Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wakeupneo
A fórum csak technikai kérdésekre van

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Nah alakul valami.
Ha 10 szer belépsz a hubra egy adott idön belül akkor bannol a BOT. Ezt azért tették bele, hogy ne lehessen ki-be ugrálni.
Nah most van egy olyan lehetõség is, hogy a HUB a lassabb klienseket ledobálja magáról. Ezen még melozunk kicsit, és ha megvan javitjuk. Vagy softver csere... Meglátjuk, de rajta vagyunk.

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

elore koszonom
wakeupneo
hmm nemtudom mi lehet a baj. De utánnanézünk ,hogy hátha miattunk van. Igyekszem megoldnai ha igen..

utobbi idokben kb 30 percentkent ujraindul a kapcsolat a matrix hubon...kb ot ilyen eset utan morpheus bannol is

mit tehetek ezellen?

<19:07> *** Kapcsolat újraindult
<19:08> *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
<19:08> *** Kapcsolódott
<19:08> <-Morpheus-> YHub version: Beta 0.387 written by Yoshi.
<19:08> <-Morpheus-> Current user count: 3145 after 22:29:00 uptime
<19:08> <-Morpheus-> You've been temporary banned for another 01:56:14 because: Repeatedly kicked
<19:08> *** Kapcsolat megszakadt
Hát igen a világ tele van ilyenekkel. Én is összefutottam egy hasonló ürgével, itt a log:

<2003-10-21 19:10> <JP_reggiT> hi
<2003-10-21 19:10> <Cable*****> I'm away. I might answer later if you're lucky. <oDC v5.01>
<2003-10-21 19:10> <JP_reggiT> mi tortent a Max Payne-nel?
<2003-10-21 19:10> <JP_reggiT> torolted?
<2003-10-21 19:11> <Cable*****> nem
<2003-10-21 19:11> <Cable*****> csak kivettem
<2003-10-21 19:11> <Cable*****> de holnap visszarakom
<2003-10-21 19:12> <JP_reggiT> nem vagom az ertelmet a dolognak...nah mindegy
<2003-10-21 19:12> <JP_reggiT> kosz
<2003-10-21 19:12> <Cable*****> oks
<2003-10-21 19:12> <Cable*****> byez

Mondanom se kell azóta is rakja vissza tiszta erõbõl, valahonnan idõközben bannolták is ha jól láttam. Jah, és a desc.-je szerint azért használt oDC-t, mert OP egy hub-on. Szép, mi?

Azért ne add fel, vannak még rendes emberek, és 3-4000 user közé jópár befér :o)
köszi!
nem ezt kerestem de talán ez is jó lesz =]

wakeupneo
www.hublist.org a külföldi, és dchun.hq.hu a magyar.
A külföldin szinte minden hub fentvan, a dchun oldalon csak a regisztrált magyar hubok.

sziasztok!

volt egy reinstall a gépemen, egy dolgot elfelejtettem lementeni és nagyon hiányzik: a bookmarkjaimat 😊

van egy olyan weboldal, ahol igen sok DC hubot összegyûjtöttek, valami The Complete DC Hublist vagy ilyesmi volt a neve. nem tudjátok a címét? naponta frissitették a szerver neveket, írtak felhasználóátlagot satöbbi...

üdv
lowdog

http://dchun.hq.hu és http://dcinfo.sytes.net

ott találsz listákat és további infot

mutatja, hogy éppen mit keresnek az emberek azokon a hubokon amin vagy 😊

wakeupneo
Szabad forditásban : Keresések figyelése.

Hát nemtom, csak én vagyok szerencsés, vagy én vagyok szerencsés, de dsl-el leszedtem az nfsu-t közel 10 óra alatt. És még csak meg sem szakadtam a nagy alternatíva keresésben... És nem kérdeztem fél óránként hogy megvan-e vkinek...

KenWood
köcci mindenkinek aki ott volt

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

KenWood
Ide is rég irtam!😊Most irok!
ÜdvFlash

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

Hát sajnos ezt a botot nem vettem észre 😞.
Egyébként köszi szépen, régen olvastam már ilyen intelligens üzenetet.

wakeupneo
Matrixra DIREKT ezért feltettem T3-as vonalon egy usert: NFS>UNDERGROUND néven. Ettõl többet nemtudok tenni az ügy érdekében. Tegnap óta 40 sloton szedik onnan a gamet! Sajnos nemtudom mindenkinek postázni a játékot!
De ellenben igazad van! Sajnos a DC ideje megvan számlálva, és már ketyeg az óra! Elöbb-utobb sajnos ez is szar lesz és használhatatlan, ha már nem mondható el róla most!
Mind1 ez van. Remélem azért a játék meg lesz neked is valahogy.
Kellemes estét.

Najó, asszem nekem ennyi elég is volt a DC++-ból. Legalábbis a magyar mentalitásból. A Need for Speed Undergroundot eddig 5 embertõl próbáltam letölteni. Mindegyik T1/t3-as kapcsolattal rendelkezett. A 2-es cd le is jött, de az 1-esnek csak a feléig jutott el több embernél, aztán kiléptek. Nagyon boldog vagyok most...
Azt megértem ha egy DSL-es vagy Cable-es megszakítja ha nagy file-töltenek tõle, mert DSL-tõl mp3-akat érdemes max tölteni, és hasonló méretû file-okat. De a T1-es meg a T3-as minek lép ki? Vagy inkább fel... Mellette sztem még jól tud netezni. Szal nemértem az ilyen embereket... A Max Payne 2 -vel is ez volt a ehlyzet, bár azt nagynehezen sikerült leszednem.
Csak azt tudom mondani, ha ez így fog tovább folytatódni, kicsit meg fog csappanni a felhasználók száma.
Uff

wakeupneo
Vagy olvasgathatja ITT is!

dentro
1. ne sürgess minket, ilyen kérdéseket az adott hubon mainben is feltehetsz, sõt...
2. ne jobbkliekket nyomj a letölteni óhajtott filenéven hanem balt
3. a magyar hubok jellemzõen nem témaspecifikusak, a külföldiek is csak próbalnak
4. olvasgasd a faq - ot itt: http://bcdc.webhop.org

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Bogyi007
Úgy látom senki sem akar segíteni4

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

wakeupneo
Azok az üzemeltetõk ,akiket érint a dolog!!

Van új kliens a híres Yoshi termékbõl. Letölthetõ
innen.

wakeupneo
Hehe! Szia! Jó hogy megvagy...icq please, mert nekem off vagy napok ota.

oroy_
hogy csinalta? 😊) es mit? 😊

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

wakeupneo
A Harmadik kerületiek mindig is lamak voltak.
Én már csak tudom
Tuti csak spiclijük volt...Állitom hogy azért csapták el õket ,mert nem kaptak kedvezményt a lemezekbõl.

Non@meTheHunter
Huh... durva. 2-8év az már nem piskóta.
hmmm... csodásan mûxik az SG mostanában...

szóval, aki nem tudta kiháozni:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23662

HiPPoNaX
magyar hublist:
============
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

jugen
mûködõ magyar hub listát tud valaki?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Bogyi007
Skacok! Még kezdõ vagyok dc++ ügyileg és nem értek valamit. kapcsolódok egy hubhoz, befogad stb, elkezdek keresni valamit és amit kiír találat gyanánt arra hiába nyomok jobb egérgombot csakk azt írja ki hogy keres és ha ball clicket nyomok ezután akkor csak egy új keresést nyit meg. Hogy lehet egyáltalán letölteni vele. Konkrétan psx hubokon vagyok és programokat szeretnék letölteni, de ha keresõbe beírom egy program nevét teljessen más a találat. Segítsetek!!!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

wakeupneo
Hogy ez mennyire dúúúúúúrva. :o)
Egyébként az új kliens szedhetõ le a linkrõl...Nah de a poén az ,hogy honnan.

dentro
Zone Alarm és DC nem birják egymást, ismert hiba.A Rollback Inconsistency hiba egyik okozója lehet ha nálad, vagy annál akitõl töltesz, ez a tûzfal van. Lásd hivatalos DC faq: olvasd el miért nem ajánlják DC faq-on a ZAt
Egyéb tûzfalak: kerio personal firewall (freeware), sygate pro

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

wakeupneo
Ha MAGYAR XP.-d van szedd le ezt.
Ha angol az baj ,mert annak nemtudom a linkjét :o)
Egyébként valóban BLASTERWORM..

wakeupneo
Tudommal egyiken sem lehet! MATRIXon tuti nem...

Klon
Vírus!

Méghozzá valszeg BlasterWorm.

Szedd le a géprõl, aztán irány a microfos.com ott van az op. rendszerhez javítás, hogy többször ne legyen hiba.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Fufuka&reg;
vagy érdemes az outpost pro firewall-t megnézni, arról is igen jókat regélnek. és ha jól emlékszem a www.honositomuhely.hu ról le tudod venni a magyarítást is hozzá
wakeupneo
Azt semmiképpen sem 😊
Nekem a MCAFEE van fet, a legujjabb. Tetszik, és nem is zabál annyi procit mint egy szar Norton-termék. Ebbõl a 8.0-át javaslom. Ingyenes az update hozzá azthiszem.

wakeupneo
A létezõ legrosszabbat választottad.
Szerintem a ZoneAlarmtól nincs is rosszabb tüzfal.

IMYke2.0.0.0

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wakeupneo
Kérésedre törölve. Köszi hogy átgondoltad.

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj neo!

Erre nem is gondoltam...
Szerintem töröld a #9596-ost...

.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[MY-OP]M-ano
Sziasztok!!

Van egy bejelentésem a My-OP-ok Számára!!

Ferqu , LinkiD , Peppe , Golo!! ( A többiek már tudják)

Na szal mindenkinek ez a NICKJE: TeNicked A JELSZÓ mindenkinek maradt ugyanaz!!!!

Köszönöm...

R\'n\'B, Hip-Hop, Rap

wakeupneo
Sõt azzal hogy ezt megosztod igy és itt csak felkelted a többiben a kiváncsiságot. Majd õk is szeretnék megtduni, hogy hogy csinálta.
Dijjazom az ilyen jellegü megszólalást!

Köszi Ferqu neked is 😊

Más:
Mostanában elég sok gond van egyeseknél a letöltés újrakezdéssel, fõleg ha be van kapcsolva az antifrag opció. Itt vann egy ideiglenes megoldás, amíg nem javítják:
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=776832&group_id=40287&atid=427632

Norti ha valakit sajnálok, hogy megbántottak akkor az Te vagy.
Szerintem a DC-nek hasznos tagja vagy!
Amenyiben vígasz neked, igenis kérek a tanácsaidból, ötleteidbõl, és szeretnélek látni közösségünkben !

Baráti udvözlettel Ferq
PB@ro
Hali !

A tartalék hubregszerver a dyn.hu egyre sûrûbb akadozása miatt a dchub.tx.hu cím helyett mostantól a dchublist.sytes.net címen érhetõ el.
HI!
Valaki nem tudja hogy lehet-e gyorsítani a letöltést mert a legtöbb helyen nagyon lassa jönnek a dolgok le amik nekem kellenének.Vagy ha tudtok írjatok valami jó kis lelõhelyet ahonnan rap zenéket tudok letölteni!
wakeupneo

Csori
hehe ... mégh nincs szükség mumusra !!! na várjálcsak majd jól beárullak h miket írkálsz itt ország világ szeme láttára
az X viszont tényleg használható ... és Q*** hatásos

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.