43179
-
#38861 Vaskez(cleric)aki most leginkább eltűnt.
Roope,Csab,Nosfi,Én vagyunk minden nap a külföldiek néha nincsenek.
Egyszerűen amikor volna mindenki akkor meg cleric nincs meg össze-vissza változik a felállás mert pótolni kéne a hiányzó classokat de nem tudjuk kivel...
Szóval leginkább a clerichiány a szembetűnő és igy el sem tudunk indulni sehova.
Csak toporgunk egy helyben azt egymást marjuk mert nem jutunk sehová nem tudunk kimenni rvr-re egy normális grp setuppal. -
#38860 ki az aki nem nagyon szokott lenni ? -
Rockety #38859 hát albion nagyon fos.... PE-n kivül egy épkézláb alb grpot nem láttam eddig (ez alatt azt értem hogy PBaevel nem lehet őket megölni) kb 2 hónapja, még hangi grpjai voltak jók -
#38858 Nagyon gatya volt a mai este,jó volna már a clustering hátha változik valami.
Egyszerűen képtelenek vagyunk egy normális grp-t összeállitani,vagy hótláma vagy megbizhatatlan és kb heti 1 alkalommal bekukkant az illető szal megint FH-n toborzunk hátha akad vmi értelmes ember mert ez kész kabaré ami pry-n folyik -
#38857 Még leechelni se hagyjátok az embert normálisan,felháboritó amit ma műveltetek! -
Rockety #38856 nem kell félteni a tower campelő scoutoktól tho :P de nagyából ez volt, mentünk 2 kört azt log mert a 2-3fg hidon és rejecta grp wtfpwn 10 alb keep előtt uncsi lett :< -
#38855 Várjál;holnap este ml9 szal addig zergeljetek amig tudtok...micsoda szánalmas,hogy ott bszogtok 2fg hibivel a beno hidnál órákat de az albok a lámák meg a zergelők...kiteszi egy alb a keepből a fejét már kapot ns-t,mezzt,stunt,dd-t meg a nyakába 2-3 stealther ns-t ja és a rangereket ki ne hagyjam.
Semmi értelmeset nem lehet csinálni ilyenkor.
Nagy okosok mert látják már van 5 albi a keep előtt tesznek a egy kört és fantasztikus taktikai érzékkel oldalba kapják az 5 albot és mekkora überek;mert szokásos mezz és bainshee own semmi más...kaláka de nagyon -
Rockety #38854 de jó alb és mid elmegy ml rushra, szerver totally dead >< -
#38853 egyetértek csak fura egy rr10-11es alb opted grpot halni látni akármitől is fg vs fgbe :) -
Rockety #38852 hát figy én erre meg azt mondom hogy :
1, mi is random grpal megyünk
2, akkor ne játszanak, de jönni állandóan azzal a kifogással, mert hogy nem a real one játszik... hát most erre mit mondjak? kicsit ciki egy idő után
3, Q_q
4, akkor is ott van a leechelt rr11es karakter ha real ha nem, talán az rr5-s embert kéne bevenni aki tud is játszani akor :>
ez nem neked szólt, csak a te témádba vág
-
#38851 nem baj legaláb befejezem GTA SA-t >.< -
#38850 legroszabb stealther atm vmi Shehanine vagy ki, már rr6 (ranger vagy ns ? fax tudja) de büszke rá hogy sokszoros tulerővel solozokat ölnek ^^ hihetetlen milyen emberek vannak. -
#38849 Mondjuk utobbi idoben Sampoo-val nem o jatszott, hanem egy haverja. :) -
Bhalage #38848 ja -
Rockety #38847 ő a sampoo nem ? :P -
Marchus #38846 visszavágó? -) -
Marchus #38845 k, kifogás 1: elmentem hugyozni xD -
Rockety #38844 nah... :D -
Marchus #38843 én bementem hibibe tegnap, deh solozni nhem nagyon lehetett, groupokban nhem volt ehly, aztán leléptem gov -ot csínni, aztán visszamentem albiba -p -
Bhalage #38842 mindjart felllogolok bekoszonni de lehet hogy nem
faj a fejem mint a diszno x[[[ -
Bhalage #38841 mivan bazmeg mindenki albiba nyomja?!
-
Marchus #38840 Dorins, ugorj ki előbb -/ -
Bhalage #38839 Raid a nyero =)
(nemtudom jatszik e meg vagy easymodeban nyomja atm:) -
Bhalage #38838 na beizzitom majd sorcot parszor azt rp pl ^^ -
Rockety #38837 hmm Your target is too far away! Same target hits you for 421 dmg!
lolz :d azt hittem ez sikerült már megcsinálni -
#38836 Mindig masik gorog jatszik vele. Mellesleg Septina 1000x jobb sorc volt, mint Saitoh, ha volt kedve jatszani es figyelt is. -
#38835 RR6-ot akarom megcsinálni, utána szerintem scout retire :) -
#38834 ja a keepbe voltam kerestem vmi ez rpt erre megtaláltam őt, 20%on tulélt :< op ez a ns én mondom ^^
tegnap néztem pár PE fightot igy stealthből, hááááát nagyon nooobok nem tom mi lett velük :< -
Rockety #38833 bár szerintem az nem a real pbuck volt mert az nem ilyen lém :D -
Rockety #38832 pe-t bainshee-chanter-bm-hero rest the same grpal, 2xlevertük őket 1-2 halálal (talán egyikbe senki se halt), 3-ik fightba volt pár hibi add a vége felé...
pbuckot olyan szinten felhúztam hogy moc nukolt engem ahelyett hogy a petekel foglalkozott volna (harmadik fight :DS) -
Rockety #38831 aha :D you are shot by tafaya volt a legjobb, már 2 éve nem láttam iylet :D
jah azt láttam, de aztán elkapott a prickselfömlengésprout :< -
#38830 én cheer, wave, hug spammeltem :< -
Bhalage #38829 what happened megamates? -
Marchus #38828 sry Dorins, deh csak úgy ránkugrottatok a hajóról... -
Nefergal #38827 értem közsi -
#38826 ALb vagyok, ez van, live with it :)) -
Bhalage #38825 nah, tobbet erdemel...
en mar lattam sort szurcsolni (?vedelni? :))
/nem alkoholmeenteset ofkorsz/ -
Weld #38824 Pedig egy ilyen aláirásért én már adnék neki legalább 1 csillagot ha többet nem is érdemel:) -
#38823 csak leet ppls-nek van, szal te nem kapsz :( -
#38822 Nekem meg tobb lenne, mint neked ^^