14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• marcio mela
    Ehhez túl tudatlan vagyok.Mi az a többszalu letöltés?
  • HiPPoNaX
    A dolognak csak az a szepseghibaja, hogy a DC egy sokkal regebbi protokollra epul es hasznalja azt a mai napig, ami meg a tobbszalas letoltesre sincs felkeszitve, nem hogy a szeletenkent menet kozben torteno visszaosztasra. Persze, megoldhato a dolog, de az emule es a torrent sokkal jobban fel van erre keszitve, mivel teljesen mas protokollt hasznalnak, igy mukodokepesebb alternativanak tartom tovabbra is tobbszalu toltes eseten ezeket.
  • marcio mela
    Nem értettem a rövidítést.Akkor érthető,hogy felnőtt az eMule meg a tottent legnagyobb előnyéhez,megosztja azt is amit még nem töltött le 100%-ban.És ez jó mert rengeteg dolgot csak magyar hubon találsz meg.És ha úgy működik mint a torrent akkor előbb elterjed.
  • HiPPoNaX
    Nyilvan ilyen, mivel az altalad emlitett Sdc2.03 az a StrongDC 2.03-as verzioja, ami ujabb az RC10-nel.
  • marcio mela
    Nekem egy OP mondta használjam a Sdc2.03-t.
    Az is ilyen
    Meg mondta tegyem rá a sdcmtrxhun_rc9.xml.
    Akkor magyar lesz.
  • HiPPoNaX
    Lehet, hogy a letoltesi savszeledet nem hasznalja ki, de ha toled toltenek, akkor a feltoltesed valoszinuleg igenybe van veve. Az aszinkron netkapcsolatok (mint pl barmely adsl illetve az itthoni kabelnetek donto tobbsege) hatranya, hogyha a feltoltesi sebesseg nagy szazaleka ki van hasznalva, akkor a letoltesed is iszonyuan belassul.
  • HiPPoNaX
    A StrongDC asszem az RC10 verziótol kezdve megosztja, azonban ezt csak másik Strong RC10 (vagy újabb) verziót használó ember tudja letölteni, így nem mondanám teljesen igazságosnak ezt a rendszert. A többi DC kliens csak akkor tud megosztani valamit, ha az lejött és berakod a megosztásodba.
  • Aquli
    Sziasztok!
    Az utóbbi időben, ha elindítom a DC++-t és töltök vele vmit, akkor hihetetlenül lelassul az egész internet, ha mással akarok letölteni, vagy csak böngészni, akkor is minden 1-2 K/s-sel jön. Ez mitől lehet? A dc++ nem foglalja le a sávszélt, mert az is marha lassan tölt (amúgy 1 Mbites netem van, szóval ha nem megy a dc, akkor máshonnan 100 k/s-sel is simán jön.)
  • marcio mela
    A DCkiliens megosztja a még le nem töltött fájlokat vagy meg kell várni amíg valaki letölt valamit teljesen és csak aztán tudja megosztani.Ellentétben az eMuleval vagy a torrenttel amik szeletekre vágják a fájl 100%-át mondjuk 1%-okta és ha 1%-ot letöltöttek az tovább osztják?
  • tomo
    nyomkodd a gombokat es keresd meg az ed2k link beillesztese nevut. ( eszkozokben )
    tools paste ed2k links
  • HiPPoNaX
    sztem erre az elobb emlitett emule topicban hamarabb valaszt adnak
  • tobias88
    úgy se megy, fogalmam sincs hogy kell ezzel, van egy linkem, azzal mit csináljak? hova másoljam a programba meg ilyenek
  • HiPPoNaX
    hat nem direct connect kliensprogrammal, az tuti :] inkabb az eMule-t ajanlom figyelmedbe
  • tobias88
    linkről
  • tobias88
    hell, ed2ks linket nem tudjátok hogy lehet leszedni?
  • jbal
    köszi.megy!!!!!!!!!!ezer THXXXXXXX!!!!!!!:D
  • HiPPoNaX
    magyar es kulfoldi hublistak, valogass
  • jbal
    ez nem igaz.ti honnan töltötök magyar zenét?nekem a http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 nem tölti be.régen ez jó volt.most vmi cseh hubokat ad be.segítsetek.köszi
  • Admiral
  • Qwerty4
  • dogfish
    na, gondoltam erdekes lesz, ha veletek megosztom a kepet...
    hajnali ketto ora korul erre lettem figyelmes:
    most szolok: nem volt fake! kb 4 perc alatt leszaguldott hozzam a film :)

• tobias88
    thanks
  • HiPPoNaX
    Kozos chatbe. De meg egyszerubb, ha a settings/apperance resz alatt kiveszed a pipat a show joins/parts opcio mellol, igy nem lesznek ilyen gondjaid (magyarul beallitasok/megjelenes/felhasznalok ki- es belepesenek megjelenitese - vagy valami hasonlo)
  • tobias88
    /showjoins
    ezt hova írjam?
  • Szmeby
    1: /showjoins
    2: Milyen lapokat?

+1: tűzfal? router? szolgáltató proxyval? vagy rossz ip a dc beállításokban?
  • tobias88
    +feltettem ezt és nem tudok keresni
  • tobias88
    hell, lenne pár kérdésem a 0.698as dchez:
    1.: hogy lehet kivenni azt, hogy mindenki a ki a szerveren van, a dc hozzáfűzi a chat ablakban hogy csatlakozott: EGYENKÉNT!
    2.: a lapokat hogy lehet megjeleníteni, hogy tudjak könnyen lapozni az ablakok között
  • Max7
    Hajrá! Én támogatom is őket!
  • VolvexGlobator
    Valknut 4ever:)
  • VolvexGlobator
    Érdemes elolvasni...
    http://defense.4242.hu/lawandorder2006.txt

Nagyon sajnálom,hogy ebben az országban ezt is meg lehet csinálni....
  • Qwerty4
    köszi
    akkor talán a BCDC lesz kipróbálva, egyszerűbbnek tűnik az rmDC-nél, valószínű azért is nem foglal sokat a mem.-ból
    a Strongot már használtam vagy egy hónapot, de nem szerettem
  • HiPPoNaX
    BCDC vagy StrongDC
  • Qwerty4
    és melyiket ajánlod?
  • HiPPoNaX
    probalkozz egy normalis dcklienssel, az rmdc nevu szart meg felejtsd el
  • Qwerty4
    Hello!!!
    Én általában 5 hubot szoktam elindítani, de annyira lelassítja a gépet, hogy az már k*rvára nem igaz, sokszor a memóriából elfoglalt helye 90 MB lesz, az már géphalál.
    A program amit használok az az rmDC++ 0.403D[1].
    Mit csináljak, hogy ez normalizálódjon, mert így tűrhetelen gépezni mellette?
  • zutyu
    ja és atűzfalnál beállítottam!!
  • zutyu
    hello.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Szóval, tvnetnél kaptam egy modemet ADSL3G szolgáltatásal és felraktam a strongot és beállítottam Cabelre...stb.
    És nem tölt be semmit.
    Mi lehet a hiba?
  • ozz
    Chellom van, Smc routerrel beallitottam fix IP cimet portforwarding-al, es dc aktiv móddal, tudok is letolteni semmi gond de mikor befejezi megszakad a kapcsolat a HUB-al es ledob utanna csak ezt irja ki:

"*** A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta."

Ez miert lehet? mi lehet a baj?

koszi a segitseget
  • HiPPoNaX
    Routeren TCP-TCP es UDP-UDP protokollal is triggerelj 1 portot (mind2 protokollal ugyanazt a portot, ami mindegy hanyas port, csak mas program ne hasznalja), ezutan a BCDC beallitasaiban add meg a KULSO ipcimedet (azt hiszem a BCDC-t teljesen korrektul be lehet allitani, hogy mindig frissitse az aktualis IPcimre, szoval ezzel a kesobbiekben nem lesz gondod) es a triggerelt port szamat.
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Aktív módban szeretnék dczni, de nem tudom hogy kell beállítani. A router port triggeringet tud. Ezeket kellene megadni

Rule name
    Trigger protocol: _____
    Trigger port: _____-_____
    Forward protocol: _____
    Forward port: ______

A program BCDC++