Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem doable simable
beszalsz vagy kussolsz?
<#kuss>#kuss>
mai cel : daoc forum a top10ben szal meg kell novelni a csapasszamot :p
<#kuss>#kuss>
mai cel : daoc forum a top10ben szal meg kell novelni a csapasszamot :p
anti hero
lol miféle pathetic noobie spam kisérlet ez... srácok srácok, ennél többet vártam volna 😞((((((((((((((((((((((((((((((((( : (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
<#wave>#wave>
anti hero
aha <#integet2>#integet2>
nehogy mar azt hidd hogy senki nem vagta le hogy jatszod a hulyet, csak hagytunk egy kicsit ^^
lehet hogy nem is megjatszottad ?!?!?!?,, oO
<#mf1>#mf1>
ps botond ne vagna le, ez a legjobb resz, hisz o a maga kulturvilagaval a kimagasloan magas intelligenciajaval ahogy az olimpusz hegyerol letekint rank...
ugyan mar ismerd el csak vicceltel : )
na egyebkent jo 7veget mindenkinek, enyime maris szar : )
lehet hogy nem is megjatszottad ?!?!?!?,, oO
<#mf1>#mf1>
ps botond ne vagna le, ez a legjobb resz, hisz o a maga kulturvilagaval a kimagasloan magas intelligenciajaval ahogy az olimpusz hegyerol letekint rank...
ugyan mar ismerd el csak vicceltel : )
na egyebkent jo 7veget mindenkinek, enyime maris szar : )
anti hero
Tök jó bakter, nézd meg hány kérdést tettem fel, amire nagy elánnal ugrott rá mindenki, meg nem érted vazze??? tiszta lol 😊
Így keletkezik a flém meg spam, sok maki, még botond is csúnyán beszopta, pedig inteligensebbnek ismertem azért ennél 😊
Így keletkezik a flém meg spam, sok maki, még botond is csúnyán beszopta, pedig inteligensebbnek ismertem azért ennél 😊
mindjart bannoltatlak herr hangianixel spammolasert
<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
anti hero
Miért?
sehogy csak gondoltam megorokitem az utokornak
anti hero
N00b
Hogy jön ez ide? 😊
lefarmoltam oket ;<
anti hero
vki PMelje meg nekem a AOD forumos cuccokat mert total eltunt minden a gepemrol amikor egyik hdd egy baratsagtalan fustfelho kisereteben tavozott az elok sorabol ;x
kosz!!!
ps: egyutterzo PMeket is elfogadok, meg gigi unokahuga is johet ha 18koruli, parameterek 60-90-60 "lany" etc kuldjetek nyugodtan most nagyon szomoru vagok es meg kell vigasztalni QQ
kosz!!!
ps: egyutterzo PMeket is elfogadok, meg gigi unokahuga is johet ha 18koruli, parameterek 60-90-60 "lany" etc kuldjetek nyugodtan most nagyon szomoru vagok es meg kell vigasztalni QQ
anti hero
Mivan velük? ^^
az excal albok..
anti hero
Milyen albok? 😊
Mit mondassz?
kiborito nem?
ezek az albok...
ezek az albok...
anti hero
Még minding nem, magyarázd el 😄
te nem érted b+ 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Mér vazze, nem érted a célzást, vagy mivan :-D
Es nem kepzeltem semmit az u es o betu koze, mielott Botond megjegyzi, hogy elirtam! 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem kispalyas, ha lfg es nem lf duo partner 😄DD
hubazz, most esik le, mivan asszonnyal, jól van? 😄
Sztem lfg lesz, csak most még fel kell dolgozódnia 😊
mind1, mondom nem idevaló tma 😊
mind1, mondom nem idevaló tma 😊
Áh vazz, szép nõ szakítás után, bár nem beszélt még most róla, de gondolom azért.. Már érett a dolog régóta. Mind1, nem idevaló a Tma 😊
Bar utana meg azert bogne at a kesobbi esteket, mert mar nem vagyok mellette. Micsoda dilemma :<
Ha nem csunya es fizeted a fogyasztast, akkor atvallalom. 😄
Originally Posted by SkarIronfist
I have to be honest ... their was an alb mercenary who was always a tough one to beat ... mersian was his name. Damm he hit like a tank. Though that was before the new RA's.
I have to be honest ... their was an alb mercenary who was always a tough one to beat ... mersian was his name. Damm he hit like a tank. Though that was before the new RA's.
Ó vazz most írt uncsihugom, bõgött egész este, szal asszem el kell mennem berugni vele.. Szombaton megint másnapos leszek már látom jól.
Pestre jössz inni? Ott nálatok nincs bor, vagymivan? 😊
nem hiszem,hogy már csak ezért belogolok,most hétvégén meg tuti nem,mindjárt megyek pestre :-o max majd clustering után ^.^ meg talán egy 7.10 raidet is bepróbálok,hogy sz@ros BG meglegyen végre
Ne legyél noob, duellezz fullbuffed, próbáld meg megint. Makizol itt, egy shar vampnak vmi 2500hpja van, unbuffed vagy halfbuffed esélyed nincs ellene.
Bah genyó egy class.
De remélem fullbuffed voltál te is, mer amúgy nem fair ugye..
Mindenesetre puppy most örülhet, végre nyerni bírt valamivel ellened, hamár a rangere olyan csúnyán kiszopott 😛
De remélem fullbuffed voltál te is, mer amúgy nem fair ugye..
Mindenesetre puppy most örülhet, végre nyerni bírt valamivel ellened, hamár a rangere olyan csúnyán kiszopott 😛
Botond, vampiirral próbáltál már duellezni? Pl puppetével.
Pedig tegnap szinte alig-alig volt lag. Én nem hittem benne, de a routerek kihúz-bedug megoldása segített.. ^^
1 megas a 256 es 512 utan? 😞((
xDDD
ui.: 2ndhand GX4 MX420-am hasit, mint atom 😄
xDDD
ui.: 2ndhand GX4 MX420-am hasit, mint atom 😄
3dmark2005 topikba nézz be.Szénné húzott 6800ultrák épp hogy elérik azt az eredményt amit az én kis kártyácskám full alapon nyom,sõt többnyire el se érik.
egyetértek.