14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#10433 Valami eltérésnek kell lennie, különben menne tovább. pl ha valakitől töltesz de megszakad, akkor matrixrevshjkkk.avi vagy akármiként van tárolva. Na, a shjkkk-t szedd le a végéről, elvileg folytatni fogja. -
#10432 a töredezettségmentes letöltést kapcsold ki, vmit ne használj külön mappát a félig letöltött fájloknak, ezek sokszor okoznak galibát
persze ettől függetlenül más is lehet :) -
#10431 tnx -
#10430 ha ezek .avi fileok, akkor keress rá erre: XP-AVIFIX.inf olvasd el es hasznald egeszseggel. megoldja a problemat. -
#10429 Ja és lenne még1 kérdésem!
Miért nem tudom kitörölni a félig letöltött vagy hibás fájlokat? Azt írja ki hogy a fájl használatban van de ha kilövök minden programot akkor se megy a törlés -
#10428 Hi!
Miért van az, hogy ha egy letöltést akarok folytatni egy másik userről akkor nem onnan megy tovább ahol megszakadt hanem újra kezdi? Ugyanaz a fájl név és a méret is. -
#10427 bHUNor ezt akarta mondani :) -
bHUNor #10426 na jo,nem megy a html :-)
Szoval http://dcinfo.sytes.net/forum/ :-) -
bHUNor #10425 Sziasztok!
Elindult a DC INFOSZERVER foruma is!
<a href="http://dcinfo.sytes.net/forum/" target="_blank">FORUM</a> -
#10424 Köszi az sms.-t. -
#10423 Bizonyára azért nincs ott, hogy ne tudd meg (POKEAS smiley-t akarok :D ) -
#10422 mi volt a #10419 ?????? -
Marcus_ #10421 FleetCommand:
Köszönöm a segitséget!! -
#10420 hát ez igazán jó ötlet, biztos jó dolog csak ez inkább csalás és biztos sokan is használják, és így a többi "becsületes" magyar nem tud tölteni, mert ti teleszarjátok az egész DC-t! -
#10418 Jelenleg a 0.306-os a legújabb DC++-ból is, BCDC++-ból is, oDC-ből 5.31-es, nDC-ből 0.305x
A magyar nyelvi fájl pedig erre van: http://bcdc.webhop.org (ne legyen megtévesztő a cím: a magyar nyelvi fájl sima dc++-hoz is jó..) -
#10417 a letöltésed valszeg nem attólfügg, hogy neked milyen a kapcsolatod, hanem, hogy milyen annak a kapcsolata akiről töltesz! és akkor itt van még az is hogy a hudok rossz az szabályai és a túlterheltségük miatt nem lehet letölteni se adsl-ről se T1 se T3-ról, mert jó esetben 1k val jön a cucc! Én is hiába jártatom a szám, nem történik semmi. Ma már csak max egy hubra megyek fel, mert 2-3 ra nincs értelme. Film vagy nagyobb file letöltésébe bele sem kezdek, mert 1 hónap alatt sem jön le... -
Adler #10416 engem a hubok sebessege erdekelne,mitol fugg ez?
hiaba vab dsl kapcsolatom 512/128,relative lassunak tunik nekem a letoltes,mi az atlag sebessega hubokon,ami jellemzo?? -
Marcus_ #10415 sziasztok!
Légyszi irjátok meg h melyik a legujabb DC++ progi ami most fit ill. van hozzá magyaritás.
Köszönöm! -
norti #10414 Hát igen. Nagyon kíváncsi lennék milyen neten és hol tesztelte a cikkíró :D -
#10413 viszont 600K-val nem kene kecsegtetni....amikor jelenleg 5Knak is örül az ember... -
#10412 a MoS++ az szentem azlehet.. -
#10411 PLaci: ne érdekeljen :) Ezeknek a programoknak a hasznalata miatt nagyon sok helyrol azonnal bannolnak, ugyhogy utana oda egy jo ideig nem tudsz belepni. Nagyon sok szerver egybol blokkolja ugyhogy mostmar eleg keves talalatot adnak. -
#10410 "Léteznek olyan robotok is, amiket el lehet küldeni egy-egy fájl felkutatására"
Na engem meg ez érdekelne... -
norti #10409 Viszont ami bíztató, hogy megint ott az érem másik oldala:
"zeneileg művelt munkatársaink ízlésének azonban kissé sok István a király-, illetve Matyi és a hegedűs-felvétel található a rendszerben." :DDDDDDD
Szal nem csak "népszerűsítik", hanem egyidejűleg "mintát" adnak az embereknek, hogy mégse olyan jó lenne ez nekik :DDDD Főleg hogy még olyan "bonyolult" elsőre beállítani :) -
#10408 elégeme = elegem :) -
#10407 Ezen mostmár nem változtatok, elégeme van a vitából ami körülötte forog. Különben DC-s programokra voltak kitéve linkek nem pedig magyar DC-s lapokra. De nektek az sem tetszett mert akkor mindenki megismeri. -
#10406 Igen mivel azt a 3 linket lebeszéltem Neo-val. -
#10405 Pintyő, asszem volt arról szó, hogy a startlapon sem lenne helye a DCnek... mégis, mit látok a startlap oldadon? véletlenül pont a DCnek is van egy külön doboza... -
#10404 Ráadásul főcikknek van kinnt. -
#10403 Tessék, még, hogy nem ismerik. Mostmár fogják:
http://index.hu/tech/net/p2p0210/
Uff neki :( -
#10402 Kazaaról :P -
#10401 oké oké!
nem tudjátok honnan tölthetem le a ... -
#10400 A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek
[ A Dierect Connectel kapcsolatban !!! ]
Más jellegü hozzászólásokat légyszi mellőzétek. Kösz -
#10399 Nézd meg újra mit írtam. Nem állítottam, hogy BSA-s az illető és hogy zsákmányra vadászik, viszont az esélyét - szerintem - kizárni sem lehet.
Ha gondolod ajánld nyugodtan Bécusnak hogy menjen el a találkozóra és fogadjon el pénzt illegálisan megszerzett majd másolt lemezek után, de én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy jobb biztosra menni. Ilyet ajánlani másnak szerintem felelőtlenség, és kicsit "más far*ával verni a csalánt" kategóriás tett.
Mit nyerhet azzal, ha elmegy? Semmit. Csak veszíthet. -
#10398 Hát nem tudom emberek, szerintetek a BSA így vadászna zsákmányra? Én nem hiszem, hogy diákokat akarna leteperni! Jól is nézne ki az újságok címlapján:
"A BSA nagy fogása 3 illegális CD egy diák birtokában, aki akár 10 év büntetésre is számíthat! ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ!" -
#10397 Szerintem ne kapd fel a vizet :) Akkor lettél volna looser, ha elmész és elkapnak :D -
Bécus #10396 Figy, asszem ettől még senki sem looser, egyszer benyaltam.. és?? nyilván a konstruktív hozzászólásokat szívesen veszem, de az anyázást nem szívlelem.. -
Bécus #10395 Köszi.. legközelebb majd félreteszem a segítőkészségemet.. :) -
#10394 Lehet benne BSA, mármint nem lehet kizárni ezt az eshetőséget sem.
Én a helyedben inkább bevállalnám, hogy buktam pár üres CD árát, és hagynám az egészet a fenébe. Nem ér annyit az egész ...
és máskor ne vállalj ilyesmit. -
Konszuela #10393 Miert kellett azt moderalni ahol a BÉCUS fele loosereknek megmondjak hogy ezt kiba... benyalta?