14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#10777 pl http://bcdc.webhop.org, www.dcinfo.org stb .. -
Kingsley #10776 Valaki nem tud leírást a használatához??? -
#10775 Mindenekelőtt tedd aktívba. Ha nem működik úgy (értsd: nem keres vagy nem tudsz letölteni), akkor a Windows XP beépített tűzfalát vagy ki kell kapcsolni (persze ekkor legyen fenn másik tűzfalad, mert tűzfal nélkül nem egészséges mászkálni), vagy pedig állítsd be úgy, hogy menjen vele az aktív mód. Ehhez segítség a http://bcdc.webhop.org weboldalon van a Gyakran Feltett Kérdések között a 4.1-es pontnál.
Ha ez sem használt, töltsd ki az ip-címedet és adj meg egy portot.
Ha routered van, vagy osztod a netet, akkor tök más megoldás kell.. izé, ja és mikró nettel valószínűn nem fogsz tudni aktív lenni, vagy ha egyetemi koliból vagy, akkor is kicsi a valószínűsége -
sniper #10774 Mi kell ahhoz hogy aktivba rakhasd? Mondtak mar nekem mindenfelet, de sosem engedi. -
#10773 Zippanto szeretnék hozzájutni a fantasztikus és eredeti SoldatDC forráskódjához. légyszi írj ide vagy e-mailt, hogy honnan juthatnék hozzá. köszi -
Zippanto #10772 Vagyis itt: http://soldat.nethely.hu -
Zippanto #10771 Figyelem!!! Minden hubprogramon működő szójáték letölthető itt: http://soldat.nethely.hu -
pfunn #10770 Okés akkor mondjál egy magyar hub címet (lehet kicsi is), ahol szerinted minőségi cuccokat osztanak meg az emberek és tiszteletben tartják a szabályokat (pl nem szakítják meg a másik letöltését, nem osztanak meg szemetet stb...)??? Tényleg kíváncsi vagyok!? Szerintem már végigjártam az összes magyar hubot, több priváthubon is megfordultam, de egyik sem közelítette meg egy jobb külföldi privát hub színvonalát. -
#10769 Szívesen :) . Az általad talált hibaüzenet eredeti angol megfelelője "All download slots taken", azaz "Az összes letöltési szál foglalt" lett volna, és azért jártál rossz úton, mert ugyanúgy lett fordítva, mint a "No slots available", ami valóban azt jelenti, hogy a másik félnek nincs slotja ;) -
Home #10768 Letöltés oldalon a "Limits" mezőnél a két szám értéke micsoda, valószínű azt kell átállítani.
A fenti mondat rejti a megfejtést, köszönöm! -
winnie #10767 amikor passzív voltam, nekem is kidobott olyan találatokat, akiktől nem is tudtam tölteni... -
#10766 Mivel iszonyúan kicsi a valószínűsége, hogy 1-2 mp alatt elfogyjon mind az 5-10-20 slotja egy usernek, eszembe jutott még egy dolog, amit érdemes lenne megnézned..
Mindenekelőtt javaslom, hogy cseréld ki a magyarosításodat a programhoz mondjuk arra, amit a http://bcdc.webhop.org weboldalon a Letöltések oldalon találsz (nyelvi xml fájl, jobb klikk mentés másként és tudod használni sima dc++-szal is), mivel az a gyanúm, hogy abba a hibaüzenetbe futottál, amit egyes magyarosítások nem fordítanak egyértelműen..
Nézd meg, hogy a beállításoknál a Letöltés oldalon a "Limits" mezőnél a két szám értéke micsoda, valószínű azt kell átállítani. -
Home #10765 Számomra is ezt jelenti, akinél 5/6 az arány, ott elképzelhető, hogy közben valaki elkezdett róla tölteni, ezért már nincs szabad slotja számomra. A kérdést azok az esetek jelentik, amikor akár 10-20 szabad slotnak kellene lennie a Dc szerint, de ha megpróbálok tőle tölteni, akkor nincs szabad slotja. Volt olyan letöltésem, mikor 80 helyen is megtalálta a kereső az anyagot ahol volt szabad slot, mégsem húzta le, mert nemtalált szabad slotot senkinél. -
#10764 az 5/6 azt jelenti, hogy 5 slot szabad a 6-ból, erre a sémára a 0/2 jelenti, hogy 0 szabad a 2-ből, azaz nincs slotja.. -
Ebola #10763 Hali! Tudnátok mondani 3D-s modellezéssel és egyébb grafikai dolgokkal foglalkozo HUB-okat? Köszi! -
Home #10762 Miért adódik az, hogy a "Másik példány keresése" után kapott listán, természetesen "Csak akinél szabad szál van" bejelölése mellett, megtalált felhasználók 80-90%-ban "Nincs szabad szál" üzenettel válaszolnak a DC kérésnek? (DC++401) A 5/6 rendben, de a 20/50 miért? Úgy emlékszem ezt régebben nem tapasztaltam. -
norti #10761 Most vagy minőségit keresel vagy nagy hubot. A kettő még az életbe nem jött össze semmilyen téren... -
Béla bácsi #10760 Furcsa igényeid lehetnek, ha neked ez a hub felhozatal nem elég... -
pfunn #10759 Már vagy egy hete próbálok valami jobb magyar privát hubot találni, de csak túl kicsiket találok és ott sincsenek igazán szépen rendezett megosztások.
Én vagyok béna, vagy valóban nem létezik minőségi magyar privát hub? -
pfunn #10758 hogy Te milyen vicces vagy -
norti #10757 Igen az lehet.
Vagy beszedtél egy szép férget... -
#10756 vagy lehet hogy az van hogy valaki a 25-os portot allitotte be maganak, es a DC-m azt hiszi hogy levelet akar kuldeni? -
#10755 Nemreg raktam fel az uj BCDC++ 401bx-et. Es most latom hogy a ZoneAlarm szerint e-mail-t akar kuldeni, megpedig a 68.111.240.13-as SMTP szerveren keresztul. Ez miert lehet? Eddig egyik sem csinalt ilyet. Ez valami uj feature vagy valami gonosz dolog? A progit kulonben a http://bcdc.webhop.org/ oldalrol toltottem le. -
Cat #10754 "aha" -
norti #10753 Mert a dc nem a warezról szól. Ez egy közösség, ahova az emberek azért járnak vissza, hogy beszélgessenek és élményeket osszanak meg egymással. ala Windows eXPerience :D -
pfunn #10752 Aha, magyar warez release hubra gondolok.
Miért nincs ilyen?!
Csinálhatna vki egy jó kis magyar privát hubot, ahol csak eredeti rar fájlokat lehetne megosztani! -
norti #10751 Ha warez release hubra gondolsz, nem létezik. -
pfunn #10750 Létrezik olyan magyar hub, ahol csak rar fájlokat lehet megosztani, kb. ilyen irányelvek szerint: http://whyrar.has.it/ ?
Légyszi privibe írjatok, köszi! -
#10749 kosz az infot, mar torlom is. -
#10748 Nem is véletlen, hogy a DC++ nem szed több forrásból... -
#10747 Az exceptioninfo.txt akkor generálódik, ha a program bugba ütközik és kilép. Viszont egyes verziók bizonyos hibák esetén "hurokba" kerülnek és folyamatosan nő a fájl mérete.. Elvileg ez már a 0.401bx-ben (és a 402-es dc++-ra a dc++-ban is) javítva van.
Szóval a fájlt nyugodtan letörölheted, mellette megfontolandó a 0.401bx verzióra való csere, az stabilabb jóval ;) -
#10746 Eldöntheti persze, a baj azokkal a multisource kliensekkel van amik nem vagy rosszul támogatják a hashinget, azokban hiába választasz bármit is -
#10745 BCDC++ 0.401ax-em van, ami letrehozott egy filet a program konyvtaraban, aminek exceptioninfo.txt a neve, ezzel meg nem is lenne baj, a gond hogy ennek a filenak a merete 3Gbyte!!!
A megosztasom ~40G korul van. Kerdesem hogy mi van ebben a file-ban, es hogy mi fog tortenni ha letorlom, ami biztosan be fog kovetkezni, mert hat nem allapot az hogy egy program ekkora file-t generaljon maganak megha ideiglenesen is csinalja.
elore is kosz. -
#10744 Mert miért is ne lehetne a kliensproginak (vagy az usernek) eldöntenie, melyik crc-s verziót szedi le (mondjuk a források száma alapján)? A jobb p2p kliensek ezt már rég tudják és nincs is crc hiba, akárhány forrásból is szed az ember...
Nem mintha zavarna, nem DC-zek, csak megjegyeztem. :)
-
norti #10743 Megkérhetném a kolis opokat arra, hogy esetleg említsék meg a kedves usereknek, hogy a tejszín hub nem a mátrixhoz tartozik és hogy ne a mátrixos opoktól kérjenek reget a hubra ill. kick és ban esetén ne hozzánk forduljanak könyörögve, hogy engedjük vissza őket? Elég mókás tud lenni naponta az a 10-15 privi.
Köszönöm. -
#10742 Nézd meg, a fileok bytera ugyanakkorák, mégis más a hash érték (ergo mégsem ugyanaz a 4 forrás). Így születik a CRC hibás letöltés a multisource kliensekkel -
#10741 Most akkor mi is van? Lemaradtam Fleet :) -
#10740 Nos, ezt a képet sok szeretettel készítettem mindenkinek, aki a multi-source kliensek mellett hadakozik. Persze gondolom, nehéz lesz belátni, hogy a "multi-source-töltsünk-egy-fájlt-100-usertől-aki-pedig-azt-mondja
hogy-a-fájlok-nem-fognak-egyezni-és-nem-biztonságos-biztos-hülye" érvelésben valami hiba van
... -
#10739 Ha így lenne, egy idő után elfogyna a fájl.. képzeld el, hogy mi történne, ha mondjuk két tök különböző fájlt akarsz folytatni..
nincs egyezőség, letöröl a végéből pár kbájtot és újra megnézi, majd újra töröl és újra nézi, majd újra.. majd újra.. a végén pedig nem maradna az eredeti fájlból semmi.
és ha így lenne, hogy töröl és néz újra, akkor mi alapján kapnád meg a "Rollback inconsistency" üzenetet? -
opmarcee #10738 és ha ide beirom ami a szivemet nyomja, akkor bannolják a hubot gondolom..
ez jóó.
de a usert nem lehet valahogy eltüntetni mer pl a tegnapi is ojan volt hogy nem saját magukat rekizték hanem kib*szásból egy másik hubot.
marad a dynipban probléma:)