Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok köszi akkor csak egyet futtatok, és korlátozom
de azért lehet nyitok egy topic-ot a témának, csak a poén kedvéért

Azt írod a DC húzza le nagyon, akkor a DC klienst használj olyat amiben lehet korlátozni. Egyébként minden fájlcserélõnek létezik korlátos változata tudtommal, akár emule, bittorrent, winmx, kazaa (ehh 😄), stb-t akarsz használni. Két file megosztó progit meg adsl vagy hasonló net mellett ne nagyon futtass, mert nincs sok értelme...

Nem normális, de így lehet csak néha...

Met
De láttam 😛
Ez normális, hogy így kell leállítani?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hi!
nagyon lehúzza a sávszélességemet a DC, netezni sem lehet mellette

ismertek olyan progit amivel megadhatnám, hogy pl. DC++ csak pl. 6-7 KB al töltsön fel? és akkor müködne az IE is
tudom BCDC erre van, de nem csak DC-hez akarom használni hanem más fájlcserélõkhöz is

Hm, úgy láccik láthatatlan betûtípussal írtam... 😄

Az ott a gyógyír 😊

Met
ja, az a baj, hogy kikapcsolom a dc-t de a folyamatokban még ott marad és zabálja a cpu-t
van erre valami gyógyír? a 403-as dc++ klienst használom

HiPPoNaX
Csak nem figyel a kedves kollega úr?

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Hippo lúzernek válaszolt kicsiny bogaram 😉

wakeupneo
Te kis lüke 😊 Már kilõtte...Csak beragadt neki és zabálja tovább a cuccost...ez volt a kérdés....nem figyel a kedves kollegina? 😊

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

HiPPoNaX
Elmondom neked hogy egy darabig az összes 0.4xx-es verziójú kliens zabálni fogja a procit: amíg befejezi a megosztásod hashelését. Nyugi, ha nem nagyon babrálod a megosztásod, ezt csak egyszer csinálja meg, tart ilyen hosszú ideig.

nincs help, bennragadt a folyamatok között... lõdd ki

Stann
???

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Met
Hol van help arról, hogy miért 100%os a dc cpu használata miután kikapcsoltam a dc-t?

Harder
3 és fél óra alatt már rég leszedhetted és kipróbálhattad volna..

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

hejj vazze vki irjon már vissta grrrrrrrr

Üdv mindenkinek.

Tudna vki segíteni abban, hogy kéne 1 stabil dc kiliens de nemtom meyik az. Az 1ik hubon azt irták hogy a CZDC++ elég stabil. hát elég stabilan elzabálta a procim felét és mellette semmit nem lehet csinálni. értem ezalatt pl. hírek olvasását. na mind1.

a bcdc-röl hallottam az ilyen ?

HiPPoNaX

oroy_

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

wakeupneo
De lesz.. Addig úgysem hagysz békén :]

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

dentro
És kötelezõen beírt nyári sávszél nem lesz?

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

wakeupneo
A Matrix Network Hub on a NYÁRI minimum megosztás 5 GB!

ibrik
zDC, nDC
De kábé 600 MB-os fájlméret felett már nemigazán ajánlatos a használatuk, mert sokat hibáznak.
Ráadásul vannak páran az ezeket használók közt, akik a hibás cuccokat le sem ellenõrzik, aztán azt osztják vissza.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Stann
Többszálú letöltés melyik kliensekben van?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Omegared
Kedves Admiral!
Azért ez felháborító!
Cégünk a Windows Hub Osztag ismertebb nevén WHO küzd a fiktív hub számlák és az egységesített poszt apokaliptikus hub szolgáltatás árainak normalizálása érdekében, erre ön az általunk kialakított (itt megjegyzem ön által elfogadott és aláírt dologról van szó) árstratégia szintjének alig (!)1%-át adja ki! Amennyiben csak elírásról van szó, és az árak euróban értendõek, én kérek elnézést!

Üdv: Omegared

Ui: Igen Neo! Hová mennyen a számla? Én csak két Concorde-ot kéjek

PResident Evil
bocs ha sérti kifinomult ízlésedet...

cSuwwi
Kicseréli a személyes adatait, újra feljelentkezik a netre, ha fix ip-s akkor cumm, és megpróbál más megosztást berakni.
Nekem ez segített, ha valami apróság miatt kiraktak, általában 24 órára 😞
Régebben fenyegetõztek egy MAC Adress-es tiltással. Ebbõl mi igaz? Lehetséges?

shit happens

wakeupneo
Szép a stilus..

Ha ki lett BAN-olva ugyan hogy kérdezze meg a hub-on? ehh
PResident Evil
meg lett kérdezve... meg lett csinálva...

wakeupneo
Ezt a KOLI hubon kérdezd meg. Itt ugysem tudnak segiteni neked.

PResident Evil
bocs de nem vagyok vicces kedvemben...

mendd meg nekem mi volt a baj, és én teszek ellene...

Üdv,

Mivel a vásárlói igények megkövetelik, a hublista-regisztrációt ezentúl Zuzzancs-függõvé tesszük.

Ezentúl a hublista-regisztráció szolgáltatási ára a Zuzzancsosság mértékétõl függeni fog, és a Zuzzancs-bannal arányos lesz. (*)

Tehát:

Hublista-regelés:
1 haverral 3 banolt Zuzzancs mellett 21000 Ft /hó
1 haverral 5 banolt Zuzzancs mellett 19000 Ft /hó
1 haverral 7 vagy annál több banolt Zuzzancs mellet 16000 Ft /hó
( 1 hubra vonatkozólag)

(*) Ezúton megkérnénk minden kedves hubtulajt, hogy a költségek és felesleges adminisztrációs munka megtakaritása végett sziveskedjen Zuzzancs-mentesiteni a hubját, és megfelelõ anti-Zuzzancs védelmi mechanizmusokat a hubba és a botokba épiteni.

Amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérem hivja non-stop ügyfélszolgálati számunkat:
06-90-555-1111

Köszönettel
Admiral, gazdasági manager

dentro
😊))
Hmm, mit nem értesz ezen? Koli szabalyzat egyik nem-publikus pontja szerint "Aki Zuzzancs, vagy annak látszó állomány, az szívjon 100 évig" Kellett neked hasonlitani egy Zuzzancsra... pl ugyanattol az ADSL szolgáltatótól venni netet ahonnan Zuzzancsok is vásárolnak, akiknek köztudottan szívniuk kell... Nem is sejted, hogy egy Zuzzancs mire képes, ha nem szivatjak! De Kolival nem lehet kibabrálni!
😊)))))

Más: Admiral, Lol 😊)
Légyszives tedd közzé a Hub 1 zuzzancsbannal és Hub 100 éves Zuzzancsszivatással árlista elemeket is, úgy látom igény van rá.

FleetCommand
Hub * Haver * Haver * 2000 Ft

Hm.. ha ismerem Ferit, az miben módosít? 😊

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

PResident Evil
bazzegh kibanoltak a koliról, de miért ? mire hazaértem csak ezt láttam:
<Hub-Security> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >>
Reason: doomsnight szerint Zuzzancs__a: Ezt most megszívtad. Egy ideig nem találkozunk. _BAN_100Y _BAN_60m
Remaining: 47weeks 17hours
IP: 81.182.16.19
Nick: Zuzzancs__

Üdv,

el voltam foglalva az aranytallérok számolásával, na meg a szállitásuk intézésével, ehh piszok nehéz meló megbizható fuvarvállalatot találni, akik akár ~60 tonna aranyat is elszállitanak a Központi Kincstárba...

Na szóval, az elmaradt árlista...

Az AdmiLIST TestDrive-on jelenleg uralkodó árviszonyok a következõk:

- Hub regisztrálása:
1 hub 1 haverral 19000 Ft /hó
1 hub 2 haverral 18500 Ft /hó
2 hub 1 haverral 34500 Ft /hó
2 hub 2 haverral 31000 Ft /hó

- Hub regisztrálás törlése:
Hub * Haver * 5000 Ft

- Hub cim módositása:
Hub * Haver * Haver * 2000 Ft

Köszönettel
Admiral, gazdasági manager

dentro
legjobb lenne ha a beépitett wines tuzfalnal komolybb, kulonallo tuzfal progit hasznalnal. ajanlott: sygate, kerio, outpost, stb. ellenjavallot: zone alarm, ez az egy osszeakadhat protokol szinten dcvel, es neha véletlenszeruen visszatart csamagokat amiket nem kéne.

masik megoldas, hogy elolvasod a faqokat, peldaul a zavarbaejtoen reszletes http://bcdc.webhop.org oldalon talalhato faqot, amelynek 4.1 -es pontja ide iranyit teged: Aktív mód Windows tûzfallal
ha egy ilyen reszletességû screenshotos leírás se segít, akkor én sem tudok...

Ryleh
miért van az hogy csak passziv modban mûxik a keresöm....ha kikapcsolom az XP tûzfalát akkor ok a dolog de ez 1x komoly problémát okozott a rendszeremben/akkoz szinte 20mp-ként kaptam virusriasztást/szoval aktiv tûzfallal aktiv ip-cimmel hogyan lehetne keresöt használni?...DC++,BCDC++-al probálkoztam.....legujjabb verziokkal..THX....

CSOCSO
Neo... meg mindig 10 mp-kent kidob a matrix szerver😞(((((((
MerlinW. Nem engedtek fel a fél Vob megosztásommal. HELP!!
Harder
Np, én voltam a hülye hogy beszáltam egy ilyen vitába, nem kár a hozzászólásokért 😊

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

dentro
meg nem tunt fel nekik hogy mibol veszed a helokipterfarmot? jut eszembe megkaptam az ajandekod, a hofeher oriaslimuzint, koszonom szepen. kedves toled hogy emlekeztel hogy nem szeretem a mahagoni kormanykereket es aranyozottal rendelted nekem. jovo hetvegen hawaiion vagyok, osszefuthatnank egy pohar 1932-es chardonneyra. ha nem jon ossze akkor meglatogatlak majd a kenyai nyaralodban.

Merlin te meg ne sirankozz, a mult heten ket usert is kivagtal veletlenul, akik kizarolag igenyes es minosegi vobot osztottak, akkor sirtal volna, amikor hibaztal. nem csoda hogy levont a Központ a béredbõl.

barangolo
az elozo az a 11070re volt valasz.

neo nem erre szoktak azt mondani, hogy IJ ?

HiPPoNaX
Hmmmmmmmm matrix éves költségvetése nem lehet alacsony így a bérezésekkel együtt

barangolo
koszi biztato szavaid, most mar +nyugodtam teljesen.

wakeupneo
Talán nemkéne ezt itt irogatni ,mert az lesz belõle hogy az összes matrixos OP megtalál majd ,hogy hol van az eddigi elmaradt bére. Akkor nekem annyi lesz

HiPPoNaX
Igen, de ne felejtsd, ha 3 hubon vagy operátor akkor jóval több adót kell fizetned a múltkori kongresszuson megszavazott díjszabás értelmében, úgyhogy ne csodálkozz ha csak 10millát kapsz hubonként

barangolo
hi

itt vmi disznosag van.
ezexerint engem csunyan atvertek mert csak 10 millat kapok 1 honapra, nem lesz ez igy jo kerem.