14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• norti
    "dcpro klienssel azt irsz be a tagba ami jolesik, a kozossegnek nem hasznos ha mindenki valotlan informaciokat ad meg magarol (hubszam, slotszam) mert ezt azok, akik nem erzik at dc kozosseg szellemet konnyen kihasznalhatjak-sokak kárára"

asszem az olvasással gondok lesznek... tudok egy jó sulit ha gondolod...
  • FreeHome
    Szeva NEO :-)
  • FreeHome
    Szeva Oroy :-)
  • norti
    mivan, du. 1 után meghalt a csevej? :DDDDDDDDD
  • malvin
    ez a legnagyobb tevhit op korokben, h mi szartuk volna nektek a vilagot. hat nagyon nem igy van.

ha jol emlekszem, en is irtam valami olyat, hogy az userektol HUB a HUB. En nem akartam ennyire szelsosegesen fogalmazni. Ha en mondom, akkor valoszinuleg egy csomo operator ezt is kikerte volna maganak.

De akkor mond meg, miert az operator egyeduli privilegiuma megmondani, hogy "mi kell a felhasznalonak"? Hallottal-e pl. olyanrol, hogy egy HUB megszavaztatta a kozonseget, hogy akkor most valamit tiltson vagy ne tiltson?

Vagy a masik (szerencsere nem vagyok benne erdekelt): miert kell tiltani a tobbszalu klienst. El lehet magyarazni, hogy miert nem biztonsagos, de ha a felhasznalo ugy gondolja, hogy neki szerencseje lesz, hat hagy hasznalja. Ha majd jol megszivta, abbahagyja a hasznalatat. (Van aki csak a sajat karan tud tanulni).

Btw. en sem kaptam meg valaszt arra, hogy a DCpro miert tiltott.

• malvin
    tobbszalas kliens ugyben olvass vissza par hozzaszolassal, volt rola sok szoveg mar itt, nem irjuk le ujra. ugyanezen az oldalon norti, aki a zdcbol az ndct keszitette, emliti h nem ajanlja a hasznalatat, talan ez is elgondolkodtato.

Olvastam! Bizonytalan. Valoszinuleg masok is olvastak. Ha ennek ellenere valaki megis ki akarja probalni, miert kell eroszakkal (tiltassal) megovni onmagatol?

Gondolom, a DC-zok tulnyomo tobbsege nem "12 eves pistike".

akik nem erzik at dc kozosseg szellemet konnyen kihasznalhatjak-sokak kárára

Eppen ma is megesett velem az a "mindennapos" tortenet, hogy elindul egy letoltes, 5 perc utan disconnect, azutan megint disconnect, ... ez igy meg egy darabig, azutan file not available. Szoval nem hiszem, hogy abbol kene kiindulni, hogy a DCpro engedelyezesevel tomegesen none azon felhasznalok szama, akik hamis adatokat adnanak meg magukrol. Akik ezt akarjak, azok igy is megtalaljak a modjat. (ugye mar irtam arrol a valakirol, akinek mindig 10/10 slotja volt, megsem lehetett tole soha letolteni? Es akkor meg a a DCpro a vilagon sem volt)
  • dentro
    megirom a tiedet is ha jovo honapban dupla viptagsagit fizetsz... :)))
  • dentro
    megirom a tiedet is jovo honapban dupla viptagsagit fizetsz... :)))
  • wakeupneo
    Nahát ... Ti kész vagytok ,mint a mateklecke :]
  • dentro
    nos, nem latom ertelmet h 12 eves pistikek IS szavazzanak arrol h szerintuk vajon melyik kliens miert jo. aki user azzal jon be dcre h "vannak-e itt jo csajok" meg "kinek van meg majka uj albuma?" (biztos az o dcjebe nem tettek kereso ikont...)... 2000 fo mar kicsit sok az alalndo nepszavazashoz nemde? van eleg ember aki valoban ert dolgokhoz, erdemes rajuk hallgatni neha. ennek ellenere ha barki ramprivel ertelmes eszervekkel az meg lesz hallgatva es tortent mar nemegyszer szabalymodositas ilyen kezdemenyezesre.

tobbszalas kliens ugyben olvass vissza par hozzaszolassal, volt rola sok szoveg mar itt, nem irjuk le ujra. ugyanezen az oldalon norti, aki a zdcbol az ndct keszitette, emliti h nem ajanlja a hasznalatat, talan ez is elgondolkodtato.

dcpro klienssel azt irsz be a tagba ami jolesik, a kozossegnek nem hasznos ha mindenki valotlan informaciokat ad meg magarol (hubszam, slotszam) mert ezt azok, akik nem erzik at dc kozosseg szellemet konnyen kihasznalhatjak-sokak kárára.

tovabbra sem ertem h ha ennyire nem tetszik DC akkor miert ragaszkodsz hozza. Kazaa pl olcsobb,semmi vip tagsagi dij, es gratisz spyware is jon vele.
  • malvin
    ez a legnagyobb tevhit op korokben, h mi szartuk volna nektek a vilagot. hat nagyon nem igy van.

ha jol emlekszem, en is irtam valami olyat, hogy az userektol HUB a HUB. En nem akartam ennyire szelsosegesen fogalmazni. Ha en mondom, akkor valoszinuleg egy csomo operator ezt is kikerte volna maganak.

De akkor mond meg, miert az operator egyeduli privilegiuma megmondani, hogy "mi kell a felhasznalonak"? Hallottal-e pl. olyanrol, hogy egy HUB megszavaztatta a kozonseget, hogy akkor most valamit tiltson vagy ne tiltson?

Vagy a masik (szerencsere nem vagyok benne erdekelt): miert kell tiltani a tobbszalu klienst. El lehet magyarazni, hogy miert nem biztonsagos, de ha a felhasznalo ugy gondolja, hogy neki szerencseje lesz, hat hagy hasznalja. Ha majd jol megszivta, abbahagyja a hasznalatat. (Van aki csak a sajat karan tud tanulni).

Btw. en sem kaptam meg valaszt arra, hogy a DCpro miert tiltott.

• dentro
    bovitettem a termekskalat, mar DD DDDD es DDDDDDDD billentyuket is arulok.
  • Admiral
    A pénzt már átutaltam a svájci bankszámláról.... egy új-guineai bankon keresztül, ugyhogy tuti nem tudják követni a tranzakciót :DDD
  • Admiral
    Naná :DDDD
  • dentro
    Es meg mindig van 10% kedvezmeny annak aki Admiral OpIstennek szolit teged? :))))
  • Minyus
    Malvin Te most maga a vobok tiltasa ellen kuzdesz vagy a dvd tiltasa ellen?:)
  • wakeupneo
    Ez az én dumám...Fizettél érte? :D
  • wakeupneo
    Tudod, én talán inkább most ehhez hozzá sem szólok..

• Admiral
    Emelni kell.... Itt van ugye... az üvegházhatás... az afrikai burgonyavész....
    A minőségnek ára van, annak menni kell felfelé... nem úgy van már mint régen...
    Emelek, naná hogy emelek, majd nem...
  • dentro
    megint arat emeltetek? :))))
  • oroy_
  • Minyus
    LOOOOOL :D
  • malvin
    mennyi időt szánsz a sajátodból a dolgok előre vitelére, hogy javíts az általád tarthatatlan és felháborító dolgok jobbá tételére?

Pl. ezt az idot, amig ezeket a hozzaszolasokat irom. Mert nem vagyok annyira naiv, hogy azt hidjem, hogy ettol most az EN problemam fog megoldodni. Reg meg fogom csinalni a DVD-t a vob-okbol es le fogom oket torolni,(tehat nem lesz tobbe problema) mire valami valtozik. De szovateszem, probalok ervelni, hogy vannak akiknek kell, es eppen azert, mert idoigenyes letolteni (plane, ha a gazdaja mindig foglalt!) jo lenne, ha tobb helyen lennenek meg, stb.
  • wakeupneo
    LOL
  • Admiral
    Sziasztok,

Az AdmiHUB TestDrive-on jelenleg hatályos árak:

Limit alatti megosztás-mérettel való belépési lehetőség:
    - 2000 Ft / GB (1 hétre)

Extra sávszélesség kérése a megosztó BOT-tól:
    - 1000-2500 Ft / 10 kb/sec (1 hétre) (az ár függ a megosztott anyag újdonságától és bolti árától)

>>> VIP jog <<<:
    - 12000 Ft (1 hétre)

Ideiglenes ban leszedése:
    - 1000 Ft / óra (tehát 6 órás hátralevő ban leszedése 6000 Ft)

Permanens ban leszedetése:
    - 15000 Ft

Nick leregelése:
    - 5000 Ft

Az árak az Áfát tartalmazzák, pénzvisszafizetés nincs.

A hub számlaszáma: 123456789-987654321-1111111111
    Amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, hívja non-stop ügyfélszolgálati számunkat:
    06-90-555-1111

Köszönettel
    Admiral, gazdasági manager
  • zzzthunder
    Az Op-hub a rózsadombon van ?
  • wakeupneo
    jaj jaj NEW számom van..megyek is és megkereslek egy gazdag ophubon :) Aztán mondom ..
  • oroy_
    igazad van bocs
  • zzzthunder
    deni és a D betű üzlet megy még ?:)
  • dentro
    csak eppen tellara nem futotta, mert azt nem mukodott masfel hete... emelj a vip tagsagi dijakon...
  • dentro
    1 Ftert nem adhatod, ne szegd meg az erdekvedelmi megallapodasunkat... egyik hub se megy 10ezer ft ala... :)))))
  • wakeupneo
    Arról persze már nem is beszélnék ,hogy én mennyire meggazdagodtam. Már 3 házat vettem a rózsadombon, most épitem a 4.-et. A garázsban is van 2 ferrarim, Schumi tiszteletére persze, és hamarosan veszek a csajomnak egy hellikkoptert.
    Ki mondta azt , hogy ezzel nemlehet meggazdagodni?
  • zzzthunder
    jahm abból lesz lakás, kocsi. nehogy már ne, most vettem Arany láncot is ....

Otthon fel kellett venni, valaki aki forgatja a lóvét meg ne dohosodjon......

Jah a felvett ember is a hábos dolgoból van fizetve, jól megy a bolt (/me elégedetten megsímogatja sör hasát)

• Minyus
    Sziasztok!
    A havi netto keresetem a dc-vel.. es csak a dc-vel 120e Ft. Sztem tok jol el lehet vele lenni... :)
    Malvin latom problemak vannak a sorok tartalmanak a megertesevel :) Ha gondolod, keress meg priviben valahol es szivesen elmagyarazom, hogy miert badarsag az amit irtal es amin fel vagy haborodva. Felteve ha az alabbi sorok nem kielegito valaszok :) Bart ezt kotve hiszem.:D
  • oroy_
    zzz ilyen szep femes logoval te is nagyokat akasztol gondolom :)
  • oroy_
    LOL
    en egesz vagyonokat gyujtotem osze mert OP vagyok :DDDDDDDDDDDDDDD es a tobbi OP -nak is jol megy az uzlet :DDDDD , neked nem kell VIP jog? most csak neked 1Ft akciosan :D
  • zzzthunder
    jj a Vobokról:
    bővíteném elméleti ismereteid:
    Vob-ot pl Smartripperrel tudsz kehámozni a DVD-ről, nem TTH-s kliens esetén a klien a névre és a file méretre keres rá.
    Éééés mit ad isten előferdült nem 1 alkalommal,hogy sikeresen töltöttem le DVD-t úgy hogy
    1.vob volt "A" film
    2.vob volt "B" film
    3.vob volt "A" film
    4.vob volt "C" film
    éééés mindezek felett ha belenéztél az egyes vob-okba a vobon belül is váltakoztak a filmek :), szóvla Isteni dolgok jönnek ám össze a .vob megosztásból. További jó mulatást
  • zzzthunder
    Ó látom jó a műsor
    1 malvin plz mennyi időt szánsz a sajátodból a dolgok előre vitelére, hogy javíts az általád tarthatatlan és felháborító dolgok jobbá tételére?
    2ÉN VAGYOK A KIRÁLY :) Meg dzsimi volt, de mint tudjuk csak 1 maradhat
  • dentro
    gondolom ketkezzel kuldte mindenki az smseket, csak hogy vip lehessen es hozzaferhessen konnyebben olyan megosztashoz ami nem az opok erdeme hanem a user=felhasznalok kozossegee, amikor ott van masik 150 nemfizetos hub ahol vipnek azokat hivjak , akik tenyleg torzstagok chaten, opnak pedig azokat, akik alkalmasak erre. gondolom a kivalo hubod azota megszunt, vagy hamarosan megszunik. tudod letezik termeszetes kivalasztodas, az ilyen hubok hamar kihalnak. a hubokat a userek=felhasznalok tartjak eletben, ha valami nem jo ott, el fognak tunedezni. ez a legnagyobb tevhit op korokben, h mi szartuk volna nektek a vilagot. hat nagyon nem igy van.

a hubcsinalasban/ operatorkodasban sok jo van es sok rossz. a jo biztos hogy nem a penz. ha sielnek vagy buvarkodnek az is penzbe kerulne. es abban is lenne jo es rossz(eltorhet a labam, a feldusult nitrogen a veremben megölhet, csomo penzbe kerul, cipelni kell a draga felszerelest). a jot nehezebb megfogalmazni, gondolom az elmeny, a tapasztalat, annak atelese, hogy egyre ugyesedsz es tobb mindent meg tudsz csinalni a sileceddel a labadon. a hubba is kell fektetni neha penz (szervergep, net) es folyamatosan idot, munkat (hubprogi irkalasa, botok irasa, szerverhely intezese, stb, no meg ami kivulrol latszik: helpdesk es kick). ez hobbi, nem meggazdagodasi lehetoseg. igy kell felfogni. keress olyan hubot ahol az opoknak nem az opsag eletuk legnagyobb elert sikere, hanem a valos eletben
    egesz mas teruletrol szereznek jovedelmet.

ami viszont a legnagyobb user=felhasznaló körökben élő tévhit, hogy a magyar operatorok valami egyseges szervezetbe tömörülve egyseges elveket vallananak. ez altalaban meg hubon belül sem igy van, nemhogy a hubok közt. siman lehet op valaki 2 ora dcs tapasztalattal, csak mert kepes volt felinstallani egy wines kis progit, kb 3 perc alatt. a linuxosokhoz mar kell fel ora, de az sem nagy wasistdas. ettol persze meg nem op, de abban a hitben el. azert ne vegyel mindenkit egy kalap ala. pont tegnap volt egy regi nagy magyar hubon szinte lazadas, mert a fele op ajanlja a tobbszalas klienseket, a fele viszont erti, hogy miert korai meg az engedelyezesuk dc protokol szempontjabol. szegeny userek=felhasznalok meg mar nem tudjak h kinek mit higyjenek el. nezd meg, ezzel a slotreform dologgal is szinte mindenki egyetert, megse lep szinte senki semmit a savszel beiratasa iranyaban. hol van itt olyan fogalaom h "magyar hubok" vagy "magyar hubok operatorai??" mirol is beszelsz? :(
  • malvin
    user peedig = felhasználó,...Ebbe tudtál belekötni?

Nem ebbe kotottem bele. Arra akartam utalni, hogy "ha az operatorok a hub felhasznaloinak segitesere vannak" - ezt irtad - akkor az az "egyes user" problemait jelenti.
    Maskeppen - nehogy megint felreertheto legyen: felhasznalok = egy felhasznalo, meg meg egy felhasznalo, meg megegy ...