43179
-
#38542 Bazze itt mindenki Hib easy styleba nyomja...undorito...USbe vhogy igy fest a helyzet,hogy
Hib>>>>>>>>>>>>>Mid>>Alb...
hibiknek asszem /who 1000
/who vamp 500 a stat, de majd Nefer kiigazit:)
a maradek Enchanter, Bard, meg Bainshee...olvasgattam a TL reportokat...szegeny hibik azert sirnak hogy az OPed enchanternek legyen baseline cure mezze...a friar TL meg vicces... Donkey-t kovetlnek a puppy helyet,hogy tudjak min vinni a soruket:) (mythic valasz ra...very coool idea...meg fogjak kapni:) -
#38541 Hehe, aze annyira kezdo nem vok:)
Eddig a Merlinen nyomtuk, most a Lamorak Classicon benazunk...asszem 4en vagyunk Magyarok (En Pari minst lv17,meg a botom Battlemuff, neha a necrommal tolom Pioca neven...,Nemet merc lv23, Elephantbone inf lv23, meg vki akivel meg nem dumaltam,csak tom,hogy magyar Anu??????) szal ha gondolod, jer! tegnap beujitottunk 3 példány Catacombsot online...hehe,megkimeltuk magunkat a postatol,meg a huje amerikai szerzodesektol,miszerint nem szallithatnak EUba:) -
Nefergal #38540 oh oh suppppppper valaki aki kezdő és US os coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll lennne
ha erre a kérdésre Pari yes t mond mikor talcsizunk
csak úgy egggyütt mükszik szempontjából 8) -
RocketyATwork #38539 na less humor vagy kérek egy kis munkaerőt botondtól kölcsibe
xD -
Bhalage #38538 huzd az igat, az a dolgod..
huzd az igat, ameddig birod..
HUZD BAROM HUZD BAROM HUUUUUUUZD
munkara
=))) -
RocketyATwork #38537 -
RocketyATwork #38536 uzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
#38535 Noobie Pride mindig is lamer banda volt :) -
Bhalage #38534 kosz rock, megnyugodtam akkor : ) -
Bhalage #38533 es olvasd el a privit plz kthx -
Bhalage #38532 lol
rock -
Rockety #38531 JAH DE NOLBY PRIDE AKI A SZÓ SZÓLÓJA VOLT ANNAK HOGY FAIR FG VS FG, MEG QQ_BOUT ADDS... AZT HIRTELEN MEGSZARJÁK ÚJRA A SPANYOL VIASZT HOGY AKKOR MOST INSTA ADD, HÁT LOL EKKORA KÉTSZINŰ KIS BANDÁT
JAH ÉS SORRY DE SZAR A BILL... -
Bhalage #38530 nem zergeltek le teged elegszer, hogy aterezd ezt imo x] -
Bhalage #38529 tesom lancelot midgard es az uj toa nelkuli serveren (?lamorak) hibernia.
a kari neveit nemtom x]
lancelot->midgard->le caitiff vagy mi a guildje neve ott keresd ha erdekel : ) -
#38528 Ez az egész addolós, zerges rinya annyira szánalmas. MMORPG. Akinek nem tetszik mehet Guildwarozni, csézni, sakkozni vagy passziánszozni :) -
Bhalage #38527 nincs annyi aktiv kari x] 1grp alig jon ossze de egyebkent jah -
#38526 Nefergal es nincs. -
#38525 NP _MINDIG_ addol Pryn. :) Szoval nekem johetnek ok kesobb azzal, hogy mar nem addolnak, ha meg jatszom cluster utan en is _MINDIG_ beaddolok majd rajuk. Mar tobbszor is ugy leptem be grpba, hogy altalaban ne addoljunk, de ha nem addolunk NP-re, akkor insta disband. :D -
#38524 Kerdes jaccik rajtam kivul is vki US szerveren?
Ha igen, van catacombsod?
Ha igen PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
-
RogueGigi #38523 Bár BC cserébe mindig 2fg-al rohangált, szal valamit valamiért :) -
RogueGigi #38522 Nem nem, régebben nem addolt pl NP meg a jobb grpok, manapság ilyen már nincs, legalábbis excalon. Pryden még mindig van emiatt anyázás as-en, ha valaki addol, szal ott még van 'betyárbecsület' :) -
#38521 milyen anymore?:-D régebben alaphangon volt 40ember egy group,most meg 8ra kis késéssel jön még 8 már közbotrány?:-D -
RogueGigi #38520 excalon mincer/cabalist, prydwenen eld/bm. -
RogueGigi #38519 Gusztustalan ez, én tudom hidd el.. De már senkinek, semmi sem szent, az elitista NP is azt a taktikát valja, hogy ráaddolnak mindenre ami él és mozog, tekintet nélkül a realmre, vagy hogy esetleg nem a legjobb ellenfelük/barátjuk-e. Megtették velünk is, de nem csak ők, groov is, meg gyakorlatilag mindenki. Semmi sem szent anymore... -
Nefergal #38518 hey ti mivel nyomultok?
cleric
savage
blademaster?
-
#38517 pfft, ez kész... -
Bhalage #38516 engem lottetek szet elsonek mivel en voltam leghatrabb : ) felrezzeltek erre insta megint megoltetek, na ekkora kezdtem mar rosszul erezni magam, na mondom lol 2*rezsick rox 0end 0mana ftw megint kaptam egy rezzt aztan onnan alltunk fel :> hibeknel sajna nem volt mar se insta se ra se power se semmi mert elotte volt egy masik hib fight... -
RogueGigi #38515 megjegyzem csak én meg talán egy még nálam is alacsonyabb noob sorc volt ott aki golos volt, a többi 4en (v 5en) meg ilyen randomok. -
RogueGigi #38514 mendtem
jójó, hosszú volt ez a nap is :) givz szerkesztés :) -
RogueGigi #38513 hogyazistenbe nem ti nyertetek ne lolkázzál már. 1 droodot vagy mittomén mi volt az én nyúkoltam szerteszéjjel, akkor mentek át a domb másik oldalára, utána mezzeltél le engem (grp meg halt körülöttem szépen :) ). Mondjuk látszik már én is álmos voltam, nem véletlenül mendtem loggolni, nem használtam semmit el, se rr5ability+ml9 pet, se moc, semmi, csak szépen meghalltam :) -
Bhalage #38512 nem nyertunk, vesztettunk qq
de ahogy ti lehaltatok az utana egesz estere megcsinalta a jokedvemet, tiszta deja vu volt :) (ad vs bc +gol add xD) -
Nefergal #38511 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... -
RogueGigi #38510 Heh az a szánalmas grp csak loggolni ment benoba, épp tékeltük erast vissza jól, és széledt a zerg szerteszéjjel. Roamingolós grpunk lefarmolt volna titeket is meg a hibbiket is :) (pár hib még így is halt, gondolom ti nyertetek a végén :D ) -
Bhalage #38509 ATYA URRRRRRRRR ISSSSTEN
.................. -
Bhalage #38508 hangi, tegnap japan csajok voltak a veszett jo csaj topikban...
nekedvalok x]]]
checkit -
#38507 http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=66500
lol, pure 100% american retardness -
Bhalage #38506 kurva jo volt mint a meseben, lamak addoltak 3way fightra es kihaltak mint a szel olol -
Rockety #38505 lassan elkell kezdenem szajkózni instaguardot
bd-whorecock-healer-shaman kezd idegesiteni :D -
Rockety #38504 HAHAHHA
he? -
Bhalage #38503 hat GIgi ez kibaszott priceless volt.........
RANKADDOLTOKfg vs fgre es kihaltok HAAHAHAHAHAHAHAHAH hat ekkora jot tenyleg jot rohogtem
nagyon useless banda vagytok lol