14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#10562 A DCPro nevu kliensrol mi a velemenyetek ?
A legujabb kliens.
Eleg turhetonek nez ki es tud szegmentalt letoltest is. -
#10561 ...a begűszínt a formatting.lua file szerkesztésével lehet állítani, rögtön az elején vannak a színek. (ez kimaradt :) -
#10560 ELITE SPECIAL EDITION KLIENS
Elkészült az Elite Special Edition BCDC kliens új verziója, mégtöbb Elites vonással (pl. userlistikonok) és az új 0.307-es BCDC összes vívmányával.
Innen tölthető: ELITE KLIENS (minden hubon használható ahol a BCDC engedélyezett, csak designban tér el).
Ha meglévő BCDC-re telepíted rá akkor ajánlatos a fekete hátteret választani, avagy készülj fel hogy telepítés után a sárga betűket feketévé kell állítani.
-
kozettt #10559 koszonom! -
#10558 Helló
Vettem egy routert, de nem tudom hogyan kell beállitani.
Segitsetek.
EP-4904SX. Router -
#10557 Gondolom, átállították.. Az automatikus redirect elég rossz tud lenni, én pl nem bírom :D de sajna a hub állítgatása lehet mögötte :( -
#10556 mert full P
ez oké csak eddig automatikusan ment míg be nem jutottam -
#10555 Breki ha egy hub megszakít, a dc automatikusan próbálkozik a fellépéssel. Kivéve, ha átirányítanak, neked ez történt. Nézd meg, mint ír a hub, abból kiderül, hogy miért irányítottak át. -
#10554 sziasztok
felraktam az uj BCDC-t és az a bajom, hogy nem tudok bejutni egy HUB-ra mert egyszer kapcsolódik aztán ha full kész.
Eddig addig próbálkozott autómatikusan amíg be nem jutottam.
Hol tudom ezt beállítani.
Az átírányítások követése nem jó az másikra rak. -
#10553 Juj! Elírtam, bocsi!
DC++ v0.307 -
#10552 Megjött! Itt van!
DC++ v0.307 -
#10551 köszi! -
#10550 - <MOTD> Ha probléma/lefagyás/hasfájás van, akkor írj a [email protected] -
#10549 Meg tudja nekem valaki mondani, hogy az Independence HUB illetékeseit milyen e-mail címen érem el? Nagyon fontos lenne! Köszi előre is. -
#10548 Koli HUBon tudsz pl. reget kérni, kicsit bővebben ld. a http.//koli.sytes.net fórumát -
Adler #10547 most eloszor tortent de rosszul erintett,hogy reconnect utan nem folytatta a letoltest,hanem ujra kezdte,vajon miert? -
kozettt #10546 Sziasztok!
A tejszinhub hibauzenetebol tudtam meg,hogy egy ido ota csak regisztralt felhasznalok alltal latogathato. Sajnos a regisztralas lehetosegenek korulmenyeirol semmit semtudok. Ha valaki valami felvilagositast,linket tudna adni az ugyben nagyon lelkes lennek!
Elore is koszi! -
Adler #10545 ADSL em van,nekem kicsit lassunak tunik a letoltes,soha meg sem kozeliti az elmeleti erteket.
Megprobalak T3 kapcsolattal rendelkezoktol letolteni-altalaban,de akkor sem.
Ez altalanos dolog? -
norti #10544 Netán rögtön hozzákezdhetsz egy új kliens megírásához, félig c++ félig delphiben. Az se lesz bonyolultabb...
-
blackgamer #10543 kösz szépen a tippeket,
is lehet, hogy Delphiben irok valami API-s progit ami lekezeli a dolgot -
#10542 "Ne tölts"? :D
Amúgy a BCDC-ben a minta-script elég átlátható (legalábbis a mostani verzióban :p ), azt érdemes nézegetni -
#10541 http://www.lua.org --- sok siker a megírásához -
blackgamer #10540 DC-hez van script mint a mirchez?
pl. valaki tölteni kezd tőlem valamit, és autómatán irna neki valami szöveget -
#10539 aham, megfogadom -
#10538 Vedd csak a fáratságot és sétálj be minden hubra.
Jobb ha tudod ,hogy a legtöbb hubról a keresők kivannak tiltva. Ezért nemtúl hatásos a dolog...És talán nem is véletlen ,hogy ki lett tiltva...
-
#10537 Sziasztok!
hubokon szeretnék keresni
a Moglo eléggé hiányosan működik, szinte semmire sem jó
tudtok, valami progit amivel ritka file-okat is meglehet találni?
nincs kedvem minden hub-ra belépni:)
Gerzson -
#10536 FleetCommand - 2004. feb. 22. 18:16 | #10474
"Ez jelenleg még csak BCDC++-ban működik, 0.307-től kezdve a DC++-ba is be fog kerülni, a jelenlegi állás szerint ott már ki fogja írni, hogy mikor végez 1-1 állomány hasholásával,"...
mp3portal mennyi új híred van... -
#10535 Ez jó hír :D -
#10534 Direct Connect add Tiger Tree Hash support (THEX)
http://www.zeropaid.com/news/articles/auto/03042004c.php -
#10533 Lufy a legjobb ötlet, amit tudok mondani, hogy a netet nem lopni kéne, hanem előfizetni rá.. Lehet, hogy akkor furamód elkezdene működni trükkök nélkül is. -
Lufy #10532 Vki? -
#10531 yup, akkor valóban a startup.lua-s dolog a megoldás. -
Beepee #10530 bcdc++ 3.06 om volt...volt... -
#10528 fifi a nick átírása után a hub ablakát be kell csukni, a reconnect nem elég, próbáld úgy.. -
#10527 Még mindig azzal a problémával küzdöm, hogy egy hub nem enged fel este. Délelött minden gond nélkül megy, de este beszól, hogy a nick foglalt, ami oké, de akármire írom át a nicket mindig visszadob...Segítsen már valaki! -
#10526 Mert jelenleg a kazaa-ban jobb a többszálú letöltés: nem okoz annyi hibát, mint amit a jelenlegi többszálon töltő DC kliensek (mivel a hashing /pill nem eléggé elterjedt a DCzők között) Nem véletlen írja Fleet amit ír... -
#10525 Köszi a kedves smiley-kat, én is ugyanúgy szeretlek.
Akarj, de egyre kérlek: akármit töltesz le több szálon, ne oszd vissza a többi felhasználónak (részletesen kifejtve az okok a #10240-es hozzászólásban) -
#10524 Egyébként valami memória visszaolvasással van kapcsolatban, mindenesetre kis idő múlva végül is elkezdte folytatni először 1 szálon majd 2-n, 3-n ... -
#10523 Már miért töltenék kazával több szálon amikor én ebben a rendszerben akarok több szálon tölteni -
#10522 Jelenleg inkább Kazaa-val tölts többszálon, ne dc-vel..
köszi