43179
  • Pari
    Bazze itt mindenki Hib easy styleba nyomja...undorito...USbe vhogy igy fest a helyzet,hogy
    Hib>>>>>>>>>>>>>Mid>>Alb...
    hibiknek asszem /who 1000
    /who vamp 500 a stat, de majd Nefer kiigazit:)
    a maradek Enchanter, Bard, meg Bainshee...olvasgattam a TL reportokat...szegeny hibik azert sirnak hogy az OPed enchanternek legyen baseline cure mezze...a friar TL meg vicces... Donkey-t kovetlnek a puppy helyet,hogy tudjak min vinni a soruket:) (mythic valasz ra...very coool idea...meg fogjak kapni:)
  • Pari
    Hehe, aze annyira kezdo nem vok:)
    Eddig a Merlinen nyomtuk, most a Lamorak Classicon benazunk...asszem 4en vagyunk Magyarok (En Pari minst lv17,meg a botom Battlemuff, neha a necrommal tolom Pioca neven...,Nemet merc lv23, Elephantbone inf lv23, meg vki akivel meg nem dumaltam,csak tom,hogy magyar Anu??????) szal ha gondolod, jer! tegnap beujitottunk 3 példány Catacombsot online...hehe,megkimeltuk magunkat a postatol,meg a huje amerikai szerzodesektol,miszerint nem szallithatnak EUba:)
  • Nefergal
    oh oh suppppppper valaki aki kezdő és US os coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll lennne
    ha erre a kérdésre Pari yes t mond mikor talcsizunk
    csak úgy egggyütt mükszik szempontjából 8)
  • RocketyATwork
    na less humor vagy kérek egy kis munkaerőt botondtól kölcsibe
    xD
  • Bhalage
    huzd az igat, az a dolgod..
    huzd az igat, ameddig birod..
    HUZD BAROM HUZD BAROM HUUUUUUUZD

munkara
    =)))
  • RocketyATwork
  • RocketyATwork
    uzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Tafaya
    Noobie Pride mindig is lamer banda volt :)
  • Bhalage
    kosz rock, megnyugodtam akkor : )
  • Bhalage
    es olvasd el a privit plz kthx
  • Bhalage
    lol

rock
  • Rockety
    JAH DE NOLBY PRIDE AKI A SZÓ SZÓLÓJA VOLT ANNAK HOGY FAIR FG VS FG, MEG QQ_BOUT ADDS... AZT HIRTELEN MEGSZARJÁK ÚJRA A SPANYOL VIASZT HOGY AKKOR MOST INSTA ADD, HÁT LOL EKKORA KÉTSZINŰ KIS BANDÁT

JAH ÉS SORRY DE SZAR A BILL...
  • Bhalage
    nem zergeltek le teged elegszer, hogy aterezd ezt imo x]
  • Bhalage
    tesom lancelot midgard es az uj toa nelkuli serveren (?lamorak) hibernia.
    a kari neveit nemtom x]
    lancelot->midgard->le caitiff vagy mi a guildje neve ott keresd ha erdekel : )
  • Tafaya
    Ez az egész addolós, zerges rinya annyira szánalmas. MMORPG. Akinek nem tetszik mehet Guildwarozni, csézni, sakkozni vagy passziánszozni :)
  • Bhalage
    nincs annyi aktiv kari x] 1grp alig jon ossze de egyebkent jah
  • Hangianix
    Nefergal es nincs.
  • Hangianix
    NP _MINDIG_ addol Pryn. :) Szoval nekem johetnek ok kesobb azzal, hogy mar nem addolnak, ha meg jatszom cluster utan en is _MINDIG_ beaddolok majd rajuk. Mar tobbszor is ugy leptem be grpba, hogy altalaban ne addoljunk, de ha nem addolunk NP-re, akkor insta disband. :D
  • Pari
    Kerdes jaccik rajtam kivul is vki US szerveren?
    Ha igen, van catacombsod?
    Ha igen PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
  • RogueGigi
    Bár BC cserébe mindig 2fg-al rohangált, szal valamit valamiért :)
  • RogueGigi
    Nem nem, régebben nem addolt pl NP meg a jobb grpok, manapság ilyen már nincs, legalábbis excalon. Pryden még mindig van emiatt anyázás as-en, ha valaki addol, szal ott még van 'betyárbecsület' :)
  • Botond #38521
    milyen anymore?:-D régebben alaphangon volt 40ember egy group,most meg 8ra kis késéssel jön még 8 már közbotrány?:-D
  • RogueGigi
    excalon mincer/cabalist, prydwenen eld/bm.
  • RogueGigi
    Gusztustalan ez, én tudom hidd el.. De már senkinek, semmi sem szent, az elitista NP is azt a taktikát valja, hogy ráaddolnak mindenre ami él és mozog, tekintet nélkül a realmre, vagy hogy esetleg nem a legjobb ellenfelük/barátjuk-e. Megtették velünk is, de nem csak ők, groov is, meg gyakorlatilag mindenki. Semmi sem szent anymore...
  • Nefergal
    hey ti mivel nyomultok?
    cleric
    savage
    blademaster?
  • AngeLujo
    pfft, ez kész...
  • Bhalage
    engem lottetek szet elsonek mivel en voltam leghatrabb : ) felrezzeltek erre insta megint megoltetek, na ekkora kezdtem mar rosszul erezni magam, na mondom lol 2*rezsick rox 0end 0mana ftw megint kaptam egy rezzt aztan onnan alltunk fel :> hibeknel sajna nem volt mar se insta se ra se power se semmi mert elotte volt egy masik hib fight...
  • RogueGigi
    megjegyzem csak én meg talán egy még nálam is alacsonyabb noob sorc volt ott aki golos volt, a többi 4en (v 5en) meg ilyen randomok.
  • RogueGigi
    mendtem
    jójó, hosszú volt ez a nap is :) givz szerkesztés :)
  • RogueGigi
    hogyazistenbe nem ti nyertetek ne lolkázzál már. 1 droodot vagy mittomén mi volt az én nyúkoltam szerteszéjjel, akkor mentek át a domb másik oldalára, utána mezzeltél le engem (grp meg halt körülöttem szépen :) ). Mondjuk látszik már én is álmos voltam, nem véletlenül mendtem loggolni, nem használtam semmit el, se rr5ability+ml9 pet, se moc, semmi, csak szépen meghalltam :)
  • Bhalage
    nem nyertunk, vesztettunk qq

de ahogy ti lehaltatok az utana egesz estere megcsinalta a jokedvemet, tiszta deja vu volt :) (ad vs bc +gol add xD)
  • Nefergal
    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
  • RogueGigi
    Heh az a szánalmas grp csak loggolni ment benoba, épp tékeltük erast vissza jól, és széledt a zerg szerteszéjjel. Roamingolós grpunk lefarmolt volna titeket is meg a hibbiket is :) (pár hib még így is halt, gondolom ti nyertetek a végén :D )
  • Bhalage
    ATYA URRRRRRRRR ISSSSTEN
    ..................
  • Bhalage
    hangi, tegnap japan csajok voltak a veszett jo csaj topikban...
    nekedvalok x]]]
    checkit
  • Tafaya
    http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=66500

lol, pure 100% american retardness
  • Bhalage
    kurva jo volt mint a meseben, lamak addoltak 3way fightra es kihaltak mint a szel olol
  • Rockety
    lassan elkell kezdenem szajkózni instaguardot

bd-whorecock-healer-shaman kezd idegesiteni :D
  • Rockety
    HAHAHHA

he?
  • Bhalage
    hat GIgi ez kibaszott priceless volt.........

RANKADDOLTOKfg vs fgre es kihaltok HAAHAHAHAHAHAHAHAH hat ekkora jot tenyleg jot rohogtem
    nagyon useless banda vagytok lol