14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• tomo
    koli hubon vaskezzel kormanyoznak egyesek. szep munka sracok, csak igy tovabb.
  • ScidaR
    a remény hal meg utoljára :D
  • tomo
    jo halas lehetsz, egy olyan forumert, amit senki se nez :P
  • ScidaR
    köszi Hipponax, hálám életed végéig üldözni fog

télleg thanks!
  • HiPPoNaX
    A programok beszerzese topical egyutt ment a sullyesztobe, de itt megtalalod, mukodik azert meg
  • ScidaR
    hi allZ! nem volt olyan topic itt az sg-n ahol lehetett hubot rekizni?
    vagy csak én vok bamba hogy nem találom?...
  • Random_
    Én a kolit elfelejtem nagy ívben mert ami megosztás ott kell az a többit üti. Ezért inkább vagyok 3 hubon mint egy kolin.
  • Klon
    jó mindegy...
    nem érted, hogy mit akartam mondani
  • HiPPoNaX
    Atlag DSLel/kabellel tuti talalsz annyi kulonbozo HUBot, aminek szabalyai nem zarjak ki egymast, es a sloszabalyok ertelmeben mindegyiken fennt lehetsz egyszerre, szoval nincs sok ertelme haborogni (foleg ha tudod hogy tiltott klienst hasznalsz az adott hub szabalyai szrint)
  • Klon
    de miért nem lehet egy egységes szabályzatot kitalálni ???
    lassan már ott tartunk, hogy ahány HUB, annyi szabály...
  • darksun
    Ha elolvasnád a hubok szabályzatait nem lenne 2nap ban gondod.
  • Klon
    ha téged is kib@sznának figyelmeztetés nélkül 2 napra, te se nagyon válogatnád meg a szavaid!
  • boss
    Milyen kedves hozzaszolo.
  • Klon
    miért nem lehet a KOLIn használni a strong dc-t?
    és mi afaszért adtok érte egyből 2 nap BAN-t ??

nehogy már jó legyen valami !!!
    FUCK KOLI OPok!
  • Guriga73
    Nem szoktam korlátozni. Ráéerek.
    A czdc viszont lefagy nálam.
    bcdc problémáról win9x alatt máshol is olvastam, sajnos a megoldásról nem.
  • HiPPoNaX
    Ha jol remlik (javitsatok ki ha tevedek) nem tiltott, pusztan nem ajanlott.
  • HiPPoNaX
    p4esen se biztos hogy er valamit :]
  • norti
    Ha gyors géped van használd a cfost... nekem p3ason annyi se tűnt fel, hogy akár 1 kicsit is elősegítette volna a fel/letöltés elosztását, hogy az egyik ne menjen a másik rovására... csak a csilivili ikonja izget mozgott jobb alul, s míg az upom 26k volt dcn addig a flashgetes letöltés jött 5kval... Ennyit még mindig a cfosról...
  • Guriga73
    A hashdata.dat file-t valóban nem másoltam be a dc++-ba.
    Viszont a BCDC++-t előtte töröltem és újra telepítettem. "Üres" rendszernél is felzabálta a procit.

Nem a limit miatt tetszik jobban a bcdc. Pl.: több a parancs, egyszerűbb beállítás, illetve a main chat a színezés miatt áttekinthetőbb.
    A czdc pedig azt hiszem tiltott az Eliten.

thx
  • Randon
    Javaslom használj cFos vagy cFosSpeed programot. Akkor nem lesz szükséged limites DCre. de ha gondolod próbáld ki cFos melett a CZDC klienst. Szerintem elég gyors. Nekem bevált. Link a #12193-es hozzászólásomban van hozzá.
  • darksun
    Gondolom a hashindex és a hashdata file-okat nem másoltad át. Ekkor elölről kezdi az egész shared-et. Esetleg még arra gyanakodhatsz dvd nagyságú file-t töltenél le.
  • Guriga73
    Sziasztok!

BCDC++ 0.432-nél pár napja proc. terhelés 95% 50°C. Újratelepítettem, más verziót tettem, de így maradt (még fel sem csatlakoztam hubra).
    Végül DC++ 0.432 re fanyalodtam. Proc. terh. 5% 31°C.

Tud valaki erre más megoldást? A BCDC++ jobban tetszik...
  • HiPPoNaX
    Altalaban minden HUB weboldalan fel vannak tuntetve az eppen ervenyes slotszabalyok illetve ha bemesz az adott hubra szinten lekerheted a szabalyzatot. A teljesseg igenye nelkul nehany pelda:
    Elite, Koli es Tejszin, Matrix
  • davos80
    Hol találom az új slotszabáyokat?
  • Random work
    Sajna tényleg gáz. Találtam magamnak 3 hubot amin elvagyok a beállításaimmal és nem rúgnak ki.
    Így jó esteben 10ezer useren kereshetek, de legrosszabb esetben is 4ezren.
  • dentro
    slotok...jo kerdes...majd 1 ev egyeztetes utan en sem ertem... talan mas hubok szervezetlenebbek, vagy technikailag felkeszuletlenebbek, netan megsem ertik hogy a slottal azt szabalyozod, hogy hany reszre oszoljon a feltoltesi savszelesseged...aggaszto valoban. fogadd el, hogy ahany haz, annyi szokas.
  • Kori
    azt szeretem hogy minden hub-nak más a slot követelménye , mésként kell a megosztást csinálni nem lehet benn a megosztásban ez meg az

miért van ez így????????????????????,
  • HiPPoNaX
    Nem
  • Kaszi46
    hi

tényleg igaz az, hogy az új(talán 0.668-as dc) dc klienshez nem kell már a cfos?
  • darksun
    Chello hubos t.user leszokhatna a kéretlen hubrekikről !
  • TranceMaster
    Sziasztok!

A NaSa HuB címe a következőre módosult: nasa-hub.no-ip.com:1234

Attól függetlenül, hogy a hub.nasa.hu:1234 elérhető-e, a HUB a nasa-hub.no-ip.com:1234 címen bármikor elérhető lesz, ezért célszerű ezt beírni elsődleges címnek.
  • darksun
    Hja. sajna egyre nagyobb divat ez a modor:(
  • HiPPoNaX
    Nem csak, de nekik sajnos valodi motivaciojuk van arra, hogy NE maradjanak bennt tehat sztem koztuk magasabb a lelepok aranya...
  • darksun
    Sajnos ez a letölt kilép nem csak a chellosokra jellemző. Már elmult az itthagyom a gépem 1000en töltenek rólam idő. TISZTELET a kivételeknek. Mert azért még lehet a közösben olvasni ilyeneket:
    "Na én away, gép marad" stb :D
    És most away
  • Randon
    a 30 GB-s limitet még 384/64-es ADSL nettel is elérheted 7-8 nap alatt. Szóval a P2P rendszereknél szerintem elég halálos
  • Randon
    zakika:

Win 98 SE alatt a CZDC 0.403[C] kliens tutira megy rendesen. Tapasztaltam már olyan embernél, aki ezt az oprendszert használja és feltelepítette a klienst.
    CZDC innen letölthető. 1 próbát megér neked is szerintem. Ebbe a kliensbe nekem még sehol nem kötöttek bele :).
  • HiPPoNaX
    A gond ezzel igazabol az, hogy chellosunk szepen letolti ami neki kell aztan lelep, mert a feltoltes is zabalja a korlatjat. Az eppen leszedett filebol meg igy meg annyit sem oszt vissza mint torrenten (jo, oszt helyette mast, de ha egy ujdonsagot tolt eppen, akkor nyilvan jobb lenne ha azt toltene vissza, nem pl a keves kis zenejet). De hat ez nem UPC gyalazo forum, mindosszesen leirtam ami a DC kapcsan eszembejutott a UPCrol mint olyanrol. Reszemrol a tema off.
  • Random_
    Nekem is a céges gépem 800-as volt 256 rammal és win 2k-val, de nem szólok bele. :)
  • boss
    OK az tenyleg nem szep hogy valotlant reklamoznak , de az a 30G nem olyan keves, ha az ember nem maniakus gyujtogeto. Egy mezei felhasznalo ugyis csak levelezget, meg szorfolget aztan csako. Raadasul felemeltek 1.5Mbps/512kbps -re a sebessegemet is , ami mar elegge elfogadhato. Persze azt megertem hogy a DC-hez jobb lenne korlat nelkul.
  • HiPPoNaX
    Es ez hogy jon a DChez? :] Egyebkent blaster/sasser ferget keresnek a helyedben, esetleg alaplapra gyanakodnek (amiatt is csinalt nekem ilyet, de meg 1000 hardveres oka lehet)