Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és alternativa keresésénél mindig "Keresés TTH alapján" -t használj.
Admiral
pl. egy film 5 féle TTH val jelenik meg a keresõben, honnan tudjam melyik a "normális" ?
De most nem white rabbit dobott le hanem judge, éljen :-)
16:18-17:35-ig volttam a hubon
17:21-kor a KOLI botja leszedte a listemet, tehét nálam minden jó
na van tippje valakinek?
nem kezdõdik igy az IP-m, hanem 82.x.x.x
de viszont ahogy nézem, mindig ua az ip-t kapom. ez baj?
football without ultras is nothing
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Na ez az én problémám röviden
Szept 28-tól változtak a szabályok.
Beállítások->általános->leírás helyen meg kell adnod a letöltés/feltöltési sebességedet pl.<128k/64k>128k/64k> + ha a kliensedben lehet, a Le/Fel legördülõ menükben is meg kell tenned ezt.
Ha nincs beállítva kirúgnak, vagy be sem tudsz lépni.
Ha ezeket tudod, bocsi, cak egy info volt.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Ma reggel elindítottam a klienst és kb 10 percen belül kidobott a bot.
Ezt kaptam tõle:<2004-10-25 07:51>2004-10-25 07:51> <
És mindig ezt kapom a bot-októl és láthatod a te botod leszedi a másik meg nem.
Ja és ma reggel 2 letöltési szál volt és 0 feltöltési.
Általában 2-3 feltöltésem van tehát tuti, hogy vannak emberek akik tudnak tõlem szedni.
Na innentõl kezde nem értem.
Kb. 5 klienst kipróbáltam úgyhogy az m megoldás.
Üdv
mitõl lehet az, hogy bármit akarok csinálni dc-n idõtúllépésem van
minden faq elolvastam már. xp tûzfal kiszedve, próbálok aktív lenni ipstül mindenestül, de semmi hatása
a kliensem BCDC++ 0.4034
a tûzfalam Kerio Personal Firewall ahol engedélyeztem az adatforgalmat a dchez.
vmi megoldás, 5let?
nagyon hálás lennék
1. Ha nincs bekapcsolva a (download queue <> Letöltési sor) fül, akkor nem látod a letöltési listádat.
2. A TTH nem kapcsolható ki. Ezzel rendesen visszabutítanád a kliensedet.
3. Az automatikus keresést itt találod >> Settings\Advanced\Automatically Search for alternative download locations <> Beállítások\Haladó\Alternatív letöltési helyek automatikus keresése. (pipáld ki a kockát)
4. Amennyiben az automatikus forrás keresés be van kapcsolva, akkor folytatja mástól. de csak akkor, ha a TTH is azonos. A file név és a méret nem elégséges. Eltérõ TTH eltérõ file-okra utal.
A pillanatok öregítenek, nem az évek!
nincs vmi tükrözése az oldalnak? mert nálam nem megy!
vagy mi a közvetlen link?
Olyan hub címeket keresek ahol esetleg nagyobb mennyiségben fellelhetõek PocketPc alkalmazások.
thx

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
És lenne egy-két kérdésem.
Miért nem lehet a gépemen látni a letöltés alatt lévõ fileokat?
Hogyan lehet kikapcsolni a TTH-t?
Hogyan lehet bekapcsolni az automatikus keresést?
És hogyan lehet beállítani, hogy ha megszakad a letöltés akkor mástól folytassa? mert hiába egyezik a méret, és a file neve, nem töltõdik le.
Valami baj van a géppel, el van romolva vagy ki van húzva a netkábel.
Megköszönném, ha valaki végre informálná róla, köszi.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
és nem találom azt az Advanced-es részt...
vki elmondaná hogyan kell, hogy ne legyen mindig idõtúllépésem?
kábelnetes vagyok, de fennt van a cFosSpeed is...
leszedtem a keriot, jokat hallottam rola....
Jómagam utóbbit használom a McAfee AntiVirussal kombinálva, és még semmi gondom sem volt a géppel.
Admiral
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
ZoneAlarm helyett sztetek mit használjak?

4500 embernek jó:
akinek szintén nem jó mint nekem, lehet, hogy nem szenved inkább átmegy másik HUB-ra vagy nem tudja, hoyg kinek kell szólni.
Hozzáteszem, a múltkor 2 hétig zargattam az összes OP-ot, hoyg segítsen.
50%-uk zsigerbõl lerázott, hogy õ ehhez nem ért, 30% mondta azt, hogy nálam rosszak a beállítások és hogy használjak másik klienst (kb 5 klienst próbáltam ki) és a többi lerázós duma. És a maradék 20% próbált segíteni is valóban. Aztán egyszer csak varázsütésre megjavult és kb 2 hónapja megy hiba nélkül. Azóta nem nyúltam a beállításaimhoz és most egyszerre megint nem megy.
Tudom, hogy azt a legegyszerûbb mondani, hogy nálatok minden rendben és nálam van a hiba, de ez nem egészen így van.
Kérdezem zárójelben, hogy DR.VIZSLATO a KOLIN, miért tudja mindig leszedni?
Tudom erre az a standard válasz, hogy az ititket nem érdekel, hogy más HUB-on megy. Ezt is már megkaptam párszor. Csak tudod, ha az egyik HUB-on mminden OK a másikon meg nem akkor nem biztos, hoyg nálam van a hiba.
Bocs a hosszú mondókámért, de ezeket le kellett, hogy írjam.
A BOT netje rossz, legalábbis nem minden hálózatot lát.
A múltkor néhány OP bevonásával teszteltük és volt akinek lejött, volt akinek nem.
És csak, hogy lásd van aki le tudja szedni a HUB-on:
Akármit is mondasz valami nem stimmel, mert ezek után ledobott a HUB.
Üdv
Dr.X érdekes módon másik 4500 user simán bennvan... most akkor hogy is van ez? Kinek a netje rossz?

Most jó volt egy hónapig és úgy látszik megint kezdõdik.
A gépemen semmit változás és a BOt mégsem szedi le a filelistemet.
Az egyik OP le tudja szedni a másik nem és a BOT sem.
Biztos nálam van a hiba?
Kedves Mátrix OP-ok!
Nézzétek már át lécci' a BOTotokat, hogy ne dobáljon ki állandóan.
Esetleg lehetne benne egy olyan opció, hogy a problémás emberek IP címét ne vizsgálja. Mert tuti, hogy nem én vagyok egyedül, csak a többi esetleg nem tudja, hogy hová írjon.
Üdv
a sokadik lámát én se szeretem, de az ilyen felindulásból kitalált kickeknek se...
#11762: ha jól értelmezem, akkor a slotreformról van szó, ez sajnos nem egyszerre lett bevezetve a magyar HUBokon, ezért van eme eltérés... A koli jogosan rúgott ki a maga szabályzata szerint, a másik HUB meg a maga szabályzata szerint jogosan kérte a 2 vagy 3 slotot. Tudom, ellentmondásos de egyenlõre ez van, a HUBoktól függ, átveszik-e a slotreform elvét.
a #11762-rõl is van véleményed?
El sem tudod képzelni, naponta hány olyan privit kap az operátor amihez semmi szükség op jogra. Természetesen ha tudunk, segítünk, de nagy valószínûséggel a közös chatben próbálkozni az ilyennel ésszerûbb, mivel az operátor könnyen lehet hogy nem hardcore gamer, nincs otthon CAD programokban, stb. de a rengeteg felhasználóból biztos van valaki aki tud segíteni (tipikus ilyen kérdések: "szia, tudsz mondani serialt a MittudoménmiMaker v6 programhoz?" "hol találok cheateket a Rambo 653,3 játékhoz?" "meg tudod mondani mit kell csinálni a Bûvös Kockagolyó címû játékban amikor a mágikus kockát kéne átjuttatni a gombostûfejen?")
A felhasználók egy másik csoportjából harapófogóval kell kihúzni, mit szeretne pontosan, pl:
"<
<
<
<
<
Ugyanakkor pl. közös chatben rengeteg olyan kérdés hangzik el, mint pl. az a mágikus "miért lettem bannolva?" Erre a közösben felhasználótársaid vajmi kevés eséllyel tudnak válaszolni, ilyenkor érdemes OPot keresni priviben.
Szerintem saját jól felfogott érdek lenne (idõt és energiát spórolnál vele - mind saját, mind az operátor részérõl) ha ezeket az egyszerû kéréseket betartanátok. Nem felsõbbrendûnek hisszük magunkat, mindösszesen mi sem robotok vagyunk, néha eszünk-iszunk-dolgozunk-alszunk, a DC egyik operátor számára sem munka, csak szórakozás. Ezt jó lenne ha minden user tiszteletben tartaná, hiszen tõletek sem várjuk el, hogy a nap 24 órájában gépnél legyetek és azonnal válaszoljatok.
"<21:27>21:27> <Hub-Security> Kedves HUBlakok!
Megkerunk Titeket, hogy priviben OPot csak DC-vel, HUB-val kapcsolatban keresd!!!
A helyes privi egy OPnak:
Koszones, problema, kerdes, stb...
helytelen privi:
-Szia! Tudsz sgeiteni?
vagy:
-Szia raersz? Ittvagy?
MInden felesleges dolog kicket vonhat maga utan, hiszen eleg sok a dolgunk, nem tudunk minden aprosaggal foglalkozni!
megerteseteket koszonjuk!
KOLI OP TEAM"
ami sok, az sok. vélemények?
mikor lesz komolyan kötelezõ a "kérek engedély mehunyászkodni" kitétel? ezek tényleg felsõbbrendûnek hiszik magukat?
512/128
Arra, hogy hogy amig a program fut a vinyó teker mint az õrült, az egész gép belassul tõle... pl. Explorer ablakok közötti váltásra várni kell, MediaPlayer, Winamp kegyetéen sok ideig tölt be, ha fut mellete az RC9...
Mindez Rc8 mellett egyáltalán nemjelentkezett.
A Strong DC szeret fagyni, ebben semmi különös nincs. Az hogy mennyi idõ alatt töltõdik be a listád, stb. függ attól is, milyen vasról megy a kliens. Nem tudom pontosan mire gondolsz lassúság alatt, de függhet a gépedtõl is.
A pillanatok öregítenek, nem az évek!
Van aki itt használ RC9es StrongDC++-t?
Tegnap letöltöttem, de iszonyatosan zabálja a gépemet, 2 Hubra fel se tudok vele menni, mert lefegy! A gép, amin próbáltam egy 433mhz-es Celeron 320 Rammal, XPvel 😄
Ennek ellenére az RC8as SDC++ tökéletesen ment rajta.
A kérdésem: Másnál is ilyen iszonyatosan lassú, vagy csak az én õskövület gépemen?