Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy zónában többen vannak mint daocban a szerveren szal 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah reggel 8kor

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

igaz, nem te voltál:

© RocketyATwork 2005. máj. 19. 13:37 | Privát | Válasz | #37064

1500x60?

Doringard human rogue roxstar Stormscale 59 afk
Dorinz mighty defender of the holy cow human paladin Stormscale 30+

Botond
egyébként most mondta be a CNN,hogy egy magát megnevezni nem kívánó informátor fülese szerint nem szolidritásból iszol az uncsihugoddal,hanem hogy el tudjad viselni a látványt >.<
Botond
3000t mondtam :-o
Kit érdekel hogy oldod meg? 😊 Csak szedj le pár artit 😊 Cserébe kapsz jó reinf armort 😛
Megjegyzem kamma duma, aszondtad 1500player/server, szal 1500->3997 az nem 33%os különbség IMO. <#falbav>
Botond
hát mert 100an vannak prydwenen,1 accal meg mi a jóistent szedjek le mégis?:-D
Ez most mér volt válasz erre makisrác?<#nemtudom>
Botond
3997player az összes szerveren atm,az már 33%al több mint egy db wow szerveren :-o micsoda tömeg \o/

mellesleg szavaztam,hogy clustereljék frontiert+fõvárosokat :-) heavy módon felnyomom majd az rf árát TNNben ^.^
Botond, leszedhetnél nekem pár artit napközben igazán 😊
AngeLujo
ilyenkor ez legalább nagy százalékba player és nem buffbot! :p
igaz hogy valszeg mind valami arti mellett ücsörög és várja hogy popoljon ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

röffel

Hangianix
Camlann rox!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
excal 76player,prydwen 75player,camlann 77player atm,lolz :-o
en most 7vegen is eskuvon/lagziban voltam szal vagom a temat : )

anti hero

Botond
eljöttök csápolni a templomhoz vagy mi? ^.^
Hangianix
Mondjuk Gigi, aki kitalalhatott volna jobb dumat is, amivel megnemtortente akarja tenni a penteki megjegyzeset. 😄DD

Hangianix
Megsugta Botond, hogy teged akar noszolyojanynak 😄 Rozsaszin tutu es egy csokor virag. Hat ki kivanhat ennel tobbet. 😄

HÁHÁHÁ

anti hero

remelem meghivosz minket a jeles alkalomra ^^

anti hero

Botond
nekem sikerült egy képet kilopni a csajról és a gyerekérõl ^.^

gigi uncsitesója,aki szépnek mondható a gyerekével >.<
Hangianix
Beugratos kerdes? Maximum beugratos kijelentes. 😄DD

Botond
döbbenetes fordulat van,és kiderült,hogy csak beugratós kérdés volt!!!444 az évszázad átverése a skótföld angolhosszúságiegység még folytatja a nyomozást!!!44
Hangianix
Gigi, mi van "uncsitesoval"? 😄

Botond
Jobb dógom is vót hétvégén >.< wowos megameightekkel elmentem megnézni sw:ep3at,meg kiolvastam pár könyvet ( igen,igen,anyóséknál nincs net >.< ),pótoltam a lemaradásom asszonypajtással \o/ lefoglaltuk a polgári esküvõ színterét is és a fotóst is,szal 100%osnak nevezhetõ az esküvõelõkészültségi állapota.Közben nagymuter önhatalmúlag lerendezte az e hétre beütemezett melóegységet,szal megint unalmas wowozos/flémelõs hétnek nézünk elébe ^.^ fullos dreadmist szet inczor :-o
Hangianix
42e/32r/11s-ra fogok speccelni, ha a lvl 11 smite is eleg a zoarkat petek ellen. Ha nem, akkor magasabb lesz a reju.

Hangianix
😄DD

A wowozós embereknél biztos normálisabb 😊
Tafaya
És szerinted aki daocozik az normális? 😊

Egyetértek 😊
normális ember vasárnap reggel nem daocozik!

Ja valamikor 10 után én is megjelentem, de láttam hót felesleges, ti 100an, mi olyan 3fgnyian, de ilyen tök l00zerek, ungrupped, meg 3hero 2eld, 1vamp grp, szal mondom ok, ezt hagyjuk, majd esetleg visszavesszük ha tudjuk 😛 Többiek meg vért hugyoztak, reza ott visítozott, mondom tök felesleges odamenni millegatehez, mert azzal a szedettvedett 2-3fgnyi hippivel esélytelenek (miután láttam az albzerget dcben), inkább tékeljük bekk a keepeket, relic már úgyis bukta. Szép szervezett raid volt.
Tafaya
Köszi 😊 Miután kisírták magukat hogy alarm clock raid reggel 7-kor már Renarison voltak, igaz csak 1 grppal + pár szóló hibi, de volt animist meg bainshee is.

Grats Albok! 😊 Végre megmozdul egy kicsit a szerver, én utálom ha vmelyik realm túlzottan dominál, pryden meg kezdett hippikre jelemzõ lenni..
Tafaya
Hmm, befestem a cuccom feketére és én leszek Tafaya BlackAdder 😊

Tafaya
Black Adder?

adder
;<

anti hero

Tafaya
Sorry, couldn't resist 😊

a scout mateknek nem osztottak lapot sztem
: )

anti hero

hehehe de lehet hogy csak elgepeltem : )

anti hero

hja eleg gaz , dehat izlesek es ...
Tafaya
IQ-életkor-rokkantság szintje 😊))

Hangianix
60-90-60? Furcsa egy izlesed van te Bhali 😄

vajda botond
khmm lol?

anti hero

meg ócsó imitatorokkal :>
o btw grats stevehsorc aka duracellus on 9L6 : ) lassan megdingelem a rr10et ;< es a penz is eleg durvan jon (kb 5plat jott miota nyomom lol)

anti hero

Igazándiból ez demonstrációnak is felfogható, mennyire makik bírnak lenni az emberek, ilyen nyilvánvaló faszságokra is simán ráugranak 😊 bennunk van..

különben is aod sux, tele vna leeching egyedekel...

öcsi majd vajda botond elkeni a szátokat, just you wait