14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Serpa
    0.403[E] -t használok.

újabban, amikor elindítom a DC -t, egy ablak ugrik fel, hogy:"interesting", aminek az alján az áll, hogy töltsek le egy oldalt.
    ez mi lehet ?
  • Randon
    Serpa:

nekem megy a Matrix rendesen CZDC 0.403[C] alól. Valószínű a kliensed bugos. Próbálkozz egy másik verzióval. lehetőleg a 0.403-as sorozatból. Az újjabbakkal nekem csak gondom volt.

Ha valakinek nincs TTH-ja valószínű olyan régebbi klienst használ, ami még nem támogatja a TTH-t.
  • Serpa
    matrix -al mi van ?
    CZDC nem látja.

még a TTH ROOT -hoz visszatérve.
    aminek nincs TTH -ja, az mit jelent ?
  • Balage74
    Ja sajna a Szerverhez fizikailag nem férek hozzá:)))
  • Balage74
    Sziasztok, elkelne egy kis segítség nálam.Eddíg semmi problémám nem volt a dc-vel, több embernél beállítottam, de a munkahelyemen nem tudom. A probléma az, hogy itt egy novel szerver mögött vagyok egy olyan munkaállomáson, ahol xp fut (sp1). Tudom a szerver ip címet (az internet felé menőt) és a belső hálózati ip címeket is.Próbálkoztam passzív móddal, aktív móddal mindegyik ip címmel de a dc még csak a hublistát sem tölti le.Valószínű, hogy a portokkal van probléma, de azért ezekben annyira nem vagyok képben.Ha tudtok segíteni akkor akár ide a fórumba, de akár a [email protected] -ra írjatok választ légyszi. Köszönöm BALAGE
  • Hippo
    Értem, köszi mind2töknek :)
  • HiPPoNaX
    meg ugy alapbol sz*rnak tunt nekem amikor kiprobaltam (pedig a linuxos verlit szeretem )
  • Admiral
    A WinVerli az eredeti linuxos VerliHUB forráson alapul, a Linux-specifikus részeket #ifdef -ekkel át-window-ositva...

Mellesleg a WinVerli pár száz usernél többet nem bir, még anno Verliba és én együtt próbáltuk megtalálni a hibát, de akkor nem nagyon sikerült.

Admiral
  • Hippo
    Hi all!

Kérdésem, hogy WinVerli -t hogyan csinálják ? Lefordítják egy progival vagy megírják újból? ez érdekelne..
  • Serpa
    köszi mind2tőknek.
  • Admiral
    Sorrendbe rakod TTH alapján, és amelyikből a legtöbb van, azt kezded el tölteni.

Ja, és alternativa keresésénél mindig "Keresés TTH alapján" -t használj.

Admiral
  • Serpa
    hogy lehet a hibásat kiszűrni ?
    pl. egy film 5 féle TTH val jelenik meg a keresőben, honnan tudjam melyik a "normális" ?
  • Szmeby
    Hogy mitöl van az eltérö tth, aminek esetleg nem kéne eltérnie? Többszálu kliensek hülyeségei miatt, amik rosszul szedik le a fájlt. És a userek hülyeségei miatt, akik a hibásat visszaosztják. Tisztelet a kivételnek.
  • Szmeby
    röviden: fájlazonosito... más tth, más tartalom => más fájl
  • Serpa
    az mitől van, hogy ugyanannak a filenak más a "TTH ROOT" -ja ?
    egyáltalán mi az ?
  • HiPPoNaX
    És ez hogy jön ide? Ez itt DC fórum
  • Dr.X
    Beállítottam a feltöltési korlátot, így most nem 15 perc hanem 1 óra 10 perc után dobott le a HUB :-(
    De most nem white rabbit dobott le hanem judge, éljen :-)
    16:18-17:35-ig volttam a hubon
    17:21-kor a KOLI botja leszedte a listemet, tehét nálam minden jó
    na van tippje valakinek?
  • Dr.X
    Nincs bannolva, én vagyok a rendszergazda :-)
  • torrente
    6881-6889 között nem tudok tölteni a Bittorrenttel. Régen tudtam, mert beírtam egy másik kiterjesztést, csak elfelejtettem. Kérlek segítsetek! Úgy emlékszem 5 jegyű számról van szó.
  • skristof
    hali
    nem kezdődik igy az IP-m, hanem 82.x.x.x
    de viszont ahogy nézem, mindig ua az ip-t kapom. ez baj?
  • HiPPoNaX
    Lehet h. pl központilag tűzfalból bannolva vannak nálad bizonyos IPrégiók és ebbe beleesik a BOT is, azért timeout a listád folyton
  • Dr.X
    Persze, ezekkel minden ok, nekem csak az a problémám, hogy a bot amelyik a filelistákat ellenőrzi folyamatosan timeout-ol nálam miközben mások pedig leszedik a listákat, mint ahogyan Norti bot-ja is ahogy a képen is látszik lejjebb. És ez a probléma csak a Mátrix Bot-j(ai)ával fordul elő a koli botja simán leszed mindent.
    Na ez az én problémám röviden
  • KO
    Előzményeket, csak felületesen olvastam.
    Szept 28-tól változtak a szabályok.

Beállítások->általános->leírás helyen meg kell adnod a letöltés/feltöltési sebességedet pl.[128k/64k] + ha a kliensedben lehet, a Le/Fel legördülő menükben is meg kell tenned ezt.
    Ha nincs beállítva kirúgnak, vagy be sem tudsz lépni.

Ha ezeket tudod, bocsi, cak egy info volt.
  • Dr.X
    Nem külföldről vagyok és nem lassú a netem, 2Mbit.
    Ma reggel elindítottam a klienst és kb 10 percen belül kidobott a bot.
    Ezt kaptam tőle:[2004-10-25 07:51] <[BOT]W-h-i-t-e_R-a-b-b-i-t> You are being kicked because: Connection timeout 11 times
    És mindig ezt kapom a bot-októl és láthatod a te botod leszedi a másik meg nem.
    Ja és ma reggel 2 letöltési szál volt és 0 feltöltési.
    Általában 2-3 feltöltésem van tehát tuti, hogy vannak emberek akik tudnak tőlem szedni.
    Na innentől kezde nem értem.
    Kb. 5 klienst kipróbáltam úgyhogy az m megoldás.

Üdv
  • tomo
    veletlenul nem belso halozati ip cimet kaptal a szolgaltatodtol (nem routolhato ip cim, 10.x.x.x vagy 192.168.x.x tartomanybol) ?
  • skristof
    hello
    mitől lehet az, hogy bármit akarok csinálni dc-n időtúllépésem van
    minden faq elolvastam már. xp tűzfal kiszedve, próbálok aktív lenni ipstül mindenestül, de semmi hatása
    a kliensem BCDC++ 0.4034
    a tűzfalam Kerio Personal Firewall ahol engedélyeztem az adatforgalmat a dchez.

vmi megoldás, 5let?
    nagyon hálás lennék
  • Randon
    Xmorch:

1. Ha nincs bekapcsolva a (download queue <> Letöltési sor) fül, akkor nem látod a letöltési listádat.

2. A TTH nem kapcsolható ki. Ezzel rendesen visszabutítanád a kliensedet.

3. Az automatikus keresést itt találod >> Settings\Advanced\Automatically Search for alternative download locations <> Beállítások\Haladó\Alternatív letöltési helyek automatikus keresése. (pipáld ki a kockát)

4. Amennyiben az automatikus forrás keresés be van kapcsolva, akkor folytatja mástól. de csak akkor, ha a TTH is azonos. A file név és a méret nem elégséges. Eltérő TTH eltérő file-okra utal.
  • Béla bácsi
    másnál se megy
  • skristof
    nektek megy a dchun.hq.hu?
    nincs vmi tükrözése az oldalnak? mert nálam nem megy!
    vagy mi a közvetlen link?
  • peter31
    Sziasztok!

Olyan hub címeket keresek ahol esetleg nagyobb mennyiségben fellelhetőek PocketPc alkalmazások.

thx
  • Xmorch
    Most kezdtem újra DC-zni.Letöltöttem a DC++ 0,4034-et.
    És lenne egy-két kérdésem.
    Miért nem lehet a gépemen látni a letöltés alatt lévő fileokat?
    Hogyan lehet kikapcsolni a TTH-t?
    Hogyan lehet bekapcsolni az automatikus keresést?
    És hogyan lehet beállítani, hogy ha megszakad a letöltés akkor mástól folytassa? mert hiába egyezik a méret, és a file neve, nem töltődik le.
  • bolic
    Miféle tartalék hubcím? Mert nem találtam!
  • skristof
    próbáld meg a tartalék címet
  • bolic
    Szeretném többet megtudni az Independence hubról, időtúllépést írt ki, a többiek is ezt írta az ablakra.

Valami baj van a géppel, el van romolva vagy ki van húzva a netkábel.

Megköszönném, ha valaki végre informálná róla, köszi.
  • Serpa
    ?
  • skristof
    ezen az oldalon ugyan van egy kis segítség hozzá, de ez egy régi verziohoz van...
    és nem találom azt az Advanced-es részt...
    vki elmondaná hogyan kell, hogy ne legyen mindig időtúllépésem?
    kábelnetes vagyok, de fennt van a cFosSpeed is...
  • skristof
    köszi, de abban nem bizom :)
    leszedtem a keriot, jokat hallottam rola....
    [dc-vel tudjátok hogyan lehet összehangolni?]
  • Admiral
    pl. NAV (Norton AntiVirus) 2003/2004, Norton Personal Firewall / Norton Internet Security, vagy Kerio, vagy McAfee Personal Firewall.
    Jómagam utóbbit használom a McAfee AntiVirussal kombinálva, és még semmi gondom sem volt a géppel.

Admiral
  • oroy_
    szia, ha windows XP -et hasznalsz aktivald az o tuzfalat, othonra tokeletesen megfelel, par eve en csak azt hasznalom.
  • skristof
    sziasztok
    ZoneAlarm helyett sztetek mit használjak?