14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#11098 De lesz.. Addig úgysem hagysz békén :] -
#11097 És kötelezően beírt nyári sávszél nem lesz? -
#11096 A Matrix Network Hub on a NYÁRI minimum megosztás 5 GB! -
#11095 zDC, nDC
De kábé 600 MB-os fájlméret felett már nemigazán ajánlatos a használatuk, mert sokat hibáznak.
Ráadásul vannak páran az ezeket használók közt, akik a hibás cuccokat le sem ellenőrzik, aztán azt osztják vissza. -
#11094 Többszálú letöltés melyik kliensekben van? -
#11093 Kedves Admiral!
Azért ez felháborító!
Cégünk a Windows Hub Osztag ismertebb nevén WHO küzd a fiktív hub számlák és az egységesített poszt apokaliptikus hub szolgáltatás árainak normalizálása érdekében, erre ön az általunk kialakított (itt megjegyzem ön által elfogadott és aláírt dologról van szó) árstratégia szintjének alig (!)1%-át adja ki! Amennyiben csak elírásról van szó, és az árak euróban értendőek, én kérek elnézést!
Üdv: [ojp]Omegared
Ui: Igen Neo! Hová mennyen a számla? Én csak két Concorde-ot kéjek -
#11092 bocs ha sérti kifinomult ízlésedet... -
#11091 Kicseréli a személyes adatait, újra feljelentkezik a netre, ha fix ip-s akkor cumm, és megpróbál más megosztást berakni.
Nekem ez segített, ha valami apróság miatt kiraktak, általában 24 órára :(
Régebben fenyegetőztek egy MAC Adress-es tiltással. Ebből mi igaz? Lehetséges? -
#11090 Szép a stilus.. -
hot x #11089 Ha ki lett BAN-olva ugyan hogy kérdezze meg a hub-on? ehh -
#11088 meg lett kérdezve... meg lett csinálva... -
#11087 Ezt a KOLI hubon kérdezd meg. Itt ugysem tudnak segiteni neked. -
#11086 bocs de nem vagyok vicces kedvemben...
mendd meg nekem mi volt a baj, és én teszek ellene... -
Admiral #11085 Üdv,
Mivel a vásárlói igények megkövetelik, a hublista-regisztrációt ezentúl Zuzzancs-függővé tesszük.
Ezentúl a hublista-regisztráció szolgáltatási ára a Zuzzancsosság mértékétől függeni fog, és a Zuzzancs-bannal arányos lesz. (*)
Tehát:
Hublista-regelés:
1 haverral 3 banolt Zuzzancs mellett 21000 Ft /hó
1 haverral 5 banolt Zuzzancs mellett 19000 Ft /hó
1 haverral 7 vagy annál több banolt Zuzzancs mellet 16000 Ft /hó
( 1 hubra vonatkozólag)
(*) Ezúton megkérnénk minden kedves hubtulajt, hogy a költségek és felesleges adminisztrációs munka megtakaritása végett sziveskedjen Zuzzancs-mentesiteni a hubját, és megfelelő anti-Zuzzancs védelmi mechanizmusokat a hubba és a botokba épiteni.
Amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérem hivja non-stop ügyfélszolgálati számunkat:
06-90-555-1111
Köszönettel
Admiral, gazdasági manager -
#11084 :)))
Hmm, mit nem értesz ezen? Koli szabalyzat egyik nem-publikus pontja szerint "Aki Zuzzancs, vagy annak látszó állomány, az szívjon 100 évig" Kellett neked hasonlitani egy Zuzzancsra... pl ugyanattol az ADSL szolgáltatótól venni netet ahonnan Zuzzancsok is vásárolnak, akiknek köztudottan szívniuk kell... Nem is sejted, hogy egy Zuzzancs mire képes, ha nem szivatjak! De Kolival nem lehet kibabrálni!
:))))))
Más: Admiral, Lol :))
Légyszives tedd közzé a Hub 1 zuzzancsbannal és Hub 100 éves Zuzzancsszivatással árlista elemeket is, úgy látom igény van rá. -
#11083 Hub * Haver * Haver * 2000 Ft
Hm.. ha ismerem Ferit, az miben módosít? :) -
#11082 bazzegh kibanoltak a koliról, de miért ? mire hazaértem csak ezt láttam:
<Hub-Security> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >>
Reason: [OP]doomsnight szerint [HUN]Zuzzancs__a: Ezt most megszívtad. Egy ideig nem találkozunk. _BAN_100Y _BAN_60m
Remaining: 47weeks 17hours
IP: 81.182.16.19
Nick: [HUN]Zuzzancs__
-
Admiral #11081 Üdv,
el voltam foglalva az aranytallérok számolásával, na meg a szállitásuk intézésével, ehh piszok nehéz meló megbizható fuvarvállalatot találni, akik akár ~60 tonna aranyat is elszállitanak a Központi Kincstárba...
Na szóval, az elmaradt árlista...
Az AdmiLIST TestDrive-on jelenleg uralkodó árviszonyok a következők:
- Hub regisztrálása:
1 hub 1 haverral 19000 Ft /hó
1 hub 2 haverral 18500 Ft /hó
2 hub 1 haverral 34500 Ft /hó
2 hub 2 haverral 31000 Ft /hó
- Hub regisztrálás törlése:
Hub * Haver * 5000 Ft
- Hub cim módositása:
Hub * Haver * Haver * 2000 Ft
Köszönettel
Admiral, gazdasági manager
-
#11080 legjobb lenne ha a beépitett wines tuzfalnal komolybb, kulonallo tuzfal progit hasznalnal. ajanlott: sygate, kerio, outpost, stb. ellenjavallot: zone alarm, ez az egy osszeakadhat protokol szinten dcvel, es neha véletlenszeruen visszatart csamagokat amiket nem kéne.
masik megoldas, hogy elolvasod a faqokat, peldaul a zavarbaejtoen reszletes http://bcdc.webhop.org oldalon talalhato faqot, amelynek 4.1 -es pontja ide iranyit teged: Aktív mód Windows tűzfallal
ha egy ilyen reszletességű screenshotos leírás se segít, akkor én sem tudok... -
#11079 miért van az hogy csak passziv modban műxik a keresöm....ha kikapcsolom az XP tűzfalát akkor ok a dolog de ez 1x komoly problémát okozott a rendszeremben/akkoz szinte 20mp-ként kaptam virusriasztást/szoval aktiv tűzfallal aktiv ip-cimmel hogyan lehetne keresöt használni?...DC++,BCDC++-al probálkoztam.....legujjabb verziokkal..THX.... -
#11078 Neo... meg mindig 10 mp-kent kidob a matrix szerver:(((((((( -
hot x #11077 MerlinW. Nem engedtek fel a fél Vob megosztásommal. HELP!! -
#11076 Np, én voltam a hülye hogy beszáltam egy ilyen vitába, nem kár a hozzászólásokért :) -
#11075 meg nem tunt fel nekik hogy mibol veszed a helokipterfarmot? jut eszembe megkaptam az ajandekod, a hofeher oriaslimuzint, koszonom szepen. kedves toled hogy emlekeztel hogy nem szeretem a mahagoni kormanykereket es aranyozottal rendelted nekem. jovo hetvegen hawaiion vagyok, osszefuthatnank egy pohar 1932-es chardonneyra. ha nem jon ossze akkor meglatogatlak majd a kenyai nyaralodban.
Merlin te meg ne sirankozz, a mult heten ket usert is kivagtal veletlenul, akik kizarolag igenyes es minosegi vobot osztottak, akkor sirtal volna, amikor hibaztal. nem csoda hogy levont a Központ a béredből. -
#11074 az elozo az a 11070re volt valasz.
neo nem erre szoktak azt mondani, hogy IJ ?
-
#11073 Hmmmmmmmm matrix éves költségvetése nem lehet alacsony így a bérezésekkel együtt -
#11072 koszi biztato szavaid, most mar +nyugodtam teljesen.
-
#11071 Talán nemkéne ezt itt irogatni ,mert az lesz belőle hogy az összes matrixos OP megtalál majd ,hogy hol van az eddigi elmaradt bére. Akkor nekem annyi lesz -
#11070 Igen, de ne felejtsd, ha 3 hubon vagy operátor akkor jóval több adót kell fizetned a múltkori kongresszuson megszavazott díjszabás értelmében, úgyhogy ne csodálkozz ha csak 10millát kapsz hubonként -
#11069 hi
itt vmi disznosag van.
ezexerint engem csunyan atvertek mert csak 10 millat kapok 1 honapra, nem lesz ez igy jo kerem.
-
#11068 Sztem keresd meg Direct Ferit, mindig készségesen segített ha ilyen problémám volt -
#11067 -
norti #11066 -
#11065 T. Hubparancsnokság!
Nah, hónap közepe van megkaptam a másod hubfizumat a hónapban. Gondom hogy 7 és fél millával kevesebb... ez most mér? nem volt meg a heti kick arányom? Nem szapultam eleget a júzereket? Most akkor ebben a hónapban ez így marad? Szóljatok mert úgy számolok a köv fizuig (két hét múlva), hogy megéljek 33millióból. És az egy dolog hogy múlt hónaptól euroban kapjuk a fizut, attól még így csonkítva kevékének tűnik...
Kérem jelentkezzenek!
Üdv: MerlinW
..:: @@@ *.BIGvobHUB @@@ ::.. - bigvobhub.ru-stupid.com:911
(kvikkinfó:
- rántájm: 00:00:00.25
- létszám 3(én a bot és a cset)
- min sáre: déesel: 1vob, cselló: félvob, lan1-3: dvdtéka
- slocc: déesel: 999, cselló: nemkell, lan1-3: amennyi van
- a HUB letöltésre szolgál, mindenkinek kuss. Disz hubon Eszperantó nyelv onli
- Az opok hülyék ne kérdezz nem tudnak semmit, a júzer az okos, ő hozza a szabályokat mert az neki jó. opoknak meg már ugyismindegy) -
#11064 Lehet, hogy épp nem működik?
Mert hogy van ilyen is. Türelem, majd működni fog.. -
sirdond #11063 hello
az a poblémám lenne hogy amiokr csatlakozni akarok a hublistára, azt írja ki hogy a célszámítógép megtagadta a kapcsolatot! Ez mitől van?
Valaki segítsen! -
#11062 -
#11061 Admiral, most mennyi is a hubregisztracios dij? Azon is emeltunk, ugye?
1 hub 1 haverral 17500 Ft/hó - azt hiszem. de Admiral megmondja pontosan
:) -
Sylo #11060 Hogyan kell regisztrálni magam ha a haverommal csinálunk egy HUbot vagy hol kell regisztrálni? -
#11059 Ott a 403 az kérlekszépen elég stabil, vagy a 307es. Senki nem erőlteti hogy azt használd mindösszesen AJÁNLOTT mivel a 306os DCvel az új, 403as kliensek listáját nehéz leszedni (ha nincs szabad slotja akkor várnod kell, mivel a 403as kliensből kikerült a bz2 support, ahogy azt Fleet párszor már leírta itt.)