Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
ez a legfrissebb,ezzel kell mérni :-o 1024*768ban minden beállítás default,úgy kell ráadásul ^^
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
felraktam xp 32bitest, sikerült 2 óra alatt kinyirnom vmivel 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
szoval öö noob láma hibik!! hm.. ez mégse jo, hisz épp hibizek. k másik. uhmm zergelõ noob albok!!! hm.. ez se az igazi mert mintha albiznék is néha. hmhm lássuk csak hmm OP random gimp midik ez moder aemezzer noobs!!!!!!! >.< ez jo ^^
namost igy sebzed cyreket elvileg kimegy a bejárat felé, miután deaggroztak a mobok még1 gtae ment alá (vagy bardal amnesia is jo cyrekre vagy testõreire) a bejáratnál, és futottunk oldalra fel északra ahol az eld állt elõször. lényeg a lényeg ha nem jön cyrek igy elsõre akkor addig kell ezt csinálni meg kihalogatni ha épp utolérnek (ha nagyon nem megy érdemes ap ullerrel kihalni néha az segit a bugosodásba) és végül lagolgatni fog cyrek azaz nem megáll bent a helyén hjanem egy irányba mindig kijön a falon át, kb ahol az eld állt az elején. namost jobbklikkel lehet interactolni erre megáll, vagy elindul arrafelé amerrõl klikkeltél rá. a lényeg hogy ezután fel kell készülni ott fopot fel, buff pet, bard legyen készen, bard beaggroztatja cyreket, chanter petet a következõ másodpercbe rá cyrekre fsel, és bard kiteolja a testöröket (legjobb a lair másik oldalán lévõ nagy üres fennsikon körbe körbe, nem kell interruptolni õket amig meg nem ölnek vagy cyrek meg nem hal ugyis követnek) addig chanternek meg easy mode. mi 41es menta hot+heal meg bb ami félig heal specces fopbol birta healni a petet ugy hogy csak néha healtem bbvel. 2x kellett mana breaket tartani (pet passziv fopba be mcl elnyom stb). egyszer volt necces amikor fop lement és alig volt mana nem figyeltem és kellett egy insta a petbe de nem aggrozott cyrek akkro volt 40%on. szal kb ennyi.
ja igen arra kell figyelni hogy cyrek egy bizonyos volnalon tul a lairtõl távolodva viszaportol a helyére akár ütöd akár nem, szoval közel kell maradni a lair falához viszonylag.
remélem érthetõen tudtam irni ^^
jó bgvel azért nem ennyire eccerû imo.
shaman? maxed dotja van nem? vagy legalábbis vmi elég magas szerkezet, ammeg hamar kifingatja õket. újjabban shamanok amúgyis átmentek genyó módba, moc1, és buffshear mindenkin, én undorítónak tartom, csak middik tudják ilyen könnyen megtenni ezt. ha meg már moc fent van pár dot nem fáj.
anti hero
anti hero
bard - 2 druid - 1 bm - 2 shield - warden + 1 pbaoe vagy animist vag nemtom oO
anti hero
midiben
3 healer 2 warrior savage zerk zerk grpal nyomtuk le (+fop shaman grpon kivül)
és egyszer 3 healer 2 warr svg-zerk-pbt rm
tök mind1 melyik de a két guard fontos szvsz
zzz
amúgy mikor mondtam stt-nek,hogy kéne zsé vmi scrollhoz (malice3 talán) 20p, aszondta np, nesze, és hozzámvágott 20pát ilyen válrándtással. mondjuk zahúrt is farmolja a genyó, és van asszem 2 ringje is vaultba, amik amúgy iszonyat drágák (ilyen 100p).