43179
-
Bhalage #38461 -
Bhalage #38460 nem botondnak ment hanem csak ugy botondnak azt akartam csak irni hogy
-
Bhalage #38459 nyilt titok hogy a nagy anyazasok kozepette itt mindenki bir mindenkit
eze jo ez a forum
-
#38458 nanana,azé ennyire valótlan dolgokat ne állítsunk -
#38457 29 éves vagyok de sztem is hagyjuk ezt az ismerkedős témát;mert nem igazán idevág a topicba meg nem is nagyon érdekel ki hány éves.
Sorry a poénért d rámjött a hülyeség szokásosan :) -
#38456 Tafy:
-Szia! :)pont kajoltam mikor irtál.
Volna kedved vmi fotm karit "rollolni" pry/albiba?
Tudom,hogy van karid itt/ott de csak a scoutra emlékszem meg Golera a cabbydra :P
Szeretnénk egy rvr-groupot azt kéne pár megbizható ember aki tud is/akar is gamelni vmi épkézláb karival.
Egyre több az enemy itt és clustering után még több lesz,alb grp meg közel sincs annyi mint régen.Viszont hibik/midik meg jönnek csőstül a sok farmolható hidkemperre(én is,én is!-igen! 15k jött leechből 2 órai "játékkal soloba" ami nem rossz főleg úgy kb. 1 óra elteltével vettem észre,hogy a 40-s bb már rr2L2 mert grp voltam vele a resistek miatt)
Theu,merc,cabby spotok betöltve :)
-
#38455 jesszus, még engem se lehet ilyen hirtelen felhúzni ^^ -
#38454 legalább van vmi szöveg itt is :) -
Bhalage #38453 nme mentek at a gumiszobaba bitte? -
Nefergal #38452 Ah tudom énsem gondoltam hogy hempergőzni akarsz vele nyugi:)
1.van szeretője be buktad lol
2.remélem egykorú vagy vele:)
Én is csak viccelek nyugi semmi vér....csak csiga vér....
1.ő egy szolíd ember és még böfizni is csak alig lehet hallani hogy volna egy kis nesz.
2.én viszont apait anyait beleadok természetesen csk itthon:)
UI.:
hány éves vagy? -
Mersain #38451 Bg emain -
Rockety #38450 NEW EMAIN _ NEXT EXPANSION -
#38449 Már ne haragudj,de nem kritizáltuk a nővéred hanem éppen ellenkezőleg.
Megemlitettük,hogy be szép is volna ha nővérkéddel szőrén-szálán hemperegnénk a szalmában egy verőfényes nyári délutánon.
Csak a légyott kedvéért abajognánk egy kicsit aztán Tőlem le is "aikidózhatna" jól megszorongatna talán még visitanék is.
Ne vedd komolyan csak hülyéskedünk.
De ha tényleg igy lenne akkor természetesen kedves férfi módjára meghivnám a piaci talponállóba egy mustáros sültkolbászra amit egy pofa sörrel le is küzdenénk azt két böfögés között megbeszélnénk a világ dolgait. -
Nefergal #38448 ja és énis jót nevettem :)
TÉNYLEG:) -
Nefergal #38447 Ha még egy szót ejtesz a "barbimról", nem érdekel hogy hogyan is de egy full Wrriort fogok oda küldeni hozzád és le fog gyakni
EGY SZÓVAL NE KRITIZÁLT A NŐVÉREM
Tanult aikidózni úgyhogy ha vele szembe mész és meglát akkor neked véged
NA jó elég a fenyegetésből !!!!!
De a továbbiakban is lesszzz... egy-két szavam hozzád.....
Asszed nem látom hogy mit írsz....
Arra alergiás vagyok, hogy ha a tesómhoz rosszzz szavakat intéznek.
A VÉGÉN A FEJED FELÉ AZ LESSZZZ ÍRVA,HOGY:DEAD
a többiek rendesek te miért nem vagy az.... vagy téged így éerint hogy én is csatlakoztam ehez a fórum laphoz?
Remélem csak első benyomás....
A többieknek köszi a segítséget:) -
Bhalage #38446 gyere thid lyon imo! lot of albs -
#38445 mos mér? én jót kacagtam xD -
#38444 nővérkét lehet hozzám irányítani, asszem hozzá tudnék szokni a Barbizáshoz, kkthxbye -
Bhalage #38443 a bit harsh.. -
Bhalage #38442 : ) -
#38441 Bakker enyém volna a kölök ütném pofán szeneslapáttal azt takarodjon tanulni a nyáron is mert megint megbuxxx fijam! :)
Azért ha nővéred kedves lesz hozzám talán kapsz egy fagyit is :P -
#38440 Te jó isten! -
#38439 el nem tudtam képzelni mi ez az 58 új komment :-D -
Bhalage #38438 lol mikrol maradok le :>
na volt egy kurva menetem excalon, leporoltam a hílert -
steveh #38437 én csak annyit tudok mondani ,hogy omg -
Nefergal #38436 PLs mondjátok meg annak az US esnek hogy szeretnék vele beszélni vagy valami ok? TY good bye maj jelentkezem -
Nefergal #38435 hogy hívják a öcséd?
az én tesómat Barbi.szegénynek alig van ideje jásszani annyi dolga van...
mont lessz 21 nem rorr....de kb 16 nak láccik hehe LOL -
Nefergal #38434 uufff mi az az RVR én nagyon tudatlan gyermek vagyok
2.az elöbb rosszul mondtam sorry remélem 1-2 év múlva is tagja leszel ennek a fórumnak.
3 most eldöntöttem, hogy a blademasteremet fogom végig vinni :)
4. vam idő PLS mond el legalább a felét a mastre lvl nek nagyon megköszönném
5. mit írt Hangi? nem értem ....tulságosan....a tesóm 3 nap kéregetés után csak lefordítja nekem azt a leirás kezdőknek (angol) vagy azt nem nekem mondta?
6.de csak mi vagyunk /pill itt úgylátom. -
Nefergal #38433 hmmm .... szóval az öcséd midgardos
2. de a tesó is úgy csinálta ok nem vaszem szó szerint
3.ahh kössz várj 1.2 hónapot akkor talán leszek valahogy valamennyi szintű
4.3as pont? -
RocketyATwork #38432 1, nem kell szó szerint venni azt hogy töröld, de csak egy karira összpontosits ha nem akarsz mobot ölni amig nagy leszel :-))
2, melyik? van 3 :P amelyikről beszéltem az veled egykorú azóta egy 42es skaldja van
3, master lvl... hú hosszú majd lvl 48 leszel szóljál :P
4, felszerelésről nézd a 3as pontot -
#38431 Leiras kezdoknek (angol) -
Nefergal #38430 1 ty szokott az a srác írni?
2. mi az a master-level?
3. a trainertől kapok olyan csu csu botot az enchmnek?
4 bocs mit értesz az alapfelszerelés alatt? -
Nefergal #38429 ja és mejiket töröljem ki mert...khhmmmmm....mindegyik szívhez szóló kari
meg ilyesféle.ugyhogy kb. 2 szék közé esete van... de szerinmtem ezt megoldom remélhetőleg ha nem akkor:( -
#38428 Egy Pari nicku sracnak van US, mindenki mas EU-n jatszik.
50 utan: artifactok, Master Level-ek, normal felszereles osszegyujtese es RvR. -
Nefergal #38427 köszi.jó nem írok ennyit . csak sokat.neked US vagy EU-d van?
2. öcséd hányéves?
PLS mond el mi az az 50 utáni sok dolog!!
Arra nagyon híváncsi vagyok és nehogy azt mond írd hogy majd megtudom mert akkor....
én spec 2-10 törlök karit és ha nagyon "muszály" akkor felette de ami el érte a 20 at azt soha az életbe mert még csak egy karim volt 20 de az már 32 -
Nefergal #38426 mi? -
RocketyATwork #38425 1, ne irj be percenként, de ha ezt meg is teszed akkor legalább 3-4 sort hozz össze egy hozzászólásban :-)
2, én öcsémnek is ez volt a baja mig engedtem játszani camelotal, csinált egy karit felhozta lvl 15-25 közé azt csinált egy másikat, mert.... kifogás :-)
3, nagyon egyszerű, ne mások kariját nézd hanem válassz ki egyet és a többit magasról lekell sz****, mert lvl 50 után még ELÉG sok dolgod lesz a karakterel. Szal egy karakter, a többit meg töröljed ennyi. -
Nefergal #38424 huzós? -
Nefergal #38423 . -
Mersain #38422 huzos....