Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
ez durva..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Harder
ASCIImo, csak egy rövid reagálás erre az egészre: ezt beszoptad, méghozzá a saját "hülyeségedbõl". Azért ne várj tapsot, hogy nem osztottad szét az acc-ot, meg hogy mit nem tettél meg a hub-on. Ha már elõállt a helyzet, nézd a dolgok jó oldalát: wakeupneo beírhatta volna ezt a dolgot 1 topic helyett 100000000000000000000000000000-be is, és még biztos sok más módon is bosszút tudna állni. De nem tette. 😉
Kb most vagytok egálban 😉

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

wakeupneo
Min kéne elgondolkodni? Segits egy picit..

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Kaptam még 1 mailt is.Érdemes elolvasni 😊

Hi!
ASCIImo vagyok. Köszi szépen a lejáratást. Nem tudom ez neked mire volt jó, de állati nagy szemétségnek tartom. Fõleg azok után, hogy mit nem tettem meg a hubodon. Anélkül hogy felmentem volna op-ként 100000000000000000000000000000 hülye gyereknek oda adhattam volna a jelszavadat, de nem tettem. Eszembe se volt szemétkedni nem úgy mint neked aki lejáratott az egész dc közösség elõtt. Köszi szépen

Bye ASCIImo

Na ez LOL.

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Sziasztok!

Szakértõkhöz lenne egy kérdésem. Eddig ha LAN-ostól töltöttem a letöltési sebesség sokszor elérte a maximumot (49-50 kB/s és stabilan jöttek is le a programok. Azonban kb. két hete nagyon lelassult a DC, jó esetben is csak 15-20 kB/s a sebesség, de leginkább 5-6 kB/s. Ha több embertõl töltök (mondjuk 7-8), akkor az össz letöltési seb. eléri a maximumot, ebbõl gondolom, hogy nem a kapcsolatommal (DSL, 384/64) van gond.
Mindenkinél így van, vagy csak nálam? Már az XP-t is újratelepítettem!

Elõre is köszi a segítséget.

Üdv.: hanolfe
Balo

<14:52> *** Connection to no-fake.no-ip.com...
<14:52> *** Connection refused by the target machine

Most akkor mi van? Meg úgy általában ilyenkor mi van?

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

dentro
Szia 😊))

Szép írás és nagyon igaz.
A gamek nekem is nagyon hiányoznak...de ilyen sok userrel a DC nem is lehet ugyanaz mint régen. Meg kell találni az új helyzet jó oldalát...van ennek is...különben nem csinálnánk...

----

asciimo, nagy öröm vagy te. és még dumáztál is velem... no comment... olvasd el natalyel írásást és gondolkodj el mirõl szól a DC és hogy miért kell pl neked megrontani a szellemiségét

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

natalyel én is egyetértek veled teljes mértékben. Ha megnézed az összes p2p progi így kezdte mint a dc (lásd kazaa, imesh, winmx) és most 1 halom fake és szemét van csak rajtuk. Mindez a növekvõ popularitás és a sok faker eredménye. De ne ragadjunk le csak a p2p progiknál, ha megnézed a net többi részét, mindenhol megjelentek a popularitásból adódó negatívumok, mondjuk egy furcsa példa: manapság már a sarki fûszeresnek is design stúdiója van, közben azt sem tudja mi az esztétika...

És ez sajnos tényleg már csak lefeleé mehet...

De majd újra jönni fog vmi új és újra lesz 1 kis értelem. Legalább is egy kis ideig...

[OP]MaciLaci
ááááááááááááááááááááááááááááááááá

ez nagyon durva!!!!!!!!!

Hogy mer vki felmennni mas hubjara es iranyitgatni?
Bazz, ez telleg nagyon kesz!
Azert a gecisegnek is vannak hatarai, de ez tullep mindenen!
termeszetesen az asciimo hubreklamja innentol wishen is FORBIDDEN!

Life is wasted on living!

Elnezest a gepelesi hibakert, most is melo van
nat

Sziasztok.
Eleg reg nem jartam erre. Tavoli kodos emlekeimben el csak, mikor meg aktivan irogattam a DC forumara, valamikor egy eve, masfel, ki tudja. Meg aranylag az elejen megismertem a DC-t, mikor meg nem volt DC++, mikor meg alig volt magyar HUB, nem is tudom, talan Magyar Hub-nak, vagy Hungary-nak hivtak a legnagyobbat, amin kb. 40-50 emberke volt fenn (azota Elite lett, nagyon megszabalyoztak, aztan egyszer csak kint talaltam magam, maig nem tudom, miert, mindegy, regen volt).
Azok szep idok voltak. A progikat levadasztuk a 0-day ftp-krol, neha versengtunk, hogy ki tudja hamarabb megosztani oket a tobbiekkel, a hangulat bennsoseges volt, mindent meg tudtunk beszelni egymassal, segitettunk, ahol lehet. Nem egyszer csak azert toltottem le programot (egy teljen hetenkeresztul tartott), mert tudtam, hogy sokan keresik, nekem nem is volt ra szuksegem. Unalmunkban neha jatszottunk a "chaten" - meg szerepjatekot is nyomtunk :") - gratulaltunk egymasnak a maganeletben bekovetkezett pozitiv valtozasoknak, es egyuttereztunk a masikkal, ha negativ dolgok ertek - szoval elvolt a tarsasag.
Aztan gyarapodtunk. Egyre tobb es tobb ember jott a hub-okra es egyre tobb hub jelent meg. En altalaban 3-4-5 hub-ra jartam/jarok, nem valtogattam oket, csak ha igen nyomos indok van ra (most sem teszem). A Hungary2 (most Matrix) volt a fo tartozkodasi helyem es meg 3 masik. Egyre inkabb popularisabb, "zajos", hangos es "suru" lett a hub-ok belso elete, evvel parhuzamosan en egyre inkabb hallgattam el. Gondolom, ma mar alig vannak, akik emlekeznek a kezdetekre, a nagyobb nevekre, akik mindent megtettek a tarsasagert (nem magamra gondolok, tavol all tolem az ontomjenezes).

Ma mar alig szolalok meg a Hub-okon. Nincs miert es nincs kiert. Ha kerdeznek es gepnel vagyok, szivesen valaszolok, segitek, am ha keresem van, mas forumok fele indulok. Mashol gyorsabban es kimeritobb valaszt kapok a felmerulo kerdeseimre. Ezt igazan sajnalom.
Eme dolgok tobbnyire betudhatok a fake-boy-oknak, akik csak a sajat letoltesuk fontossagat tartjak szem elott. Az olyen dolgok szamukra erthetetlenek es kinevetnivaloan naivak, mint az, hogy az egyheti szabim kellos kozepen bejovok a munkahelyemre csak azert, mert lerohadt a gep es igy a dc-n levo emberek akik tolem toltenek es akik megismertek egy "szolgaltatasi minoseget" - legyen az kozepes vagy rossz, nem ez szamit -, tehat egy rendelkezesre allast, egy allando (akar gyors, akar lassu) sebesseget, ha kerdeznek privatban, megkapjak a valaszt (legyen akar kielegito, akar "sajnos nem tudom" jellegu), satobbi, most nem tudjak igenybe venni, nem tudnak tolteni tolem. A tobbseg csak rakeres, megvan, kattint, nem jon, "aggya' (jobb esetben kerek) slotot", nem kap duhong, turelmetlen, mindent azonnal... Nehezen tudjak felfogni, hogy azert van "csak" 24 slotja engedelyezve valakinek, mert a./ annyit szeretne nyitni b./ annyit bir a gepe, c./mellette dolgozik is a gepen es nem tul jo dolog ha a DC terhelese miatt nem megy az akarmilyen progi, d./ mert csak. Ha egy kis turelem szorulna belejuk, akkor varnanak 5-10 percet es felszabadulna egy (kulonben sem nekik kell varni, amint van szabad slot, a kerelem bejutast nyer es automatikusan elindul a letoltes). Rakeresnek, megvan, jobb gomb download. Aztan jonnek a kerdesek, adjunk serialt. Ott van az is, mellette a konyvtarban. Hol? ...no comment. Van egy olyan is, hogy get file list. Vagy kereses. Vagy legalabb egyertelmuen es ertelmesen legyen felteve a kerdes.

Szoval vannak piszlicsale, apro de bosszanto problemak az emberek jo reszevel, ami a program hianyos ismeretebol fakadnak, es vannak joval komolyabb problemak, amelyek a viselkedesmintabol, a dolgok lereagalasanak mikentjebol, stilusbol, etikettbeli hianyossagokbol, stb. taplalkoznak. Jo lenne, ha mindenki megertene vegre: nem az ove a hub (max aze, aki uzemelteti, de o sem csak magaert), nem oerte van egyedul, hanem kozosen tehetjuk azza, amilyenne szeretnenk, egymasert van egymastol. Mi alakitjuk magunknak. Mindannyiunkert. Nem magamert.

Mindezektol fuggetlenul rendithetetlenul fenn vagyon a DC-n, mert meg igy is egy jol hasznalhato, szeleskoru tartalommal biro, nagyon hasznos dolog, ahol gyorsan es hatekonyan megtalalja az esetek tulnyomo reszeben az ember azt, amit keres. Tovabbra is allok rendelkezesere mindenkinek, de csak annyi slot-om van, amennyit lattok, tobbet nem all modomban nyitni semmihez, senkinek (persze vannak ritka kivetelek, surgosen kell, sietnie kell, de evvel a kijelentessel megint csak magam alatt vagom a fat, mert most mindenki arra fog hivatkozni, hogy olyan surgos, hogy az elete fugg tole :")).

Kivancsian varom a tovabbi fejlemenyeket, reszemrol elmondtam - azt hiszem - mindent, amit akartam, flame-elesbe, meddo vitakba nem szandekozom bonyolodni, igy csak figyelek, s maradok tovabbra is tisztelettel:
natalyel

[OP]Stormbird
Zewaszoftisz kollegina😄
zzzthunder
Szasz VÉszmadár nekem is sikerált már , de 2-szer egymás után.............. te tudsz valamit 😊
[OP]Stormbird
oksa
[OP]Stormbird
Nya vagyok... szal esküszöm nektek dfc nevén irtam dehogy hogy azt nem vágom!
Fufuka&reg;
az egy vírus!
FixBlast.exe ezt le kell futtatni a gépeden és akkor megszûnik!!!
Én OP Stormbird vagyok de azt hogy miért dfc néven irtam lövésem sincs mieeez a BUG kedves SG????
Nincs mese mostmá agyon kell vágni a kellõ személyeket:o)
Meg eltördelni kicsi kezecskéjiket mert ártani vele sok rendes emberkének mocckosszzz kisz férrgek😄
Egy érdekes log:

<08:08> <Nomad> Gondolom, tudod Frpeter, hogy ki vagyok...
<08:08> <Nomad> A kedveskedés miatt amit kaptam, a DC Infora ne támaszkodjatok...
<08:09> <Nomad> Innentõl kezdve minden IP, és név, ami ide tartozik, blokkolni fogom...
<08:09> <Nomad> Ennyi
<08:10> <Frpeter> ?
<08:10> <Frpeter> te mirol beszáélsz
<08:11> <Nomad> Olvasd el az SG fórumot:
<08:11> <Nomad> http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010518983
<08:13> <Frpeter> basszus, ez mi?
<08:15> <Frpeter> ez nem ö volt az 100% !!!
<08:17> <Nomad> Akkor jobban teszed, ha ezt az SG Fórumon is kinyilvánitod..te is + ASCII is....ráadásul ez megy a többi HUBon: <2003-09-12 02:26> <Hub-Security> ÚJ HUB: asciimo.myip.hu KÉREK MINDEN USERT HA SZERETNE SEGITENI JÖJJÖN BE ODA!!!
<08:18> <Frpeter> hát ez valami rossz tréfa
<08:19> <Nomad> Egy kicsit kezd mindenki ideges lenni...
<08:19> <Nomad> Innentõl te tudod, mit teszel....
<08:20> <Nomad> A HUBod a DC Info szerverére nem tud regelni...sajnálom...
<08:20> <Nomad> Bye
<08:20> <elio> hi
<08:20> <elio> hi kiiraly a csalogato
<08:21> <elio> ugyes ugyes nem tom ki volt
<08:21> <Frpeter> most több HUB-ot is felhackeltek?
<08:21> <elio> en a matrixrol jovok
<08:21> <Frpeter> ooo basszus
<08:22> <Daneel> Nagy losernek tunik ez a Nomad, de értheto, amit tesz...

Ja...és nemsokára jön egy érdekes screenshot...hogy ki is ASCII...
wakeupneo
Nem kell a mellérizsa. Ez a log ezen a cimen lévõ hubon készült: asciimo.myip.hu
Ha jól láttam reggel ,te is op vagy ott. Gratulálok.

Kedves Neo & All!

Bár telefonon kitárgyaltunk mindent az alábbi dologgal kapcsolatban - én is mondtam, nem foglalkozok vele - mégsem tudok megállni úgy, hogy ne reagáljam le a dolgokat. 😄

Megosztás átnézve, a dear user ügyes volt, hiszen egy nem létezõ zip fájlt vitt el tõlem, ami amúgy is technikailag nehéz dolog lett volna. ...de legyen ügyes, elvitte... Valóban, amikor az ember utilybõl több giga anyagot oszt meg, nehéz követni a dolgokat, mi is van benne. Intõ példa erre ez az eset. Mint már mondtam - nem magyarázkodás - nálam ilyen nevü zip nem is volt (logban sem szerepelt, hogy vittek volna hasonlót) azért átnyálazom a megosztásomat...sõt minden utilityt kiveszek belõle...így is galyra lehet vágni a DC-zést... :I

Neo, nincs harag, hasonló helyzetben én is kiakadnék! ...csak az a rohadt telefonhívás kora reggel!!! 😊)) Megértem a helyzetet, hiszen nem is olyan régen a DC Info is áldozatul esett egy hasonló "dear" manus ténykedésének.

I'am sorry, de vétlen vagyok...ja igen....tessék sûrübben passt cserélni! 😉
wakeupneo
Bár megfogadtam ,hogy nemirok ide. Most mégis megkell hogy tegyem.
Ugyan UNDORITÓ dolog logot kitenni közszemlére, de ez nagyon tanulságos lehet, igy most kivételt kell tegyek.
Ma reggel arra ébredtem fél 5 kor, hogy egy ismeretlen nevü user OPerátor nálunk. LOL mondom de mókás. A másik ami érdekes volt, hogy 510(!!!) ember volt a MATRIX HUBon. Ez is LOL.
Nem is igazán értettem mitörtént, csak miután elsõ meglepõdésembõl magamhoz tértem, akkor kezdtem megérteni, hogy valami nemokés.

És a LOG:

<05:28> <wakeupneo> te fasz
<05:28> <wakeupneo> ki lesz tépve az a rohadt beled
<05:28> <wakeupneo> erre készitsd fel magad
<05:28> <wakeupneo> patkány kis geci
<05:28> <ASCIImo> ok
<05:28> <ASCIImo> méert?
<05:28> <wakeupneo> elkpalak te rohadék
<05:29> <wakeupneo> hogy lett neked opod a matrixon?
<05:29> <ASCIImo> mért?
<05:29> <wakeupneo> anyádért
<05:29> <ASCIImo> elmondjam?
<05:29> <wakeupneo> jaja
<05:29> <wakeupneo> mesélj már kistáska
<05:29> <ASCIImo> elmondom akkor
<05:29> <ASCIImo> békénhagytok
<05:29> <ASCIImo> nem csináltam semmi kárt
<05:29> <wakeupneo> aham
<05:29> <ASCIImo> vagy igen?
<05:30> <wakeupneo> és hogy lett 500 ember a hubon?
<05:30> <ASCIImo> milyen kárt?
<05:30> <ASCIImo> azt nem én csináltam
<05:30> <ASCIImo> mielõtt elküldtök
<05:30> <ASCIImo> anyámba
<05:30> <ASCIImo> talán kérdezni kellene elõtte nem?
<05:31> <wakeupneo> értem.na lófaszt
<05:31> <wakeupneo> szal
<05:31> <ASCIImo> nem akartam ártani senkinek
<05:31> <wakeupneo> hogy lett opod?
<05:31> <ASCIImo> van 1 fasza kis csávó
<05:31> <ASCIImo> akinek az a neve NOMAD
<05:31> <wakeupneo> eddig okés
<05:31> <ASCIImo> asszem õ üzemelte a OP HUbot nem?
<05:32> <wakeupneo> igen
<05:32> <ASCIImo> de ez a fasza kis csávó megosztotta a HUB servert
<05:32> <ASCIImo> amiben faszán benne van a sok OP jelszava
<05:32> <wakeupneo> huh de kurva jóóóó
<05:32> <ASCIImo> ennyi
<05:33> <wakeupneo> és ezt akkor sem értem hogy képzeled bazz
<05:33> <ASCIImo> remélem most már szent a béke
<05:33> <wakeupneo> csak ugy feljössz egy hubra és opá teszed magad?
<05:33> <wakeupneo> meg üziket küldesz körbe??
<05:33> <ASCIImo> tettem valami rosszat?????
<05:33> <ASCIImo> most mondd meg
<05:33> <ASCIImo> hmm?
<05:34> <ASCIImo> azonkívül hogy 20 ember átjött a hubomra???????
<05:34> <ASCIImo> ártottam mást neked?????
<05:34> <ASCIImo> nem
<05:34> <ASCIImo> szerintem legalábbis
<05:34> <wakeupneo> no comment barátom..
<05:34> <wakeupneo> majd folytatjuk...
<05:34> <ASCIImo> sõt elmondhattam volna 1 csomó embernek
<05:34> <ASCIImo> nem tettem
<05:34> <ASCIImo> nem akartam semmi rosszat
<05:35> <ASCIImo> sõt még kirugdostam pár szemetet is
<05:35> <ASCIImo> nem az hogy dicsérjetek
<05:35> <ASCIImo> de azért nem kell elküldeni az anyámba
<05:36> <wakeupneo> Nomad hol osztotta meg a hubservert?
<05:36> <ASCIImo> pill
<05:37> <ASCIImo> kolin
<05:37> <ASCIImo> meg asszem tejszinen
<05:37> <wakeupneo> a megosztásában van benne?
<05:38> <ASCIImo> igen
<05:38> <ASCIImo> op_ptokax.zip
<05:38> <wakeupneo> baker
<05:38> <ASCIImo> op_potax.zip
<05:39> <ASCIImo> mond
<05:39> <wakeupneo> jó köszi
<05:39> <ASCIImo> remélem ezek után télleg semmi harag nincs
<05:39> <ASCIImo> ja és mégmielõtt elfelejtem
<05:39> <ASCIImo> még 1 fontos dolog
<05:40> <ASCIImo> keresett dentro
<05:40> <wakeupneo> hehe
<05:40> <wakeupneo> köszi 😊)
<05:41> <ASCIImo> nincs mit
<05:41> <ASCIImo> mondta mér nem mentél el nemtudomárhova
<05:42> <ASCIImo> mondtam neki közbejött valami nagyon sajnálom
<05:42> <wakeupneo> LOL
<05:43> <ASCIImo> mond
<05:44> <wakeupneo> na mentem
<05:44> <wakeupneo> szia

A stilusért sorry, de azthiszem érthetõ mitõl lettem idegbeteg. 😊 De muszáj volt az elejétõl bemásolnom,hiszen egy LOG igy lesz LOG ,nem ugy ahogy egyesek másolják: soronként. 😊)
De az emberke még aranyos is volt, hiszen dentro-val is megbeszélte helyettem, hogy miért is nemtudtunk találkozni! 😊)
Üzenem a KOLI csapatának, hogy már áttudom érezni a napokban megjelent problémájukat.
Nomad neked gratulálok. Igaz hogy mindenki hibázhat, nah de ekkorát? 😊) Nincs harag ,csak jobban odekéne figyelni mit oszt meg az ember.
Dentro meg majd megbeszéljük, mert ez igy mókás. 😊

És persze elmaradhatatlan a hub és user neve.
A hub: asciimo.myip.hu
A user: ASCIImo

Késöbbiekben folytatás a KOLI-s eseményekrõl, csak ehez még reggel van számomra.

sziasztok

[OP]MaciLaci
Csak😊)))

Hááát:-)))

eredetileg 6 hónapra terveztem, de egy kicsit több lesz, mivel nincs váltásom:-))
Szal most szeptemberben járt volna le, de igy csak dec közepén fog...Egyébként zajlik az élet errefelé most, ha egy kicsit figyeled a hireket😊))

Üdv mindenkinek innen, jó töltögetést, látom megint normális TECHNIKAI keretek között zajlik itt az élet:-)

Fufuka! ne feledd, amit emailben kértem:-)))

Laviag1: nézd meg azokat a pici piros betûket itt a lap tetején, aztán kérdezz...Karl May utódjainak egyébként majdnem tuti
gstm
Állítsd passive-ra a dc-t.
[OP]MaciLaci
Kar volt elmondani😊))))))
Most hogy fogok igy ingyen ftp zni?😊))
LOL

Non@meTheHunter
Figyelem Figyelem!!!!! A hub 2003-09-08-tol 650 felhasználót enged be!!!!
Ebböl 600 regisztráltat és 50 nem regisztráltat!
Tehát célszerü mielõbb regisztrálni!

Bövebb infó a hubon!
Cimünk változatlan : nonamecelebs.no-ip.com
I.C.ram
Köszike
oroy_
szia marcedli. menyi idore mentel Macedoniaba?

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

Non@meTheHunter
ÉS egy 3. ha nem lenne benne ezekben:
http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config
I.C.ram
tudtok olyan oldalt, ahol az összes hub ipje fent van? A fenti két link közül az elsõn, nincsenek azok a hubok, amik nekem kellenek, a második meg egyszerûen nem müxik.
Fufuka&reg;
😊) nmit 😊)
Köszönöm :-)
Úgy nézz ki ez volt a bibi.

I.C.ram
Valaki mondja már, hogy hogyan tudom bekapcsolni a Show Tagot BCDC++-ban! Állandóan emiatt rugnak ki, de fingom sincs, hol lehet. Sehol sincs az optionsben.
Fufuka&reg;
port 412
JOTANACS!!!! = aki a megosztasai koze teszi a flash fxp-t az ne tegye
vagy barmilyen mas nem pub adatot..
ugyanis simam le lehet tole tolteni akkor a sites.dat
flash fxp ebben tarolja az ftp cimeket.. Gyengebbek kedveert
igy a nem pub cimeit barki megkaphatja..
Sziasztok !

Az a próblémám hogy akármelyik hub-ra megyek fel nem tudok tölteni mindig azt írja ki hogy idõ túllépés.Tölem mindenki tud tölteni de én szinte sekitöl sem :-(

Ötlet ?

Non@meTheHunter
Mátol a Noname Celebs HUB reges lett és regisztrációs kérelmeket immáron csak mailban tudunk átvenni a [email protected] cimen!!!!
Cimünk változatlan nonamecelebs.no-ip.com
[OP]MaciLaci
addigis start-->> run -->> shutdown -a
ezzel meg lehet allitani a restartot

[OP]MaciLaci
😞((((((((((((

marsu
Köszönöm a segítséget.
Icipicit bekaptad az MBlast wormot....Tessék leszedni a javításokat hozzá + a féregírtót!

MBlast eltávolító: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

MS Windows javítás a féreg ellen:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;299046.
marsu
Sziasztok.
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
😞( Ne máááár.... Mi van itt???
segítséget kérnék: honnan tudnék leszedni a Bad boys II.-höz feliratot?
Non@meTheHunter
Hát ez nagyon szomoru
dentro
Sajnos az a szomorú helyzet állt elõ, hogy Fleetnek nem lesz nete vasárnaptól kezdõdõen beláthatatlan ideig.
Szeretnénk ezúton nyiltan megköszönni neki mindazt amit a hubért és DCért és mindannyiunkért tett az elmúlt hónapokban, a hubprogramok és a scriptek
terén, a http://bcdc.webhop.org honlappal, a www.elite-hub.tk oldallal, a hubon való jelenlétével.
Azt gondolom ennyi eredmény után a minimum kimondani hogy szuper amit csináltál, köszönünk mindent, és várunk vissza nagyon sûrûn és nagyon sokszor.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Sziasztok!

Elkezdõdik egy magyar fejlesztésû DC kliens készítése. TI is segíthettek benne, ötletekkel véleményekkel, amelyet a DC InfoSzerver Fórumában oszthattok meg velünk. Segítsetek, hiszen nektek lesz...

Az új DC kliens az elõzetes elgondolások szerint a DC++ klónja lenne, de erõteljesen fog kapcsolódni az X-HUB kiszolgálóhoz. Aki egy kicsit otthon van ebben a témában, akkor már sejtheti, mire is lehet képes az új kliens.

Tehát, szeretettel várunk mindenkit a DC InfoSzerver fórumában:

http://dcinfo.dynu.com/phbb

Have nice day!!!
Non@meTheHunter
HUNGARIAN HUBLIST : http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config

A lista 75 hubra bövült!!!
Non@meTheHunter
Figyelem Figyelem!!!!! A hub 2003-09-08-tol csak regisztrál felhasználókat enged be!!!! A sok FAKElés miatt!!!
Megkérünk mindenkit Adjon egy felhasználónevet elõtaggal és egy jelszót NonameTheHunter -nek vagy küldje el mailban a [email protected] cimre, hogy 8.átol be tudjon lépni.
Köszönjük!

Cimünk változatlan : nonamecelebs.no-ip.com

Aki nem szerti a fake usereket jöjjön hozzánk mert itt nem lesz!

Még 4 napotok van, hogy regeljetek a hubon, aztán csak mailban lehet!!!