Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ebbõl 1 szót nem értettem 😄

És ha nem akarsz szórakozni a kliensekkel, használd a hivatalost, amit dalosmadar megadott.

dalosmadar
használd pl a sima dc++ 0.4032-t 😊

http://dcplusplus.sourceforge.net/

impala
még egy nagy gondom van. ha a frissítésra klikkelek, visszamegy bróvzer a csába. különben is, végég csak a dchun.hq.hu látszik az address-nél. ilyet máshol nem tapasztaltam. mi lehet az oka?

impala
3 dolog
kell a fenének a több szálas letöltés. akkor dörgöltem le az ndc-t, mikor az ut2004 6 dc-jébõl hármat újra le kellett vennem.

te tudnál nekem ajánlani olyan klienst, amivel el lehetnék egy darabig?

mi van akkor, ha észreveszem, hogy valaki kiajánlott valami szemetet, és rengeteg helyen átvették? elképzelhetõ, hogy errõl is küldtök figyelmeztetést mindenkinek? ha igen, azt is megírom, mirõl van szó.
köszi

FIGYELEM!!!

2004. október 1-tõl a régi 0.306 alapú (és még régebbi verziójú...) nDC++/neXtDC++ kliensek TILTVA lesznek a mátrix hubon. Többek között azért, mert nem támogatják a HASH-t és nem biztonságos a többszálas letöltés velük. Amennyiben továbbra is többszálas klienst szeretnél használni, következõ neXtDC++ megjelenéséig ajánlom a LasH által készített strongDC++ RC8 CVS42 verzióját (magyar nyelvi fájllal!) A kliens letölthetõ a következõ címrõl: http://web.axelero.hu/lash/matrix/sdc100rc8mtrx-cvs42.zip ::: (Mirror: http://norti.hu/sdc/sdc100rc8mtrx-cvs42.zip). Ez a kliens biztonságosan tölt már le többszálon és akinek aszinkron a netje, limitálhat a szabályzatban megadott mértékig, viszont továbbra is tiltott egyes hubokon, így ha "oda máshova" is jársz használj egy szálon töltõ klienst 😛. Természetesn mint mindig ajánlott egy "clean install" és mindent újra beállítani a kliensben ill. befejezni a már elkezdett letöltéseket nDC-vel!!! A queue.xml-t másold át egyedül az új kliens mappájába.

Köszönettel: norti

Amelyik hubon még engedélyezett a neXtDC++, kérem szinén cseréltessék le az ottani OPok felhasználóikkal strongra vagy más kliensre. zDC 0.401b engedélyezett, 0.401c annak aki szívni akar az eltûnõ letöltésekkel 😄DD Ugyanis az egy DCDM-re épülõ ellenõrzõ kliens, ami félig kész állapotban van 😊

Randon

A pillanatok öregítenek, nem az évek!

HiPPoNaX
most latom ertelmetlen lett a hozzaszolasom kicsit, mert a CZDC 0.4032 B verziojat eredeti irasmod szerint nemsikerult leirni (B betu szogleteszarojelben), ugyhogy ertelmezzetek ujra az elozot 😊

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Sziasztok!

A HWB tecnikai problemak miatt elorelathatolag jovohet elejeig allni fog.
Sajnos elofordul az ilyesmi,de turelmeteket kerem.A mielobbi viszlat!
HiPPoNaX
Sajnos a DC kliensek stabilitasa ujabban vhol a beka popsija alatt van, fugg a gepedtol/rendszeredtol/de sokszor talan meg az aktualis idojarastol is szinte (lehet fronterzekenyek? 😊)
Erdekes, mert nalam a CZDC 0.4032 es sulyosabb gond nelkul megy, 0.403 keresesnel hibat nem produkalt, mindosszesen a $MyInfo-val voltak sulyos zurjei... Ugyhogy sajnos klienst ajanlani ami tutira jo lesz neked, impala sztem probalj ki par verziot a HUBokon ajanlottak kozul, egyik csak fog viszonylag hiba nelkul futni.

impala
köszi. keresek valami faq-t a CZDC-rõl.

Randon
impala: A CZDCben be lehet állítani bizonyos szintig, hogy "terelgesse" a letöltéseidet automatikusan, viszont ezzel kapcsolatban pár dolog:

CZDC 0.4032 és 0.4032 csupa panaszt hallani rájuk,
CZDC 0.403 speciel nekem ha használtam a keresõt is, egyszerûen kilõtte magát, szóval ebben is van bug
CZDC 0.403 Eddig ezt az egy újabb CZDC klienst találtam, ami stabil, bár eddig egyetlen alkalommal letörölte azt amit letöltöttem, ahelyett, hoyg befejezte volna 😞.

Egyébb kliens típusokban nem tudok segíteni.

A pillanatok öregítenek, nem az évek!

impala
ja. most is töltök ezerrel. és bár sima 512/128 ADSL-em van, nagyon hatékony tudok lenni, ha igazán akarok, fõleg ha idõm is van odaülni és terelgetni kicsit a klienst 😊
ezzel kapcsolatban is lennének kérdéseim. biztos, hogy ezt a terelgetést csak sk lehet csinálni?

impala
szevasztok. sokáig nem jártam erre. kliens is régen volt cserélve. bevallom az utolsó hónap végigolvasása nem segített abban, hogy most melyiket érdemes feltenni. jelenleg BCDC fut, a verziót csak otthon tudnám megnézni, de gondolom nem nagyon számít.
szal kaphatnék tanácsot?

dentro

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

nekem a pirossak gyanusak, a kekek szepek
dentro
hat az ilyen kék szövegek gyanusak... 😊

OK,OK, Koszi😊
(tudod mikor itt ulok es olvasom ezeket kozben egyfolytaban ossze-vissza rohangalok az egerkemmel, hatha talalok 1 linket, mert nincs eleg belolluk )
dentro
Bemásoltam, #11626
ÚJRA 😊

Dentro,
bemasolnad ide a mass uzenetet a hub cimekkel (mikor kesz lesz), igy az egyutt mukodo hubok kb ugyanazt az infot kuldenek mindenhol.
wakeupneo
Ugylátom ,mi ott vagyunk, szal nincs para!

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

pl.: Rollback: 4096, WBSize: 64
Nem igazán lehet eldönteni, hogy valamit többszálon szedtek-e, vagy sem.
Szoktak errefelé Independence-es operátorok járni?
Ha igen, akkor igazán levehetnék az egyhetesnek ígért, de valójában már lassan 2 hónapja tartó, reklám miatti letiltást. A szabályoknak ugyan vétettem, mégha tudatlanul is (privin felültettek), de nem ártana, ha végre visszamehetnék.A nick-em Thrillseeker.

Ja és még annyit, hogy kiváncsi lennék arra, hogy a folyton disconnect-elõ és fakelõ user-ek milyen büntetést kapnak.

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

Serpa
azt sehonnan sem lehet tudni, hogy többszálon szedte e vki ?
zsákba cica.

write buffer és rollback --> mennyinek kell ezeknek lennie ?

dentro
konnyen lehet hogy az toltotte tobbszalon akitol szedted, es a hibas filet osztotta vissza. ez a hiba tipikusan a tobbszalas kliensektol van. mas oka is lehet, de elenyeszo. peldaul a write buffer es rollback ertekeid veletlen 0-ra vannak allitva amikor is hirtelen aramszunte utan folytatod a toltest... 😊

Serpa
köszi.

CZDC++ 0.403 -t használok.

ezenkivül semmit nem lehet tenni ?
ha egyben töltöm le, akkor nem lehet ilyen ?

dentro
attol hogy több részben szedted. DC alapvetõen nem többszálas protokoll, a reszek egymashoz illesztése gondot okozhat. használj ajánlott klienseket, amik 1 szalon toltenek. tovabb tart, de a minoseggel se lesz gond. pl DC++ BCDC oDC CZDC

Serpa
az mitõl lehet, hogy a több részben leszedett film; néha, alig láthatóan akad ?
legújabb codecek fenn vannak.

dentro
VÉGEREDMÉNY

ha lemaradt volna valamelyik hub, szóljatok.

http://www.terminal.hu/newsread.php?id=20203609040310

A speciális P2P alkalmazás jelenlegi verziójának segítségével képeket, szövegeket, SMS-eket és MMS-eket lehet megosztani, a szoftver készülõfélben lévõ új verziója révén viszont akár már MP3 formátumú zeneállományok is megoszthatók lesznek.

Komooooooly 😄DD

Látjuk

KenWood
élek

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

dentro
nos, ugy latom hogy az utolso tablazatra nem erkezett valtoztatasi javaslat. en az alabbi hubokrol tudok akikkel egyutt tudjuk bevezetni:
matrix, hwb, elite, wish, nasa, prometheus, hyperspace, lame, insyderz.
tovabba par hub még nem nyilatkozott (pl. koli (NB. bekerult a hubszam a tablazatba), fõnix, ...)
ha kihagytam valakit szoljatok, en szeretnem a mass vegere irni a hubcimeket, hogy egyertelmu legyen a usereknek hogy törekves van az egyseges szabalyozasra.

Az eredeti terv szerint szept 28.tol érvényes.

xx/56 kbit és ez alatt..... 1 slot...............max 1 hub
xx/64 kbit-ig................. 2 slot................max 2 hub
xx/128 kbit-ig................ 3 slot................max 3 hub
xx/256 kbit-ig................ 4 slot................max 4 hub
xx/512 kbit-ig................ 5 slot................max 5 hub
xx/1Mbit-ig................... 6 slot................max 6 hub
xx/2Mbit-ig................... 10 slot...............max 7 hub
xx/4Mbit-ig................... 20 slot...............max 8 hub
e felett ................... 30 slot..............max 10 hub

Az upload korlatozasa Elite hubon az eddigi gyakorlatnak megfeleloen csak ott lehetseges és olyan mertekben, ahogy a technologia megkivanja: aszinkron neteknel (dsl, chello, fibernet, axelero cabel) /64K eseten 8K, /128K eseten 12K /256K eseten 26K (vagyis az upload ertek 80%ka , de minimum 8K)

remelem most mar mindenkinek (=nagy tobbsegnek) tetszik minden 😊
udv, den

Ha mûködni fog megfelelõen és nem úgy mint emuleban 😄D

nice weekend 😛

"* Added UPnP support (thanks mark gillespie)"

Ezt néztétek? Lehet rövid aktív mód router mögött leírásokat csinálni ha kijön az új DC 😊
Kell a legénybúcsúra? 😄DD

[OP]MaciLaci
Ha DC party lesz, tuti o szedi a jegyeket! Miota megneztem olyan remalmaim vannak, h huuuuuha😄DD
Amugy Dentronak hozzatennem, h a szinkron/aszinkron net 1 dolog!
De vedd bele, h half v fullduplex az adott net!
Nagyon keves embernel lattam fullduplex netet, es abbol megkevesebb kototte hivatalosan....

Life is wasted on living!

Harder
Miért, betonoztok? 😊

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

wakeupneo
Ezt kölcsönkérhetem?

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

zDC401c nem kész kliens, tele van rengeteg hibával, fõként olyanokkal, amik egy átlagos letöltõt zavarnak. Egyelõre a fake keresõ és egyéb opoknak hasznos funkciók mûködnek benne jól és CSAK azért lett letölthetõ, mert fél éve mindenki siránkzik h nincs új. Úgyhogy aki letölteni akar és zDC-nél maradna annak ott a 401b, aki meg nem akar letölteni és tesztelni is szeret annak való a c.

HiPPoNaX
Amiota megneztem a zDC 401c-t, mondvan hogy egy regebbi verziot vettek alapul, talan nincsenek benne annyira szembeszoko hibak, es egyszeruen tolteni nem lehetett vele, annyira bugos volt (azaz lehetett, szedte akkor is ha en meg sem kertem ra... persze letoltesi listaban a file nem volt), azota valahogy nem lepodom meg ha hulyebbnel hulyebb hibakat latok 1 kliensben. Namind1 majd meglatjuk milesz a kliensevolucio legujabb gyongyszemenek bugreportja. Rullah' 😊

dalosmadar
mondjuk önmagában az hogy változások vannak az egy új verziónál elõny 😊

Hát nem az esetem 😄DD 😛

-- 0.4033 --
*** WARNING ***
This update will change all your config files and queues, and it is
very probable that you won't be able to revert back to an older version
once the update has been done!!!
*** WARNING ***

* Fixed a rare download crash (thanks farcry)
* Fixed tab dropping in the last position (thanks trem)
* Fixed directory sorting in the file listings (thanks trem)
* Files that can't be moved to the target drive from the temp folder
are now renamed to their real name
* Text with unix and mac line end encodings should now be correctly displayed
* TTH Values are used for right click download menus when available
* Upgraded to WTL 7.5.4196
* Updated license to allow others to release legal binaries compiled against WTL
* Moved the core structures to UTF-8 to allow correct internationalisation (major change)
* Moving towards full unicodization of the user interface, MS layer for unicode
now needed for old crappy windows versions
* Rewrote the share manager to accomodate for future features, it can now read
unicode names and translate them correctly into utf-8 regardless of codepage
* Removed autosearch string, it's not used any more
* Fixed a tth hash speed bug (hashing should be much faster now)
* File listings are now generated on the fly when someone needs them
* Added UPnP support (thanks mark gillespie)
* Ctrl-L now opens file lists (thanks garg)
* Various ADC patches (thanks sedulus)
* Slightly changed temporary download name
* Added virtual directory names to shares
* TTH Leaf uploads no longer logged (thanks garg)
* Added (initial) support for hublist.org xml hublists, now default

"Csodás" lesz az új verzió megint... megint változtatások, megint újabb problémák...

dentro

És asszem "az" még nem warez 😛

Jajj, elnézést az offtopicért, de azt hiszem ez még belefér egy "technikai" kérdésbe 😄DD

És hol van Tilda, a bögyös csaj? 😄 Vagy az nem õ ? 😄DD

dentro
tevedsz. ez a "Barátok közt". Isten hozott. 😊))

asszem vmi oanra iratkoztam fel itt mint a révai lexikon sorozat 😄DDD megen 23 üzenet 1 fél nap alatt LOL

dentro
pont ezert kell savszelre slotot kerni vegre, es nem kapcsolattipusra, mint eddig. mert megjelennek tomegesen a japan userek a 2Megas dslukkel 😊