Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
jah. szerezzél egy jo theut és meg van oldva minden. jo theu= fél gyõzelem minimum.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Roadie "bekonyorogte" magat, mert unatkozott es jokat duoztunk. Littles-sel mar tok regota egyutt PvE-ztunk harmasban, Rigante szart ra, o azert lepett at. Kairamar tegnap kerdezte meg, hogy nem vennem-e be. En nem kertem senkit se, hogy csatlakozzon, kiveve Littles-t miutan kilepett a Rigantebol, mert szar volt allandoan pmzgetni. 😄

Mondjuk egy ideig nem is akarok tobb embert invitalni, egyreszt eloszor emesszuk meg ezeket (Roadie es Littles az no problemo, ok kb. 1 perc alatt asszimilalodtak 😄), de van egy harmadik cleric is, masreszt nem akarom, hogy 8, max 10 ember fole menjen a guild, mert ahogy latom, nagy guild = kis boldogsag.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

na nem mondod ,hogy elkezdtél toborozni ? grats hozzá mert mindenkit jó játékosnak tartom. ebbõl még lehet valami érdekes is😊
Hangianix
Such "high" rr guild m8s! See the pattern!

Killerbee RR8 Cleric
Kairamar RR8 Cleric
Littles RR8 Sorcerer
Roadie RR7 Sorcerer
Mersain RR7 Mercenary
Nave RR6 Mercenary

az a fidel a pve istenek kozul a legdurvabbik

minden tiszteletem ove : )
<#worship>

anti hero

Uberlama
btw fh se a régi már. az ember próbál vmi flame kezdeményt elhinteni és senki se ugrik rá :< ah azok a szép régi idõk 😞

Legalabb valami lila szerkoban pozolnal , hogy lassuk megiscsak csinalsz valami hasznosat wow-ban. De nem , te is csak "tarskeresozni" jarsz wow-ra.
AngeLujo
annál? ki van csukva 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

lehet jobbat tudok de meg nemtutter

anti hero

ding444444444444444444444

már csak 6 szint :-)

zzz

AngeLujo
milyen sc-t? :p
csináltam én jó sc-t neked ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

aki meg komolyan vesz az egy phasz ^^
(csinalom az sct es kicsit uncsi)

anti hero

Botond
már Doriék is mondták FHn,hogy a 1337ség nem abból fakad,hogy mit mondassz,hanem abból,hogy mikor :-DDDDD
QQ more!

anti hero

Botond
6db van a warlockon 3db a paladinon,2db lvl60asom van :-o mercnek meg 10-15x nagyobb a meleedmg outputja,mint a clericednek xD (csak,hogy mondjak én is vmit ami igaz,de mégsincs semmi értelme xD )
btw 40es shamanomnak 1.5szorr nagyobb a melee dmg outputja nalad xD

anti hero

multkor mar 5 volt belole nem? oO

anti hero

Botond
focuspulltuk a mobot,szal nem offtopik >.<
no offtopic plz!

zzz

Botond

ma reggeli termés :-o
Tafaya
pwned 😊

macska kihúzta az utp kábelt a routerembõl, ilyen szar letört pöckû rj45 van rajta, ez a kis genyó meg megtalálta az egyetlen ilyen gimp csatlakozót 😄
jah de legalább nem úgy éledek fel hogy "you are hit 785 earthshock" wazze :d

zzz

Hangianix
/hug Rielx! Thanks for 8L2 😊 Szep ld volt 😄DD

Uberlama
jo hát nyilván nem szo szerint értettem :-) mondjuk én nem fog bekapcsolodni a melyik jobb wow vagy daoc vitába mert felesleges sztem. mind2nek vannak jo és rosz oldalai ennyi, az meg teljesen egyén függõ hogy ki melyiket tolja ;p

Botond
megy daoc accountom is atm egy amcsi és egy eus wow accom :-o és nem napjában 10x,lévén elmúlt pár napban távol voltam,és konkrétan ez volt a felvetés,hogy: "WoW egy jó játék annak aki nem Pvpzett normálisan daocban",de amúgy a hír igaz ^.^
Botond
ez atm csak azért igaz,mert 1800 account online a 2 szerveren :-( különben /rel és már hentelhetnéd is a ligennél csoportosuló albokat a chanterral :-o
van, csak nem 30secig tart mire újra ütöd az ellent 😄😄😄D😄

zzz

Uberlama
sztem nem egészen igy indult 😊 egy megjegyzés hogy -1 wowozo, ez csak azért volt vicces mert te napjába kb 10x hozod fel hogy daoc pop csökken etc 😊 és nem értem miért ha már ugyse játszol vele , mondjuk nekem mind1 mert kinek a pap kinek a papné szoval ^^

Botond
ha áttagozódsz pry/albba vegyél pár spanyol nyelvleckét,különben nem fogod tudni emain cgbe mit makognak santa ikvizíciós guyos :-DD jajajajaja XD
Botond
spawn van daocban is,szal 3-2 :-o
instant repop = spawn = quake
reflex játék ala = cs

szal 2 - 2 😄

zzz

Botond
ctf=relicraid,szal akkor 1-1 :-o
Botond
élek a szabad véleménynyilvánítás adta jogommal,és fellépek az elvakult dezinformátorokkal szemben \o/ ha figyelmesen visszaolvasol a mai véleménycsere kiindulópontja is a "wow sukka" stílusú kijelentés volt,nem csak random módon bejöttem ide,hogy "hi m8s,daoc lolz,and only for n00bs keke"...
jah ha daoc CS akkor wow meg Quake 3 a ctf insta eksönös bgjével 😄😄😄

zzz

Uberlama
én csak egyet nem értek. ha te ilyen jol érzed magad wowba (hála égnek gl hf) akkor miért probálod még mindig szidni-ocsárolni a daocot 😊 neked nem mind1 hogy mi milyen szarral játszunk ?😊

Hangianix
Nem a mi hibank, hogy Jamie hulyere itta magat 😞

Botond
Ja,több emberbe több hülye keveredik,csak azé nem mindegy,hogy a community 99%a retardált fasz vagy csak 80%a,meg ugye én eleve csak azzal a 2k userrel találkozok akik BH-n nyomják amcsiban ally oldalon és van 60as karijuk,felõlem EUban meg az összes többi amcsi szerveren lehetnek 0 és 50 IQ között szóró playerek is.DAoCban community volt istenes régen,de manapság már az is 0 szintre futott le,ennyit sikerült felmérnem a 2hetes beugrásom alatt.
semmivel se jobb WoW community, sõt rosszabb mert többen vannak azé ne ilyen egyoldalú véleményt plz 😄

zzz

Botond
sõt a volt barátnõm testvérének elsõ kutyájának az eredeti gazdájának az unokahugának a gyerekkori szerelme olyat mondott a témával kapcsolatban,hogy azt el se merem mondani :-D
Botond
azé pry/albnál sokkal jobb :-D
Hangianix
kb 30 embert ismerek aki visszajott es mind ezt mondta. Azt mondtak, hogy WoW egy kicsivel rosszabb, mint Exc/Mid. Na ez nekem mindent elmondott 😄

Botond
szerintem meg albániában embert esznek,ezt onnan gondolom,hogy még sose láttam mi van ott,így nem tapasztaltam az ellenkezõjét :-o
Hangianix
Sokkal rosszabb a WoW szinvonala imo 😄 10+ -as atlageletkorral 😄

Botond
"QQ more? ^.^" és hasonló színvonalú ingame szövegekbõl jól lemérhetõ milyen IQ hányadossal rendelkezõ célközönséget talál meg manapság DAoC...pár napot nyomtam csak GGben hibiben,de egyszerûen ledöbbentem mivé lett ez a játék...
teljesen más mûfaj a sok Diablo nerdnek, itamz plz ^^ bár igaz reflex annyira nem kell mert szinte mindeni instant vagy nem interruptolható 😄

zzz

Botond
hát azt el kell ismerni FPS-sek között még mindig daoc a király,de WoW teljesen más mûfaj,nem ez a CS power :-o
Uberlama
rengeteg jo ötlet van a wowba amit át kéne szedni daocba (1.73 ota el is kezdték ezt tho ^^ ), és hatalmas hangulata tud lenni. 1 honapig kb. utána uncsi :p

Tafaya
Naja 😊)

WoW egy jó játék annak aki nem Pvpzett normálisan daocban

zzz