Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Ha 10 szer belépsz a hubra egy adott idön belül akkor bannol a BOT. Ezt azért tették bele, hogy ne lehessen ki-be ugrálni.
Nah most van egy olyan lehetõség is, hogy a HUB a lassabb klienseket ledobálja magáról. Ezen még melozunk kicsit, és ha megvan javitjuk. Vagy softver csere... Meglátjuk, de rajta vagyunk.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
mit tehetek ezellen?
<19:07>19:07> *** Kapcsolat újraindult
<19:08>19:08> *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
<19:08>19:08> *** Kapcsolódott
<19:08>19:08> <-Morpheus-> YHub version: Beta 0.387
<19:08>19:08> <-Morpheus-> Current user count: 3145 after 22:29:00 uptime
<19:08>19:08> <-Morpheus-> You've been temporary banned for another 01:56:14 because: Repeatedly kicked
<19:08>19:08> *** Kapcsolat megszakadt
<2003-10-21 19:10>2003-10-21 19:10> <
<2003-10-21 19:11>2003-10-21 19:11> <
<2003-10-21 19:12>2003-10-21 19:12> <
Mondanom se kell azóta is rakja vissza tiszta erõbõl, valahonnan idõközben bannolták is ha jól láttam. Jah, és a desc.-je szerint azért használt oDC-t, mert OP egy hub-on. Szép, mi?
Azért ne add fel, vannak még rendes emberek, és 3-4000 user közé jópár befér :o)
nem ezt kerestem de talán ez is jó lesz =]
A külföldin szinte minden hub fentvan, a dchun oldalon csak a regisztrált magyar hubok.
volt egy reinstall a gépemen, egy dolgot elfelejtettem lementeni és nagyon hiányzik: a bookmarkjaimat 😊
van egy olyan weboldal, ahol igen sok DC hubot összegyûjtöttek, valami The Complete DC Hublist vagy ilyesmi volt a neve. nem tudjátok a címét? naponta frissitették a szerver neveket, írtak felhasználóátlagot satöbbi...
üdv
lowdog
ÜdvFlash
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Egyébként köszi szépen, régen olvastam már ilyen intelligens üzenetet.
De ellenben igazad van! Sajnos a DC ideje megvan számlálva, és már ketyeg az óra! Elöbb-utobb sajnos ez is szar lesz és használhatatlan, ha már nem mondható el róla most!
Mind1 ez van. Remélem azért a játék meg lesz neked is valahogy.
Kellemes estét.
Azt megértem ha egy DSL-es vagy Cable-es megszakítja ha nagy file-töltenek tõle, mert DSL-tõl mp3-akat érdemes max tölteni, és hasonló méretû file-okat. De a T1-es meg a T3-as minek lép ki? Vagy inkább fel... Mellette sztem még jól tud netezni. Szal nemértem az ilyen embereket... A Max Payne 2 -vel is ez volt a ehlyzet, bár azt nagynehezen sikerült leszednem.
Csak azt tudom mondani, ha ez így fog tovább folytatódni, kicsit meg fog csappanni a felhasználók száma.
Uff
2. ne jobbkliekket nyomj a letölteni óhajtott filenéven hanem balt
3. a magyar hubok jellemzõen nem témaspecifikusak, a külföldiek is csak próbalnak
4. olvasgasd a faq - ot itt: http://bcdc.webhop.org
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Van új kliens a híres Yoshi termékbõl. Letölthetõ
innen.
Én már csak tudom

Tuti csak spiclijük volt...Állitom hogy azért csapták el õket ,mert nem kaptak kedvezményt a lemezekbõl.

szóval, aki nem tudta kiháozni:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23662
============
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Egyébként az új kliens szedhetõ le a linkrõl...Nah de a poén az ,hogy honnan.
Egyéb tûzfalak: kerio personal firewall (freeware), sygate pro
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
Ha angol az baj ,mert annak nemtudom a linkjét :o)
Egyébként valóban BLASTERWORM..
Méghozzá valszeg BlasterWorm.
Szedd le a géprõl, aztán irány a microfos.com ott van az op. rendszerhez javítás, hogy többször ne legyen hiba.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nekem a MCAFEE van fet, a legujjabb. Tetszik, és nem is zabál annyi procit mint egy szar Norton-termék. Ebbõl a 8.0-át javaslom. Ingyenes az update hozzá azthiszem.
Szerintem a ZoneAlarmtól nincs is rosszabb tüzfal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Erre nem is gondoltam...
Szerintem töröld a #9596-ost...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy bejelentésem a My-OP-ok Számára!!
Ferqu , LinkiD , Peppe , Golo!! ( A többiek már tudják)
Na szal mindenkinek ez a NICKJE:
Köszönöm...
R\'n\'B, Hip-Hop, Rap
Dijjazom az ilyen jellegü megszólalást!
Más:
Mostanában elég sok gond van egyeseknél a letöltés újrakezdéssel, fõleg ha be van kapcsolva az antifrag opció. Itt vann egy ideiglenes megoldás, amíg nem javítják:
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=776832&group_id=40287&atid=427632
Szerintem a DC-nek hasznos tagja vagy!
Amenyiben vígasz neked, igenis kérek a tanácsaidból, ötleteidbõl, és szeretnélek látni közösségünkben !
Baráti udvözlettel Ferq
A tartalék hubregszerver a dyn.hu egyre sûrûbb akadozása miatt a dchub.tx.hu cím helyett mostantól a dchublist.sytes.net címen érhetõ el.
Valaki nem tudja hogy lehet-e gyorsítani a letöltést mert a legtöbb helyen nagyon lassa jönnek a dolgok le amik nekem kellenének.Vagy ha tudtok írjatok valami jó kis lelõhelyet ahonnan rap zenéket tudok letölteni!