Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
500 ember csak a nyilvánvaló kategóriában (üres vagy semmiféle szám nincs beírva). A mass-ekben mi formailag helyes példának mindig jól láthatóan nemlétezõket sorolunk, így könnyen tudjuk szûrni azokat akik hülyén töltik ki (pl 123K/56K)
Új slotszabályhoz: továbbra is kérném hogy akihez be lehet menni az új szabály szerinti beállításokkal az írja be a hubdesc-be (lehetõleg a

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ez tény.De a kötött formától sem lesz nagyobb valóságtartalom.

Nem tudom, hogy szurheto konnyebben a savszel beirasa, ha mindenki "<512K/128K>512K/128K> Fimek, játékok, zenék" jellegû descel maszkal, vagy ha "vannak filmjeim, játékaim, zenéim, meg 512/128-as ádéeselem is" jellegûek vannak. (nincs annyira eles szemem hogy ha latok 500 ilyen tipusu descet, akkor kiszurjam nagyhirtelen, meikben van savszel megadva, es melyik scak rizsa)
Sajnos attól, hogy nem kotott formai szabalyoknak megfeleloen irja be a descbe savszelt, hanem ahogy esik ugy puffan modon, attol a valosagtartama nem lesz nagyobb, csak nekunk ellenorizhetetlenebb.
Nem hinném,hogy a sávszél megadásánál az-e a legfontosabb,hogy a BOT látja-e az elõírt formát.Sokkal fontosabb,hogy az ott megadott információ-történetesen a sávszélesség-VALÓS-e???Ezt pedig ismereteim szerint BOT nem tudja ellenõrizni.
Technikailag megoldható hogy ne tudjon bemenni és a hub közölje vele,hogy miért nem.Mindettõl függetlenül természetesen lehet megegyezésre jutni hubok között,hogy meghozzák-e ezt a döntést vagy nem.Részemrõl ezek csak érvek a mellett,hogy nem látom szükségét a formai megkötésnek.
NEM javaslat, csak vélemény. remekül el vagyok így is.

Admiral
Admiral
külföldi hubokon is ez a szokás? még nem jártam egyen sem.
sztem bad joe nem a kick jogtalansaga miatt ragadott billentyut.
a mondandojaban "ha egységes formában kérnétek" a hangsuly az egyseges forman van.
elegge butan fog nezni az a emberke aki pl. a koruzi utan erkezik de a kovetkezo elott mar tavozni is kenyszerul mert ki lett dobva ezen uzi kisereteben "...írd be:pl.ADSL_512/128!!".
majd miutan ebben a formaban beirta, hogy ne legyen tobb gondja felmegy 1 masik hubra is ahol ugyancsak kitessekelik mert igaz be van irva vmi csak eppen nem ugy ahogy kene.
na es ekkor fogja azt gondolni, hogy hulyek ezek, 1x az nem jo ha nincs 1x + az, ahogy be van irva.
esetleg erre gondolvan a kick szovegeben is az _egyseges formatumu_ mintat kene +adni mint iranyado informacio.
jelen esetben az ...ird be pl.: <512K/128K>512K/128K> forma +hatarozasa sztem sokkal eredmenyesebb lenne.
1 kicsit talan tulzassal de sztem van/lesz olyan ember aki azon tunodik - szemelyektol fuggetlenul -, hogy most akkor az a hulye aki kidobott vagy az aki a koruzit kuldte, ugyanis 2 kulonbozo dolog van leirva a 2 szovegben.
hangsulyozom, hogy tavabbra is az _egyseges formarol_ van szo.

<
Szerintem nektek opoknak is egyszerûbb lenne, ha egységes formában kérnétek a sávszél feltüntetését, pl. a bcdc-ben, sdc-ben eleve alkalmazott szögletes zárójeles módon.
Hol irtam ilyet? Bár lehet, félreérthetö volt az autos példám... akkor helyesbitek: az 'és' helyett 'hanem'-et akartam irni.
Legyünk precizek. 😊 És nem vagyok skizo! 😄
ui.: Igazad van, de a többség nem ilyen joszándéku. És ha lehetöségük lenne rá, soknan semmit nem osztanának meg. 😞
Akinél már mûködik slotreform az írja be hubdescbe jól láthatóan hogy Slotreform, így a userek megnézhetik hublistben hova mehetnek az új slotnyitás szerint.
Nos nem szeretném túlragozni a dolgot, de írod:
"Ha nincs pénzem, nem fogok mercedest venni (vagy lopni-csalni, hogy mercim legyen) és megelégszem a skodával..." E mondat több szempontból is furcsán hangzik fõleg olyantól aki pl. DC-n szerzi meg a napi "betevõt". Egy kicsit bután, ha komolyan gondolod, mert így a világ nem haladna elõre, ha beérnénk azzal ami éppen van és elérhetõ. De nem ez a lényeg, finoman fogalmazva is a skizofrénia jeleit vélem felfedezni a hozzászólásodban, egy felõl írod, addig nyújtózkodj amíg a takaró ér, másfelõl, mivel Neked sincs mindenre pénzed, Te mégsem mondasz le dolgokról, hanem nem idézem szavaid (ismét) más módszerekkel szerzed meg. Nem érzed az ellentmondást, vagy reád nem vonatkozik a "takaró méret" ?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Elite hubon bevezettuk az új slotszabályokat, amik elvileg az itteni közös megegyezesre épülnek. (beleveve norba javaslatait is).
Egy parnapos átmeneti idõszakban a hub meg a regi slotokkal is beengedi a felhasznalokat, de kickkel felhivjuk a figyelmet az uj betartasara.
Ezuton szeretnem kerni a slotötlettel egyetertett es a bevezetest ígérõ hubokat, hogy ha nem is vezetik meg be (hubprogiban a slotos sor javitasa esetleg idobe telhet), de lehetõség szerint ne kickeljek/disconnectaljak belepeskor az új szabalyok szerint érkezõ felhasználókat, mert az tényleg sehova nem vezetne, akkor tényleg semmi értelme nem volt az egesz egyeztetesnek, ezzel az erõvel egyedül is bevezethettük volna, és akkor lenne egy moderáltabb userszámú, de letöltéseket tekintve gyors és jó minõségû Elite Hub. Ez igy is megeshet, hát sírni nem fogunk 😊))))
Viszlát, mindenkinek jó Dczest.
den
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
sWatTCh, ajánlom figyelmedbe ismételt elolvasásra:
"Ha nincs pénzem, nem fogok mercedest venni (vagy lopni-csalni, hogy mercim legyen) és megelégszem a skodával..."
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Szmeby: A korlát valóban ösztönöz, ha mint már fentebb ecseteltem nincs akaratomon kívülálló akadálya. Én is beérem a néhány GB-os HUB-okkal, jópár ínyenc "falatot" ;-) találtam már, jópárat viszont nem, és hát a nagy számok törvénye... mint említettem, amennyiben a fizikai korlátaim elhárulnak, nem fogok fukarkodni a hellyel, nem mindegy nekem, hogy mennyien és mit töltenek le tõlem ? Attól még megmarad nekem is, és legalább úgy érezhetem segítettem másokon.
A korlát inkább ösztönzöleg hat az emberre (ha meg tud osztani 100 GB-t, akkor mehet nagy hubokra). Nem hiszem hogy ez 'kisstilü önkényeskedés' lenne.
Ha nincs pénzem, nem fogok mercedest venni (vagy lopni-csalni, hogy mercim legyen) és megelégszem a skodával...
Millioegy hub van, ahol kis megosztással is be lehet menni, ráadásul ott mindig többen vannak, mint a nagy megosztást követelö hubokon, és nem egy ritkaságot találtam 10GB-s hubokon.
Írod: "Mindenesetre tok jo, hogy valaki alanyi jognak erzi hogy tolthessen a 100gigas hubokrol..."
Miért gondolod, hogy alanyi jognak érzi bárki. Az én helyzetemre visszatérve, ha minden igaz nemsokára eljutok a gépvásárlásig. Ami ebbõl ide tartozik, lesz benne egy elég nagy méretû vinyó, bár gondolom ezzel nem okozok meglepetést, azzal viszont lehet, hogy ennek egy jó nagy része megosztás lesz pl a DC-nek. Természetesen normális és ha lehetõségem engedi, ritka anyagokkal is kívánom a KÖZÖS-t gazdagítani. A kutya nem kér ingyen, de fogadd el, hogy vannak szerintem nem kevesen akik fizikai korlátok miatt nem tudnak, még ha esetleg szeretnének is többet megosztani.
A korlátozás igenis kisstílû önkényeskedés!
Sims2_2.mdf
Sims2_3.mdf
azt vettem észre, hogy a sims2 2-es és 3-as cd-je egy csomó embernél tök ugyanaz a file. azért szúrhatta el valaki, mert byte-ra megegyezik a méretük. végül is a hash érték alapján tudtam eldönteni, hogy mit is érdemes tölteni. valszeg sokan megszívták.
elnézést, valóban odaírhattam volna, hogy itt, ezzel a weblappal van gondom.
Don\'t Panic! Lua Support: http://ro.4242.hu Strongdc++ lite http://ro.4242.hu/strong_lite
az új slotszabályal kapcs:
az ellenõrzõ botba/scriptbe majd bele kell irni azt hogy a belépõ userek nevét ip tartományát email címét és az user álltal beállitott sebességet mentse a hub sql-be.
mert ha kevés hubon akar lenni lefelé csal, és csak akkor valja majd be a ténylegeset ha ki akarja használni a sebessége adta maxhub lehetõségeket...
viszont igy ellenõrizhetõ és akinek naponta, hetente változik a sebesége azt segbe lehet rugni igy, vagy esetleg az x alkalommal beirt upload sebességehez kéri a bot/script a szabályokat az adott user-tõl, függetlenül attól amit éppen beír...
Don\'t Panic! Lua Support: http://ro.4242.hu Strongdc++ lite http://ro.4242.hu/strong_lite
A Norton Internet Security 2004 tûzfala mögül
mûködik a DC++?
Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?
#11650: a vegebol 1 kukkot sem ertek... mit jelent az hogy "kiajanlani" (ilyen szoval eddig nem talalkoztam 😊) illetve milyen jellegu szemetet?