14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• dentro
    Köszönjük, beirtam a hubon +faq paranccsal előkerülő szövegbe az url-t.
  • Skadulek
    Az oldallal kapcsolatos pontatkanságokat leírtam az ottani fórumba. Kérlek javítsd ki őket !
    Köszönöm előre is.
  • Bécus
    Segitseg! Tegnap egy skac megkeresett privatban es megkert irjak meg neki par cd-t (game), mert csak lassan tudja letolteni.
    En "okos" rabolintottam azonnal. Azota par skac okositott, ez nem biztos, hogy jol fog kijonni.
    Elvileg ma delutan fogok vele talalkozni. A cd-ket mar megirtam. Lehet benne vmi BSA vagy barmi ami rosszul johet ki?

Help pliz..
  • tabula

Kicsit felfejlesztettem a HUN HUB List DC++ oldalt. Sok-sok magyar és külföldi hublista. Magyar HUB-ok adatai. Segítség a DC++ használatához. Véleményeteket várom a fórumomba is! Písz! :-)http://hunhub.freeweb.hu/
  • big
    Nem ezzel a névvel vagyok fent: HUN]Elessar
  • big
    Ja, a floppy meghajtó?
    Ez hogy lehetséges: "vagy téged, vagy a te ip-den lévő elassar nevű felhasználót"
  • big
    Köszönöm válaszod!
    Mi az a floppydba?
  • FleetCommand
    big semmi hasznosat nem jelent.

Azt jelenti, hogy kirugtak 1 hónapra, de nem mondták meg, hogy miért.. vagy téged, vagy a te ip-den lévő elassar nevű felhasználót

ja és hogy szeretnék, hogy dobj be 5 $-t a floppydba :p
  • big
    Sziasztok!
    Ez mit jelent:
    [BOT]Independence> You are temporarily banned, wait some time (27 days 4 hours 42 minutes 55 seconds)
    Insert an equivalent of $5 into your floppy drive and press ENTER
    The reason is:
    Banned nick is: [HUN]Elessar
    [17:46:34] *** Szétkapcsolva
  • dentro
    Kidolgoztunk egy sávszélen alapuló slotszabályrendszert, amit mas hubokkal együtt, a lehető legszélesebb körben, egységesen szeretnénk bevezetni. Az új slotrendszer igazságosabb lenne megavult elődjénél, és gyorsítana az átlagos letöltési sebességeken, a sávszélek és slotok optimalisabb kihasználásával. Folynak a hubok közti egyeztetések, türelem.
    Első lépésként itt-ott már találkozhatsz a sávszél megadásának kötelezőségével, aminek előnyeit egyre többen ismerik fel. Mondhatnam, akinek van némi DCs multja, az kis gondolkodas utan látja az előnyöket:)
    Pl., ha ugy érzed hogy a letöltésed túl gyors vagy túl lassú a kapcsolattípus alapján remélt sebességhez képest, ránézéssel, az OPok zargatása és billentyűkoptatás nélkül ellenőrizni tudod a descriptionba beírt sávszélből, hogy valós lehet-e az adat. (A beírt adat helyességét meg az OPok illetve a hubprog ellenőrzi:) A BCDC kliensek magyar verziói pl az elite special kliens az éppen szabad slotok számát is mutatja, e két információból mindenki maga tud következtetni, és nagy eltérés esetén OPot keresni.
    Naponta felmerülő probléma a korlátozott kolik ügye, ugyebár ismerős a 200 bittel süvítő LANos letöltés. A sávszél megadásával az ilyen helyzetek egyértelműsödnek, a par heten belül realizálásnak induló uj slotszabályokkal pedig akár meg is oldodhat a probléma.
    A slotszabályok meg megvitatás alatt állnak. Szeretnénk úgy bevezetni, hogy az alaposan megfontolt legyen, kizárva az elméletben előre kizarható problémákat. Már hónapok óta érlelődik, lassan megérik:).
    Egyben megkernem azokat a hubokat akikkel esetleg meg nem beszéltem vagy beszelt valaki az ügyben, fussunk össze valahol DCn... :)) Jó lenne valami olyat alkotni közösen, ami hosszabb időre sikeresen javít a közösség jelenlegi gondjain.

Megragadnám az alkalmat hogy itt is megírjam, hogy az Elite Hubra a mai naptól -beváltva három hetes igéreteinket- valóben nem lehet a sávszél megadása nélkül fellépni. Sávszél ügyben főleg ezen a help siteon találsz segítséget. Továbbá érdemes megtekinteni a három héten át napi rendszerességgel küldött körüzi 5-ös pontját.

Köszönöm a figyelmet, és aki a témában bármilyen hasznos észrevételeket közölne, szivesen veszem ha rámprivel.

És egy záró gondolat: csalni mindennel lehet, de mi azokért csinaljuk a hubokat akik nem csalnak. És mindig ők lesznek többen, hála a közösség erejének.
  • Gugger
    van valami info addig is, hogy kb mire lehet számítani?!
  • wakeupneo
    Hamarosan megérkezik a megoldás erre is. Hozzáértő emberek már dolgoznak rajta. Türelem.

• norti
    LOL

Kevés volt a joghurt adag? :DDD
  • wakeupneo
  • Harder
    Játék neve: Search the red text
    Verzió: 1.0
    Gyártó: SG DC fórum
    Cél: értelmezni és betartani a játékszabályokat

:)
  • Termin
    Háj :) Mondjatok jo jatekot PLS.....Jo sokat :D
  • dentro
    látod ebben igazad van!
  • Loál János #10374
    Nekem kábelem van, de még az is kurvára belassul (mármint a letöltés), ha valaki elkezd húzni rólam, még akkor is, ha csak 1 ember. Szóval a hazai netszolgáltatás javához szerintem is túlméretezett szabályok vannak a DC-HUB-okon. :/
  • Gugger
    jó dolog ez a DC csak szerintem elbaszott dolog az ADSL-nél 3 hubot ill. hubonként 2 slot-ot feltöltést engedélyezni! szerény véleményem szerint 384/64 ill. 512/128-at max. 2 hobra ill hubonként 1 slot-ra szabadna engedni. Szabály szerint 8k feltöltést kell engedélyezni, és 8k/6 slot szerintem . Akinek 512/128-van az sem engedélyez 8k-nál többet, miért is tenné!? Ezért az egész DC lassú. Igaz az én meglátásom szerint így egy adsl-esről egy hubon max egy ember tölthetne, de az legalább 8k-t kapna nem 1-2k-t!
  • PLaci #10372
    OK.
  • norti
    nincs kész :D van néhány tesztpéldány,de azok még bugosak.
    Ami már "jó", azt most csinálom melóban :DDDD
  • TheGOro
    Na egyébként csak jelezni akartam, hogy itt is megtalálható vagyok :)
  • FleetCommand
    http://dcplusplus.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?t=7997

Valami gebasz lehet valóban..
  • Harder
    Norti, tényleg kirakhatnád a 306-osat ha már egyszer úgyis elkészült .. ;)
    thx :)
  • PLaci #10367
    306??? Bakker... Most kész van az nDC++306, csak nem rakod ki?
    Én az nDC++305x-ről beszéltem....
  • norti
    hát nem is az x-en nyomkodtam :PPPPP

306-ban nincs semmi probléma ;)
  • PLaci #10363
    Ja, elfelejtettem, annak a nick-jén klikkelj jobbgombal, akivel privizel...
  • FleetCommand
    Biztos nem jól nyomtad
  • norti
    Sőt, már el is könyvelheted, hogy nem fogok :DDD

Kedvedért 15x lenyomtam jobb gombot, és semmi gondom nem volt vele :DDD
  • PLaci #10360
    +1 Bug...
    Nyomj jobbklikket priviben, de nem csak egyszer....
  • PLaci #10359
    Ha nem akarsz képet felrakni akkor füsstölj kliens írogatni...
    :-P
  • norti
    Hát mondjuk ennek is sok köze volt a technikai jellegű kérdésekhez :DDDDD Főleg dc-hez... :PPP
  • norti
    DCgui: http://dc.ketelhot.de

vagy vannak még egyéb alternatív megoldások, mint a dctc konzolos kliens is, amit a legtöbb magyar szerveren nem nagyon tudsz használni...
  • PLaci #10356
    Mindenki kéretik azonosításra a kapitányságra!
  • Sero
    Sziasztok,
    Itthon sajna csak Linux oprendszerem van.Kerdesem az lenne,hogy DC letezik linux ala?? Ha igen honnan tudom megszerezni. Valaszokat elore is koszonom
  • progeny
    THX!!!:)
  • HiPPoNaX
    A DC Infoszerverről letölthető egyik magyarítást leszeded, kicsomagolod a benne levő XML fájlt mondjuk a DC könyvtárába, és aztán a File/settings/apperance pontjánál a language file résznél kiválasztod a kicsomagolt fájt. Ezután újraindítod a DCt, és ha mindent jól csináltál, máris magyarul szól hozzád kedvenc programod :_))
  • progeny
    Hellosztok! Nem tudja valaki hogy hogyan kell megmagyarítani a dc++-t? Előre is köszi.
  • Mp3Pintyo
    No azért több van mint 2 P2P progi :) Lesd csak meg előbb a http://p2p.lap.hu -t :D Meglepődsz, meglátod :D
  • norti
    Örülünk. Mehetsz kazázni...