43179
-
#38621 Ubi, ez ket masodperc alatt jatszodott le. Kb 200 rangere voltunk utkozesnel es senki se erezte a lagot, mert mindenki laggolt egesz nap. -
#38620 joh de instamezzt mondtál sorcra ami azért elég nehéz ha jol helyezkedik a sorc, ha sos van automatice hátra arc futi back mert speed 5 fent van még...öö nincs minceretek, na mind1 szal viszahuzodik bg mellé mert charg tankok ugyis rámennek, speedwarpot még le tudja rakni ha figyel , és utána qc mezz enemy support, vagy moc és ennyi -
Nefergal #38619 Mikor szoktá fell lenni? -
Nefergal #38618 talizzunk egyszer kiváncsi vagyok milyen egy magyar emberrel jásszani kk?
tudom biztos nem másabb de akkoris ha lehet róla szó....:)
ha nem baj...:)? -
Nefergal #38617 kk...
akkor regilek a lamorak ra kk? vagy te melyiken vagy? -
#38616 Alb mint mindig.
Cats 35$ www.gamersloot.com -
#38615 Nem, nem o vezet, de nem nehez kiszurni egy sorcot, ha utkoztok, igy nezett ki kb meglattuk egymast, sorc /face cast, de naluk sos es insta. -
#38614 sorc vezet nálatok ??!! o.O
lyon szerintem egy grp sincs amit nem tank vezetne (albik), és teljesen érthető, legnagyobb hülyeség sorcal vezettetni, charge tanknak kell mindenképpen, azt instázhatják a gecoba, sorc lestickel incen és nyugisan ellenfél rangén kivülről cczik >.< (1 éven át ezt csináltam én is nem egy hülyeség :) ) -
#38613 Hogy speedwarpolsz, amikor hegyen beleutkozol az enemybe? :D (Mellesleg akkor az rr8 sorcunk meg csak ml1 volt..., most mar ml6, csak kell neki az xp). -
#38612 SoS-nak el se kéne menni, nem? speedwarp és csókolom ^^ -
#38611 2x talalkoztunk veluk. Na jo, 3x, de harmadikra raaddoltak a VP elleni harcunkra, sejtheto mennyi eselyunk volt, a vicces az, hogy VP elotte hagyott harcolni veluk es nem addoltak. Mindig SoS + insta mezz a sorcra nyitottak, ahogy lement a SoS jott a charge. -
Bhalage #38610 ja ez meg ugyanez a story? ok -
#38609 "Charge alatt kihalt a paladin, a sorc es a theu (nem volt BoF)." -
#38608 O halt meg eloszor :p -
Bhalage #38607 elment lemeleezni bardot? =)) -
Bhalage #38606 a kerdes csak az hogy ezidotajt a paladin m8 merre koszalt x] -
#38605 Bazz ott voltam kb 500 range-re a sorctol. :p 5 kemeny masodpercig elt. Lehet elnyomtak ra egy ml8-at is (amit ketlek). -
Bhalage #38604 ismerem az erzest mind2 oldalrol x] -
RogueGigi #38603 Naja
amúgy a genyó meg még moccolt is, és elkezdett nyukolni, én ütöttem 30 alatt, ő visszalájftápolt 200at, szal élvezetes volt :) -
Bhalage #38602 n000bie
-
RogueGigi #38601 Láccik toppon vagyok, olyan álmosság tört rám, hogy hihetetlen.
szal helyesen main hand malice, offhand battler. -
RogueGigi #38600 Kizárt, hogy soi alatt bárkit leverj bakter, én BM-el 27et sebeztem style-al main handdel, de frankón.
You performed mittomén milyen style perfectly (+3)
You hit xy for 27(-7)
Másik main hand malice, másik meg battler, namost az meg csinált valami 20dmget még. RR3-as a bm-em, ami nyilván sokkal kevesebb dmget jelent, de még így sem tudom elképzelni, hogy ha 4 tank rásebez valami 150en körönként, hogy avval ki lehet nyírni egy sorcot... Sztem baromság. -
Nefergal #38599 a catacombs mennnyi vagy hogy lehet megszerezni?
Vakki tuggya? -
Nefergal #38598 hey a merlinen mi vagy? alb hib mid?
kérdem én
Én 34 vagyok hiben merlin izé
hé hö az új szerveren mi leszel vagy mi vagy? mid hib alb?
alb a jó de hib se rosz de szerintem tudod:)
8) -
RocketyATwork #38597 nem müxik rvsrbe -
#38596 Megse sose volt ezelott stealther classom,
a Distraction ugy nem hasznalhato human player ellen? vagy jo interrupolni? -
Bhalage #38595 elhiszem, mondjuk 4tankos assist az tenyleg eleg =))) give BG =)) -
#38594 4 ML10 BL tank (abbol 3 BM) leszed hamar, TW, BS es szevasz. Amiota nerfeltek azt a snare proccot, a BMeknek jo styleai lettek. ^^ (Eddig nem tunt fel, mert nem volt letszukseglet). -
Bhalage #38593 90%melee immunnity btw
(nekem uberlamaval olyan lement soi+moc alatt hogy bard+hero vagy skald+berzeker gondolom orultek neki-.-) -
Bhalage #38592 aht emlekeim szerint a SOI alatt a legdurvabb tankok dmg 10 es 50 kozottt valtozik... a gondok akkor kezdodnek ha lemegy a SOI es meg mindig rajtad vannak =) -
#38591 Ki? A bard, a ket druid, vagy a warden? :p Szerintem valaki elnyomott egy banespikeot es kakukk. -
Bhalage #38590 SOI alatt te nem versz le senkit bazz :) max lenyukoltak -
#38589 Ah, szeptembertol nem lesz idom jatszani, szoval mar nem valtok. Shamant meg kellett volna meg csinalni, dehat ez van. -
Bhalage #38588 hangi sztem meg nem keso karirerollra =)))) -
#38587 Mondjuk rr6 clericnek nem lesz BoF soha. MCL2 - 15, DI2 - 15, Purge1 - 5. Ez egy 5L5 cleric.
Mellesleg sorcot SoI-jal egyutt vertek le, ami meg jobb is mint a BoF, ha jol emlekszem 10%-kal. Tartott vagy 5 masodpercig. -
Bhalage #38586 ja rajottm KIUTOTTELEK!!!!!!!!!!!!!!
mwahahahaha nice -
Bhalage #38585 mi van????
nem ertelek oO -
RocketyATwork #38584 szarul speccelnek akkor :s -
#38583 De a tobbi clericnek nincs BoF, bar par DI3-mal mar talalkoztam ami zzz. -
#38582 Masik cleric MoC3-at vett. De o mar 8L9 es neki 0 AugD-je van, mivel briton es 15 kezdo dex. Nekem meg ugye 10 pontom elmegy az AugD3-ra.