Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért lehet nyitok egy topic-ot a témának, csak a poén kedvéért

nagyon lehúzza a sávszélességemet a DC, netezni sem lehet mellette
ismertek olyan progit amivel megadhatnám, hogy pl. DC++ csak pl. 6-7 KB al töltsön fel? és akkor müködne az IE is
tudom BCDC erre van, de nem csak DC-hez akarom használni hanem más fájlcserélõkhöz is
Az ott a gyógyír 😊
van erre valami gyógyír? a 403-as dc++ klienst használom
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Tudna vki segíteni abban, hogy kéne 1 stabil dc kiliens de nemtom meyik az. Az 1ik hubon azt irták hogy a CZDC++ elég stabil. hát elég stabilan elzabálta a procim felét és mellette semmit nem lehet csinálni. értem ezalatt pl. hírek olvasását. na mind1.
a bcdc-röl hallottam az ilyen ?

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
De kábé 600 MB-os fájlméret felett már nemigazán ajánlatos a használatuk, mert sokat hibáznak.
Ráadásul vannak páran az ezeket használók közt, akik a hibás cuccokat le sem ellenõrzik, aztán azt osztják vissza.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Azért ez felháborító!
Cégünk a Windows Hub Osztag ismertebb nevén WHO küzd a fiktív hub számlák és az egységesített poszt apokaliptikus hub szolgáltatás árainak normalizálása érdekében, erre ön az általunk kialakított (itt megjegyzem ön által elfogadott és aláírt dologról van szó) árstratégia szintjének alig (!)1%-át adja ki! Amennyiben csak elírásról van szó, és az árak euróban értendõek, én kérek elnézést!
Üdv:
Ui: Igen Neo! Hová mennyen a számla? Én csak két Concorde-ot kéjek
Nekem ez segített, ha valami apróság miatt kiraktak, általában 24 órára 😞
Régebben fenyegetõztek egy MAC Adress-es tiltással. Ebbõl mi igaz? Lehetséges?
shit happens
Mivel a vásárlói igények megkövetelik, a hublista-regisztrációt ezentúl Zuzzancs-függõvé tesszük.
Ezentúl a hublista-regisztráció szolgáltatási ára a Zuzzancsosság mértékétõl függeni fog, és a Zuzzancs-bannal arányos lesz. (*)
Tehát:
Hublista-regelés:
1 haverral 3 banolt Zuzzancs mellett 21000 Ft /hó
1 haverral 5 banolt Zuzzancs mellett 19000 Ft /hó
1 haverral 7 vagy annál több banolt Zuzzancs mellet 16000 Ft /hó
( 1 hubra vonatkozólag)
(*) Ezúton megkérnénk minden kedves hubtulajt, hogy a költségek és felesleges adminisztrációs munka megtakaritása végett sziveskedjen Zuzzancs-mentesiteni a hubját, és megfelelõ anti-Zuzzancs védelmi mechanizmusokat a hubba és a botokba épiteni.
Amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérem hivja non-stop ügyfélszolgálati számunkat:
06-90-555-1111
Köszönettel
Admiral, gazdasági manager
Hmm, mit nem értesz ezen? Koli szabalyzat egyik nem-publikus pontja szerint "Aki Zuzzancs, vagy annak látszó állomány, az szívjon 100 évig" Kellett neked hasonlitani egy Zuzzancsra... pl ugyanattol az ADSL szolgáltatótól venni netet ahonnan Zuzzancsok is vásárolnak, akiknek köztudottan szívniuk kell... Nem is sejted, hogy egy Zuzzancs mire képes, ha nem szivatjak! De Kolival nem lehet kibabrálni!
😊)))))
Más: Admiral, Lol 😊)
Légyszives tedd közzé a Hub 1 zuzzancsbannal és Hub 100 éves Zuzzancsszivatással árlista elemeket is, úgy látom igény van rá.
Hm.. ha ismerem Ferit, az miben módosít? 😊
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
<Hub-Security> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >>
Reason:
Remaining: 47weeks 17hours
IP: 81.182.16.19
Nick:
el voltam foglalva az aranytallérok számolásával, na meg a szállitásuk intézésével, ehh piszok nehéz meló megbizható fuvarvállalatot találni, akik akár ~60 tonna aranyat is elszállitanak a Központi Kincstárba...
Na szóval, az elmaradt árlista...
Az AdmiLIST TestDrive-on jelenleg uralkodó árviszonyok a következõk:
- Hub regisztrálása:
1 hub 1 haverral 19000 Ft /hó
1 hub 2 haverral 18500 Ft /hó
2 hub 1 haverral 34500 Ft /hó
2 hub 2 haverral 31000 Ft /hó
- Hub regisztrálás törlése:
Hub * Haver * 5000 Ft
- Hub cim módositása:
Hub * Haver * Haver * 2000 Ft
Köszönettel
Admiral, gazdasági manager
masik megoldas, hogy elolvasod a faqokat, peldaul a zavarbaejtoen reszletes http://bcdc.webhop.org oldalon talalhato faqot, amelynek 4.1 -es pontja ide iranyit teged: Aktív mód Windows tûzfallal
ha egy ilyen reszletességû screenshotos leírás se segít, akkor én sem tudok...

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Merlin te meg ne sirankozz, a mult heten ket usert is kivagtal veletlenul, akik kizarolag igenyes es minosegi vobot osztottak, akkor sirtal volna, amikor hibaztal. nem csoda hogy levont a Központ a béredbõl.