43179
-
Nefergal #38741 De mért nem lehet mondani?
ezt nem értem........
-
Nefergal #38740 Wow mindenkinek TY tY TY
-
#38739 co-op az elvileg pvp nélküli server, olyan mint a roleplay server wowba. tehát tudsz beszélni az enemy realm játékosaival meg grouppolni is -
#38738 a co-op talán a pve amikor mobok ellen harcolnak? -
#38737 normal az gondolom normal tehát nf toa etc
classic az toa nélküli nf-el
roleplayer az olyan hogy csak ugy játszhatsz mintha a te a "karid lennél" szoval tilos irl-ről beszélni meg hasonlok, ugy hallottam még a "lol" is tilos.. furcsa lehet..
a co-opot nem tudom -
#38736 server típusra gondolsz? -
Nefergal #38735 Tuttok abba segíteni, hogy:
Mi az a Normál?
Mi az a Classic?
Mi az az Rolep...?
Mi az a Co-op?
Szerintem ezt 1x má kérdeztem... -
#38734 jah az nem gond ha utána kinyirsz de 2% volt a megam8 és épp evadeltem :< -
Bhalage #38733 ps2: or give some fat flame ematerial plz -
Bhalage #38732 mitortent megamateek?
ps: spread teh wub -
Rockety #38731 legközelebb megölheted de utána akkor is kinyirlak :[
érthető ez a kis kirohanás, 2%on volt a bm :E
nah l8r
xD -
Rockety #38730 haha bigsoz :/ -
#38729 btw egész kora este nagyon jo 1vs1 fightok voltak senki se addolt albik se hibik se, te voltál az egyetlen. -
#38728 és akkor mi van ha pmelt, ha ennyire noob egy rr6 bm hogy nem tud leverni egy noob infit akkor dögöljön meg és ne akarjon solozni. én ilyenkor sose segitek mert mért nem fut el akkro az illető.
függetlenül hogy pm vagy sem vagy segits neki az elejétől amikor megálltál nézni a fightot vagy a végén se mert ez egyszerüen tahóság. -
Rockety #38727 már ezért megérte :-) rám pmelt a gyerek hogy help szal QQ :p -
#38726 grats noob, nehéz harc volt neked mi? ne haragudj de ez a szánalmas volt amit csináltál. -
#38725 épp ezér kéne oda indítani egy jó kis albi groupot, wtfpwn-olni a sok nub midit-hibit :P -
#38724 Albion, the love child of Mythic, the truth revealed... -
Rockety #38723 lesz egy központi hely roamingolni ez kő a népnek :D -
#38722 térkép alapján kicsinek tünt, és talán még igy is az lesz , de majd meglássuk. a vid alapján ha bejutsz mg utánra akkor nem elsz rosz. csak tudj majd rb heylet találni lol >.< kivi vagyok tho -
Rockety #38721 new emain - tour -
#38720 ez moders eh ? :) -
Rockety #38719 xDDDD -
#38718 nem láttad ?:o mikor mentem be a toronyba hogy felmászok rámpoppolt , dot mine meg társai, azt ugrottam a vizbe, de oda nem jött >.< mondjuk mind1 volt mert a pet is levert volna :) -
Rockety #38717 jó hát brittle guard alap, dd trapbe meg azt hittem csak sb m8 mászott bele :D
rr8 shade? wtf xD -
#38716 3-4 brittle guard, mana és dd trap, sw, 2 dot mine, meg rr8 shades ^^ rox volt :) na mind1 loggoltam mert most meg állandoan lezergelnek szal qq -
Rockety #38715 de suicidoltam , túl zzzZzz -
Rockety #38714 jah shadek leraktak mineokat minden hová :< én csak egyre léptem rá eddig vmi sbtől :D -
Rockety #38713 :O egyedül ml9et nyomtam el :o -
#38712 ja és még a hülye létrárol is leestem felfele menet qq :< -
#38711 zzzz rock, nem elég hogy minden szart elnyomsz, peted bebugosodik viz alá ami not in view és üt, még nem is vagy egyedül, belemegyek spikes dot mineba etc >.< -
Bhalage #38710 inkabb hasznald ki a szabadidodet es tanulj meg mezzelni =)))) -
#38709 hiba :< <wanna flééééééééééééééééém :< > -
Bhalage #38708 mi lenne, semmi :) -
#38707 hö mi a bajod már megint ? -
Bhalage #38706 joljonne de feleslegesnek tartom.... ahahahaeehehehhhohoohho
na elutaztam 7vegere, sok sikert x]]] -
#38705 hát néha jol jönne purge3 de legtöbbször feleslegesnek tartom szal nem tom mennyire éri meg tbh -
RocketyATwork #38704 egyébként jah, igazán a support karik közötti különbség jön ki durván jobb grpok ellen (1-2 di2/3, moc vagy bof3 etc) -
RocketyATwork #38703 purge3 rvsr aktiv szerveren nem elhanyagolandó, lehet jobb mint dex4 -
#38702 legalább bard az easy, már rr5 körülre készen van xD sos1 moc1 purge2 mcl1 dex3 azt jonapot xD mondjuk akarok majd dex4et meg átspeccelek hogy sárga aemezz legyen mert a piros viszi a manát mint állat, és akkor veszek mastery of focust (?), ami növeli az effektiv szintjét a spelleknek resist wise oszt akkor jo lesz