14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#10349 Tegnap még király volt (itt miért nincs :pokeas: smiley: )
Donát ha nem tetszik, akkor van még winmx és kazaa is, az jobb és ott nincs kinek panaszkodni -
#10347 70GB-om van megosztva egy norvég Xbox hub miatt, szal nem gond... -
#10346 "[10:38:25] <Hub-Security> megkérünk mindenkit frissitsék a megosztásukat a közös chatba/refresh beirásával és aki teheti lehetöség szerint emelje a megosztását 30GB-ra (EZT az üzenetet mindenki megkapta)" -
#10345 Pedig tuti nem vagy kitiltva :)) Nézz szét a gépeden, ott lesz a baj.. -
#10343 [00:20] *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
[00:20] *** Kapcsolódás megtagadva a célgép által!
[00:22] *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
[00:22] *** Kapcsolódás megtagadva a célgép által!
[00:23] *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
[00:23] *** Kapcsolódás megtagadva a célgép által!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#10342 Az az érdekes, hogy semmit nem piszkáltam - tűzfalam nincs, XP SP1-ben kilőve, eddig (tegnapig) simán felkúsztam a Mátrix-ra... gond egy szál se.
Ám már tegnap estétől:
[00:20] *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
[00:20] *** Kapcsolódás megtagadva a célgép által!
... most is.
Fogggggalmam sincs mi van. Semmit enm piszkáltam, kliensem 0.306 - tegnap előttig gond nélkül ment.
Korábbi kliens is van installálva, azzal sem megy és azokkal sem volt gond korábban...
Miközben minden más szerverre fel tudok lépni...
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
------------------------------------------
-
norti #10341 Reconnect nem segít?
Van tűzfalad vagy egyéb dolog ami megakadályozhatja a kapcsolatot? -
#10340 Pls... Valaki segítsen! 10334-ben!!!!!!
norti #10339 Érdekes cikk a filecserélő progik kötelezett (?)tartalomszűréséről:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=29201101042914 -
norti #10338 http://dchun.hq.hu
http://dcinfo.sytes.net
http://bcdc.webhop.org
http://www.mp3portal.hu
felvettem a kapcsolatot :DDDD puszi ;) -
#10334 Srácok!:
[HVIP]_i2k vagyok a Mátrix-on...
[17:40] *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
[17:40] *** Kapcsolódás megtagadva a célgép által!
Miközben - látom a Publikus HUB-ok listájában: 87%
Segítene valaki? Változott valami, amiről esetleg nem tudok?
Eddig simán befértem. Válaszokat köszönettel fogadom!
#10333 File/Settings/Advanced/Install URL handler on startup (a dchub:// linkek kezeléséhez) -
#10331 ja -
#10330 portforwarddal megoldható, kicsit bővebben ld: itt -
#10327 Egyet nem értek: ez neked miért kell? :) -
#10324 :((( -
#10323 Részvétem. -
norti #10322 Gyerekek, aki tőlem töltött és esetleg majd folytatni szeretné, annak fél év pihenő, amíg újra összeszedem a megosztásom, ugyanis elszállt 40G-m, vinyóval együtt... :( -
#10320 Tudod szegény Freddy csak a dolgát végzi! Vagy faker voltál vagy valami komoly baj volt veled.
Ugyanis ezeket a usereket jegyzi ilyen módon a BOT.
Jah, és ne legyél ideges -
#10316 De hogy a kérdésed első részére is válaszoljak:
Az álláspontunk továbbra is az, hogy amíg nincs a dc-ben rendes hasholás, addig ne akarjon senki se több szálon letölteni, mert iszonyatos a hibalehetőség, nem ellenőrzik le, hiába mondjuk, a vége meg az lehet, hogy hibás fájlokat osztanak vissza, amit aztán letölt valaki, de ha már letöltötte és rájön, hogy hibás, nem törli le hogy nagyobb legyen a megosztása, etc..
A hubra zdc-vel nem lehet már bejönni, ndc-vel igen. Habár neked mindegy, mert te úgyse voltál ott sose és nem is akarsz. -
#10315 Nem is engedjük :) Ezt a lépést szvsz más is megtehetné, azok a verziók elég gázok lettek a keresés miatt. -
#10314 Érted se sírunk, nyugodt lehetsz. Az nDC-nek pedig gáz a multi-source letöltése, ezt igen hosszan és részletesen kifejtettem kb 1 oldallal korábban -
#10313 Nem kötelező a DC, és jönni se kötelező, ha nem tetszik, lehet mást keresni. Ilyen egyszerű. Senki nem sír érted -
#10312 Nem olyan jó ám a [HUN][384K_64K][NYME][BRUTÁLKILLER][Macho]Gabika_42356 nickekkel beszélgetni :p -
#10310 1.) És az nDC?
2.) Eddig se voltam, most már azért se megyek az elite-re... -
#10309 Mikor lesz új nDC? -
norti #10308 Ja, és majd 200 km hosszú nickek repekednek mindenhol...
Egyébként meg 302 és 303-as klienseket se szabadna beengedni, azok alapján amik dc++ changelogban le vannak írva. -
#10307 Nem mondtam helyesen. Nem DC++-t hanem Kolit akartam írni. -
#10306 Kérdés: Kibannoltak 4 órára a DC++-ról mert állítólag nem a helyes kapcsolatot adtam meg. Kábel és Chello volt beállítva. Csakhogy nekem Chello Pluszom van. Arra mit kellene beállítani? -
#10305 LOL ennek is sok értelme van. ha annyira a felhasználóitok kedvében akartok járni akkor vagy a nickbe kelljen írni a sávszélességet [384/64]usernév amit már sok külföldi HUBon is bevezettek, vagy sehogy. gondolj csak bele emberke rákeres a letöltendő fájlra kiadja neki a találatokat. na most szerintem nem sokan lesznek akik gyorsan megsasolják hogy az egyénnek mi van a megjegyzés rovatában.
amúgy az elgondolás jó! -
Konszuela #10304 Hehe oda se fogok tobbet menni! -
#10303 Újból felhívnám a figyelmet hogy holnap hajnaltól pár változás van Elite Hubon, erről bővebben itt (Elite Hub Szabályváltozások) lehet olvasni. A változásokat 10 napja hirdetjük a hubon és itt.
A két leglényegesebb dolog, minek hiányában a hubralépés se fog menni:
>>>> FRISSITS KLIENST <<<<<
A hubon megengedett kliensek minimális verziószámát: DC++ból 0.300 és e feletti, BCDC-ből 0.300 és e feletti, oDCből 5.212 és e feletti kliensek a megengedettek.
Ajánlott: Elite Special Edition kliens 0.306 (más hubon is okés),
DC++ 0.306 ,
BCDC 0.306 ,
oDC 5.31 ,
A verziószámokat a hubprogram fogja belépéskor ellenőrizni, 0.300, ill. 5.212 alatti klienssel nem fogsz tudni a hubra lépni. További részletek
itt.
>>>> ADD MEG A SÁVSZÉLESSÉGED <<<<<
Ezután kötelező jelleggel kérjük a szabályzatban már régóta szereplő részt, mely szerint a descriptionban kötelező feltüntetni a névleges download és upload sávszélességeket. (segítség a beállításhoz) Ez Elite Special Edition kliens(http://bcdc.webhop.org/?page=elite), vagy BCDC használatával a Beállítások megadásánál a General (Általános) oldalon történő "Sebesség mutatása" opció engedélyezésével és kitöltésével érhető el, egyéb esetben a Description (Leírás) mező (File -> Settings -> General // Fájl -> Beállítások -> Általános oldal) szerkesztésével kivitelezhető. Ez utóbbi esetben az alábbi formai megoldások közül válassz, a rád vonatkozó érték behelyettesítésével:
/64K vagy /2M, avagy 384K/64K, 4M/2M ahol a K kbitet az M Megabitet jelent és a /jel utal az upload mivoltra.
A description mezőt a sávszélesség megadásával kezd, ha egyéb szöveget is beírsz, akkor az a sávszélesség után következhet.
A slotszabályokban előírt "Chello" "FastDSL" "Fiber" illetve "Korlátozott koli" beírási kötelezettsége változatlanul él, ezt is a sávszél mögé helyezd.
Példák:
/512K Munkaidőben
1M/128K Új Mátrix 4. Trailer nálam!
[512K/128K] Chello
384K/64K Ha valami kell, szólj
Amennyiben az upload sávszél változó, írj be egy átlagértéket, és írd mellé: változó. Pl: 10-40 kByte közt változó össz (!) upload sávszél esetén a description: "/200K változó".
Megjegyzés: 1 kByte = 8 kbit. A hubon kbitben kérjük az értéket megadni.
Kizárólag ezeket a formákat tudjuk elfogadni, mert ez szükséges az ellenőrizhetőséghez.
A saját neted névleges sávszélességét illik tudnod, ha mégsem akkor nézz utána a netszolgáltatóval kötött szerződésben,ill. kérdezd a rendszergazdád, végső esetben
használj speedtesteket és próbálj következtetni. Az upload sávszélek megadására helyezünk majd hangsúlyt, a download felett tovabbra is szemet hunyunk ha netán hiányzik.
Aki végképp kétségbeesve érzi magát az keressen OPot a hubon vagy írjatok az [email protected] címre emailt. Mindenképp írd meg a Hubon használt nicked és az IPdet, bármit is kérdezel (IP szám).
További jó DCzést, kösz a pár perc többletmunkáért amit a szabályok elolvasása és a kliensed átállítása igényel, hiszünk benne hogy jobb lesz tőle a DCn mindenkinek. -
#10302 Ha passzív vagy, akkor csak aktívtól tölthetsz... -
salieri #10301 koszi probaltam mar sok mindent,de az van,hogy file list semmi nem jon le,tolem viszont mindent tudnak szedni,listat stuffot,mindent...nem igazan ertem! -
salieri #10299 sziasztok,azt szeretnem megkerdezni,hogy ndc++ hasznalnek,szepen is felis megy(passziv),keresni tudok,tolem toltenek,de en viszont nem tok tolteni,mindig azt irja ki,hogy "nincs felhasznalo akitol tolthetnel"!ez miert van,es mit csinaljak,hogy normalisan mukodjon???
-
#10298 DC++ HUB-ok REKLÁM FORUMA -
#10296 ehhh.. ez egy elég tágkörű kérdés... itt fönn nagybötűkkel ki van írva két link, azok közül válassz 1et, és ott biztos találsz a FAQ részlegben leírásokat.... -
#10294 Mármint explorer link, ami fájlt ad a letöltési listához... -
#10293 Ki tudja, hogy kell dc++ -os linkeket készíteni?
Ha valaki esetleg tudná, be lehetne írni az nDC FAQ-ba... -
#10292 Norton Antivírus 2004 Professional