14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• KG21
    üdv. Feltettem A BCDC++ 3.06-os verzióját és az a problémám vele, hogy 100%-ra megy fel a cpu használat ha futtatom, míg a 3.00-ás verzióval rendesen 0%. Találkozott már más is ilyesmivel?
  • Imremagdi
    közbe sikerül vhogy megoldani, Nagyon tuti...
  • norti
    http://bcdc.webhop.org
    http://zdc.atw.hu/faq.htm
    http://dcinfo.sytes.net

Olvasd el a FAQ-kat.
  • NeoMaN
    dyn ip bann?
  • NeoMaN
    nemtom, nálam (512/128) akkor van gond, ha csak 1-2 dolgot húzok. Na az gáz. De ha 40-50 cuccot jelölök ki, akkor a letöltési sebesség a teljes sávval megy, a feltöltés pedig: 11K-ra és 4 szálra korlátozva 11K. CFOS 5.24-el. Czdc3 306b-vel. Tehát annyi hogy nem 3 óra alatt van lent 1 cucc, hanep 4 nap múlva 20....
  • Klon
    tedd magad passzívba, sztem megoldja a problémát
  • Imremagdi
    sziasztok ! segitségre lenne szükségem ! Életemben elöször megprobáltam müködésre birni a dc++ ! Eddig csak ftp-ről töltöttem !

306-os tettem fel ! Megosztottam 7 Gb, több most nincs, majd holnap ! Hub-okra fel is tudok csatlakozni,de egyetlen egy felhasználóhoz se, idötullépést ir ki ! Pedig mindent beállitottam [HUN]emre33 névvel ! Az lehet a baj hogy van tüzfelunk, bár a tüzfalfunkció ki van kapcsolva
  • kukori
    Köszi a segítséget,de így sem működik:-(
  • HiPPoNaX
    Nézd meg ezt az oldalt a routerrel kapcsolatban. Ha így sem sikerül működésre bírni a DCt aktív módban, akkor válts passzívra (file/settings/general/passive legyen bejelölve) és menni fog
  • kukori
    Sziasztok!Én a netet internet megosztással használom,az Analogx Proxy nevű programmal.Sajnos azóta nem működik a dc++.Ha valaki tudna segíteni,hogyan kell beállítani,köszönném szépen.
  • Impi
    Köszi, megyek!
  • FleetCommand
    Persze, megtalálsz az elite-hubon [OP]FleetCommand, a hacks-on FleetCmd néven
  • Impi
    Megkereshetlek magánban a problémával?
    Kíváncsi lennék a véleményedre!
  • FleetCommand
    Bocsi, egépelés volt
  • Impi
    Köszi a helyreigazitást! De ebben a korban, már kavarom a dolgokat :)
    Nem Imbi, hanem Impi. Ez csak vicc volt, ne vedd komolyan.
    Utána nézek a dolgoknak.
  • FleetCommand
    Ez józan gondolkodással belátható, hogy nem így van.. Ha indifferens lenne néhány bájt egy programban, miért lenne ott? És akkor miért nem csak minden 2. bájtot töltünk le a progikból? Húdejógyors lenne

De hogy ne legyek hálátlan, küldök neked valamit, csak töltsd le, mert kevés a helyem és le kell törölnöm:
    http://invitel.hu/mollihun/temp/PLacinakSzeretettel.rar
    Ez egy BCDC, fogtam benne véletlenszerűen egymást követő 6 bájt-ot (HAT) és átírtam.

Használd a programot egészséggel, ha tudod.. Ajánlom az Apperance oldalt a beállításoknál

Tudod az, hogy nem jön elő egy hiba, mert olyan helyen van, hogy neked épp nem jelentkezik nem jelenti azt, hogy jó a fájl.. Max más szív majd vele, vagy te szídod majd a programot, a microsoftot meg mindenkit, hogy milyen szar progikat csinál.

Nekem ez a vita ennyi volt, ha nem érted meg, hogy egy programban 1 byte is hiba, akkor nekem nincs több mondanivalóm ezzel kapcsolatban..
  • FleetCommand
    lmbi nem face, hanem fake, nem kiosztás, hanem megosztás..

Pl ha megáll egy letöltés, akkor kapcsold ki a tömörített adatátvitelt a haladó beállításoknál. ha ez nem használ, nézd meg a download queue-ben az errors oszlopot, ha attól sem lettél okosabb, keress egy operátort, de nagy valószínűséggel a tömörített átvitelnél lesznek a gondok
  • Impi
    Hali mindenkinek!
    Engem az zavar mostanság, hogy lehet Face kiosztást "gyártani" az új dc++ -al.
    Sajnos ezt beépítették a progiba ( 10 perc alatt 20 GB szemetet lehet gyártani és ellenőrizhetetlen.
    Persze letöltés után már kiborul a kaki, de akkor sem biztos,hogy az illetőt fogod hibáztatni.
    Nem akarok ötletet adni az ilyen embereknek, de nem tudom
    kihez forduljak a problémával.
    Véletlenül jöttem rá, mikor 8-adszor töltöttem le a filet
    az illetőtől és 99,5 %-nál mindig befejezte, majd újrakezdte a letöltést. Persze más is lehetett a probléma, de én a fentiekre gyanakodom.
  • PLaci #10455
    Nem azt mondtam, hogy, 100.000%, hogy megsérül minden! Én úgy értettem, hogy ha egy mpg, mp3, bin, iso, vagy rar fájl sérül meg véletlenül, akkor az még nem szar! Én amúgy sem töltögetek mostanában nagy filmeket dc-ről, és ugye a hibák 99%-a a nagy fájloknál fordul elő...
  • PLaci #10454
    Hülye....
  • FleetCommand
    Valóban. A hibás program sokkal jobb, mint a hibás avi, sőt, osszuk vissza, hátha méghibásabb lesz, amit más is letölt..

Ezennel felszólítok mindenkit, hogy töltsön több szálon, mert a hibás programok f*szák és azt kell visszaosztani
  • PLaci #10452
    Nem a dc tesz külömbséget, hanem külömbség van a fájlszerkezetek között, egy avi pár byte hibával kiakadhat, míg a legtöbb más fájltípus nem...
  • FleetCommand
    Placi hülye kérdés következik:

A DC-t szerinted honnan tesz különbséget az avi és egyéb között? És ez miér lenne lényeges?
  • PLaci #10450
    Válasz minden többszálú letöltés ellenzőnek:

Avi-kra tényleg szar a többszálú letöltés, gyakran vét kritikus hibát, az tény...
    Viszont CD image-ekre, és RAR-okra tökéletes! Kb. 10 GB RAR-t töltöttem le vele az utóbbi időben, és mind jó volt!
  • Impi
    Szia !
    Nekem többször is volt példa arra, hogy sikerült, de erősen függ a file felépítésétől. De az esetek döntő többségében #10444-es hozzászólás :(

• FleetCommand
    Konszuela úgyis elég érdekes megnyilvánulásod volt a multkor is.. de ha pl az alig 1 órával előtted lévő hozzászólást elolvasod, az 1 ellenpélda.

Valamint olvasd vissza a #10240-es hozzászólásomat, ott részletes magyarázat van hozzá. NEM, nemjól tudod, a slotok nem érdekesek, hiszen gyorsabb sebességeel kevesebb ideig foglalja a slotokat, az a része indifferens. A valódi és fontos ok, amiért "rinyálunk?" ld #10240, példát itt is láthatsz, de ha még egy kicsit visszaolvasol, ott is.

Kazaaról tessék többszálon letölteni.
  • Konszuela
    En meg aszondom hogy siman lehet hasznalni tobbszalu letoltot semmi baj meg nem tortent vele amig hasznalom inkabb az OPok wattaznak hogy nehogy elfogyjanak a slotok nemtom miert sirnak miatta.
  • FleetCommand
    Az én véleményem, hogy egyelőre semmilyen formában ne töltsetek több szálon dc-ről, erre még várni kell egy darabig, hogy biztonságosan megvalósítható legyen. NEM, a fájlnév nem elég biztosíték, NEM, a fájlméret egyezősége nem elég biztosíték...
  • big
    Akkor a NDC-ét ne használjam több szálas letöltésre?
  • FleetCommand
    Sajna le kell tölteni újra, ha teheted, túl sokszor ne válts forrást letöltés közben...
  • big
    Sziasztok!
    Ha valamit letöltöttem és CRC hibás lett ki lehet javítani?
    Ha igen, akkor hogyan.
  • PLaci #10442
    Jaja, a Metró írt róla, nagyon komoly a csaj kókuszos vírusa....
  • dentro
    http://www.securitynewsportal.com/cgi-bin/cgi-script/csNews/csNews.cgi?database=JanDD%2edb&command=viewone&id=76&op=t
  • norti
    Ajánlott mindekinek minél előbb 0.306 dc++ kliensre vagy 0.306 alapú más dc++ kliensre frissíteni. Azt már talán mindenki tudja, hogy 0.300 előtti kliensekben súlyos backdoor hiba van, de időközben "kiderült", hogy minden 306 előtti kliensben hibás a biztonságos és tömörített átvitel! Mivel a probléma mindig a feltöltő oldalán van, ezért aki pl 305-öst használ és be van kapcsolva ez az opció ANNÁL IS aki tőle töltene, nagy valószínűséggel meg fogja szakítani a feltöltést. Ezt elkerülendő, aki ilyet tapasztal, az kapcsolja KI (magyarul ne legyen pipa) a Biztonságos és tömörített átvitelt (Enable safe and compressed transfers) a haladó(advanced) beállításokban!

A legjobb megoldás persze, ha frissítetek 306-ra.
  • Admiralis
    Hú kössz!
  • Berci
    thx
  • HiPPoNaX
    az új címe a guinevere hublistáknak:
    http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config (magyar)
    http://guinevere.no-ip.org/publichubs.config (külföldi)
  • Berci
    Miért nem érem el a http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config -ot?
    Megváltozott a helye vagy a neve?
  • G@b0r
    végülis úgy oldottam meg, hogy csináltam xp-ben egy másik felhasználói fiókot és ott töröltem ki a fájlokat :)
  • Crokin
    Ezzel én is szívtam. Megoldás: Total vagy WinCommander.