Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
42es menta elég volt healni cyrek ellen ^^ de ez az elhuzás érdekes nekünk nem ment mert viszaportolt de megprobálom majd igy is mert legalább nem kéne bardommal kiteolni a bodyguardokat fél évig.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Én innen szoktam lemezeket rendelni:
DVD-Papa
Igaz min. 100db-ot szoktam(sima dvd lemezbõl)de érdemes megnézni az árak miatt is ill. márkák leirása,tapasztalatok,stb
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Ungruped mindenki
Cyrek barlang hátuljához beállsz bbvel. Cabalistal dungeon elejéhez állsz, petet ott hagyod, majd vissza mész cabával bbhez. (nah most nem tom hogy a srác, go to target bbre vagy locot használt). Petet szépen áthúzod a dungeonon, aminek az lesz az eredménye hogy átjön x mob + Cyrek a falon 😛. BBvel semmi mást nem kell csinálni csak beszélni Cyrekel (jobb gomb 😮) amig caba elrohan az agrókal. Miután feladták a mobok, Cyreket caba pullolja majd mindenki lerohan a tengerhez és lemerül + itt kell belõni ML9et.
Cyrek a petet fogja ütögetni fent, nem jön utánatok viz alá szal szabadon lehet healeni fopból. Nem tom hogy tri-spec milyen speedel öli meg vagy hogy chanter pethez képest mennyit bir a caba, 125-150% mana volt 50es focus shieldel mire meghalt.
ennyi :o
Mellesleg megneztem Exc/Midi scroll arakat es zzz. Ja igen, trinketert talaltal? 😄
úgy emlékeztem az ^^
3 óra alatti kis duo arti farming 😄 igaz Atlantis Tablet és Cloudsong nem droppolt de hát ilyen az élet 😄
zzz
zzz
kicsit kevésnek tûnik :d
zzz