Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
LOL

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond

3.10 vest
Nem, nekem guild chaten mondták, nem olvastam most utána, innen meg nem férek hozzá camelotheraldhoz hogy a rák egye kijaszííívüket 😊
Sziasztok szeretném megkérdezni, hogy játszik e v ki US serveren ? Tudnak nekem 1 privit küldeni, lenne 1 pár kérdésem😄 Kösz

QQ more n00bs...

Botond
mondjuk én ezt nem tudtam,mert sose olvasok elõre patch notest :-D Giginek meg egyetlen mentsége az lehet,hogy egyáltalán nem tud olvasni :-D
Uberlama
haha 😊 mondjuk akkor sem értem mivel 1.75(vagy 74)ben növelik caster speedet, 1.76ba csökkentik de még mindig gyorsabb lesz mint 1.75(74) elõtt. ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
midiknek is kell majd skald nem lesz elég a sprint+casterspeed :-P különben nem tudnak belagcheatelni sorc mezz rangebe :-DDD
Uberlama
csak egy kérdés, milyen effektje lesz a caster movement speed reductionnak rvr wise ? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
Nem azért mondtam el,hogy ebbõl ilyen lánc pletyka legyen,maradjon közöttünk.Mi tudjuk hogy volt meg mi volt,õ már nem tudja,mi mosolygunk egy jót,õ meg imidzst épít. :-DDDD
Botond
kérdés a jelenlegi játékos állomány mellett van e nyereség,vagy már csak azért megy a project,hogy a hamarosan megjelenõ új mythic mmorpgnek legyen egy kezdõ elõfizetõi rétege :-)
AngeLujo
nem hinném hogy be fog, aki eddig kibírta ki fogja ezután is 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
apró kis szösszenetnyi kis malõr csúszhat csak be :-o mégpedig,hogy mire 1.76 euba érne addigra becsõdöl az egész :-D
Hangianix
Na ja, de midgardban 3 lehet, svg+2 bers = uber dmg + tank bg, ha kell. Hibiknel sok helyen meg mindig hero+warden van, most max champ lesz hero helyett, hogy legyen ST es nem bl hanem bm lesz. 3 bm+champ assist bg-vel, slammel es 3 banespike-kal. Good luck m8s!

bof3 mondjuk elég jów

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Mondjuk albion lesz szarban ezzel a det patch-csel imo.

jah lehet, bár sztem mezz tart 5-8 secig + cure mezz, rootot HA nagyon kell elpurgolja hát inkább mennék p2 - det5 - mopxel

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

bár ez igy caster nerfel együtt picit soknak érzem, mostanság 1 max 2 caster van a grpban igy is... igaz hogy banelord nélküli tank is kaphat most már helyet a grpban ennek köszönhetõen de hmm majd elválik sztem megint átestek azon a bizonyos lovon :F(svg dps ahogy nézegettem több topicban is még mindig veri zerkerét)

Hangianix
Hibi grprol beszeltem 😄

jah és determ5 + purge2 >>> determ5 + charge3 szvsz

he? savagenek nincs banespike.

hmm szerény 5 óra alatt lvl 20-lvl 32 soloban - mana regen nélkül chanterel 😄 és ez még nem is catacombs xp ^^ gyorsabb a levelkedés mint wowban, eddig. igaz bb az volt

Hangianix
Charge3-ot megveszik, mert 3 banespike melle, minek mop5? 😄

tévedsz :-) charge nélküli light tankok megfogják venni, de még azt is elképzelhetõnek tartom hogy charge is repül a kukába

lehet beizzitom savagot ha ez igy lesz, rr8on kész is a kari

determ5 - mop5 - lw1 vagy vmi aug 😄

Hangianix
rr8+ tankokat erdekelni fogja? 😄

5% lesz durvabb viszon 2x annyi pont. Senki nem fogja megvenni.
70seces mezz 6-8sec determ5 savagon 1.76ban, 31% resistel

Hangianix
Es hat a resist a durationra, legalabbis rootnal biztos.

Hangianix
Olvastad az 1.76-ot? Det 5 durvabb lesz mint regen stoicismmal.

2drood, 1bard, 1 warden (a szokásos 😊 ), 1eld, 3bm. Hero nem kell, elég 1 bg, illetve néha nem, de oh kérem, semmi sem tökéletes 😊
Volt egy idõszak, ahol tényleg feleslegesnek éreztem a mezzt, mert tankokon túl rövid ideig tartott.. Most determet kicsit nerfelték, a resistek nem hatnak a durésõnre, szal most kicsit többet ér, de még mindig idegesítõen megállíthatatlanok a tankok a sok ae interrupt, meg deter-charge miatt. Ki tudja, még az is lehet, hogy az elsõ héten a meglepetés miatt mûködni fog 😊 Én mondjuk pesszimista vagyok, de ez az én magánvéleményem 😊 (szopni fogunk 😊 )
Hangianix
Mondjuk az 1.76-os det valtoztatasokkal nem is kell sorc, resist-tel egyutt kb 6 masodperces a 1.5 perces mezz, arra meg ott lesz a charge 3, qq. Hibiknel mi lesz? 3bm, hero, warden, bard, 2 druid?

LOLLOOOLOLO no sorc??? sok sikert =)))

anti hero

Én korrekt csókának ismertem, szal asszem buzerálom vele majd egy kicsit, szeretem így piszkálni, ha kiderült valamit bekammázott 😊
Láttátok legújjabb patch note-ot? Bakter, caster speedet nerfelni fogják, lassabbra fogják venni.
Mincerrel meg nemtom mennyit fogok játszani, most hogy BM-en csak a malice meg gov van hátra, hogy kész legyen (malice rohadt lassan lvlezõdik, míg gov lvl5 lett, addig malcie lvl2, mythic bekaphatja), stt-ék akarnak valami grpot összedobni, de áááhh.. 2celric, pala, friar, mincer, 3merc.. mondom és sorc? mezz, valami? Aszondja eliminálni akarják a cloth usereket.. ehe mondom jó, tõlem kipróbálhatjuk, de már most mondom, sorc kell és kész, de talán a legjobb setup amit TT nyom most, 2cleric, 1friar, 1theurg, 1sorc, 1caba, 2merc. Nincs end ami gáz, de sajna ilyen egy alb grp, valami mindig hiányzik. de neeem, õk ki akarják próbálni.. Érzem hogy szopni fogok, cask mer nem akarom cserbenhagyni õket 😄
Azért ráépíteni az egész taktikát a grapple+twf-re azért gusztustalan imo 😊
Botond
Hagyjad,nem érdekes.Mostmár rr9es a rangere,vigyázni kell mit mondd,még elterjed,hogy rr4es warden beütötte flawless,és beég FHn,vagy én nemtom.Duelra akartam kihívni vampiirját,de ML7 raid alvezérekét kicsit indisponált volt,meg ugye egybõl azzal indított,hogy rangerét nem ütöttem be. :-) Majd clustering után beütöm mincered oszt jóvan. :-)
Hangianix
Nem o jatszott es afk volt!

Ez elégég lol kategoria 😄
Namajd ma rákérdezek mit kamuzik vazze.. 😊
haha =)

anti hero

Botond
Puppet közölte tegnap,hogy nem nyomtam le a rangerét :-D hiába az idõ mindenre gyógyír :-D
Hülye 1button class abuser <#idiota>
Botond
hát,leveszem rudeot,vagy laughot vagy vmi ^.^
Tafaya
Lesz hely a grapple ikonok mellett?

Botond
ML7 \o/ már csak 100% MLxp kell BGhez ^.^
Hangianix
Hat az mindenfele hangot kiadott mar, csak nyavogni nem hallottam 😄

jah már megint vmi dijnyertes...

zzz

brekegett a macska?
vajon ki lehet a faterja..

anti hero

Magatol eszik a kezedbol =)
Hangianix
Nalunk egy 3 hetes kismacska mar hajnali negykor felkelt es az ablakom alatt brekegett... A kurva anyjat annak, aki ilyen hamar elvalasztotta az anyjatol, nem tud magatol enni, az ujjamrol nyalja le a vizes tejet. Nekem meg nincs szivem addig "kidobni" amig nem tud magatol enni.