43179
-
RocketyATwork #38581 moc1 theurg és bof3, pe ellen a szopás tárgya mindig az hogy vmelyik cleric bof3 és sorc v. theu mocol -
#38580 Bazze, kiutottel. Szoval nem futja BoF3-ra. DI2 es Purge1 van, szoval nem azok miatt, kell az RR9 a BoF3-hoz, ha highlander vagy kezdo dex nelkul... -
#38579 Uj detnel nem lesz igy :< -
Bhalage #38578 sztem kurva jo amig tart a charge utana le lehet rootoln ia tankokat es maris szebb az elet -
Bhalage #38577 hat nem tudom nalunk 3healerbol 2n van bof (enyimen is) ugyanis minden noob DIt isteniti etc, ami jo is, de a bof is kurva jo =)
sztem alap
specceljetek ra! -
#38577 Nem sok grp engedheti meg a BoF3-at sajna. Legalabbis albionban. -
RocketyATwork #38576 bof3 és az a grp meghal :D -
RocketyATwork #38575 de a spellek 50% instagard is aranyos tud lenni, tegnap maelm ellen kb 6x lettem ccve, ebből 2x insta stun, 1x insta mezz, 1x insta disease, 1 sima mezz és egy sima root... há faszom :D -
Bhalage #38574 van amikor ez az emlitett guild (a Valheru hogy neven nevezzuk) mini helyett cabaval fut
igy a interrupt a melee dmg es a caster dmg is nevetseges
=)))
kibaszott overpowered albion.
x[ -
#38573 Talalkoztunk egy 3 BM 1 Vamp + support grppal. Szetszedtek minket. Charge alatt kihalt a paladin, a sorc es a theu (nem volt BoF). -
RocketyATwork #38572 az már mellékes hogy másra specceled, a primary mezz ott van a karin :D -
RocketyATwork #38571 akor te még nem kerültél szembe a 2k pet - sorc - fire wizard - scout garmada zergel vagy cask nem emléxel rá :D -
Bhalage #38570 ja csak az aug specced healer nemigazan primary healer de en nem banom azt a demezzt =) -
RocketyATwork #38569 sztem alb grp messze ami jó
3 caster : theurg, sorc, cabalist
2 cleric
2 mercenary
1 bg paladin / friar
ez a setup szvsz teh best :D -
RocketyATwork #38568 mármint más karakternek használhatatlan lineba :D -
RocketyATwork #38567 primary mezzernek van demezz és vmi használhatatlan lineba kivéve a mincert. -
Bhalage #38566 lyonesse legjobb grpja egy alb grp atm (holversenyben egy mid grppal) es ott van theu is meg mincer is
vhogy igy nez ki sztem:
2*cleric mini theu sorc pala 2*merc (vagy merc+ 2h arms) es ez igy massziv rr10+ es raadasul meg jol is toljak oO -
#38565 A ha nem tudom, hogy kerult oda. :< -
#38564 Ez nem igaz, open field es standoff zergben is a hibiktol felnek :D Ha ugyanis a gombak sose lesznek mezzelve, a sok okostoni miatt es hibiknel tobb pbaoe van, mint a masik ket realmben. -
RocketyATwork #38563 jah, suppression 48 vagy vmi hasonló -
RocketyATwork #38562 hibiktől csak a random albok félnek a játék most:
fg vs fg : mid >>> hib = alb
open field zerg: mid >> alb > hib
keep take: hib > alb > mid
vmi standoff zerg: alb >> hib >> mid -
Bhalage #38561 lehet rosszul emlekszem de a spiritmasternek meg a PBAOE vonalon nem a nukeren.. -
#38560 Buffolt nari/piri pet kibaszott nagyokat ut, hidd el. :D Igen, ha lerootoljak, az gaz. -
RocketyATwork #38559 mentanak a mentalism lineba van cm nem a lightba :D -
RogueGigi #38558 mincerrel az a baj, hogy dmget ha interruptol nem tud csinálni, míg egy theu ha air 209es nyukja megvan, már megint más kategória, nyukol ilyen 600akat, mincer meg ráüt egy bardra 140et, szal nem ua. hidd el, theu>mincer. akkor a tankokra rakott eb/haste-et még nem is mondtuk. -
#38557 Egy kozepes mini egy kozepes theu helyen megeri. Jo mini jo theu helyen mar nem. :D -
RogueGigi #38556 Megválaszolom én: nem, nem éri meg :P -
#38555 Mondjuk jelenleg theu helyett teszik be grpba, ha beteszik, az meg nem tudom megeri-e... -
#38554 jaja, van egy két iszonyat ügyes mincer lyon, rr8-10esek, de 2-3 embert perma interruptolnak, pont azt akit kell ahogy amikor, szal nagyon jok. -
#38553 No meg nem rossz az AM, a SOS es a mach5 sem. ^^ -
#38552 Instamezz mind a ketto. Azert nincs CM. Mondjuk theunak sincs, ha jol emlekszem. Minstrel nincs jo, egyedul Carpp (Steveirwin) fut pl. nari pettel, a tobbi nem kepes arra, hogy twisteljen, pedig irto durva buffolva. -
#38551 nameg skald insta single mez, neki sincs cm xD -
#38550 nem valoszinü mert clericnek nincs cm, viszont van pbae insta mez or so ^^ -
#38549 német servereken minden grpba van, és hihetetlen hatékonyak, lehet nincs jo minstrel angol servereken azért, de egy mincer hihetetlen mit tud interrupt szinten tolni. hogy látom mit tud, nem biztos hogy kihagynám alb grpbol mostmár -
RogueGigi #38548 Tudtommal azok kaptak cure mezzt, akik mezzelni is tudnak, tehát a main mezzer base lineban, és a 2nd mezzer vmi spec lineban. Middiben 4demezzer van a mostanság common grpban, 3healer, meg ha van akkor a nuker specced sm is. Albiban max 2, nem nagyon van mincer grpban mostanság, és többnyire max 2sorc. Hibbiben meg csak 1 van, mert a bardon kívül még a light specced menta lenne, de sztem nincs túl sok aktív mostanság.. -
#38547 Mellesleg tegnap valami iszonyu szar RvR volt, ennel rosszabb meg soha. 3 orabol jo esetben is volt vagy 130 perc downtime. A maradek 50 perc feleben meg kb. 6 v 7 emberrel futottunk az ld-k miatt. Egyetlen 1db 8 vs 8 csatank volt, a tobbi esetben hianyzott 1 vagy 2 ember (sok esetben buff is, mert ld lett a bb is :p). Utana meg 20 percig no csata, mert nem akartunk senkire se raaddolni. Azutan amikor kihaltunk Qamaek ellen 7-en (ld lett a ma meg csata elott 3 perccel), de lathatoan nyertunk volna fg-vel, akkor ilyen cba spam lett (7 ember irta be 1 sec alatt :p) es mindenki log. De azert durva, amikor 1.5k-s orankenti atlagot hozol ossze... -
#38546 Minstrel alb grpban eleg ritkan van jelenleg, legalabbis az angol szervereken. -
#38545 Nagyon jol megvannak ok anelkul is!!!:)
Johogy nem meg vmi insta aoe stunt akarnak baselineba:)
Amugy vegig olvasgattam majdnem az osszes TL reportot, es mitmondja egy class jovojen eleg sokat segit egy jo TL...egy hujetol meg csak meg rosszabb lesz...
Szvsz a Merc TL kurva jol csinalja a dolgat, jo 5leteket irt, es ugy adta elo,hogy a mythicesek egyikre se tudtak azt irni,hogy NO...de van egy ket barom(a misntrel TL is pedzi) akiknek a reportja kimerul abban,hogy need more dmg, less cast time, more util, new spells, new styles, new RA, new ML path...meg nerf others...na erre irjak hogy NO:)
Huje minstreles peldat vehetet volna a Sorc TLrol,aki kert charmolhato mobokat ML dungeonokba...Minstrel kerhetett volna charmolhato mobokat Catsba...
A midek altalaban Pet spamet,vagy charm-ot kernek, az albo igazsagot kovetlnek es a hibek nerfjet(de lagalabb a bugjaik fixet:) a Hibeknek minden fasza, igy ok azt akarjak,ami az alboknal extra:) -
#38544 Ja kapjanak, de hogy ezzel még tápolják a chantert kicsit nevetséges lenne. -
#38543 khm , megjegyzem a hibik kaphatnának egy használhato linera cure mezt. mivel albgrpba 2 CM char van sorc+minst, midibe meg 2-3, igy nem lenne hülyeség ha nem csak bardnak lenne cm :p