Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] címre írj
üdv
Nem tudom ezt miért írtam, de már ezt is tudjátok. 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Dumáltam rajta egy taggal és azt mondta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CSak néztem mert egyiket se ismerem.Õ meg lelépett mert dolga volt.Szóval el se magyarézta.Vágod a témát vagy már így is necces?
már beállítottam mindent a strong dc-ben, de nem talál egyetlen hubot sem, így letölteni sem tudok... valaki segítsen!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Lenne egy nagy problémám! Aktív módban szeretnék dc-zni, de sehogy nem jön össze. Mikrohullámú netem van, valami wireless vagy mi azt mondták, és számtalan beállítást végigpróbáltam rengeteg ezzel foglalkozó oldalt átnézve, de soha semmi. Amikor csatlakozok egy hubhoz, kiírja hogy aktív vagyok, de senkiek a fájllistáját nem tudom letölteni, és a keresõ se mûködik, de ha visszaváltok passzívra, akkor ezek a gondok megszûnnek, csak így a találatok száma sajnos sokkal kevesebb, mert passzívtól nemtudok tölteni 😞
Ha valaki esetleg tudná rá a megoldást, azt nagyon megköszönöm.
Megadom az msn címem is: [email protected]
Válaszaitokat elõre köszönöm!
Sziasztok!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Pedig nem vagyok elájulva az új DC klienstõl.2 film érdekel és nem jön le csak egy az is 2 forrásból.Lehangoló.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó talán a legértelmesebb háborús film.
Azt nem is tudtam,hogy van olyan tracker amire jelszóval lehet bejutni.
Nekem van:
eDonkey
Azureus
Stronng DC++1.00
de most ezzel a Sdc2.03-val kísérletezek.
Ez a három jó kombináció?
Az is ilyen
Meg mondta tegyem rá a sdcmtrxhun_rc9.xml.
Akkor magyar lesz.
Az utóbbi idõben, ha elindítom a DC++-t és töltök vele vmit, akkor hihetetlenül lelassul az egész internet, ha mással akarok letölteni, vagy csak böngészni, akkor is minden 1-2 K/s-sel jön. Ez mitõl lehet? A dc++ nem foglalja le a sávszélt, mert az is marha lassan tölt (amúgy 1 Mbites netem van, szóval ha nem megy a dc, akkor máshonnan 100 k/s-sel is simán jön.)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
tools paste ed2k links