43179
-
#38901 van rootja is :< meg öööö aedd! meg ööö dmg add!! xD -
RocketyATwork #38900 mondjuk nem értem caba helyett miért rollolnak az emberek wizardot, csak 4-5x jobb a cabalist :P -
RocketyATwork #38899 eldhez képest chanternek nincs utilja
stun, debuff-dd, pbae, pet
mondjuk 2 bolt - ddnél még ez is jobb :P -
Marchus #38898 sry, rosszul fogalmazta, a fire wizzi inkább group kari mint solo mert csak nyersen van dmg-je -) -
#38897 chanter jobb grp-ban szerintem is, sokkal több util :P -
Bhalage #38896 mondjuk azt mondod imo, ok :)
imo meg a chanter 100szor jobb egy grpban mint egy firewizi :#
imo imo -
Bhalage #38895 grpban firewizi jobb?????
bazmeg -
Marchus #38894 attól függ, solora télleg chanter mert firewizzi eléggé szar ahhoz. Groupban viszont firewizzi jobb imo, csak eléggé egy unalmas kari szerintem -( -
#38893 ja csak qc stun utan az ellen mar sokat nem mozog, meg purge után sem :) Wizi meg az egyetlen list caster class aminek nincs instája, szóval nem egy kategória. Nem rossz, de azért a chanter >>>>>>>>>>> wizi :) imo ofcoz :) -
#38892 Szabics mutve menni nem tud, Huszti eleg falabu az utobbi idoben, Gera valoban hianyzott. :) -
#38891 off
Tegyük hozzá ez azért nem a legjobb magyar csapat volt.
Gera, Huszti, Szabics szerintem hiányzott és ahogy kezdtük a meccset amilyen felállásban majdnem hogy csak védő játékosunk volt.
on
:) -
Nefergal #38890 Házzá teszem a lányok nem is szeretik a focit...Spec és benn az iskolában durva játékos ként szerepelek a fiúk körében...hehe
Amióta rugtam az ellen félnek egy gólt kb 3 ban onnantól ........ -
Nefergal #38889 Én csaK a Magyarok bénázását szoktam nézni...
Tegnap szörnyű volt a mecs nem telt bele 2 perc és gól hejzet....
a +percben lekapcsoltam a tévét bekapcsoltam a gépet és a foci alatt egy k***jót camelotosztam:) -
#38888 Egy masik casteren igen. -
#38887 most nem azért de egy firewiz az meg 20 secenként elzavar 3 boltot amúgy meg 1 gombot nyomogat :P (és debuff nélkül 1.5x ekkorát árt :D) -
#38886 Tegyuk hozza, hogy a Real elegge felvallrol vette a merkozest, ha legalabb annyit kiad magabol, mint a MU a Debrecen ellen, akkor kaptunk volna egy 6-ost es fele ennyi helyzetunk se lett volna. Ha Baranyos, Kerekes es Torghelle jobban koncentral, akkor megnyerhettuk volna a galameccset azert. -
#38885 "stun debuff dd" legalább olyan skilles mint a scout "slam crit rapid shot" :) Bár ha a slamet purgálják akkor iszkiri van :) -
Bhalage #38884 en egyaltalan nem birom a magyar focit es nem birok megnezni egy meccset sem. focirajongo rokonok pl ezt sehova sem tudjak tenni, hogy nem tudok egy meccse vegeredmenyt etc, de mondom nem nezem.
nekem egy meccset vegignezni kb hasonlo fizikai fajdalmat okoz, mint amikor tegnap az albokat neztem oriens bridgenel...
egyszeruen idegileg teljesen kikeszit hogy nem birunk nyerni...
: )
ps: ettol a mediahypetol meg a faszom ki van .. -
Rockety #38883 hja én már ahoz hozzá edzőttem hogy gólt nem rúgunk, szal az hogy vmi nem megy be már lassan kezd hidegen hagyni :D most már csak az kezd el idegesiteni ha kapuig nem jutunk el, de most nagyon jól játszottak a .hu-k és szarul a realosok :D -
#38882 mi kinn voltunk de csak az volt a baj hogy állohelyen és elég messze ^^
de ettől függetlenül jo volt és kurva vicces beszolásokat lehetett hallani :D
a 2. real 11es után pl minden egyes reál labdaérintésre a 16os előtt azt kiabáltuk hogy 11es :D
Ez a Sanyi meg.. lőhetett volna golt :D
A gond az volt hogy mi sokbol egyet se mezőnyben, a real meg a kevesebb helyzetéből 2t berugott...
namind1 azért jo volt látni őket M.O-n :) -
#38881 belementem egy dot mineba és aljas módon stun debuff meg vagy 6 dd-vel megöltél :( -
Rockety #38880 3:1 real ellen, elég jó meccs volt ettől független :D -
Rockety #38879 he? megin micsináltam -
#38878 QQ @ Dorins tbh :( -
#38877 utóbbi időbe champ + bm volt a hiány meg én :P -
Bhalage #38876 nehez kerdes mert tenyleg mindig van helyettesites barki kiesik..
full gg igazabol nemis tudom mikor volt utoljara tekintve sok nyaralas mindenkinek maskor etc. sztem nyaron meg nem voltunk egyutt..
x] -
Rockety #38875 lynossen mit misseltek általában? -
Nefergal #38874 De ott nem úgy van szerintem te már vagy 50 hogy tök sok cleric van?
mer nálunk az van hogy a végén már az egyész bagázs cleric néha bukkan föl egy egy harcos ...meg a varázsló abból sincs kevés....de még mindig kevesebb mint a cleric... -
Nefergal #38873 ALb alb hát jó az de még mannyire.....
A sok féltank meg a minden ....
Nekem a sorcerer teccik a leg jobban:)+ a cleric:) -
Bhalage #38872 es meg tudnak is jatszani oO -
Nefergal #38871 nem én mindegyikbe jásszom.
Amikor mid akkor midbe ha alba bár az ritkán van.
Hibbe akkor hibbe:) -
Bhalage #38870 heheh mindig megy az oltas =)
de tenyleg szinte mar az osszes rp nr 1 pplz megfordult mar a grpunkban =)
Elfriede meg nem ;> mondjuk az o grpjaban meg Weld ment valamelyik este =)
volt mar rr11 bardunk, druidunk, animist, eldritch heheh, rr10 hero : )
hehe itt mindenki hi rr >< -
#38869 van felvéve 3 fightom lyonrol bardal , Gamcamot teszteltem de a qual nem tul jo >.< illetve mindig rr5 raba voltam és azt mondták többiek nem nagyon lehet látni mi történik ;< de lehet felpostolom ide a linkjeiket, ilyen 10 mega körüli 2 perces clipek zene nélkül csak a vid. ha érdekel vkit felrakom. -
#38868 nálunk se megy könnyen Csabi, nagyon rég volt full aod fg hibibe, de szerencsére mivel Lyon sokan vannak mindig tudunk találni embereket akikkel feltölthetjük a helyeket. És ami igazán érdekes az rr11es emberek is beállnak hozzánk, ha arrol van szo, nem ugy mint pryn hogy PE csak PE grpal megy illetve csak akkor jött már akármelyikük is grpunkba amikor kb már sorcom rr8 volt. addig nem nagyon :) De lyon már rr3on jött velünk rr10es ppl xD -
#38867 Lehet felejteni a mi grpjainkat. Sorc/friar/merc eladta az accountjat 300 fontert. Theurgist elkoltozott es 1-4 honapra igertek a netjet. Az en indokaimat meg kifejtettem MSN-en. :) -
Marchus #38866 ahha -
Rockety #38865 3 caster 2 bgvel még talán jó, de 3-4 caster 1 bgvel kicsit oO -
Rockety #38864 friar, theurg -
#38863 De úgy néz ki,hogy megoldódik a cleric probléma csak ezzel kiesett a theu...meg volt egy átmeneti mincer aki lépett.
Igy lett most 2 szabad hely ide kéne vmi vmi jó class.
Ami most van : 2cleric,1merc,1pala,1sorc,1caba ehhez kéne 2 ütős class
Én személy szerint theu+sorc v. theu+cabát szeretnék a 2 uccsó spotra de merc+reaver ami most FH-n van postolva.
-
#38862 Ő jövőhét elején jön haza, nyaral.
Viszont valoban vannak gondok, megvan ugyan a 8 ember de ebből 5 jo ha bennvan, én nem tudom más 8 emberes guild hogy csinálja de nekünk nem megy.
Most probálkozunk összeszedni még pár embert fh-rol, reméljük sikerrel, ha nem, hát akkor feladom a daoc fg rvr-t asszem.
Játszotam én már albiba hibibe voltam is grp-okba , de egy igazán jo grpom soha sem volt még, ha ez nem jön össze akkor már sosem fog.