14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#11263 Az a bajom, hogy feltettem négy, szerintem értelmes kérdést és átsiklottál felettük. De ha te lennél az egyetlen, nem akadtam volna ki...
Részemről a téma lezárva -
#11262 Most vagy az a bajod hogy nem érted?
Vagy nem tudsz több pozíciót amivel el lehetne a inditani a töltést? -
#11261 Gyerekek ha nem tanultok meg egy normális mondatot megfogalmazni, a vége az lesz, hogy az operátoroknak kurvára elege lesz a dc-ből és akkor még annyira se kaptok segítséget, mint most -
#11260 Feladom. -
#11259 Amikor valamit leakarok tölteni akkor rákatintok 2-szer enterrel vagy 2-szer egérrel!
És lent az ablak alján nem megy a töltés!
Ez a bajom.
A többi pozícíóban se megy, amiket te mondtál.
-
Starrr #11258 Hú skacok, én most próbáltam ki ezt a cfos dolgot, és TÉNYLEG MŰKÖDIK! Hihetetlen! Tök jó! -
cyrus #11257 ha beteszel valami emberi logót, akkor menni fog.... -
#11256 Írd le légyszi a pontos hibajelenséget. A "nem megy" nem elég pontos, mert az onnantól kezdve, hogy komoly hiba van, akár azt is jelentheti, hogy nem indítottad el a programot (amit ettől függetlenül nem tartok valószínűnek :) ). Gondolom így átérzed, hogy a megfogalmazásod nem elég a megoldáshoz.
* Pontosan mi történik, ha rákattintasz a letöltésre? És mi van, ha jobb gomb >> Letöltés (ide..)-t választod?
* Létező letöltést folytatnál, vagy újat kezdenél?
* Mi van a Letöltési Sor-ban (Download Queue) (Ctrl+D) az előző kérdés szellemében (külön koncentráltan az Errors (Hibák) oszlop tartalmára)?
* A "nem megy" azt jelenti, hogy kapsz hibaüzenetet? ha igen, mit és hova? -
norti #11255 Kezd bohóc-topikká válni ez itt :D -
#11254 az enterrel és az egérrel külön -
#11253 Ez LOL :) -
#11252 Csak kíváncsiságból hadd kérdezzem meg: a mondatod első felében a 2 kattintás mivel történt? :)
Egyébként meg nyomj egy jobbegeret a fájlra. -
#11251 Van egy szám amit töltenék és rákatintok kétszer és nem megy , rákatintok egérrel és nem megy.
mi az orvoslás? -
blackgamer #11250 aha, kár
köszi -
#11249 Ha nem hangsúlyozod ki külön, hogy ez egy kérdés, akkor nem jöttem volna rá magamtól . Az irc az máshogy működik, mint a Direct Connect, ennélfogva nem tudsz belépni. -
blackgamer #11248 Hi!
kérdés:
hub-ok chat-jére belehet lépni mIRC-el?
-
#11247 LOL ez jo volt -
norti #11246 -
#11245 Ez technikai kerdes volt.
Válasz: a hubokrol nem tudsz tolteni, a hubok nem osztanak meg semmit, csak osszekapcsolajk a keresek alapjan a felhasználókat, akik ezutan direct kapcsolatban egymassal diskuralnak. Aktiv protokollnal innentol a hub bele se szagol a dologba, passzivnal minden egyes mondatnal a hubot kell felkerni a szinkrontolmacsolasra.
Vagyis, fuggetlenul attol hogy pontosan milyen családi video cime szerepelt a példádban, a válasz: nem, egyik hubrol sem lehet tolteni, a hubok nem osztanak meg. -
#11244 [BAZINAGY]
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek
[/BAZINAGY]
Nem tudom, mi van itt?
-
#11243 "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek" -
jumanji #11241 Köszi mindenkinek! Peace :-) -
norti #11240 Vagy zdc 401b, bár az még nem tökéletes többszálas letöltéssel van ellátva, de nagyon ritkán hibázik (csak 4G feletti állományoknál illetve ha rossz forrást raksz be a többi közé). StrongDC már nem hibázik, viszont szeret fagyni... -
#11239 strongdc tobbszalu, matrixon es indepen nem tiltjak (persze azert van olyan hub ahol igen ;)). hogy mi lelte a nextedet azt viszont nem tudom... mindenesetre marhasag lenne tovabbra is azt hasznalni, van ujabb es jobb :) -
jumanji #11238 Bár eddig miden OK volt a NextDC-vel, de lecserélem vmi újabbra, csak mondjatok egy disztribet, ami támgatja a többszálú letöltést, és a Mátrix és Independence hub megengedi. A legjobb az lenne, ha a Koli is engedné, de abban már nem is reménykedek. De akkor is, mi van a NextDC-mel? -
#11237 Mindenkepp csereld le valami ujabbra, ugyanis a 403as es annal ujabb kliensek listajat nem tudja leszedni a neXtDC. -
#11236 Aki fél, ne dc-zzen, nem kötelező. -
jumanji #11235 Sziasztok! Már hónapok óta pöpecül müxik a NextDC v1 a gépemen, töltök ezerrel, hibás file is csak elvétve jött le, de egyik napon nem akart elindulni, azt írta ki, hogy "Az objektum már létezik". (Néha volt olyan, hogy azt mondta, betelt a puffer és a 0x227 hibakóddal tért vissza, de nem foglalkoztam vele, mert újraindítás után ment tovább.) Hiába törlöm a programot, takarítom ki a registryt, indítom újra a gépet, telepítem újra, nem akar megmukkani, csak ezzel a 2148073487 kóddal kilép. Már a netet is végigkajtattam utána, de semmi okosság (valami .net-es hibakódot jelent a számsor, meg az objektum létezése). Ez egy fuldokló utolsó vészjelzése, segítsetek légyszi! :-) Üdv -
#11234 Lehet, hogy már olvastátok:
Az FBI raszallt cirka 1000 emberre az USA-ban a DC miatt. Remeljuk idehaza ez nem tortenik meg.
Itt lehet elolvasni a cikket -
cyrus #11233 mmár sikerült megoldanom htx... ezeket meg ismertem....
bármilyen lámának tűnök vissza tudok olvasni 4 kommentet.... -
norti #11232 Nem kell készülni a sulira -
#11230 nekem szuksegem lenne egy max 4 eves kocsira non-stopba aki tud vagy van neki az irjon vagy a tündérmese.no-ip.info-n megdumáljuk !!!bocsi a hubcímért de csak igy tom meg ! -
#11229 • http://koli.sytes.net/router/smc/
• http://www.portforward.com/routers.htm
Itt nezelodj, smc routerekrol van leiras, altalanosabb leirasokat par hozzaszolassal lejjebb linkeltem mar.
(kis pontositas meg, h a DC akkor mukodik aktivban ha tudsz aktiv modban keresni es letolteni is :)) -
cyrus #11228 Odáig eljutottam, hogy műxik a dc aktívban, be tudok lépni a hubra, de keresni meg letöülteni nem tudok. -
cyrus #11227 SMC routerrel volt már dolga valakinek ? akivra való átállás tekintetében ? -
#11226 DC !!! 10Mbites szerverre lenne szükségem egy hubot futtatni non-stopba aki tud vagy van neki az irjon vagy a hellhub.no-ip.info-n megdumáljuk !!!bocsi a hubcímért de csak igy tom meg ! -
cyrus #11225 az a neve hogy Chello hub, kikeresed a listából... -
#11224 valaki használja / ismeri ahol csak chellosok vannak? -
norti #11223 Akkor nem tudjuk elmagyarázni, sry... -
#11222 hú ez nagyon bonyolult...