14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• hordanee
    Hali, valaki nem tud vmi lehetőséget arra, hogy több szálas letöltő klienssel (pl Strong DC) szortírozhassam a forrásokat pl. kapcsolat szerint és a nem kívánatosakat kiszedhessem a fájl source-jai közül?

vagy mondjuk csak Cable-s userek között keresni. Köszi a helpet előre is!
  • HiPPoNaX
    Van ilyen ha felnyomjak a gepedet (pl. download.comrol letoltott 668as DC elvileg lehet troyanos), szall csak a hivatalos oldalról tölts DC klienst
  • Mihail
    történetesen egy ismerősömmel történt meg. olyan letöltések indultak neki el, amikről ő nem tudott(hacsak nem skizo), és este egyszer csak kifagyott a gépe, nem indul újra system32-ből kitörlődhettek fileok, elég para
    dc-n azt mondták a hubok többségén ,h van ilyen
  • HiPPoNaX
  • dentro
    van ocsed? hugod?
  • HiPPoNaX
    Ha csak nem torte fel a gepedet akkor nem
  • Mihail
    sziasztok!
    létezik, h vki azzal szórakozik, h másnak a kliensét irányítja illetéktelenül??
    és ha igen, hogyan lehet ez ellen védekezni?
  • czky
    A SP2 megoldotta a problémát!!!
  • HiPPoNaX
    Nem kell, csak tudni kell, hogy favorite huboknal is tarolhatja a nickedet, nem csak a settingsben. (matrix foruman is kifejtettem ugyanezt)
  • hinar
    Inkább igyál egy kávét...
    Nekem hétvégén az Elite nem ment. Azt irta ki hogy valaki használja a nevem.
  • Random_
    A többi hubról megy a letöltés csak a Mátrix nem, de nem is izgat majd megcsinálják.
  • hinar
    Ezt én is próbáltam.
    Nem indult el a töltés.Le kell szedni a DC -t és újra felkell rakni.
    És a beááltásokat is újra kell csinálni..
  • norti
    Megkaptad másnak az ip-jét
  • HiPPoNaX
    File/Settings/General atir, hub ablakat bezar es ugy megy vissza. Ha igy sem valtozik akkor valszeg a kedvenc hubok tulajdonsagainal meg van a adva a nicked az adott hubra vonatkozoan, ott modositsd es csatlakozz fel a kedvencekbol.
  • Random_
    Hogy tudom módosítani a nevem? Mert hiába írom át a beállításokban a nick nevet és a emilcímet marad a régi.
  • Stann
    Akkor ez memóriahiba, esetleg táphiba! Azért indul újra a gép!
  • Pepszi
    <[BOT]Morpheus> You're temporary banned until 2005-01-30 12:05:26 by [OP]Format because: Kicked repeatedly

Ki lettem rúgva, mert állítólag fékeltem.
    Ha tudtommal nem vagyok féker, akkor mi lehet a gáz?
  • czky
    Na. Ki is kapcsoltam. DC indít... eltelik 5sec és KÉKHALÁÁÁÁÁL!!!!
  • darksun
    Ügyi :D
  • czky
    Megtaláltam.
  • czky
    Azt hol kell beállítani?
  • darksun
    Kapcsold ki a windowsban, hogy hibakor újrainduljon a gép. Nekem ez bejött
  • Random_
    Ok értem köszi!
  • czky
    Sziasztok!
    Kérdésem: találkozott-e valaki az alábbiakkal?
    DC-zek. Megy a le és feltöltés...
    Közben ugye szeretnék mást is csinálni, mondjuk böngészni. Na az explorert csak párszor tudom elindítani és RESET-et nyom a gép.
    Ha filmet nézek, akkor kicsit tovább bírja, de akkor is RESET!!!
    Több verziót is kipróbáltam DC-ből, és mindegyiknél csinálja.
    Mit lehet ilyenkor tenni???
    Köszi
  • Gladiator
    htx
  • HiPPoNaX
    http://www.dcinfo.org letoltes, faq stb
  • Gladiator
    vki segítene, hogy hogy is lehet ezt beüzemelni? mit és honnan kell letölteni?
  • HiPPoNaX
    BUGos a hubszoftver, hiaba van benne engedelyezve a "_" karakter, cseszik ra es nem engedi be
  • Random_
    [12:09:22] <[BOT]Morpheus> Your nickname contains forbidden characters

Ez mi a görcs? Mindig variálni kell valamit nem hiszem el. :(
  • dentro
    hublistaban megtalalod, erdemes megtanulni a hasznalatat.
  • dentro
    velemeny: UW-nek hihetetlen gyenge a kulfoldi savszele, nekem a legtobb UWs ingyenhelyen tarolt oldal be se jon. En modjaval ajanlgatnam, vagy csak lokalis hasznalatra. Egyebkent sok sikerta sitehoz.
  • dentro
    Hmmm. Ennek a hirnek az eredetije 1 hete jelent meg es par napja olvastam is, erdemes elolvasni a tisztanlatashoz. DCt kizarolag csak egy masodlagos linken emliti.
    http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,119342,00.asp
    Idezek belole:
    "During an investigation, government agents downloaded 35 copyright works worth $4820.66 from Chicoine's site and more than 70 copyright works worth $20,648.63 from Trowbridge's site, the DOJ says. Both men pleaded guilty to acting for commercial advantage or private financial gain--the DOJ accused the two of operating their sites with the intent of obtaining copyrighted works from others."
  • norti
    DC-vel kapcsolatos hír:
  • zala007
    Hali mindenki!

Az lenne a problémám, hogy a DC-m nemes egyszerűséggel nem működik.Nemhogy hubokra nem tudok csatlakozni, de még a hublistát se tölti le.Tegnap még ment, ma hajnalban már nem.Tűzfal van fent a gépen, de, ha kikapcsolom, akkor se megy.A NOD32 és az Ad-aware szerint tiszta gép.A kliensem BCDC++ 0.4032ayEE.Valakinek van ötlete?
  • tabula
    Sziasztok!

A régi oldal megújult külsővel, bővített tartalommal átköltözött egy új szerverre. Új elérhetősége: http://dcportal.hu

Remélem sokan hasznát veszik majd! Kiváncsian várom véleményeiteket.

Üdv!
    TabuLA
  • chadi
    hali!

valaki pls a chellos hub címét

köszke
  • HiPPoNaX
    0.305 nem hashingol, azert is van tiltva gondolom, hogy kevesebb legyen a serult letoltes
  • bolic
    <[BOT]Morpheus> Your client is banned from this hub by [OP]Partyface because: a min. kliens verzió 0.401 akinek ennél régebbi van cserélje le sűrgősen lehetőleg 0.668-ra hamár cserélni kell

Azt nem tudom elfogadni, mivel az új kliens nagyon erősen lefogta a p1 gépet, maradok 0.305-nél, természetesen másik hubnál be tudtam lépni és nem gond.
  • HiPPoNaX
    Koszonjuk ezt a lenyegi problemat felveto hozzaszolast :]
  • Mihail