Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet egesz apd zerget besolozhatod ha megkerem oket szivesen de az neked sokba lesz =)

anti hero

persze a nyuszi fule nemkene? 😊
mikor leszel n00b?

anti hero

igazándiból rr2l5 kéne 😄

zzz

most nekem se jó :f de holnap okés thx :f

zzz

Hangianix
Neked 😄 Most nem lesz jo, mert grp inviteom volt meg tegnaprol, ha hamarabb irtal volna, belefert volna :<

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

lyonon vagyok ;< de holnap akar rp2t is osszeszedheted : )

anti hero

lag rulez.

zzz

jah
ha ez nekem szólt 😄

zzz

jah

zzz

Hangianix
Van MSN-ed n00blar?

Hangianix
Theum jo lesz? :p

vkit hagy farmoljak már be prydwenen... mcl nincs meghülyülök bakker

zzz

csak allt es vart..
es jottek a troll zerkerek..
es a tobbit a fantaziadra bizom..

anti hero

kevesszer lattam de akkor 1. nem nyert mezzt 2. vesztett mezz utani 5ik masodpercben elhasalt =)

anti hero

Hangianix
Magyarul nem strafeolt? 😄DD Ki volt Aussie sorca, Dream? Ot is lattam parszor aludni 😄DD

Szerintem nem volt Annyira szar mezzer, de ez mondjuk magánvélemény 😊 Mér haragszol rá, kiszedett a grpod közepébõl eccer, vagymi? 😊 Ami biztos, hogy közel nem volt olyan jó survivor mint mondjuk aussor, de kétségtelen isten mezzernek sem bírnám nevezni, de Annyira szar azért biztosan nem volt.
Hangianix
ML5 vagyok, szoval a farmolas eselytelen 😄 Elerheto cuccokbol epitkeztem 😊

ml10-et farmoljátok le, brutál jó healer cuccokat dobnak, és legs-el meg hauberkkel tucc cloakot summonolni. Nem elhanyagolható a +2 style , +2melee dmg bonuszos weapok, amik 10% cap fölé mennek, mivel utánuk ott van zárójelbe, hogy (versus other players only), meg a random proc rajtuk sem rossz (s/c, disase, snare, proccol az mindent random), sajna jó formában csak trustosban van, azaz 4.1spdes verzióban. SOK meg ez elég jo combo egy DW classon.
Hangianix
Ez lett vegul a templatem:

Stats
Hits: 284
Con: 77
Pie: 114 (QQ, hogy minden szaron +acu van :< )
Dex: 100

Resists
Body: 26
Energy: 27
Crush: 30 (3)
Cold: 26 (5)
Matter: 21
Thrust: 26
Heat: 26
Spirit: 22
Slash: 26 (2)

Skills
2 Smite
2 Enhancement
2 Rejuvenation

Cap Increases
25 Dex
80 Hits
24 Pie
5 Power

Other Bonuses
5 Buff Bonus
25 Healing Bonus
4 Spell Range Bonus
11 Casting Speed Bonus
8 AF Bonus
34 Power Percentage Bonus (csak 30 mukodik, mert keves a cap)

3 db 99% qua item van benne (crown, leggings, sleeves). EoY, CS, BoZ, CB es 2h slotban SotG. Egyedul a 2.10 hauberk hianyzik es arti xp. 😊 Tudok 2% resistet meg valtoztatni energy es matter kozott (25 - 23 legyen-e 27-21-rol).

Hangianix
Azt hiszed most nem lesz? 😄 Most csak a szigoruan vett fg-krol beszeltem 😊

mm nope? helyettük ott volt a 2-3fg's gol, elwizardo, redguardos grpok... szal m :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
De kevesebb gg-vel.

és ez ofben is igy volt kb. 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

mer egyertelmu =)

anti hero

Hangianix
En is ezt mondom 😊

valszeg 1-2zonaben lesz mozgas ha lesz ilyen 3 realm 3 keep es ott lesz az instaeksön a tobbi resz meg kurvaures lesz =)

anti hero

Hangianix
Akkor is egy kisebb helyen fognak mozogni es gg-kben nem volt tobb.

sorcotok megtanul mar mezzelni (tudod az az uber ex-infil)? vagy inkabb a sorc nelkuli setup a nyero?
<#mf1>

anti hero

jah mert PRENF mi volt? többen voltak csak excalon mint most clusterel lesznek,,,, és ez nf ráadásul több hely is van...

jaja, lesz kit farmolni mint régen.
beutjuk delutan =)

anti hero

Hangianix
En nem megyek vissza midibe, mert ugysincs esely grpra. 😄 Pedig Herra csak 250k 😊

ugy nez ki BC is visszajon egy grouppal
3 healer - meg ismeretlen kikhogymiert
shaman r10
zerk r10
svg r8/skald r11
warrior r8
bonedancer r8
kb igy fognak kinezni gigiek nagy oromere =))

anti hero

Hangianix
Nem fog menni clusterrel. Pryrol 4 mid fg, 4-5 hib fg es alboktol 3-4 fg jon meg minimum.

addig jó amig egy reamlbe tud portolni mindenki, excalon nagyon komoly volt , 3-4 óra alatt 10+ tiszta fg fight :d talán 2x voltunk csak lezergelve

persze hidnál 30-40 fõs alb zerg kempelt, de hát oda nem mentünk :d

Hangianix
Tegnap jatszottam skirmisht az uj speccel, hat sirva fakadtam. Mondjuk benazott mindenki a grpban, sorc is, reaver is, szoval nem tuntem ki 😄 De skirmishben szart nem er az uj spec, ellenben fg csataban gondolom igen. :> Es clusterrel nem lesz nagyon skirmish, elso idoben mindenki egy helyen lesz, sok ido kell, hogy kialakuljanak a zonak.

Hangianix
AoE sheares, ST-s grpban nem rossz zerg ellen. Gondolom ritkabb az fg vs fg fight. Egyebkent TWF nagyon jo vedelem. Kiszedi a healereket jo par korre a fightbol, ha jol rajuk teszik.

fõleg úgy hogy pbae grpok már nincsenek is igazán.

én értem és hasonló véleményen vagyok.de számít ez?😊
két hülyeséget irt, a harmadikat megelõlegeztem 😄

ez rogton 3 ban, nem sok ez egy kicsit elsore? : )

anti hero

haha
<#kacsint>

anti hero

|
|
|
|
|
|
<#banplz><#banplz><#banplz>
|
|
|
|
|
\ /
V

zzz

kapsz nem sokára egy bant i think :<

zzz

ghost2
Más érti amit Bhalage írt?!?!?!?!<#wow1><#confused><#nemtudom><#ijedt><#kuss><#guluszem1><#help><#wilting>

sztem a twf arra jo hogy vkik elnyomjanak egy grpinstat pl, megolni nem lehet vele senkit. csak regen volt olyan hogy reaver bement zergbe es isntakillelt
fg vs fg ben meg szerinte ma reaver egy nulla dmgoutput legalabbis en midig igy ereztem aod ggben.
interrupt interrupt de erted mit interruptoljon ha merc kinyirja a targetet..
2 merc >reaver +merc
szigoruan sztem.

anti hero

Hangianix
Shike mondta AD-bol. Azt mondta sokszor kell a twf, ha kisse zerg szagu a dolog, es eleg nehezen olik meg oket.

jah hogy eu-s csávó mondta, akkor lehet benne vmi 😄D😄:

zzz

off topic szagú, törölni de azonnal !!!1111

az meg hogy amcsiba mi a nyerõ hát azt hogy euból lopták a 3-4 svg grp setupot mindent elárul

zzz

hat nemtudom : )

anti hero