50
Photoshop tutorial
-
#50 Tutorials - Photoshop for Architects (2010)
-
Photoshopos #49 Sziasztok. A photoshopsuli.hu oldalon is rengeteg photoshop tutoriál található. Vannak kezdő és haladó photoshopos leírások is. Ráadásul magyarul.
-
Desolator #48 Sziaszto! tud valaki valami jó tutorialt mutatni erre,hogy hogy lehet ilyen +3 színt tenni még az eredeti kép mellé ?:) köszi előre is a választ :)
-
Darjue #47 Szia. Én találtam egyet, és magyar nyelvű. http://www.pixeldesigners.hu -
#46 Tud valaki egy olyan oldalt ahol jó alapanyagok vannak photoshophoz? -
#45 télleg, nem hazudsz? akkor kopj le. -
Cyca #43 Húúú, viktor. Honnan van magyar photoshop-pod? -
#42 hello mindenki, én nem vagyok vmi profi photoshoppoló :( ezért énis keresek tutorialokat!!
itt van 2
tutorial.hu :D aki nemismerné
photoshopchop.com - ez sajnos angol :(, tele van olyannal, hogy, hogy lehet kocsit tuningolni, de nekem nem mindíg jött be -
#41 good-tutorials.com Itt van egy rakat tutorial töbféle témában. (sajnos angolul) -
#40 nekem meg angol szal nem sokra mész a nevével, de az ikonja egy ragtapasz
a Clone Stamp környékén keresd -
#39 nem rossz és mi a magyar neve?
(magyar a photoshoppom csak azért kérdezem) -
#38 ragtapasszal:)
komolyan, van ilyen tool -
#37 Hali
Hogy lehet az arcról eltültetni a pattanásokat? -
egyember #36 üdv mindenkinek!
Kérdésem a következő: hogyan lehet vízjelet szerkeszteni photoshop-ban? Nem tudom helyes kifejezés-e ide a vízjel, konkrétan arról van szó, hogy halvány szürkeárnayalatos átlós felíratot szeretnék a lap hátuljára.
A segítségeket előre is köszönöm! -
#35 A két DLL file-t is oda másoljam ? -
#34 Be kell másolni a Plugins/File Formats könyvtárba és utána meg tudod nyitni a dds-eket ps-el. -
#33 Hát úgy látszik nagyon láma vagyok .... És hogy kell ezt beépíteni a photoshop-ba ? Van egy exe file és két dll. -
#32 Köszönöm !!! -
#31 szerintem a photoshopos dds pluginnal :) -
#30 Hello ! Valaki tudja mivel tudnék mindenféle képformátumot átkonvertálni DDS formátumba ? Köszi ! -
cyrus #29 zalrt mert nem köszönöd meg, Ő megköszöni és nem érted miért, viszont helyette még neked áll feljebb
-
#28 nem
a nagy képek miatt
vagy azért az 1 beszólásom miatt?? -
cyrus #27 hmm... nem veszed észre mi ? -
cyrus #26 ez ugy értendő ahogy le van irva kis barátom.....
de sztem érik a második banod :D -
ez hogy értendő
én nagyon nem tudom ez mit jelent:
Most vegyük kézbe ismét a " ELIPTICAL MARQUEE TOOL"-unkat, és nyomjuk le folyamatosan az "ALT" gombunkat ,és rajzoljuk egy újabb kört. A most rajzolandó kört kivágó ezközként fogjuk használni, és végeredménynek egy holdat kell kapnunk valahogy így:
-
#24 jó de válaszoljá is wazze -
#23 Szívesen. -
#22 NA
MÁR MEGVAN.
már csak az lenne a kérdésem hogy:
csináltam 1 mátrixos hátteret is
meg külön 1 mátrixos szöveget is
hogy tudom őket összerakni hogy
szép legyen mint a www.tutorial.hu -n??? -
#21 de a jobboldali rész ahol a cuccot kell áthúzni az nincs meg
-
#20 ennél egyértelműbben már nem tudom megmutatni hogy csináld, és a kérdésedből hiányzik bármiféle konkrétum. Így elég nehéz segíteni. -
#19 de nekem nincs olyan rész
hol lehet megnézni ha mégis van??? -
#18 http://www.tutorial.hu/video/photoshop-rasterize.html -
#17 www.tutorial.hu- a mátrix szöveg efecctbe kéne segítség!!
EZT NEMTUDOM MEGCSINÁLNI A MÁTRIX SZÖVEGHEZ:
5.) Menj a layer palettára > jobb klikk a szövegen, majd RASTERIZE [ ez a művelet most egy objektumot készít a szövegünkből]
6.) Fogd meg a szöveg layert és húzd a NEW LAYER ikonra (vagy jobb gomb duplicate layer)
VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!!!!!!
!!!!!!!
-
Lekonel #16 Szevasztok!
Új vagyok még....:)
(ez ilyen bemutatkozas akart lenni):D -
#15 Halee!!! Alfa csatorna tutoriall kéne!!! -
#14 http://www.bjplugin.xw.hu/ -
#13 Szevasztok! Tud valaki mondani valami király plugin-t vagy plugin-os oldalt?? -
#12 "kis" változás történt a lapon, 1-2 nap múlva már nem érdemes a régire menni photoshop tutorial ügyben, mert átkerült ide minden (és itt is marad a jövőben):
http://www.tutorial.hu -
cyrus #11 milliót lehet találni dc++al is..:P -
#10 Photoshop tutorial-ok magyarul (www.gyik.com)