43179
-
RocketyATwork #38502 mondjuk hibiben szinte bármelyik caster jó :P talán menta aminek kéne pici util, de szvsz chanter + menta se rossz... problem csak az hogy inkább eld utility és dmg mint menta demezz és dmg. -
RocketyATwork #38501 jah nem rossz arbo spec ani -
#38500 NP is animisttal jatszik a grpban. -
#38499 plusz a bomberek iszonyat dmget képviselnek, átmegy gomba modba akkor meg alig lehet kiszurni a sok normál gomba között ha nem mozog. -
#38498 tudjátok mi az ami meglepően kurva jo tud lenni hibi grpba ? animist vaze, rvr speccel. Grpolunk néha egy rr10es anival, vmi iszonyat mit tud. Snare gombák nagyon jok nem csak tankokat lassitani de állando interrupt alatt tartja az ellenfelet. Nem hittem volna de vmi rohadt hasznos ha jol játszák. -
#38497 *felbuffolni -
#38496 Mellesleg latnod kellett volna Kairt es Cloudzot a /gu-n lol. Cloudz szo szerint orjongot. Kimentem egy 5 otfos caster grppal a midi zerghez es 1 ora alatt 3x annyi rp-t szereztem, mint ok 3 ora alatt es meg jokat is rohogtunk. :D -
#38495 Jelenleg kb. ilyen a helyzet:
- ha nincs jo theud, meghalsz, mert nincs interrupt
- ha nincs jo sorcod, meghalsz, mert nincs kezdo mezz, se remezz, se demezz, se interrupt
- ha nincs jo MAd meghalsz, mert nem jo otlet egy sm-et bg-zo warriort utni, ha lathatoan nincs interrupt az sm-en
- ha a masik cleric szar, meghalsz, mert amikor valaki a csata elso 20 masodperceben azt mondja: cover me, fopping, az tuti jele annak, hogy azonnal le kell lepni
Jelenleg osszeszedunk 5 embert es a maradek teljesen random. Az eleg ahhoz, hogy az rr9-11 random EC alliance grp megoljon 10-bol 9x, mig normal grppal ez 5 lenne max. -
#38494 En meg inkabb kimegyek triozni, mert akkor tudom, hogy azert halok meg, mert nincs fg, minthogy kimenjek egy olyan sorccal, akinel meg en is jobb lennek, pedig en tuti szarul jatszanek vele. :D -
#38493 Maelt nem lattam normal grppal jo ideje mar. Multkor is ilyen Func, Valgair, Miracle, Barsk, Becksvart a tobbi nevere nem emlekszem grp volt :) Mondjuk meg is oltuk volna oket, ha nem addol NP. Azutan irt irc-n Valg, ha harcolunk es NP add van, akkor oljuk meg oket es utana egy /bow utan menjunk utunkra :D -
#38491 Az ellen a setup ellen kell a caba+theu+sorc trio szerintem friar BG-vel. -
#38490 Azert nem jatszom veluk. Bar mar lassan kifogyok a kifogasokbol :D Iszonyu gagyi sorcuk van, theut sokszor be se vesznek... Allandoan ez a 'bomb bomb' megy a TS-en, kozben a gyerek egyfolytaban mondja, hogy szerinte kinek mit kellene csinalnia, illetve szamol vissza, hogy 5, 4, 3, 2, 1 indulunk meg ilyenek, aki nincs itt azt itt hagyjuk. Azt hiszi ettol profi. Multkor megszopattuk, mert a masik clerickel nem voltunk ott idore (6 embert, 6 kulonbozo helyen eleg nehez fel perc alatt :p) es erdekes, nem is mentek el nelkulunk :DDD -
RocketyATwork #38489 jah és eld+chanter+blademaster vs alb merc grp = funny :D pet clerickre, 2 merc grappled és onnantól kezdve szopááás :> friar nélkül ráadásul 500+ simán lehet nukolgatni xD bár jó theurg van akkor már nehéz, ha elnyomja peteket jön a szopás -
RocketyATwork #38488 jah csak hosszú fightokal az a baj hogy "add add add add"... szerencsére max 2 grp van prydwenen (maelm és pe) akikel rr5-6 után gond lesz, többi az gyorsan lemegy remélhetőleg... btw Hangi, evita grpja elég vicces, tegnap majdnem levertük őket flawless, de sikerült megölniük 1-2 embert :s -
Bhalage #38487 hat ez az, nalunk is altalaban mindent elnyom az enemy ami van szal nem ilyen rogton meghal a banda hanem mindegyik fight eleg hosszu, csak mindig mi halunk a vegen =))) -
RocketyATwork #38486 szal vicces amikor rr3-rr5 pug ellen 2 moc / bof etc elhasználódik nah mmind1 :D -
RocketyATwork #38485 wtf lassan már én is rr5 vok xD
egyébként jah, sokszor előjött már a "You got RR11-ed" style :| -
#38484 tho thx ;p -
#38483 hát lyon ugy hogy fgvel mászkálsz és nem a zergbe vagy ugy nem olyan könnyü. zergbe negyed ennyi idő alatt megvan mert nem minden második fightod rr10-12 midi vagy albi gg ellen van, mivel random fgk nem nagyon vannak. -
#38482 easy mode...
grat :) -
#38481 <--- fotm rr5 bard ftw xD -
Nefergal #38480 Melyiken indítasz mwelyik szerveren?
-
Nefergal #38479 hehe de jó van Catacombsod?
wow cool Én US os vagyok:)
hmmm... vampiir én is szeretnék csak hát tudod nincs Catacombsom....... -
#38478 Vampiir-ral simán :) -
#38477 ja mert majd us classicba egyedül jobban fogsz haladni -
#38476 Akkor marad a US classic :) -
#38475 Ilyen amikor nem olyan sokat zergelnek le minket :p
mondjuk 3 random volt a grpba , nem gg ;< -
Rockety #38474 akkor else kezd mert sose érsz a végére :D egy ml raid több ideig tart -
#38473 Ehh,jól van.
Sok sikert hozzá. -
#38472 Ha játszok is még majd akkor is casual player leszek, nem fogok én 3-4 órákat eltölteni daoccal :) Valszeg indítok egy vampiirt :) -
Rockety #38471 ha vmilyen roleplayert keresel akkor:
1, ez nem a te játékod itt a végcél általában az ellenséges játékos földbe tiprása
2, amire rálehetne fogni hogy roleplay server azaz amerikai PvE server :d talán tégy egy próbát ott ha neked a roleplay mobölés jön be :-) -
szaki2 #38470 Ja és melyik szerveren vannak normális emberek? Mert a powerplayerektől ideg bajt kapok, az tuti. Esetleg tudtok vmi jo roleplayer szervert ajánlani? -
szaki2 #38469 Hello
Most akarom kiprobálni a játékot. Merre vannak magyarok? Lehet ezt itthon vhol kapni, ha lejár a trial? -
Nefergal #38468 ésmég a vámpiir is ott hgyott...................
pedig rámbízott 50 GOLDOT
+egy csomo bőr cuccost amit simán el adhattam volna és kerestem volna vele vagy 30 GOLDOT
de nem én hű maradtam kapzsiságom ellenére.....
Vissza jött én oda attam a 11 karijának a cuucot (éppen megsegítő úton voltam)és............................................................................
Szóval ez van. -
Nefergal #38467 na jó haggyuk
Egyépként árulkottam be vallom ku....nagyot röhögött tesóm:)
Engem is jobban érdekel a DAoC mint ez.....
Fel lángolt bennem a lelkesedés, hogy Nefergalt viszem a cél csúcsának leg csúcsabbb csúcsára:)
Bakker ha nem lett volna az a hülye szkrag akkor szintet léptem volnaés még a heal petem se tudott gyógyítani rendesen (keveset gyógyított).
Akkor már réges rég 34 lennák a .....be ......
Valaki agggyon egy szkrag írtó fuulllll tankot............ -
Bhalage #38466 nemtom de jo anyag lehet x]]] -
Bhalage #38465 midizek sorry ;< -
#38464 Bhal jer hibbibe, szkörmiselünk vagy mi :) -
#38463 mit szívsz?:-o -
Bhalage #38462 nem vagyok reszeg csak szet vagyok esve tegnap 3ik krvreztunk (BC) es kurva jo volt halal reszeges diszno banda volt kar hogy nem keszult ventrilorol felvetel mert kibaszott nagy komedia volt