43179
  • Uberlama
    de nekem kell a 10% melee relic :< amugy nem erről van szo hanem hogy hibik akarják legjobban az insta rvrt akkor mondjuk nem kéne relicezni :p mondjuk nekem8 mert ugyse játszok ott ^^ hogy albok meg mit vesznek el azt nem tom :_<
  • Rockety
    jaj nincs 10% melee dmg bonus, helyette van 0 rvsr.... hogy vki ennyire hülye legyen ahoz tényleg albnak kell lenni :O (nem rád gondoltam itt :S)

ráadásul még szar hib keepet is foglalnak be, szal no comment :í a hülyeség határtalan
  • Uberlama
    legalábbis pussyboy és társai fhs beszolásaibol ez szürödik lefele ^^
  • Uberlama
    megértem tho. ahányszor hibi rinya miatt kialakul albiba (mert ugye hibiknél nem lehet mert ők azt nem hagyják de ha más nem hagyja akkor azok noob roleplayerek ugyebár) az instarvr , hibik tuti relic raideznek egyet ^^szal én megértem őket :)
  • Rockety
    nah albok vissza foglalták a keepjeiket, prydwen ismét a szánalmas kategória felé süllyed... :D
  • Bhalage
    "macro /s keine bewegung "
    HAHAHAHAAHAHHahHHAHAHAHhaahahahahahHHAHHAHA

hat ez tenyleg KURVAJÓ VOLT =))))))))

ps: ja nemet server = kurvasok ember + normalis legkor sajat realmben + normalis emberek oO
  • riviera
    ich bin starke Rabenjünger too
    lol ez kész b+ hogy lehet német serveren nyomni? :D
    /macro /s keine bewegung
  • riviera
    Hangi milyen együttes melyik száma az amit anno hh beta rvrvideoba beraktál?
  • Rockety
    done thx xD
  • Uberlama
    update ur signature then m8 :< oh and gwatz xD
  • Tafaya
    Wow, hunter love (evade 3) az 1.78-ban, a sok sírás-rívás végül lehet meghozza az eredményét :)
  • Bhalage
    egy csonakban evezunk =)
    ich bin starke Rabenjünger too
    : O
  • Rockety
    höhö rr5 ftw
  • Botond #38648
    mondjuk ezt mondani akartam,hogy úgyse fogja tudni miaz :-D
  • Nefergal
    op?
  • RocketyATwork
    op
  • Nefergal
    Tök jó van egy hullatácoltatóm:)
    tesómnak elmontam hogy mit tud aa továbbiakban és azt monta idézem:
    Nem tápos egy kicsit
    mondom ez a jó nem ???
    hát ő azt mondta nem jó midgárd...
    Szerintem tök CCOOOOLLLL.....erős meg minden...volt olyan mikor még hibes voltam hogy egy FEHÉR spiritmaster legyőzött.....
    (az nap béna voltam pedig....)
    Vélamény: milyen Mid?
  • RocketyATwork
    jah pure szánalom az a class tbh, de pveben elég jó
  • Botond #38643
    paladin mit ront el pvpn?:-D egyik legnagyobb gimp,minden leveri szinte warriort kivéve,bár most warrior love után lehet az is.Mondjuk xpzni questelni überjó vele :-o
  • Tafaya
    paladin, 'nuff said :)
  • AngeLujo
    naja mondjuk ha a pvp balanszot el tudják rontani ugyanolyan classok mellett akkor ott valamit nagyon rosszul kell csinálni ^^
  • Botond #38640
    pvp viszonylag balancolt,az easymode az amivel nem 12nap 60ra szólózni,hanem 11nap 20óra :-D

viszonylag balancolt alatt azt értem,hogy van kő-papír-olló,nincs i pwn em all BD/sorc...
  • AngeLujo
    szal balance van wowba is :P
  • Bhalage
    áhá
  • Botond #38637
    Bloodscalp :-o és most éppen warrior az easymode fyi :-) de kövi patchtől hunter lesz az :-)
  • Bhalage
    uj kari - Idol - rogue ???? =)))) mi a a mano easy mode on?
    melyik az a BS ?
  • Botond #38635
    mert az easymode,és csak a gimpeknek való!
  • Tafaya
    Hja, miért nem scout? :)
  • Bhalage
    infi
  • AngeLujo
    Van egy kis bibi a speccel. ugyebár az 51 slash az ami "kötelező" plusszokkal. CS és DW styleok a CS és DW speccekből veszik a sebzést, DE van pár kivétel. Az összes 50-es style (Ripper/CS, Dualshadows/DW, Supernova/CD, midi styleokat nem vágom de ott is ez van) a main weap specből (slash/thrust/pierce/stb...) veszi a sebzést ami esetünkbe nagyon alacsony (51 a maxos 61+hoz képest). Mivel a dualshadows egy infin kb anytime styleként használható ezért nem baj ha nagyot sebez és így nem fog, csak 50+11+rr speccel. Én infim 50 cs, 35+16 slash, 37+16 dw és a Ripper sebzése lvl50 style létére télleg fos (pl ütök egy 250-es hamstringet, 280 leaper, 280 rib sep és mondjuk egy 180-200 ripper). US-be volt valami teszt erről én csak IRC-n olvastam a dolgot de sajna elég igaznak tűnik saját tapasztalat alapján is. Szóval inkább speccelj 50 cs, 34 dw-re, iszonyat PA dmg és relatíve jó balos találat, és egyszerűen nem kell a rippert használni.
  • Pari
    Skacok kene velemeny az alabbi elkepzelesrol
    Briton Slash inf autotrainelve +45ponttal feltetelezve egy RR2es szintet,classic szerveren

Envenom:30
    Stealth:37
    CS:34
    DW:50
    Slash:37

RR4-5 korul
    Meg Slasht,Stelthet le 34re, CSt emg fel 39re.
    Velemeny?
  • EmThor
    thx, akkor nem az a Pari ;)
  • Pari
    GWztem is Amoxx ,vagy Battlemuff neven az SPbe,de visszacsabultam:)
  • Tafaya
    dooom dooom
  • Nefergal
    miért nem ír senki vagy egy éve?

Már vagy két napja senki nem ír....miért?
  • Uberlama
    rájöttem x év mulva hogy van ilyen opcio :< gondoltam kiprobálom, tudod lassan jársz tovább érsz or wtf :)
  • RogueGigi
    Hát kivi lennék twisting ellen hogy nyersz mezz csatát, hiába láma, mert az esetek többségében ae instázik, mégis qrva nehéz bemezzelni előtte. Utána meg common mezz spam miután endet berakta. Sztem tiszta noskill a csóka, de aki hibbiben játszott eddig haver mindenki őt istenti :p
  • Botond #38624
    aláírás?wtf?:-o
  • Uberlama
    aham, okés vágom. szerencsére nálam nem nagyon van ilyen állando lagolás , csak ha jön vmi
  • EmThor
    Pari Te Guild Wars-os St. Pari vagy?