14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Alfa Of NS
    Koszi!
  • HiPPoNaX
    1. igen
    2. csak akik az adott hubon vannak
    3. populárisabb anyagok általában minden hubon megvannak, csak a ritkaságok miatt kell kutakodni
    4. legtöbb magyar hub nem annyira célspecifikus h az 1iken csak zene lenne a másikon csak filmek, stb. általában minden hubon találsz mindent
  • Alfa Of NS
    ON

Lenne par kerdesem:
    1. Ahoz hogy barmit csinaljak HUB-ra kell kapcsolodjak?
    2. Ha rakapcsolodtam egy HUB-ra, akkor minden felhasznalot elerek vagy csak azokat akik ugyanarra a HUB-ra kapcsolodtak?
    3. Ha csak az adott HUB-on levoket erem el, akkor ha keresek vmit vegig kell neznem a leheto legtobb HUB-ot?
    4. Ha ugy kell keresnem megfelelo HUB-ot, akkor honnan tudom, hogy peldaul hol vannak jatekok vagy mp3-ak?

OFF
  • HiPPoNaX
    Automatically search for alternate download locations, asszem az advancedben van CZDCnél is --> pipa be (de 1 filet csak 1 embertől szed egyszerre, ez a CZDC szépsége )
  • Bunda
    Hali!
    Meg tudná valaki mondani, hogy a 4.03 czdc progiban mit kell beállítani, ha azt szeretném, hogy kereséskor automatikusan töltse mástól is a fájlt. Remélem érthetö.....
  • dentro
    A FAQ-ok nem segítenek rajtad? Ha azok se akkor senki.
  • GuRu
    Hi! Segítséget szeretnék kérni: Ha felmegyek a hubokra akkor 2-3 másodpercig fent vagyok utána pedig Disconnectel, leszakadok, és nem tudom ez miért van, légyszi segítsen valaki pls.
  • nenad
    technikailag, baromi nagy amatorseg az sg forum engine irojatol :) Semmi mas :)
  • Harder
    frissebb verzió :)
  • norti
    delete
  • Straum
    Bizony bizony Opera........7.11. Mi a korrekt beállítás hozzá?
  • Harder
    Ez nem csak beállítás kérdése, a régebbi verziókkal nem működött a válasz gomb. Mondjuk én Firefox-os vagyok szal nem érint. :D
  • Bad Boys
    nagyon lassú a BCDC++.
  • wakeupneo
    Gondolom, mert neked jól van beállitva az Opera. Neki már nembiztos..
  • Randon
    Érdekes nekem működik operával is. Nem volt vele gondom.
  • Harder
    mert bizti opera-val nyomulsz.. :)
  • Straum
    Hát ez az.........nyomom de nem ok....
  • norti
    Talán rányomsz a válasz linkre jobbra a hozzászólásban ;)
  • Straum
    Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy " válasz xy üzenetére"?
  • dentro
    Szeretnélek megkérni Titeket hogy ha lehet ne licitáljatok erre a dologra, szeretnem én megvenni, és félek hogy a hub multheti beveteléből nem lesz meg, ha nagyon felveritek az árát. Az elmult két hét elég gyenge bevételt hozott amúgy is, sajnos csak 47 zuzzancsbanunk volt, ez 16%-kal marad el a tavaly ilyenkori teljesítménytől. Tehát ezt megveszem:
    EZ AZ ENYÉM ELÉ A KEZEKKEL (és ban gombokkal) RÓLA!!
  • blackgamer
    ok köszi akkor csak egyet futtatok, és korlátozom
    de azért lehet nyitok egy topic-ot a témának, csak a poén kedvéért
  • norti
    Azt írod a DC húzza le nagyon, akkor a DC klienst használj olyat amiben lehet korlátozni. Egyébként minden fájlcserélőnek létezik korlátos változata tudtommal, akár emule, bittorrent, winmx, kazaa (ehh :D), stb-t akarsz használni. Két file megosztó progit meg adsl vagy hasonló net mellett ne nagyon futtass, mert nincs sok értelme...
  • norti
    Nem normális, de így lehet csak néha...
  • Met
    De láttam :P
    Ez normális, hogy így kell leállítani?
  • blackgamer
    Hi!
    nagyon lehúzza a sávszélességemet a DC, netezni sem lehet mellette

ismertek olyan progit amivel megadhatnám, hogy pl. DC++ csak pl. 6-7 KB al töltsön fel? és akkor müködne az IE is
    tudom BCDC erre van, de nem csak DC-hez akarom használni hanem más fájlcserélőkhöz is
  • norti
    Hm, úgy láccik láthatatlan betűtípussal írtam... :D

Az ott a gyógyír :)
  • Met
    ja, az a baj, hogy kikapcsolom a dc-t de a folyamatokban még ott marad és zabálja a cpu-t
    van erre valami gyógyír? a 403-as dc++ klienst használom
  • HiPPoNaX
    Csak nem figyel a kedves kollega úr?
  • norti
    Hippo lúzernek válaszolt kicsiny bogaram ;)
  • wakeupneo
    Te kis lüke :) Már kilőtte...Csak beragadt neki és zabálja tovább a cuccost...ez volt a kérdés....nem figyel a kedves kollegina? :)
  • HiPPoNaX
    Elmondom neked hogy egy darabig az összes 0.4xx-es verziójú kliens zabálni fogja a procit: amíg befejezi a megosztásod hashelését. Nyugi, ha nem nagyon babrálod a megosztásod, ezt csak egyszer csinálja meg, tart ilyen hosszú ideig.
  • norti
    nincs help, bennragadt a folyamatok között... lődd ki
  • Stann
    ???
  • Met
    Hol van help arról, hogy miért 100%os a dc cpu használata miután kikapcsoltam a dc-t?
  • Harder
    3 és fél óra alatt már rég leszedhetted és kipróbálhattad volna..
  • loser
  • loser
    hejj vazze vki irjon már vissta grrrrrrrr

• loser
    Üdv mindenkinek.

Tudna vki segíteni abban, hogy kéne 1 stabil dc kiliens de nemtom meyik az. Az 1ik hubon azt irták hogy a CZDC++ elég stabil. hát elég stabilan elzabálta a procim felét és mellette semmit nem lehet csinálni. értem ezalatt pl. hírek olvasását. na mind1.

a bcdc-röl hallottam az ilyen ?

• HiPPoNaX
  • oroy_