43179
-
RocketyATwork #38381 tervez iirc :P -
RocketyATwork #38380 btw itt senki se tervezi NO TOA servereken játszani US-en? :P -
Bhalage #38379 kis lyonesse kaja utan?
bard+bm vagy vmi : ) -
#38378 amagad ^^ -
RocketyATwork #38377 for the win -
#38376 mutatok pár képet hogy lyon milyen az rvr. a képek azt mutatják hogy mi történik 90%ba ha fg vs fg fightot kezdesz (mind igy indul):
random midik, itt voltunk rr2-3 , [URL=http://whine.uw.hu/kepek/zerg2.jpg]alb bg #1[/URL] , [URL=http://whine.uw.hu/kepek/zerg3.jpg]alb bg #2[/URL] , [URL=http://whine.uw.hu/kepek/zerg4.jpg]alb bg #3[/URL] , Brynja crew ,fgvel kezdtünk el harcolni
A helyszíntől függetlenül a midik és albok is mind BG-be vannak lyon és for the realm! addolnak mindenre 95%ba. Akárhol kezdesz el egy fightot ha nem fejezed be egy percen belül akkor jön az add, mind1 hogy rr2 vagy rr12 vagy. Hibik közül egy grp nem szokott addolni, rr10-12es gg, rájuk mi se addolunk csak ha bajba vannak és kérdezünk előtte, ők is minket hogy addoljanak e.
Rengeteg példa volt arra hogy az alb BGbe lévő random albok és rr10-12es alb gg is együtt müködik és képes egyszerre 50 albal (ezeket a számokat értsétek szo szerint :) ) kijönni egy rr3as hibi grpra.
No, lyon ez az addolás nem az hogy egy grp arra jár addol.. xD -
Bhalage #38375 =))))
WoW feelingem van a nevek hallatan -
RocketyATwork #38374 amit én vettem az tartalmazta a köv karikat
1, Hamburger lvl 3 rogue - rogs
2, Rokkantnyugdíjas lvl 4 fighter - SI template
3, Bab vagymi hasonló :P lvl 7 necromancer - toazott
xD -
#38373 3 bb volt a grpban. De senki se tudta lag nelkul beloggolni. Az meg gaz, ha a theu /sorc/ma lagol :D -
RocketyATwork #38372 jah bb nélkül szopás :D kb ezért van már 3+ éve bb-m :-) mindkét szerveren fop_ml9 dungeonba vihető botocska ftw! xD -
Bhalage #38371 hat azt en accom szemely szerint ebay acc, hisz lourkertol vettem!!!!
volt rajta
1 lvl11es kari es
3 lvl5os !!!!
komoly mi -
#38370 Bazze, azt honnan vettek. :D Groove-nak volt ket ebayes karija, szoval probaltak lealazni, hogy mi az egesz guildet vettuk :DDD -
#38369 Ja es bb nelkuli elet az grrr. Egyik cleric hal, akkor egy nem teljesen random grp ellen baszhatod. Mert a budos eletben nem buffolsz vissza mindenkit :< -
Bhalage #38368 regi szep idok : )
ebay guild etc :)))) -
#38367 You should nove to old RG buff spot! Megvan valahol a screenie rola :D
Azert kerdeztem, mert egy idoben NP siman sticken futott eyg masik grppal, de legalabbis 10 sec kulonbseggel max. -
RocketyATwork #38366 npre addolni kell, szánalmas amit csinálnak... 2 jó fightunk lett volna a hozzátokhoz hasonló szar setupal -4 realm rank de még azt is elbaszták... de mindenkire ráaddoltak, mert ők most úgy látják jónak (vicces pont azoktól akik még azért is beszóltak hogy a buffspotjokunk állunk xD)
asszem az a Pandora, Village People az zöld -
#38365 3 tankjuk volt. -
#38364 Melyik guild van ilyen vilagos kekes kopenyben? -
#38363 Ja, lattuk hib grp harcol midivel, ok sracok menjunk, Ibilic csinalt egy felenk rohanos face mezz-t (ami meg mindig lol, mert a kepernyon becsuszott majdnem hozzam, de a stunomnak out of range volt, faszert nem tudjak ezt megcsinalni), majd utana egybol jott NP. Ezentul akkor is beaddolok NP-re szerintem, ha mar 2 fg van rajtuk, osszes jo fightunkat elbasztak tegnap, marmint amit azzal a grppal tudtunk csinalni :D -
RocketyATwork #38362 druid druid warden bard champion animist blademaster blademaster
asszem, de lehet nincs második bm hanem vmi más van helyette. -
RocketyATwork #38361 jah brite meg leszophat BDjével xD -
Bhalage #38360 mi az NP setupja? -
Bhalage #38359 : ))))) egyebkent is csak vicceltem!!!
es kulonben is a 2ik sor a lenyeg ;<<< -
RocketyATwork #38358 tegyük hozzá, az már inkább zergelés volt mint addolás mivel np rajtunk-midiken-albokon keresztül ment a bridgehez xD -
RocketyATwork #38357 akkor jah mi voltunk, de mikor hol etc? albokat talán egyszer láttam a folyóparton, ott volt a midikel a harc amire np addolt tök feleslegesen, amikor megjelent egy alb grp is, több albra nem emléxem :[ ha meg ezek voltatok ti... hm mm sry :D -
#38356 Remdi, Bolge. Nem tudom ezek honnan voltak. Bolge integetett nekem :o -
#38355 aláírásod első sora a megfejtés >.< -
#38354 1. Guildie volt
2. Azert vettuk be, mert a sorcnak meg 30 perc kellett ML5 grp steppekhez es nem akartunk addig valakit bevenni es kirugni, de ot nem zavarta, mas kerdes, hogy a vegen 2 ora alatt se fejezodott be az ML5...
De azert vicces az rr2 fire wizzi minden sc nelkul. Stun alatt 2 bolttal es dd-vel se tudott kiolni egy resist buff nelkuli castert. -
#38353 Ibilic volt meg Blaneol (sp?) a grpban, szoval erosen titeket gyanitalak :D Mellesleg mi egyszer nem addoltunk meg ratok, sot utobbi idoben senkire, meg 3 wayben se, de ezentul leszarom, megmondom Cloudznak, hogy ha nem addol be mindenkire, de rank mindenki addol, akkor a clericek lelepnek es megnezem, hogyan csinal grpot akkor. -
Bhalage #38352 latod latod mondtam..
kick wizzi es jottem volna vmi uber karival ;< -
Bhalage #38351 lyonon en is addolok mindenkire : )
a gond csak ottvan amikor a grp meg kozben elment, de eaze nagyon visitozom visza szoktak jonni : ) -
Rockety #38350 vagy legalább is én nem emléxem :P -
Rockety #38349 egyébként jah, Nolby mindenkire ráaddolt és ráfog addolni... legalább is ezt mondták. -
Rockety #38348 hmm nem tom, 1 fg fightunk lett volna midik ellen de nolby beaddolt fight elején xD(ez volt az egyetlen ami tényleg fg vs fg lett volna... (meg volt 2 maelm ellen de egy druidal elég gyorsan leküldtek minket padlóra :P)
az meg hogy ki addol ki nem már mondtam hogy nem érdekel, eddig egyedül PE nem addolt be ránk, szal rájuk mi se azóta. Többi alb/mid ua "bejoinolt" eddig is legközelebb majd mindenki egy picit necces :P 2nd druid stlong rog+50nurture volt egész este szal sokat nem ért xD
veletek nem is harcoltunk tegnap -
#38347 Ahh, már kezdtem megijedni. -
#38346 hibik a relicet védték csak :-o -
#38345 De.....de.....de..... csak az albok addolnak nem? Ne ejtsetek már kétségbe fgs :( -
#38344 Hat, bb nelkul es 1 rr2 minden sc nelkuli fire wizzivel azt hiszem tobbet nem RvRzunk :D
NP a regi, vagy uj tagok vannak? Mert 5 fightunk volt kb. abbol 5x addoltak be rank. Egyszer meg hagyni akartunk direkt egy fightot, amikor bemezzelt a bard :o Szerintem az a ti grpotok volt Dori, szoval legkozelebb mar mindenki addolni fog ratok, mert 4 guildbol is anyaztak :) -
#38343 btw hibizni vagy midizni fogtok inkább cluster után? -
#38342 /wave to ex-excal crew hibbantba :)