43179
  • Uberlama
    jah ezért mondom :< a fontos rak egyszerüen tul sok pontba kerülnek különösen caster-healer classoknál. egy normál healer-drood-cleric hogy lgyen minden legalább alap szinten rr8 kell hogy legyen minima. mcl2, pr1, wh, bof2, rp1-2, dex3-4, di2 >.< szal qq :<
  • RocketyATwork
    régi RA rendszerel már rr5-rr6on volt esélyed, most ez rr8+

mythic balancolt
    xDD
  • Nefergal
    figyi mi a különbség a Normál és a Classic között?
    És mi az a Co-op?
    És mi az a Rolep...?
  • Bhalage
    sztem 1-99% de ki hogy latja =)
  • AngeLujo
    ...tehát így 50-50% az esély :D
  • Uberlama
    jah nem vitatom hogy azonos rren elvernétek őket mert velünk is ez van lyon, az ottani top grpokat mi is el fogjuk verni már rr7-8 körül szerintem, de addig egyszerüen tul sok ra különbség van köztünk és az rr11es grpok tul sok cuccot tudnak poppolni :<
  • RocketyATwork
    jah zergben moc... az üt mindent :D
  • Bhalage
    lyonessendetto ezvan :)
  • RocketyATwork
    jah erre meg az a válaszom hogy nálunk akik viszonylag többet játszottak együtt a köv

rr6 bard vs rr11 sorc
    rr4 hero vs rr6? pala
    rr4 druid vs rr11 cleric, rr11 cleric
    rr4 bm vs rr11 merc
    rr5 chanter vs rr11 theurg

többi facere nem emléxem az ő grpjukból...szal lehet hogy félkarú óriás, de akkor mi meg a "tolószékes" grp lennénk :D

Egyébként erre mondtam hogy szánalom, rr4-rr5 ellen perma moc-bofolni excalon nem ilyen volt egy high rr GG... ezek után meg verik ircn ha győznek néha, lulz :o
  • Botond #38692
    Akkor én 6x olyan jó vagyok :-P
  • RocketyATwork
    10+ óra:o
  • RocketyATwork
    malev meg tényleg jól játszott, igaz abnormális szinten tolta (10+ / nap fél éven keresztül) :))
  • RocketyATwork
    debuff stun dd és roflz... neki meg ott van a 2k ice pet, 2k mezz-400 radius, stunoló pet etc. Elég gyengus flame kezdeménym nem ugyanaz mint minden alkalomal ellőni egy RA-t nehogy behaljunk style, ha játszanál ellenük látnád :P

néha az originál pbuck játszik theurgjával iirc (legalább is azt mondták ircn:p), az meg hogy ki milyen volt régen nem igazán érdekel (szal amikor DH_t majmolják hogy ilyen olyan jók elfelejtik a baod_grppurge_3pow relic_moc preNF combót pl..), mert alapból a játék is más volt egy picit :P Dreami jól tolja jah, de Fadeh pl nem is játszott Bodyguard grapple ellen szal nem tom most mennyire lenne jó, azért PRETOA kicsit könnyebb dolguk volt tankoknak.
  • Uberlama
    hát fps részel még mindig nem értek egyet, az inkább wowra igaz xD de semmi kedvem vitázni :p

communityvel kapcsolatba viszont sajna igazad van. Tegnap bent voltam picit pry albiba, midik épp támadták berkset hogy legyen irvr, beirom asre hogy vigyék csak smileyval. erre 2 percen belül fuck offoltak és egyikőjük tanácsolta hogy akár az allyt is elhagyhatnám mert mit képzelek ez az ally nem ezért alakult o.O és ez vmi nonanme sose láttam ember vmi idiota Clan chaos vagy nem tom milyen guild akik benen se voltak alapitáskor allybe. mikor ezt felhoztam neki me hogy inkább irvr mint semmi akkor jött az rp bitch, leet noob megszolitások etc, na itt volt elég asből xD
    viszont Lyon vannak jo arcok nagyon, ugy ált is jofejek hibibe és segitőkészek, de megismertünk pár ppl-t akikkel szoktunk esténként nyomulni ha nincs vki online, és abszolut jofejek, ha éppen nem vagyok kiakadva hogy megint lezergeltek minket vagy végre fg vs fg és miért haltunk ki amikor jol kezdtünk etc, na ezeket a pillanatokat kivéve jo a hangulat ált :)
  • Botond #38687
    Egy két erős fanatikust kivéve mindenki abbahagyta már ezt a játékot.Azt hittem cluster után visszanézek játszani picit,de pry/hibi is olyan szinten arról szól,hogy "i r 1337" meg "i r pwn em all",hogy az vmi siralmas.Napközben hibi populáció 0-t verdesi,este fellogol a sok ML10 és rr8+ ebay acc és osztják az észt.Nagyon jó communityt épített a játék,én wowban is mind a mai napig azokkal játszok együtt 95%ban akiket daocban ismertem függetlenül attól,hogy itt "barát vagy ellenség" volt,de elmúlt.MMOhoz már semmi köze,mert sem a játékosok létszáma,sem a community állapota nem indokolja ezt a jelzőt,és RPGhez sincs már sok köze inkább FPS szélesebb fegyverarzenállal,mint mondjuk egy CS.
  • Uberlama
    ha jol emléxem az egy 120ks nap volt 4 ora alatt or so ^^
  • Uberlama
    jah és onigiri nincs, ami kb olyan szintü loss mint az orig pbuck+dreami együtt. na ő még egy olyan ember hogy egyedül képes egy grp erejét duplázni. az a srác amit cabával müvel az elképesztő. egyszer volt velünk ofbe. a kül annyi volt hogy mindent levertünk pedig akkor voltak még grpok bőven akik izzasztottak keményen.
  • Uberlama
    Nem azért hogy érdemeiteket kisebbítsen vagy akármi, mert azért elég high rr bagázs a pe grp és nehéz elverni őket, de ha nem volt Dreami akkor eleve félkarú oriás a grp mert dreami az a legjobb merc akit eddig láttam. MAként talán csak fader volt jobb nála régen, de toa ota mondenképpen dreami a legjobb.
    A grpba fader nem az original fader, és a legfontosabb kari Pbuck sem az igazi pbuck sajna, az orig pbuck vmi hihetetlen mire volt képes. láttam harcolni a mostanit és ég és föld sajna :<
  • Bhalage
    dreami (legalabbis mult heten es elotte) a druidot tolja excalon :>
  • Tafaya
    Hja szánalmas, de gondolom te sose szoktál stun (debuff) dd dd-t használni :)
  • RocketyATwork
    nope, de lehet moc nem volt fent nekik

fightok 90%-t úgy nyerik hogy: pbuck, saitoh - moc, cleric bof és moc

elég szánalom (keep in mind we are low rr and stuff), most lehet nem volt fent :D Igaz Dreami nem volt ott hanem Cloudz volt a másik merc, de a többi a szokásos volt, nálunk druid és 2 bm volt pick up.
  • Tafaya
    AFK volt az összes és ültek? :D
  • Bhalage
    nahat jatszik a PE???
    1-2nap voltam veluk .. elmeny volt : )
  • Rockety
    nah végre sikerült leküldeni pe grpot fgvsfgbe egyszer oO:D

• Uberlama
    O.M.G.
  • RocketyATwork
    EJ_HAJ_CSUHAJ
  • AngeLujo
    xDD
  • Bhalage
    TEH DRAMA M8S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nefergal
    két hétra elment a tesó és már is hiányzik...
    Palma de Malorcára ment tö cool neki
    Már tegnap montam neki hiányozni fog ...
    ja és azt monta, hogy fájdalmam enyhítésére jásszik valem az apja gépén ugyan is apjához ment ki és apjának is van DAoC ja:))
    DE a leg rosszabb hogy már is hiányzik:((
    De a leg cool-abb hogy 2 teljes 7-ig az enyém a gép:))
  • RocketyATwork
    senki = alb
  • RocketyATwork
    nekem tök mind1 hol van insta rvsr csak legyen, felőlem lehet hibiben is...

de hadrians wallsba jobb volt mert oda jöttek albok is, hibiben meg soha nem volt senki csak hib és mid :[
  • Tafaya
    Sokan kérik hogy ha felmegy az 1.78 US-ben akkor hotfixként kerüljön fel az EU szerverekre is. Végülis fordítani nem nagyon kell, stb. Szép is lenne, kár hogy a GOA csak akkor hotfixel ha valami elemi bugot javítanak vele, pl. cloak SC.
  • Tafaya
    "kinek pöfögsz kis autó?"

Nekem csobogsz kicsi patak? :)

Insta RvR azért szar mert 10-ből 8 enemy tuti rezsickes. Meg szerintem undor hogy fg vs. fg függő albi guildok is sírnak ha egy alb grp visszafoglal egy albi tornyot mert akkor oda az insta RvR. Elmennek a picsába már elnézést az elit agyukkal együtt. Miért nem lehet midiben vagy hibiben insta RvR? Totál szánalom keepet meg azért vesznek el mert vannak akiknek a keepek nem csak felesleges nyűg hanem szeretik a keep csatákat, de ha crimet veszik el akkor jön az animist + bainshee gárda és no fun, míg ha egy kisebb keepet vesznek el akkor lehet még szórakozni is tudnak.

• RocketyATwork
    new emain képek
  • RocketyATwork
    tafaya olvasd el mit irtam, kurva okos alb m8s nem crimet foglalták be hogy esetleg legyen is vmi rvsr hanem vmi totál szánalom keepet meg is van a hatása, no rvsr prydwenen :D lehet rinyálni hogy relic igy relic úgy (bár most minden realm egálba van,,, jaj tényleg nagy kár :SD)

de ha nem rvsrezel amit lehozok a postjaidból "kinek pöfögsz kis autó?" :D
  • RogueGigi
    Mér excalon meg albok vették el a relicet, én észre se vettem a dolgot, csak annyit reagáltam le, hogy hoppá támadják boldot meg hurböt eccerre, mondom wtf, erre nézem bold is relic keep atm, hámondom mitörtént, nézem +2 relic a backpackba.. nemtom mikor meg kik csinálták.
    Fura is volt, hogy 500 felett nyukoltam debuff nélkül cabival.
  • Tafaya
    Ha ennyire sírnak a hibik akkor engedjék meg hogy Emain-ben legyen az insta RvR. Ja hogy nem akarják és visszaveszik a keepeket fél nap múlva? Bocsi :)
  • RocketyATwork
    két hét a divat, 2 napja ezt mondta GM egy facenek :s
  • Uberlama
    btw nem tudni pontosan mikor lesz ze clustering ?
  • Rockety
    jah de cluster előtt az ténleg pure szánalom imo :<