14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• MaxPayne
    Tud mondani valaki olyan oldalt a dcinfo.org-on kívül
    ahol tudok letölteni BOT-okat?
  • Aquli
    Köszi!
    Időközben rájöttem, hogy mégsem ilyen egyszerű a probléma.. A bcdc csalóka volt, mert a gyorsítótárból betöltötte a hublistát, de csatlakozni egy hubhoz sem tudok. A dc++-nál nincs ilyen gyorsítótár, ott a hublista sem jön be :|. Tapasztalt vki hasonlót? Néhány órával ezelőtt még működött minden.
  • HiPPoNaX
    atmasolod a dc++ konyvtarabol a queue.xml filet a bcdc konyvtaraba es nem veszik el a letotlesi sorod
  • Aquli
    Sziasztok!
    Vmi gáz lett a régebbi dc++-ommal, egyszerűen nem működik, egyetlen hublistát sem hoz be. Letöltöttem a bcdc++-t, az rögtön behozza a filelistákat. Ez mitől lehet? Amúgy nem lenne gond áttérni a bcdc-re, de a dc++-ban már van vagy 4 gigám letöltve, de semmi sincs kész, minden file-ból csak egy rész van meg. Ezeket nem tudom valahogy átvinni a bcdc++-ra?
  • Aquli
    Jó, oké visszaolvastam :).
  • Aquli
    Valaki tudna bepastezni jo hublista url-t?
  • Max7
    itt találsz!hülye kérdésre hülye válasz
  • Schiksal
    sziasztok.Valaki segitsen nekem valami jo letölti progi kéne.melyik lenne a jo?
  • Ro
    naná hogy a legjobb ;-))
  • Szmeby
    Eltévesztetted a fórumot. Jah hogy ott ezt nem engedik?! Nalátod. Itt sem kéne. Köszi.
  • ddkiller
    Ha valakit érdekel van meghívóm az egyik legnagyobb torrent oldalra a ENDLESS & SKYLINE-ra. Ha valakit érdekel és tud hasonlóan nagy torrent oldalra meghívot szóljon!

[email protected] címre írj

üdv
  • Szmeby
    Én meg csetelek DC-n... bár már azt se nagyon. Torrentezni jelenleg nem tudok... az emulet meg utálom. :D
    Nem tudom ezt miért írtam, de már ezt is tudjátok. :)
  • HiPPoNaX
    Van regem tobb helyre is, de azert elofordul, hogy valamit konnyebben megszerzek DCrol. Szoval szamomra a torrent illetve az emule azert nem teszi feleslegesse a DCt :)
  • raise an issue
    es ha be vagy regelve egy jó, magyar zárt trackerre, akkor 3 in 1 :)
  • HiPPoNaX
    Directdownloadrol fogalmam sincs hogy micsoda illetve hogy mukodik, limewire pedig szinten egy filecserelo program, de sose probaltam. DCrol en altalaban regebbi dolgokat szedek le, kulonosen, ha magyar a cucc amit keresek. Friss cumokra sokkal alkalmasabb a torrent (foleg ha van accountod valami zart trackerre ahova felnyomjak a friss dolgokat is), mig eMule szinten regebbi/ritkabb dolgok beszerzesere alkalmas, magyar vonatkozasu dolgok azonban nem igazan vannak rajta. En ezt a 3-at hasznalom, szinte sose fordult meg elo olyan, hogy valamit egy kis turelemmel ne tudtam volna beszerezni.
  • marcio mela
    És a többi?
  • HiPPoNaX
    a supersubtitles speciel egy feliratos oldal, magat a filmet nem tartalmazza :D
  • marcio mela
    Mire jó a DC?

Dumáltam rajta egy taggal és azt mondta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha filmet akarok akkor inkább ezeket használjam:directdownload;SuperSubtitles;limeware

CSak néztem mert egyiket se ismerem.Ő meg lelépett mert dolga volt.Szóval el se magyarézta.Vágod a témát vagy már így is necces?
  • HiPPoNaX
    Valassz innen egy hublistacimet es allitsd be a kliensedben (le van irva annak is a modja az oldalon)
  • daneelolivaw
    valaki segtsen!
    már beállítottam mindent a strong dc-ben, de nem talál egyetlen hubot sem, így letölteni sem tudok... valaki segítsen!
  • marcio mela
    Nem ez a saját problémám.
  • HiPPoNaX
    Ha ezeket sanyiszeged problemajara irtad akkor tuti nem megoldas.
  • marcio mela
    Vagy csak rossz a konfigurált hublista?
  • marcio mela
    Lehet az gond,hogy 2 dc kilensnek ugyanaz az ideiglenes könyvtára?Persze nem egyszerre futnak.
  • HiPPoNaX
    Abbol kiindulva, hogy mikrohullamu neted van en arra tippelnek, hogy a szolgaltatod a tobbi elofizetojevel egyutt bedugott titeket egy router vagy hasonlo moge es mindenkinek kozos az IP cime. Ha ez a helyzet, akkor vagy meg tudod dumalni a szolgaltatoval, hogy nyissanak neked egy portot (TCP es UDP protokoll egyarant szukseges) vagy ha ez nem megoldhato, akkor bizony marad a passziv mod...
  • sanyiszeged
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy problémám! Aktív módban szeretnék dc-zni, de sehogy nem jön össze. Mikrohullámú netem van, valami wireless vagy mi azt mondták, és számtalan beállítást végigpróbáltam rengeteg ezzel foglalkozó oldalt átnézve, de soha semmi. Amikor csatlakozok egy hubhoz, kiírja hogy aktív vagyok, de senkiek a fájllistáját nem tudom letölteni, és a kereső se működik, de ha visszaváltok passzívra, akkor ezek a gondok megszűnnek, csak így a találatok száma sajnos sokkal kevesebb, mert passzívtól nemtudok tölteni :(

Ha valaki esetleg tudná rá a megoldást, azt nagyon megköszönöm.
    Megadom az msn címem is: [email protected]

Válaszaitokat előre köszönöm!
    Sziasztok!
  • HiPPoNaX
    Pont ezert van kihangsulyozva a meghivokunyizas tilalma kulon is, mert ettol fuggetlenul azert jopar ember szeretne igy szerezni meghivot maganak.
  • Max7
    Próbáltam hasonlítani ehez a topikhoz!
  • marcio mela
    Azért szinte lehetetlen.Ki tud megismerni valakit a fórumon úgy,hogy megbízik benne?
  • marcio mela
    Azt hiszem én semmi warezt nem kértem.
  • Max7
    Ebben a topikban is ki van irva, hogy "warezt ne kérjetek" oda hiába van kiirva hogy meghívót megy magyar tracker címeket ne kérjetek mégis kérnek! Nagy az isten.....
  • HiPPoNaX
    A meghivas pont azon alapul, hogy megbizhato emberek jarjanak egy oldalra, magyarul nem etikus egy vaidedegennek meghivot adni.
  • marcio mela
    A torrent topic amugy is a lehetelent súrolja.Fejlécen van ne kérj és ne ajánlj meghívót.A kör bezárult.
    Pedig nem vagyok elájulva az új DC klienstől.2 film érdekel és nem jön le csak egy az is 2 forrásból.Lehangoló.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Béack Hawk Down és The Thin Red Line

Az utolsó talán a legértelmesebb háborús film.
  • HiPPoNaX
    Igen, az acc az account. Vannak trackerek ahonnan csak regisztralt felhasznalok tolthetnek le, a normalisabb ilyen trackerekre pedig kizarolag meghivasos alapon lehet bejutni (vagy meg ugy sem). De a torrent temat szvsz ne itt vitassuk meg, mert elegge offtopic a tortenet innentol.
  • marcio mela
    wow!Te vágod a témát!Az accod az account?Na az nekem semmihez sincs.Örülök ha azt írja az Azureus "A tracker felöl minden rendben".
    Azt nem is tudtam,hogy van olyan tracker amire jelszóval lehet bejutni.
  • HiPPoNaX
    Mindegyik program elegge eltero dolgokra alkalmas. A DC illetve a torrent (foleg ha van accod valamelyik normalis magyar trackerre) joval alkalmasabb magyar cuccok beszerzesere, mig az emule (ill. edonkey halo) sok esetben olyan ritkasagokkal szolgalhat, amit az elozo ketton nem talalsz meg. Viszont magyar netviszonyok (konkretan az eleg alacsony feltoltesi sebessegekre gondolok) mellett nem erdemes egyszerre futtatni ezeket, amennyiben korrektul akarsz jatszani es nem csak az "ideveledeazonnal" motival.
  • marcio mela
    Bocs de néha nem bírom kihagyni a makrókat.Kár volt vetenni őket.
    olyan csábítóak
  • marcio mela
    Miket kell használni ha jó eséllyel akarsz mindefélét letölteni?

Nekem van:
    eDonkey
    Azureus
    Stronng DC++1.00
    de most ezzel a Sdc2.03-val kísérletezek.
    Ez a három jó kombináció?
  • HiPPoNaX
    A direct connect protokoll sok eve meg a neomodus altal ugy irodott meg, hogy egy filet egyszerre (tehat ugyanabban az idopillanatban) egyszerre csak egy felhasznalotol tolt a kliens. Az, hogy a strongdc es tarsai kepesek egy filet tobb usertol is szedni egyszerre, az jelenti a tobbszalu letoltest. Az ujabb strongok pedig a torrenthez hasonlo modon megosztjak azt is, ami eppen letoltes alatt all (tehat mas hasonlo klienst hasznalo ember le tudja toled tolteni a file azon darabjait, amik neked mar lejottek). Ez alapvetoen pozitiv, azonban mivel a direct connect protkoll maga az egy szalon torteno letoltesre lett kitalalva, ezert felvethet bizonyos problemakat is a dolog. Pl az ilyen kliensek egymastol joval tobb slotot foglalnak el, mint amennyire egy BCDCt hasznalo usernek eselye van.
  • marcio mela
    Meg most visszaosztja a még be nem fejezett ketöltéseket vagy nem?Most ezt nem értem.Az OP ahogy magyarázta ez olyan mint a torrent,visszaoszt olyat aminek a letöltését még nem fejezte be.