14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#11816 0.403[E] -t használok.
újabban, amikor elindítom a DC -t, egy ablak ugrik fel, hogy:"interesting", aminek az alján az áll, hogy töltsek le egy oldalt.
ez mi lehet ? -
#11815 Serpa:
nekem megy a Matrix rendesen CZDC 0.403[C] alól. Valószínű a kliensed bugos. Próbálkozz egy másik verzióval. lehetőleg a 0.403-as sorozatból. Az újjabbakkal nekem csak gondom volt.
Ha valakinek nincs TTH-ja valószínű olyan régebbi klienst használ, ami még nem támogatja a TTH-t. -
#11814 matrix -al mi van ?
CZDC nem látja.
még a TTH ROOT -hoz visszatérve.
aminek nincs TTH -ja, az mit jelent ? -
Balage74 #11813 Ja sajna a Szerverhez fizikailag nem férek hozzá:)))
-
Balage74 #11812 Sziasztok, elkelne egy kis segítség nálam.Eddíg semmi problémám nem volt a dc-vel, több embernél beállítottam, de a munkahelyemen nem tudom. A probléma az, hogy itt egy novel szerver mögött vagyok egy olyan munkaállomáson, ahol xp fut (sp1). Tudom a szerver ip címet (az internet felé menőt) és a belső hálózati ip címeket is.Próbálkoztam passzív móddal, aktív móddal mindegyik ip címmel de a dc még csak a hublistát sem tölti le.Valószínű, hogy a portokkal van probléma, de azért ezekben annyira nem vagyok képben.Ha tudtok segíteni akkor akár ide a fórumba, de akár a [email protected] -ra írjatok választ légyszi. Köszönöm BALAGE -
Hippo #11811 Értem, köszi mind2töknek :) -
#11810 meg ugy alapbol sz*rnak tunt nekem amikor kiprobaltam (pedig a linuxos verlit szeretem ) -
Admiral #11809 A WinVerli az eredeti linuxos VerliHUB forráson alapul, a Linux-specifikus részeket #ifdef -ekkel át-window-ositva...
Mellesleg a WinVerli pár száz usernél többet nem bir, még anno Verliba és én együtt próbáltuk megtalálni a hibát, de akkor nem nagyon sikerült.
Admiral
-
Hippo #11808 Hi all!
Kérdésem, hogy WinVerli -t hogyan csinálják ? Lefordítják egy progival vagy megírják újból? ez érdekelne.. -
#11807 köszi mind2tőknek. -
Admiral #11806 Sorrendbe rakod TTH alapján, és amelyikből a legtöbb van, azt kezded el tölteni.
Ja, és alternativa keresésénél mindig "Keresés TTH alapján" -t használj.
Admiral -
#11805 hogy lehet a hibásat kiszűrni ?
pl. egy film 5 féle TTH val jelenik meg a keresőben, honnan tudjam melyik a "normális" ? -
Szmeby #11804 Hogy mitöl van az eltérö tth, aminek esetleg nem kéne eltérnie? Többszálu kliensek hülyeségei miatt, amik rosszul szedik le a fájlt. És a userek hülyeségei miatt, akik a hibásat visszaosztják. Tisztelet a kivételnek. -
Szmeby #11803 röviden: fájlazonosito... más tth, más tartalom => más fájl -
#11802 az mitől van, hogy ugyanannak a filenak más a "TTH ROOT" -ja ?
egyáltalán mi az ? -
#11801 És ez hogy jön ide? Ez itt DC fórum -
#11800 Beállítottam a feltöltési korlátot, így most nem 15 perc hanem 1 óra 10 perc után dobott le a HUB :-(
De most nem white rabbit dobott le hanem judge, éljen :-)
16:18-17:35-ig volttam a hubon
17:21-kor a KOLI botja leszedte a listemet, tehét nálam minden jó
na van tippje valakinek? -
#11799 Nincs bannolva, én vagyok a rendszergazda :-) -
#11798 6881-6889 között nem tudok tölteni a Bittorrenttel. Régen tudtam, mert beírtam egy másik kiterjesztést, csak elfelejtettem. Kérlek segítsetek! Úgy emlékszem 5 jegyű számról van szó. -
skristof #11797 hali
nem kezdődik igy az IP-m, hanem 82.x.x.x
de viszont ahogy nézem, mindig ua az ip-t kapom. ez baj? -
#11796 Lehet h. pl központilag tűzfalból bannolva vannak nálad bizonyos IPrégiók és ebbe beleesik a BOT is, azért timeout a listád folyton -
#11795 Persze, ezekkel minden ok, nekem csak az a problémám, hogy a bot amelyik a filelistákat ellenőrzi folyamatosan timeout-ol nálam miközben mások pedig leszedik a listákat, mint ahogyan Norti bot-ja is ahogy a képen is látszik lejjebb. És ez a probléma csak a Mátrix Bot-j(ai)ával fordul elő a koli botja simán leszed mindent.
Na ez az én problémám röviden -
#11794 Előzményeket, csak felületesen olvastam.
Szept 28-tól változtak a szabályok.
Beállítások->általános->leírás helyen meg kell adnod a letöltés/feltöltési sebességedet pl.[128k/64k] + ha a kliensedben lehet, a Le/Fel legördülő menükben is meg kell tenned ezt.
Ha nincs beállítva kirúgnak, vagy be sem tudsz lépni.
Ha ezeket tudod, bocsi, cak egy info volt. -
#11793 Nem külföldről vagyok és nem lassú a netem, 2Mbit.
Ma reggel elindítottam a klienst és kb 10 percen belül kidobott a bot.
Ezt kaptam tőle:[2004-10-25 07:51] <[BOT]W-h-i-t-e_R-a-b-b-i-t> You are being kicked because: Connection timeout 11 times
És mindig ezt kapom a bot-októl és láthatod a te botod leszedi a másik meg nem.
Ja és ma reggel 2 letöltési szál volt és 0 feltöltési.
Általában 2-3 feltöltésem van tehát tuti, hogy vannak emberek akik tudnak tőlem szedni.
Na innentől kezde nem értem.
Kb. 5 klienst kipróbáltam úgyhogy az m megoldás.
Üdv -
tomo #11792 veletlenul nem belso halozati ip cimet kaptal a szolgaltatodtol (nem routolhato ip cim, 10.x.x.x vagy 192.168.x.x tartomanybol) ?
-
skristof #11791 hello
mitől lehet az, hogy bármit akarok csinálni dc-n időtúllépésem van
minden faq elolvastam már. xp tűzfal kiszedve, próbálok aktív lenni ipstül mindenestül, de semmi hatása
a kliensem BCDC++ 0.4034
a tűzfalam Kerio Personal Firewall ahol engedélyeztem az adatforgalmat a dchez.
vmi megoldás, 5let?
nagyon hálás lennék -
#11790 Xmorch:
1. Ha nincs bekapcsolva a (download queue <> Letöltési sor) fül, akkor nem látod a letöltési listádat.
2. A TTH nem kapcsolható ki. Ezzel rendesen visszabutítanád a kliensedet.
3. Az automatikus keresést itt találod >> Settings\Advanced\Automatically Search for alternative download locations <> Beállítások\Haladó\Alternatív letöltési helyek automatikus keresése. (pipáld ki a kockát)
4. Amennyiben az automatikus forrás keresés be van kapcsolva, akkor folytatja mástól. de csak akkor, ha a TTH is azonos. A file név és a méret nem elégséges. Eltérő TTH eltérő file-okra utal. -
Béla bácsi #11789 másnál se megy -
skristof #11788 nektek megy a dchun.hq.hu?
nincs vmi tükrözése az oldalnak? mert nálam nem megy!
vagy mi a közvetlen link? -
peter31 #11787 Sziasztok!
Olyan hub címeket keresek ahol esetleg nagyobb mennyiségben fellelhetőek PocketPc alkalmazások.
thx
-
Xmorch #11786 Most kezdtem újra DC-zni.Letöltöttem a DC++ 0,4034-et.
És lenne egy-két kérdésem.
Miért nem lehet a gépemen látni a letöltés alatt lévő fileokat?
Hogyan lehet kikapcsolni a TTH-t?
Hogyan lehet bekapcsolni az automatikus keresést?
És hogyan lehet beállítani, hogy ha megszakad a letöltés akkor mástól folytassa? mert hiába egyezik a méret, és a file neve, nem töltődik le. -
#11785 Miféle tartalék hubcím? Mert nem találtam! -
skristof #11784 próbáld meg a tartalék címet -
#11783 Szeretném többet megtudni az Independence hubról, időtúllépést írt ki, a többiek is ezt írta az ablakra.
Valami baj van a géppel, el van romolva vagy ki van húzva a netkábel.
Megköszönném, ha valaki végre informálná róla, köszi.
-
#11782 #11770
? -
skristof #11781 ezen az oldalon ugyan van egy kis segítség hozzá, de ez egy régi verziohoz van...
és nem találom azt az Advanced-es részt...
vki elmondaná hogyan kell, hogy ne legyen mindig időtúllépésem?
kábelnetes vagyok, de fennt van a cFosSpeed is... -
skristof #11780 köszi, de abban nem bizom :)
leszedtem a keriot, jokat hallottam rola....
[dc-vel tudjátok hogyan lehet összehangolni?] -
Admiral #11779 pl. NAV (Norton AntiVirus) 2003/2004, Norton Personal Firewall / Norton Internet Security, vagy Kerio, vagy McAfee Personal Firewall.
Jómagam utóbbit használom a McAfee AntiVirussal kombinálva, és még semmi gondom sem volt a géppel.
Admiral -
#11778 szia, ha windows XP -et hasznalsz aktivald az o tuzfalat, othonra tokeletesen megfelel, par eve en csak azt hasznalom. -
skristof #11777 sziasztok
ZoneAlarm helyett sztetek mit használjak?