Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Most neztem meg a 230505.avi cimu cleric RvR videot (Rure jatszik Anyu-val), hat... 2x is azert szopnak, mert nem szedi le magarol az ns-t es mindenki too far away, inkabb rohangal 20km-t, hogy bent legyen az ellen a range-be shearhez, minthogy leszedne. 😄
mid > hib
hib > alb
alb > hib
nincs itt valami ellentmondás? 😛
Megjegyzem tegnap végre rvreztem kicsit bm-el, lement mael 1szer (kétszer vagy háromszor meg mi mentünk le nekik 😊 ), de tekintve milyen lámák vagyunk azért ez nem olyan rossz szerintem. rr1-es volt a bm-em, elsõ rvr napom volt vele (1l6? 😛), ejo elsõ napja volt wow után, asse tudta hogy kell kilépni (mondtam neki /gc quit de nem értette bakter, heh hogy lehet ennyire elfelejteni mindent?)😄
Odamentem egy qrva heretikhez, és rávertem ilyen 100-at main handdel, mondom wtf, ehe , aztán sorc moccolt meg rr5özött, õ nyukolt ilyen 350et, én ütöttem rá main handdel valami 27-et (+9 style lol), gáááh vázz nem az igazi 😄
Mondjuk hála a jó égnek sorcot is nerfelik, nem lehet moccal használni rr5-öt, de elég elkeserítõen kilátástalan volt a helyzetem vele szemben 😄
😄😄
uhh, 2002be mikor õ azt csinálta, de mondottt ám mást is, mert 1,22-be a pecsbe az volt, edig 1,26-ba már nem, és most járunk 2.134-l, szal gázos...
mintha nagyapám hallanám aki mindig arrol beszélt mi volt 200éve😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mid > hib
hib > alb
alb > hib
ha caster grp volt hibi müxölt, de ha tank grp akkor
mid = hib
alb > hib, mid szvsz
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
sztem a tdd (meg osszes barki aki kimegy) a random albokat olni ezerrel (mondjuk jo alb fg nincs egy joideje) es ennyi
anti hero
ja meg TDD: OF volt még eléggé, én clericeztem akkor (lett videó is errõl) és épp benyomtunk egy 5-6 fg hibzerget mikor megjött a TDD group és hasalt el azzal a lendülettel... szal TDD szép volt jó volt _régen_ amikor még randomoztunk meg 2cleric/2fg-ztünk aoddal ;p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
de télleg, szerintem ha a fullos tdd grp van kint, akkor õk nem tolják olyan szarul, mondjuk persze sosem lesznek np, vagy mittomén, de úgy általában nem rosszak. Mondjuk wardenünk még csak most készül, peyson személyében, de szerintem neki még nincs bg-je, meg talán még nem is teljesen toaed, szal még nincs kész, ugyhogy as-rõl szoktak warden leechelni (wou nem jött még vissza wowból). murw, xxcal, puppethealer (vagy spikesprout ha vamppal van), healdropper, reza, õk tuti benne vannak a jó grpban, de mivel én vagy 3hete megint nem rvrezek, ezért nemtom megmondani még ki 😊
kis edit
de vmi hihetetlen korlátolt a fantáziájuk grp épités terén... lehet mostanra megváltozott? 😛 elválik ez is, de sose bocsájtom meg hogy amikor blademaster4tehwint nyomattak 2 caster 2 tank helyett vagy 3 caster 1 tank helyett, igaz oda kellett volna hero és ennek fényében érthetõ de akkor is... puppet és xxcal se volt ekkora ego barombirkaananász style emberke
Bhal, nem az addolas miatt sirt, hanem, hogy 1.5fg-vel futunk. Es mondom, azert vicces, mert nem nekunk, hanem nekik volt 2 fg addjuk kesobb. Szoval ha valaki kikap egy pugtol, az vegyen mely levegot es fogadja el, ne talaljon mar ki ilyen dolgokat. Albi grpban is volt, hogy 9 hibi volt es erre mentek a 1.5fg hibi lamer szovegek a grpchaten.
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
chanter 37 majdnem :p iszonyat durván lehet xpzni mostanság és hogy hangsúlyozzam ez nem pl, nem catacombs hanem 80% mana regen nélküli solo + druid chanter chanter +manament bot 34-36.
ps.: aod sux
Amugy amig hagyjak ott wow-ot es mennek vissza daoc-ba addig felesleges kelteni a panicot.