43179
-
#38941 De akkor ki az a Cata? -
Nefergal #38940 Srác és Srác?
Ki kérem magamnak lány vagyok.... -
#38939 azér óvatosan nehogy te is halálos fenyegtést kapj... én rettegve élek azóta :( -
#38938 GOA roXx :) -
#38937 nekem a két main accom ugyanazon a cimen van és csak annyi a bibi hogy rightnowra csak egyikel tudok belépni xD -
#38936 Valszeg én vagyok a lamah, de én abba futottam bele hogy a 2. accom emailcímét az 1. accom emailcímére akartam megváltoztatni, de azt nem lehet :) -
Rockety #38935 jah :P -
#38934 Nekem most a legutóbbi kis visszatérésem alkalmával sikerült már az új befizetős felületen.Mintha a régin is változtattam volna mail címet,de nem biztos. -
#38933 érdekes, mondjuk kb 1 éve próbáltam, és 3x csináltam végig és ugyanaz maradt az email cimem nem teljesen értem miért. no mind1 majd megprobálom megint -
#38932 Én meg tudtam változtatni mail címet a fizetés résznél. -
Bhalage #38931 vicces srac vagy ! -
Nefergal #38930 Csütörtökön megkapjuk a Cata-t ...
Ugye semmi extra nincs benne hogy mittóm én csak kétnaponta jásszhatok vagy most nem engedi betölteni a karakterem vagy 100000000000000...ft kell fizetni -
#38929 irni kell nekik aszem supportnak és ugy talán, vagy a subscribe oldalon az adatoknál, elvileg az küld egy levelet egy aktiválo linkel és akkor uj cimre megy onnan. gyakorlatilag ezt 3x probáltam és nem müködött -
#38928 Hol lehet regisztracios emailt valtoztatni? :o Hogy mas helyre kapd a GOA emaileket. -
Bhalage #38927 egyebkent dori biztos emlekszik arra az idore (emlekszel dori?:p) mikor mar kulon utakat jartunk es o ment a celerityvel en meg a bc grppal es egyutt zergeltunk (erre lehet hogy nememlekszik:P) na azidotaj volt divat ez a un. debuff grp Isti es tarsai ilyen 6caster 2 cleric grpok voltak.
emlekszel dori? =)
az elejen kibaszottul megszivattak minket nm nagoyn volt rajtuk fogas utana meg vegul is fg vs fgben a free rp grp kategoriaba tartoztak.
aztan vegul is ok nem az fg vs fg hivei voltak(lettek) hanem a cg vs fg -e
=))
xE -
#38926 ebbe a grpba az volt a jo hogy ha nem vesztettük a mez csatát akkor nem volt esélye enemynek.
a rosz az volt amikor vesztettük xD -
#38925 az is volt a grp ugyhogy qq :p akkoriba volt a 2 sorc 2 cleric 1 reaver és 3 másik caster grp :) ált 1-2 wizi meg caba -
Bhalage #38924 -
Rockety #38923 jah de épész ember egy cabát venne be ami dmgbe ugyan ott van ahol a wiwi de ezen felül még utilja is van :D -
Bhalage #38922
szupör -
#38921 én csak azt mondom hogy erről az időszakról halvány gőzöd nem lehet mert nem játszottál prydwenen, én meg elég aktívan clericeztem (btw még az a szar minőségű movie is akkor készült) szal emléxem dolgokra. akik kemények voltak az a maelstrom volt, az ő top setupjukat talán 1x ha levertük, de az a setup ritkán volt kint.
tafnak a firewizit azért hoztam fel mert úgy éreztem hogy azt sugalja a chanter mekkora 1 gombos kari, hát imo a wizi "1 gombosabb" (így szépen magyarul :P). amúgy tényleg a legdurvább dmg dealer imo, főleg ha van body sorc a groupba (ja volt ^^)
ja és sose írtam hogy sose haltunk meg senkitől, azt írtam hogy nem nagyon haltunk. itt voltak olyan esték hogy 4-5 óra alatt 100k+ jött egy so-called low pop serveren. -
Marchus #38920 sehol -
Bhalage #38919 persze persze a firewizi a legfotmabb kari es minden alb grpba kell 1 az aod grp meg soha nem halt meg senkitol
hát persze ^^ -
#38918 melyik is? mer aod group nem nagyon halt abba az időbe amiről übi beszél ^^ (és igen akkor te még sehol nem voltál albiba :P) -
Bhalage #38917 kapsz egy bonedancert a nyakadba maris nem olyan SZÉP az élet mi?:p
-
RocketyATwork #38916 sok mindenre van idő ha debuff nuker elkezdi lőni a 1300-1600 hp-s castert, jó az a baseline stun de amennyi köcsög interrupt van a gameban atm már annyira nem durva -
Bhalage #38915 egyebkent jo de sztem nem az igazi
: ) -
Bhalage #38914 igen aztan meg utana kihalt az alb grp ^^
ennyit a wizardrol.. -
#38913 Hja, de baseline stun utan szint 0% esély marad, míg mezz vagy root után azért több. stun után pl. minivel villámgyors purge + instastun kell, de ha 1500 körülről kapom a stunt akkor kenhetem a hajamra. -
RocketyATwork #38912 jah, de ez majdnem mindegyik dmg_dealer kariról elmondható :O -
RocketyATwork #38911 Jah mom3al volt 609es capem, szal gondolom mom4-5el 620-630ra tolodik a 179 delve (bainshee 223as delve dd a vicces mom5el :D -
#38910 hát ja, mondjuk 762 nem vészes, én mind sorcal ártok 700-720at jobb crittel :) Onigirinek volt 621 a capje ofbe, szal wp4el voltak 900as ddi itt ott ^^ -
RocketyATwork #38909 rr10 wizardot próbáltam ki, valóban heat resist nélküli embere szép dmg volt... boltok valóban durvábbak de kb ennyi :| -
RocketyATwork #38908 ae_disease (oké lowbie és rr6 környékén érdemes tri specelni de akkor is van), debuff lt, nearsight, pet, saracen dex
vs
2 erős bolt, 350-450 között ártó dd, ae_dd (húhú), lowbie pb v. gtae
moc3-lt se éppen nevezhető elhanyagolható dolognak
caba egy jó critel annyit árt mint a fire wiz boltja lol (bodyrot hits you for 762 dmg, nem tudom hogy csinálta de ennyit ártott :P)
szal caba > wizi főleg magas rr-n tbh. -
#38907 ez igaz , viszont caba se éppen tul erős low rren, manárol nem beszélve mivel baseline lt igencsak sok mana mig wizi spec nuke ugye lényegesen kevesebb, ok tudom ott a pet viszont akkor -1 interrupt, pedig caba pet nagyon jo rögtön ml9 templar után a listába ^^ -
#38906 Caba alacsonyabb RR-en is hasznalhato, wizinel nem art par RR alad imo. :) -
#38905 btw, nem játszik vki Dungeon siege 2 vel ? :o random időközönként rebootol a gép tőle vaze >.< semmi más nem csinálja ezt és picit idegesítő, legujabb dx van fent, vid driverre nem esküszöm hogy legujabb de nem tul régi. na még ezt megprobálom bár nem hiszem. :< -
#38904 Na ennyit az op 3 bolt wiziről :D -
#38903 ps ha még stev időbe debuffolt nekik akkor meg.... ^^ -
#38902 wizi ha jol meg van csinálva kiszed egy castert fél sec alatt az enemytől, 3 bolt meg egy dd max azt jonapot, ofc instával lehet menteni de van hogy a 2 bolt critel akkor még azzal se max di. OFbe volt a moka, enemy grp jön (alaron vagy eroda vagy pethiel állando tag volt akkoriba) egy caster meghal tölük és kezdődik a csata :)