-3 bainshee, jobb mint a PB sokkal :P -
Weld #38305 Jaha 2.5 óra aktiv játékkal 30k nem rossz 3 random emberrel akik nincsenek ventrillon (igaz nagyobb rrek mint mi) És végre levertük tiszta fightban a legjobb alb groupot 1 halállal (eld oneshotted once) igaz rr11 theu helyett most rr7 caba volt a groupjukban. -
#38304 csak ugy érzed :) -
#38303 BGzett Bainshee az mar mar beteges. -
#38302 amikor banhsee volt nagyon arattunk, mondjuk jo volt a játékos nagyon.
most rr10es ani + eld +2 bm van és elég jo, nem zerg ölö igazibol de fgbe nem rosz. banshee mondjuk fényévekkel jobb, majd vmelyik nap kell egy chantert behivni hogy lássuk az mit tud.