14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#10392 Köszönjük, beirtam a hubon +faq paranccsal előkerülő szövegbe az url-t. -
#10391 Az oldallal kapcsolatos pontatkanságokat leírtam az ottani fórumba. Kérlek javítsd ki őket !
Köszönöm előre is. -
Bécus #10390 Segitseg! Tegnap egy skac megkeresett privatban es megkert irjak meg neki par cd-t (game), mert csak lassan tudja letolteni.
En "okos" rabolintottam azonnal. Azota par skac okositott, ez nem biztos, hogy jol fog kijonni.
Elvileg ma delutan fogok vele talalkozni. A cd-ket mar megirtam. Lehet benne vmi BSA vagy barmi ami rosszul johet ki?
Help pliz.. -
tabula #10389
Kicsit felfejlesztettem a HUN HUB List DC++ oldalt. Sok-sok magyar és külföldi hublista. Magyar HUB-ok adatai. Segítség a DC++ használatához. Véleményeteket várom a fórumomba is! Písz! :-)http://hunhub.freeweb.hu/ -
big #10388 Nem ezzel a névvel vagyok fent: HUN]Elessar
-
big #10387 Ja, a floppy meghajtó?
Ez hogy lehetséges: "vagy téged, vagy a te ip-den lévő elassar nevű felhasználót"
-
big #10386 Köszönöm válaszod!
Mi az a floppydba? -
#10385 big semmi hasznosat nem jelent.
Azt jelenti, hogy kirugtak 1 hónapra, de nem mondták meg, hogy miért.. vagy téged, vagy a te ip-den lévő elassar nevű felhasználót
ja és hogy szeretnék, hogy dobj be 5 $-t a floppydba :p -
big #10384 Sziasztok!
Ez mit jelent:
[BOT]Independence> You are temporarily banned, wait some time (27 days 4 hours 42 minutes 55 seconds)
Insert an equivalent of $5 into your floppy drive and press ENTER
The reason is:
Banned nick is: [HUN]Elessar
[17:46:34] *** Szétkapcsolva -
#10383 Kidolgoztunk egy sávszélen alapuló slotszabályrendszert, amit mas hubokkal együtt, a lehető legszélesebb körben, egységesen szeretnénk bevezetni. Az új slotrendszer igazságosabb lenne megavult elődjénél, és gyorsítana az átlagos letöltési sebességeken, a sávszélek és slotok optimalisabb kihasználásával. Folynak a hubok közti egyeztetések, türelem.
Első lépésként itt-ott már találkozhatsz a sávszél megadásának kötelezőségével, aminek előnyeit egyre többen ismerik fel. Mondhatnam, akinek van némi DCs multja, az kis gondolkodas utan látja az előnyöket:)
Pl., ha ugy érzed hogy a letöltésed túl gyors vagy túl lassú a kapcsolattípus alapján remélt sebességhez képest, ránézéssel, az OPok zargatása és billentyűkoptatás nélkül ellenőrizni tudod a descriptionba beírt sávszélből, hogy valós lehet-e az adat. (A beírt adat helyességét meg az OPok illetve a hubprog ellenőrzi:) A BCDC kliensek magyar verziói pl az elite special kliens az éppen szabad slotok számát is mutatja, e két információból mindenki maga tud következtetni, és nagy eltérés esetén OPot keresni.
Naponta felmerülő probléma a korlátozott kolik ügye, ugyebár ismerős a 200 bittel süvítő LANos letöltés. A sávszél megadásával az ilyen helyzetek egyértelműsödnek, a par heten belül realizálásnak induló uj slotszabályokkal pedig akár meg is oldodhat a probléma.
A slotszabályok meg megvitatás alatt állnak. Szeretnénk úgy bevezetni, hogy az alaposan megfontolt legyen, kizárva az elméletben előre kizarható problémákat. Már hónapok óta érlelődik, lassan megérik:).
Egyben megkernem azokat a hubokat akikkel esetleg meg nem beszéltem vagy beszelt valaki az ügyben, fussunk össze valahol DCn... :)) Jó lenne valami olyat alkotni közösen, ami hosszabb időre sikeresen javít a közösség jelenlegi gondjain.
Megragadnám az alkalmat hogy itt is megírjam, hogy az Elite Hubra a mai naptól -beváltva három hetes igéreteinket- valóben nem lehet a sávszél megadása nélkül fellépni. Sávszél ügyben főleg ezen a help siteon találsz segítséget. Továbbá érdemes megtekinteni a három héten át napi rendszerességgel küldött körüzi 5-ös pontját.
Köszönöm a figyelmet, és aki a témában bármilyen hasznos észrevételeket közölne, szivesen veszem ha rámprivel.
És egy záró gondolat: csalni mindennel lehet, de mi azokért csinaljuk a hubokat akik nem csalnak. És mindig ők lesznek többen, hála a közösség erejének. -
#10382 van valami info addig is, hogy kb mire lehet számítani?! -
#10381 Hamarosan megérkezik a megoldás erre is. Hozzáértő emberek már dolgoznak rajta. Türelem.
-
norti #10380 LOL
Kevés volt a joghurt adag? :DDD -
#10378 -
#10377 Játék neve: Search the red text
Verzió: 1.0
Gyártó: SG DC fórum
Cél: értelmezni és betartani a játékszabályokat
:) -
Termin #10376 Háj :) Mondjatok jo jatekot PLS.....Jo sokat :D -
#10375 látod ebben igazad van! -
#10374 Nekem kábelem van, de még az is kurvára belassul (mármint a letöltés), ha valaki elkezd húzni rólam, még akkor is, ha csak 1 ember. Szóval a hazai netszolgáltatás javához szerintem is túlméretezett szabályok vannak a DC-HUB-okon. :/ -
#10373 jó dolog ez a DC csak szerintem elbaszott dolog az ADSL-nél 3 hubot ill. hubonként 2 slot-ot feltöltést engedélyezni! szerény véleményem szerint 384/64 ill. 512/128-at max. 2 hobra ill hubonként 1 slot-ra szabadna engedni. Szabály szerint 8k feltöltést kell engedélyezni, és 8k/6 slot szerintem . Akinek 512/128-van az sem engedélyez 8k-nál többet, miért is tenné!? Ezért az egész DC lassú. Igaz az én meglátásom szerint így egy adsl-esről egy hubon max egy ember tölthetne, de az legalább 8k-t kapna nem 1-2k-t! -
#10372 OK. -
norti #10371 nincs kész :D van néhány tesztpéldány,de azok még bugosak.
Ami már "jó", azt most csinálom melóban :DDDD -
#10370 Na egyébként csak jelezni akartam, hogy itt is megtalálható vagyok :) -
#10369 http://dcplusplus.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?t=7997
Valami gebasz lehet valóban.. -
#10368 Norti, tényleg kirakhatnád a 306-osat ha már egyszer úgyis elkészült .. ;)
thx :) -
#10367 306??? Bakker... Most kész van az nDC++306, csak nem rakod ki?
Én az nDC++305x-ről beszéltem.... -
norti #10364 hát nem is az x-en nyomkodtam :PPPPP
306-ban nincs semmi probléma ;) -
#10363 Ja, elfelejtettem, annak a nick-jén klikkelj jobbgombal, akivel privizel... -
#10362 Biztos nem jól nyomtad -
norti #10361 Sőt, már el is könyvelheted, hogy nem fogok :DDD
Kedvedért 15x lenyomtam jobb gombot, és semmi gondom nem volt vele :DDD -
#10360 +1 Bug...
Nyomj jobbklikket priviben, de nem csak egyszer.... -
#10359 Ha nem akarsz képet felrakni akkor füsstölj kliens írogatni...
:-P -
norti #10358 Hát mondjuk ennek is sok köze volt a technikai jellegű kérdésekhez :DDDDD Főleg dc-hez... :PPP -
norti #10357 DCgui: http://dc.ketelhot.de
vagy vannak még egyéb alternatív megoldások, mint a dctc konzolos kliens is, amit a legtöbb magyar szerveren nem nagyon tudsz használni... -
#10356 Mindenki kéretik azonosításra a kapitányságra! -
Sero #10355 Sziasztok,
Itthon sajna csak Linux oprendszerem van.Kerdesem az lenne,hogy DC letezik linux ala?? Ha igen honnan tudom megszerezni. Valaszokat elore is koszonom -
#10354 THX!!!:) -
#10353 A DC Infoszerverről letölthető egyik magyarítást leszeded, kicsomagolod a benne levő XML fájlt mondjuk a DC könyvtárába, és aztán a File/settings/apperance pontjánál a language file résznél kiválasztod a kicsomagolt fájt. Ezután újraindítod a DCt, és ha mindent jól csináltál, máris magyarul szól hozzád kedvenc programod :_)) -
#10352 Hellosztok! Nem tudja valaki hogy hogyan kell megmagyarítani a dc++-t? Előre is köszi. -
#10351 No azért több van mint 2 P2P progi :) Lesd csak meg előbb a http://p2p.lap.hu -t :D Meglepődsz, meglátod :D -
norti #10350 Örülünk. Mehetsz kazázni...