Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
read ur pm dude!
Hangianix
Az jo lesz. Mert azt mondtak, hogy nem ment nekik a gtaoe buli.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

heh oké haza megyek betesztelem ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

epeeeen mero szerszam? =))

anti hero

Botond
n00bz unite

ez a legfrissebb,ezzel kell mérni :-o 1024*768ban minden beállítás default,úgy kell ráadásul ^^
Uberlama
igy néz ki egy jacina : pix ;p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
majd rajzolok egy térképet ;p

Uberlama
ejj ejj nem megy ez akkor :<

xp64_bit próbáltam elõször, picit gyorsabb volt mint 32bites de dolgok 50%-a nem ment rajta :d

felraktam xp 32bitest, sikerült 2 óra alatt kinyirnom vmivel 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

de nekem már az is élmény volt hogy hib_si 1600x1200ban 4xffsa 16xfiltering 100fps toa kliensel 😄

nincs meg 3dmark 😞((

Botond
Alyrnak ugyanaz a cucc rommáhúzva 6,5k :-o
Botond
3dmark2005ben mit mérsz ki vele?:-P nekem decent 5,5k egy szem húzás nélkül ^.^
mmmm üt az új vas ^^q

Botond
ez sem az igazi,mert midibe senki nem játszik :-(
Hangianix
Bejohetnel egyszer albiba megmutatni ezt a Jacinas okossagot. 😄

Uberlama
látom ezzel a postal kinyrtam a forumot :< najo flémelek akkor picit ^^

szoval öö noob láma hibik!! hm.. ez mégse jo, hisz épp hibizek. k másik. uhmm zergelõ noob albok!!! hm.. ez se az igazi mert mintha albiznék is néha. hmhm lássuk csak hmm OP random gimp midik ez moder aemezzer noobs!!!!!!! >.< ez jo ^^

Uberlama
huh. szal igaziból nem pettel húztuk ki végülis mert bugos volt. szoval csináltunk egy lvl 20 eldet gtaevel. a loc a kövi : approx {5300,9400}. There is a bump in the wall there. Look to W-SW. Approx dir is 252. /groungset 1500 and use gtaoe.

namost igy sebzed cyreket elvileg kimegy a bejárat felé, miután deaggroztak a mobok még1 gtae ment alá (vagy bardal amnesia is jo cyrekre vagy testõreire) a bejáratnál, és futottunk oldalra fel északra ahol az eld állt elõször. lényeg a lényeg ha nem jön cyrek igy elsõre akkor addig kell ezt csinálni meg kihalogatni ha épp utolérnek (ha nagyon nem megy érdemes ap ullerrel kihalni néha az segit a bugosodásba) és végül lagolgatni fog cyrek azaz nem megáll bent a helyén hjanem egy irányba mindig kijön a falon át, kb ahol az eld állt az elején. namost jobbklikkel lehet interactolni erre megáll, vagy elindul arrafelé amerrõl klikkeltél rá. a lényeg hogy ezután fel kell készülni ott fopot fel, buff pet, bard legyen készen, bard beaggroztatja cyreket, chanter petet a következõ másodpercbe rá cyrekre fsel, és bard kiteolja a testöröket (legjobb a lair másik oldalán lévõ nagy üres fennsikon körbe körbe, nem kell interruptolni õket amig meg nem ölnek vagy cyrek meg nem hal ugyis követnek) addig chanternek meg easy mode. mi 41es menta hot+heal meg bb ami félig heal specces fopbol birta healni a petet ugy hogy csak néha healtem bbvel. 2x kellett mana breaket tartani (pet passziv fopba be mcl elnyom stb). egyszer volt necces amikor fop lement és alig volt mana nem figyeltem és kellett egy insta a petbe de nem aggrozott cyrek akkro volt 40%on. szal kb ennyi.
ja igen arra kell figyelni hogy cyrek egy bizonyos volnalon tul a lairtõl távolodva viszaportol a helyére akár ütöd akár nem, szoval közel kell maradni a lair falához viszonylag.
remélem érthetõen tudtam irni ^^

nah vmi pontos detailt mert lassan svéd megam8el mi is ráficcenénk 😛

Hangianix
MoC1 alatt a dot is a 25%-at sebzi. Ja, eleg gaz, albiban is csak akkor tudsz MoC shearelni, ha van friar is magas rejuval + di + instak + masik cleric nincs interruptolva. Mondjuk volt, hogy MoC-kal rezzeltem kettot, majd letettem egy FoP-ot, vicces volt, hogy kozben utottek ketten, de BoF fent volt + masik cleric healelt + nekik mar nem volt fent s/c es str buffjuk. 😄

ja enyém is closed.. bár nemtom mi bajod a cabával, vagy úgy érted mire qc dotolhatna már halott? 😛
jó bgvel azért nem ennyire eccerû imo.
na errõl van szó 😊 úristen, volt idõ mikor 1.5fgal halltunk rajta, mert jött a környékrõl is minden agrózott, mikor yellelt helpért.
az nem sok, de emlékeim szerint nekem sokkal kevesebb volt, tekintve, hogy iszonyat sokat sebeztek a dotok rajtuk, tri speccemmel meg 100 felett volt 1 tick.
shaman? maxed dotja van nem? vagy legalábbis vmi elég magas szerkezet, ammeg hamar kifingatja õket. újjabban shamanok amúgyis átmentek genyó módba, moc1, és buffshear mindenkin, én undorítónak tartom, csak middik tudják ilyen könnyen megtenni ezt. ha meg már moc fent van pár dot nem fáj.
Uberlama
ja de vizhez se kellett vinni, a lair mellett közvetlen öltük meg mert fixelték és nem lehet már egy biz távolságnál meszebbre huzni cyreket a lairtõl :o

Uberlama
na müködött a jacina tulképp, szal Lujoval leduoztuk ^^

Hangianix
Tri spec caba ae dotja = 3 kor kb amire megoli :p

Uberlama
pff nem tom németeknek nincs ennyi eszük. ahhoz képest amilyen grpok pry fénykorában voltak (i mean toa után) és akiket mi vertünk aodal, ahhoz képest fényévekkel mögöttük vannak a németek eddigi tapasztalatok alapján. persze majd kiderül de pl lyon a midik olyanok mint excal albok, rr1-10ig vannak zergbe keepeknél tornyoknál, rr8-11 midi fg on sight sosolt amikor a 4 fös random skirmish grpunkat meglátták, de még igy is elcastotlam 2 aemezzt rájuk ugy hogy rr10 paccer vezette õket >.< persze kihaltunk mint a szél de akkor is.

caba az mar reg meghalt .. nemtudom milyen cabarol beszelsz ^^

anti hero

ja tafi sztem ml10 de lehet hogy inaktiv

anti hero

albiban ae dot rájuk cabbiból, és csá, middik meg szopjanak csak 😄 megjegyzem ott is van shamanon aedot, szal nem látom a problémát 😊
Hangianix
Mar az is jo, ha a supportnak oda kell futnia a casterhez, vagy a casternek hozzajuk.

Hangianix
Tafi?

Hangianix
Es ezt az albok hogyan? 😄 Vagy a midik, ha nincs sm, csak bl bd.

qc+pbae, bye bye petzerg.
Uberlama
pénteken lesz ml9 a bardom lyon az nem jo ? 😛

Uberlama
Gabi biztos, de ugy egy éve nincs neki befizetve imo ^^ másról nem tudok.

Hangianix
Van sojo ml6 mini AoD-ban? Kellene ugy 2 perc help a Staff of God encounterhez 😊

Uberlama
azért remélem menni fog mert kell 5 bracer aszem ^^ szal pet invázio az lesz tölünk rvren 😊

Akkor nem.
Hangianix
Lassu lesz. Mondjuk animist jo a fo ellenfel ellen, hogy idoben kinyirjatok. A healereket gyorsan ki kell olni az elejen, kulonben baj lesz, ha ok meghaltak, akkor mar csak unalmas gyepalas kovetkezik.

vmi olyasmi grpot tudunk csinalni hogy
bard - 2 druid - 1 bm - 2 shield - warden + 1 pbaoe vagy animist vag nemtom oO

anti hero

bard - 2 druid - 3 bm - 2 hero

midiben

3 healer 2 warrior savage zerk zerk grpal nyomtuk le (+fop shaman grpon kivül)
és egyszer 3 healer 2 warr svg-zerk-pbt rm

tök mind1 melyik de a két guard fontos szvsz

zzz

Hangianix
Ha befizetted volna meglenne mindened es most eppen ml5 raiden lennel... Igy nem tudom.

Uberlama
aham akkor aszem tank grpal megprobáljuk mert ugyis tank grp lesz rvr grp nagyjábol meg 2x pbae még befér és egy 50es ani az talán elég. csak ugye rr1-rr2 mindenki ^^

Hmm aszondod van ertelme befizetni es jatszani? =)
mi megcsináltuk anikkal azt már, de asszem az még nerf elõtt volt 😛 szerintem használjatok sima tank grpot, állitólag avval sima ügy. 3bm 1 hero vagy ilyesmi, mondjuk én is csak hallottam, mert sajna mi abbahagytuk a farmolását, párnak lett a guildba aztán ennyi. mi anikkal csináltuk, asszem 3al, meg pbae ahogy ti is, emlékezetem szerint a végére kihalt mindenki, csak a drood vagy egy outsider bb nem, de a shroomok kinyirták õket szépen, aztán rezz, és uccsó wave.
Uberlama
mer msot rámentünk ilyen 3 ani (50, 42, 38 ^^) 2 pbae guard bot, pbt, droods grpal és 7iken kihaltunk elég csunyán. szal kéne ötlet ^^ bár 6 aktiv ember volt mindenki dual loggolva szal

Uberlama
zoarkatot mivel könyebb, tank vagy caster grpal ? és ált mennyi ember üti le?

sok 😛 nemtom pontosan mennyi, nálunk olyan ritkán farmolták, hogy gyakorlatilag mindig fent volt, de meg sem próbáltuk pl egy nap kétszer leszedni.
amúgy mikor mondtam stt-nek,hogy kéne zsé vmi scrollhoz (malice3 talán) 20p, aszondta np, nesze, és hozzámvágott 20pát ilyen válrándtással. mondjuk zahúrt is farmolja a genyó, és van asszem 2 ringje is vaultba, amik amúgy iszonyat drágák (ilyen 100p).
Uberlama
valszeg jo a tictax, de beroboltam bardommal mert tököm kivolt hogy nem megy, és kiderült hogy nincs fent a mob :p szal majd retry vmikor. nem tudod mennyi a pop rate?