43179
  • tegla
    Nem is baj de jó volt barangolni sima agyam rejtett zugaiba...amit egy gyémántkéssel se tudna senki megkarcolni
  • Uberlama
    semmi ilyen nem lesz. olvassátok el talán mit nyilatkoztak a fejlesztők. Semmi class nem fog kapni se mezzt se stealthet se semmi ilyen op cuccot. Amit kaphatnak az is nagyon gyenge változat lesz erőssége mondjuk a ddnek a bard instaddjével felel meg (200 körüli cap). Max arra lesz jo egy tank ddje hogy rootba állva interruptoljon, casterek mana hiján bottal stylozzanak és hasonlo, semmi nagyon extra cucc nem lesz.
  • Bhalage
    albok...
  • Rockety
    27:15-28:20

legjobb rész :-)))
  • tegla
    Azért elég durva lesz ha egy pole arms popol a hátad mögött azt megvakarja a hátad ahol nem is viszket.
    Vagy egy éppen rebuffolo albi csapat közepébe popol csanter.
    Nem tudom lehet ezek csak fantazmagóriák de érdekes lenne
  • tegla
    Ha kicsit mögénézünk a dolgonak iszonyatosan lopnak minden "jót" az újabb gamekből és azt ültetik át DAoC-ba.
    Jelenleg tökéletesen müködik pl. ez a subline kavarodás a Guild Warsban és rohadt fun pl. warrior skill mellé felvenni a necro vonalat és lifetapolni

Housing--Everquest
    ToA(ml-k,artik)--Everquest
    NF--Lineage2vár ostromok
    Catacombs--Everquest2
    Újabb patchek(quickbarok,rankok,guild pontok,etc)--World of Warcraft,Guild Wars
    Darkness Rising(mountok,subline variációk,cuccok)--World of Warcraft,Guild Wars
  • Rockety
    csak low lvl szarokat lehet majd venni, ilyeneket hogy stealth és más class abilityket nem asszem
  • Nefergal
    Hey a akarjátok nézzétek megga www.google.hu-n És írjátok be hogy DAoC Champion
    klikkeljetek a teljes vebre...aztán a képekre...menjetek le majdnem a kép aljára....ott fogtok látni egy druida healert aki éppen egy celtet gyógyít...kattintsatok 1 et a képre és várjátok meg amíg betölt egy tök jó angol valamelyik mozgó DAoC os képregényt találtok...Attaltta a szöveggel:)
    Szerintem ha van időtök nézzétek meg....
    KB a 14 kép asszemmmm......én véletlenül találtam rá...
  • tegla
    Szerintem a céljuk is a káosz...
    ...mert ugye elöjöttek a föld mélyiből a gonosz félelmetes hordái,hogy sötétségbe boritsák a földet.Káosz és zűrzavar urakodik majd a birodalmakban,félelem és rettegés lesz a népek szivébeeeeeen...muahahahahah...arghhhh
  • AngeLujo
    stealth a mercemre és wtfpwnolok mindenkit xD
    vagy stealth + CS line a friarre, PA egy 5.6-os staffal elég fincsi :)
  • Pari
    Skacok,erosen megfogalmazodott bennem,hogy szerintetek melyik lesz az uj legOPed class/realm, a darkness risingba, ha tenyleg hozza lehet ferni mas classok sublinejaihoz?

mert szerintem ez megint a daoc veget fogja jelenteni!
    minden visible class stealther lessz majd...minden stealther aeo mezzt/stunt akar majd vagy elkepzelem,hogy a pallyk felvesznek vmi durva pbaoe magicet...irdatlan kaosz lesz...
    Velemeny?
  • Uberlama
    jah még 1-2 honapja irták hogy mivel tcom vette át matávot ezért emeltek adsl speedet és ezért chello is emel etc
  • Rockety
    jah igen hozzá lehet adni 20-30 dmget ha elf a kari (nekem dorinsal 326-333 intem van)
  • Rockety
    hmm upgradelték csellót? 230-250kval húzza a cuccost
  • Rockety
    de holnap csinálok egy korrekt testet ha sikerál vmi warden m8tet rábirnom hogy buffoljon resisteket :P
  • Rockety
    548(-89) - 26% resist
    484(-153) - ?% resist + sárga buff
    385(-240) - 26% resist + piros buff

rr4l8 bainshee 9% dmg, 10% resist pierce, 300 int

kb 3% manát eszik, bainshee DD. (szal elég sokat kell ddzgetni hogy elfogyon)
    interrupt egy vicc :D Szal chanternál nem Ddzik durvábban / dd de a mana miatt jobb hosszú távon

ae-dd+aebolt durva, bugos főleg hidaknál és nagyon durva hogy nincs dropoff

3x bainsheevel (egy afk volt) 30 albot fektettünk be rangeből (bár lehet kevesebb volt, de jó soknak tűnt:P)

hátha érdekel vkit :P
  • Hangianix
    Foleg, hogy catacombs is muszaj hozza :D
  • Uberlama
    jah de a bd meg rm point of view az nem olyan jo. jobb szeretem MAt ilyen grpokba nézni az sokat mutat
  • tegla
    Még a link ha érdekel egyeltalán vki de spammnak is jó

DARK AGE OF CAMELOT ® : DARKNESS RISING ™
  • tegla
    Hmm letöltöttem a mellékelt,zippelt file-t.Egész helyes kis mountok lesznek a képek alapján de sztem ez lesz az uccsó amire már pénzt nem fogok kiadni...
    Majdnem 20 dollár egy peccsnek felérő "újitásért".Ez már tényleg csak pénzkisajtolás a még leledző gamerekből.
    Kár érte.
  • tegla

The Darkness Rising expansion

# Champion Weapons are available for all Champions of the Realms. Each class in the game has their own specific weapon, uniquely tailored to that profession.

# Advanced mounts are available to Champions of level 45 and above. Mounts include Nightmare, Unicorn, Warhorse, and the Undead Phantom steed, among others. Advanced mounts can be used in PvE and in Realm vs. Realm™ zones, given a unique name, and customized by adding saddlebags, armor, and barding.

# Champion Levels allow players to gain new skills and learn abilities from other classes (“sub-classing”) - for example, a fighter can learn mage spells by sub-classing.

The Darkness Rising expansion pack will be available in North America for $19.99 via digital download this October directly from Mythic Entertainment. Darkness Rising requires the original Dark Age of Camelot and Catacombs expansion pack to play.
  • Bhalage
    szeretnek (ill szeretek) ilyen unalmas balanced midi grpokban wtfpwnolni =)))
    lehet rm szemszog nem tul izgi de egy shaman, healer, vagy MA sztem kurva erdekes lehet =)))
  • Uberlama
    omg^^ jo az a vid, csak unalmas :) szépen van megcsinálva meg minden tényleg profi csak a material az uncsi. :<
  • Bhalage
    szukitsuk:
    nem a kinai nepkoztarsasag :) na latod maris minusz 1.5milliard fo
    =)))
    na de vajon ki lehet akkor ha nem egy kinai ?!?!??!?
  • Hangianix
    Ezzel az erovel mondhattad volna azt is, a kinai nepkoztarsasag. xDDD Szukitsuk a kort. :D
  • Bhalage
    egy rajongom =)
  • Hangianix
    Ki a szerzo?
  • Bhalage
    A3 video LOL micsodaediting, lassan hollywwood mehet a p*naba =)))

forza midgard x]
  • Bhalage
    jo a siged btw :) tetszik az enyime is neked?=)))
  • Bhalage
    en neem voltam kuldofldon de en kaptam egy autorenewal levelet O:
  • AngeLujo
    qq :(
    köszi azért :)
  • Marchus
    hallod, en is külföldön voltam és én is pont akkor kaptam egy ilyesmi levelet 0o
    x-akták...
  • Hangianix
    Kulfoldon voltam. Es kaptam egy levelet:

Dear Csaba KOMJATHY,
    You decided not to renew your DAoC account (SUBSCRIPTION login ckomjath). This termination has been effective at the end of your current subscription period.
  • Nefergal
    Azt teszem csak nem mindig:)
    Pari nem is ír mostanába lehethogy elment nyaralni...grr
    Az mindebnkinek ki jár....
    S a patkány sem ír o o lesznek itt még "bajok"..
  • AngeLujo
    Hangjanincs kolléga privi ment, tessék szépen fórumozni nem itt lazsálni! :(
  • Bhalage
    na a warlockok meg mindig jok
    QQ
  • Tafaya
    Amikor a GOA-t megkérdezték lesz-e eu rp szerver, azt mondták hogy nem, mert itt mindegyik az :)
  • AngeLujo
    mér te nem úgy mondod ahogy a második? basszus eltévedtem.. :(
  • Bhalage
    mindezd szepen rendezetten, esetleg regiesen leirva;

G'day sire Holy Paladin of Might and Defender of the Truth, do You want to blablabal..

=)))) mondjuk poen lehet albiba volt egy ilyen guild 1szer grpoltam veluk stonehenge dungeonnal. sztem kurvajo a hangulat x]]] egyszer erdemes kiprobalni!
  • Csabee
    azért mert oda olyanok járnak akik a játékot belülről játszák :D
    szal mi aszondjuk ha grpolni akarunk vkivel aki ott öli a mobokat ahol mi hogy : hi wanna grp? :p
    namost a rp-sek meg : hi sir xy u brave madafakker keeper of the light of albion do you want to join me to slay the evil monsters so albion stays safe?
    lol