14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
norti #11653 na ebből 1 szót nem értettem :D
És ha nem akarsz szórakozni a kliensekkel, használd a hivatalost, amit dalosmadar megadott. -
#11652 használd pl a sima dc++ 0.4032-t :)
http://dcplusplus.sourceforge.net/ -
#11651 még egy nagy gondom van. ha a frissítésra klikkelek, visszamegy bróvzer a csába. különben is, végég csak a dchun.hq.hu látszik az address-nél. ilyet máshol nem tapasztaltam. mi lehet az oka? -
#11650 3 dolog
kell a fenének a több szálas letöltés. akkor dörgöltem le az ndc-t, mikor az ut2004 6 dc-jéből hármat újra le kellett vennem.
te tudnál nekem ajánlani olyan klienst, amivel el lehetnék egy darabig?
mi van akkor, ha észreveszem, hogy valaki kiajánlott valami szemetet, és rengeteg helyen átvették? elképzelhető, hogy erről is küldtök figyelmeztetést mindenkinek? ha igen, azt is megírom, miről van szó.
köszi -
norti #11649 FIGYELEM!!!
2004. október 1-től a régi 0.306 alapú (és még régebbi verziójú...) nDC++/neXtDC++ kliensek TILTVA lesznek a mátrix hubon. Többek között azért, mert nem támogatják a HASH-t és nem biztonságos a többszálas letöltés velük. Amennyiben továbbra is többszálas klienst szeretnél használni, következő neXtDC++ megjelenéséig ajánlom a LasH által készített strongDC++ RC8 CVS42 verzióját (magyar nyelvi fájllal!) A kliens letölthető a következő címről: http://web.axelero.hu/lash/matrix/sdc100rc8mtrx-cvs42.zip ::: (Mirror: http://norti.hu/sdc/sdc100rc8mtrx-cvs42.zip). Ez a kliens biztonságosan tölt már le többszálon és akinek aszinkron a netje, limitálhat a szabályzatban megadott mértékig, viszont továbbra is tiltott egyes hubokon, így ha "oda máshova" is jársz használj egy szálon töltő klienst :P. Természetesn mint mindig ajánlott egy "clean install" és mindent újra beállítani a kliensben ill. befejezni a már elkezdett letöltéseket nDC-vel!!! A queue.xml-t másold át egyedül az új kliens mappájába.
Köszönettel: norti
Amelyik hubon még engedélyezett a neXtDC++, kérem szinén cseréltessék le az ottani OPok felhasználóikkal strongra vagy más kliensre. zDC 0.401b engedélyezett, 0.401c annak aki szívni akar az eltűnő letöltésekkel :DDD Ugyanis az egy DCDM-re épülő ellenőrző kliens, ami félig kész állapotban van :) -
#11648 -
#11647 most latom ertelmetlen lett a hozzaszolasom kicsit, mert a CZDC 0.4032 B verziojat eredeti irasmod szerint nemsikerult leirni (B betu szogleteszarojelben), ugyhogy ertelmezzetek ujra az elozot :) -
bHUNor #11646 Sziasztok!
A HWB tecnikai problemak miatt elorelathatolag jovohet elejeig allni fog.
Sajnos elofordul az ilyesmi,de turelmeteket kerem.A mielobbi viszlat! -
#11645 Sajnos a DC kliensek stabilitasa ujabban vhol a beka popsija alatt van, fugg a gepedtol/rendszeredtol/de sokszor talan meg az aktualis idojarastol is szinte (lehet fronterzekenyek? :))
Erdekes, mert nalam a CZDC 0.4032[A] es sulyosabb gond nelkul megy, 0.403[E] keresesnel hibat nem produkalt, mindosszesen a $MyInfo-val voltak sulyos zurjei... Ugyhogy sajnos klienst ajanlani ami tutira jo lesz neked, impala sztem probalj ki par verziot a HUBokon ajanlottak kozul, egyik csak fog viszonylag hiba nelkul futni. -
#11644 köszi. keresek valami faq-t a CZDC-ről. -
#11643 impala: A CZDCben be lehet állítani bizonyos szintig, hogy "terelgesse" a letöltéseidet automatikusan, viszont ezzel kapcsolatban pár dolog:
CZDC 0.4032[A] és 0.4032 csupa panaszt hallani rájuk,
CZDC 0.403[E] speciel nekem ha használtam a keresőt is, egyszerűen kilőtte magát, szóval ebben is van bug
CZDC 0.403[C] Eddig ezt az egy újabb CZDC klienst találtam, ami stabil, bár eddig egyetlen alkalommal letörölte azt amit letöltöttem, ahelyett, hoyg befejezte volna :(.
Egyébb kliens típusokban nem tudok segíteni. -
#11642 ja. most is töltök ezerrel. és bár sima 512/128 ADSL-em van, nagyon hatékony tudok lenni, ha igazán akarok, főleg ha időm is van odaülni és terelgetni kicsit a klienst :)
ezzel kapcsolatban is lennének kérdéseim. biztos, hogy ezt a terelgetést csak sk lehet csinálni? -
#11641 szevasztok. sokáig nem jártam erre. kliens is régen volt cserélve. bevallom az utolsó hónap végigolvasása nem segített abban, hogy most melyiket érdemes feltenni. jelenleg BCDC fut, a verziót csak otthon tudnám megnézni, de gondolom nem nagyon számít.
szal kaphatnék tanácsot? -
#11640 PIROSLINK CSAK NEKED HAPPYstevie :)
PIROSLINK CSAK NEKED HAPPYstevie :) -
HAPPYstevie #11639 nekem a pirossak gyanusak, a kekek szepek -
#11638 hat az ilyen kék szövegek gyanusak... :) -
HAPPYstevie #11637 OK,OK, Koszi:)
(tudod mikor itt ulok es olvasom ezeket kozben egyfolytaban ossze-vissza rohangalok az egerkemmel, hatha talalok 1 linket, mert nincs eleg belolluk ) -
#11636 Bemásoltam, #11626
ÚJRA :)
-
HAPPYstevie #11635 Dentro,
bemasolnad ide a mass uzenetet a hub cimekkel (mikor kesz lesz), igy az egyutt mukodo hubok kb ugyanazt az infot kuldenek mindenhol. -
#11634 Ugylátom ,mi ott vagyunk, szal nincs para! -
Szmeby #11633 pl.: Rollback: 4096, WBSize: 64
Nem igazán lehet eldönteni, hogy valamit többszálon szedtek-e, vagy sem. -
Thrill #11632 Szoktak errefelé Independence-es operátorok járni?
Ha igen, akkor igazán levehetnék az egyhetesnek ígért, de valójában már lassan 2 hónapja tartó, reklám miatti letiltást. A szabályoknak ugyan vétettem, mégha tudatlanul is (privin felültettek), de nem ártana, ha végre visszamehetnék.A nick-em [HUN]Thrillseeker.
Ja és még annyit, hogy kiváncsi lennék arra, hogy a folyton disconnect-elő és fakelő user-ek milyen büntetést kapnak. -
#11631 azt sehonnan sem lehet tudni, hogy többszálon szedte e vki ?
zsákba cica.
write buffer és rollback --> mennyinek kell ezeknek lennie ?
-
#11630 konnyen lehet hogy az toltotte tobbszalon akitol szedted, es a hibas filet osztotta vissza. ez a hiba tipikusan a tobbszalas kliensektol van. mas oka is lehet, de elenyeszo. peldaul a write buffer es rollback ertekeid veletlen 0-ra vannak allitva amikor is hirtelen aramszunte utan folytatod a toltest... :) -
#11629 köszi.
CZDC++ 0.403[E] -t használok.
ezenkivül semmit nem lehet tenni ?
ha egyben töltöm le, akkor nem lehet ilyen ? -
#11628 attol hogy több részben szedted. DC alapvetően nem többszálas protokoll, a reszek egymashoz illesztése gondot okozhat. használj ajánlott klienseket, amik 1 szalon toltenek. tovabb tart, de a minoseggel se lesz gond. pl DC++ BCDC oDC CZDC -
#11627 az mitől lehet, hogy a több részben leszedett film; néha, alig láthatóan akad ?
legújabb codecek fenn vannak. -
#11626 VÉGEREDMÉNY
ha lemaradt volna valamelyik hub, szóljatok.
-
norti #11625 http://www.terminal.hu/newsread.php?id=20203609040310
A speciális P2P alkalmazás jelenlegi verziójának segítségével képeket, szövegeket, SMS-eket és MMS-eket lehet megosztani, a szoftver készülőfélben lévő új verziója révén viszont akár már MP3 formátumú zeneállományok is megoszthatók lesznek.
Komooooooly :DDD -
norti #11624 Látjuk -
#11623 élek -
#11622 nos, ugy latom hogy az utolso tablazatra nem erkezett valtoztatasi javaslat. en az alabbi hubokrol tudok akikkel egyutt tudjuk bevezetni:
matrix, hwb, elite, wish, nasa, prometheus, hyperspace, lame, insyderz.
tovabba par hub még nem nyilatkozott (pl. koli (NB. bekerult a hubszam a tablazatba), főnix, ...)
ha kihagytam valakit szoljatok, en szeretnem a mass vegere irni a hubcimeket, hogy egyertelmu legyen a usereknek hogy törekves van az egyseges szabalyozasra.
Az eredeti terv szerint szept 28.tol érvényes.
xx/56 kbit és ez alatt..... 1 slot...............max 1 hub
xx/64 kbit-ig................. 2 slot................max 2 hub
xx/128 kbit-ig................ 3 slot................max 3 hub
xx/256 kbit-ig................ 4 slot................max 4 hub
xx/512 kbit-ig................ 5 slot................max 5 hub
xx/1Mbit-ig................... 6 slot................max 6 hub
xx/2Mbit-ig................... 10 slot...............max 7 hub
xx/4Mbit-ig................... 20 slot...............max 8 hub
e felett ................... 30 slot..............max 10 hub
Az upload korlatozasa Elite hubon az eddigi gyakorlatnak megfeleloen csak ott lehetseges és olyan mertekben, ahogy a technologia megkivanja: aszinkron neteknel (dsl, chello, fibernet, axelero cabel) /64K eseten 8K, /128K eseten 12K /256K eseten 26K (vagyis az upload ertek 80%ka , de minimum 8K)
remelem most mar mindenkinek (=nagy tobbsegnek) tetszik minden :)
udv, den -
norti #11621 Ha működni fog megfelelően és nem úgy mint emuleban :DD
nice weekend :P -
[HUN]norba #11620 "* Added UPnP support (thanks mark gillespie)"
Ezt néztétek? Lehet rövid aktív mód router mögött leírásokat csinálni ha kijön az új DC :) -
norti #11619 Kell a legénybúcsúra? :DDD -
#11618 Ha DC party lesz, tuti o szedi a jegyeket! Miota megneztem olyan remalmaim vannak, h huuuuuha:DDD
Amugy Dentronak hozzatennem, h a szinkron/aszinkron net 1 dolog!
De vedd bele, h half v fullduplex az adott net!
Nagyon keves embernel lattam fullduplex netet, es abbol megkevesebb kototte hivatalosan....
-
#11617 Miért, betonoztok? :) -
#11616 Ezt kölcsönkérhetem?
-
norti #11615 zDC401c nem kész kliens, tele van rengeteg hibával, főként olyanokkal, amik egy átlagos letöltőt zavarnak. Egyelőre a fake kereső és egyéb opoknak hasznos funkciók működnek benne jól és CSAK azért lett letölthető, mert fél éve mindenki siránkzik h nincs új. Úgyhogy aki letölteni akar és zDC-nél maradna annak ott a 401b, aki meg nem akar letölteni és tesztelni is szeret annak való a c. -
#11614 Amiota megneztem a zDC 401c-t, mondvan hogy egy regebbi verziot vettek alapul, talan nincsenek benne annyira szembeszoko hibak, es egyszeruen tolteni nem lehetett vele, annyira bugos volt (azaz lehetett, szedte akkor is ha en meg sem kertem ra... persze letoltesi listaban a file nem volt), azota valahogy nem lepodom meg ha hulyebbnel hulyebb hibakat latok 1 kliensben. Namind1 majd meglatjuk milesz a kliensevolucio legujabb gyongyszemenek bugreportja. Rullah' :)