14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• dentro
    nem irtak emailt se elotte se azota.
  • norti
    Mi volt a violating? Erre pl. nagyon kíváncsi lennék :D És megmutathatnák hol van leírva a feltételeik között... Ennyi erőből feltételezhetem, hogy az összes forgalmam logolják a forwardolt dnsükön... az mennyire violating?
  • Mihail
    milyen kóddal lehet dc-be a winampon hallgatott zenét beszúrni?
  • darksun
    Abban igazad van ez nem az a hely, első dühömben írtam. Majd elszámolok 10ig legközelebb
  • darksun
    Azon kívűl, hogy más nevén vki rekizte a hubot, minket meg anyáztak azon hubok op-jai? Igazán semmi...
  • dentro

.
    .
    .
    .
    Elite Hub címe megváltozik. Az új cím: elite-hub.sytes.net:4242
    A régit megette a szolgáltató, de talán még viszontlátjuk.
    Nem, nem szóltak előtte. IJ.
    Elite Op Team.
  • MerlinW
    ha darksunnak szólt, igaza van.
  • boss
    Ha valami bajod van mond el, ne csak fikazz. Tovabba mi az ertelme az ilyen beszolasnak?
  • darksun
    Kedves puhatestű, aki Neo nevében rekizgettél. Remélem úgy mentél aludni, milyen fasza csávó vagy. Grat. Szánalmas :(
  • HiPPoNaX
    A HUBlistaval akadtak gondok (remeljuk, jogos a mult ido) nevezetesen egyes kedves illetok szetfakeltek, az uzemelteto meg megunta. Most ujra megy a lista, remeljuk sokaig es problemamentesen. Masik magyar hublista, ha DCINFOe nem mukodne: http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config
  • Serpa
    engem is érdekelne.
  • Gladiator
    elindítom a DC-t, de csak dc-infoserver jön be a hobok helyén, ami aszondja, hogy a szerver megszűnt, kösz a támogatást, köszönjétek a fakereknek, meguntam. más hub nem jön be. vagy most mi a fax van?
  • Emmegki
    Jéé most műxik
  • Emmegki
    Nem ír ki semmi hibát se.
  • HiPPoNaX
    ajanlom a forumkeresot, szvsz van topicja a jateknak
  • cicai
    Ez a Dtm race driver játék inditásánál kel csinálni és nem tudom hogy hogyan csináljam.
    És köszönöm a válaszodat.
  • HiPPoNaX
    Hat pl azt sem tudjuk, mi irja ezt, ugy nehez lesz :]
  • cicai
    sziasztok!
    Valoszinű nem jó helyre írom a kédésem de remélem tudjátok a választ.
    Mégpedig arra, hogy mit jelent ez Reset disk
  • HiPPoNaX
    Mien hibauzenettel nem tudsz tolteni?
  • Emmegki
    Nem t'ok letölteni! (Eddig minden ment)
    Hubokhoz kapcsolódik a DC, keresés műxik, letöltés nem. Win98, tűzfal nincs, 4.01-es DC
  • HiPPoNaX
    sajnos igen, 0.668as DCben van csak javitva ez a bug, de RC8as strong meg regebbi (asszem 403as, de nem akarok hulyeseget mondani) magra epul, ezert ugrik meg a procihasznalat
  • cicai
    NTFS a rendszerem és ha 4giga fölé megyek 1-böl 100-ra ugrik a proci használatt. Ez természetes?
  • HiPPoNaX
    sdc: filerendszertol fugg, ha fat32es particiora akarsz tolteni akkor 4G feletti fileokra esely sincs
    bcdc: automatikusan nem tudja kivalasztani a leggyorsabb forrast, erdemes manualisan kivalasztani, kitol szeretned tolteni. Altalaban a LANosok es a keves foglalt slottal rendelkezo cable/dsl kapcsolatu userektol jon leggyorsabban a cucc (nem biztos, ez csak altalanos iranyelv)
  • cicai
    Újabb kérdésem van. Mégpedig az, hogy a Bcdc++0, 668ax-es verzióban miként tudom be állítani azt, hogy mikor megtaláltam és elkezdem letölteni a fájlt a legmagasabb KB/s-ós letöltést válassza? Mivel ezzel a letöltő progival csak 1 szálon lehet letölteni, és mondjuk, van olyan, hogy amit kerestem, megvan vagy ötven embernek, és idáig azt kellet lesni, hogy mennyivel töltök le, és ha kicsi volt a letöltési sebesség azt kézzel kellett meg szakítani. Egyáltalán van erre megoldás?
    Kőszike
  • cicai
    Sziasztok!
    Azt szeretném meg tudni, hogy a Strongdc++1. 00-rc8-ba be lehet állítani azt, hogy kezelje a 4, 5Gb-s fájlt is?
  • HiPPoNaX
    Mukodik ugy is, rajtad mulik mit allitasz be es mit nem...
  • Serpa
    ha felrakom a bcdc 0.668 -at, hagyjak mindent "default" -on ?
    kivéve persze a nevet, leírást, kapcsolatot, stb. általános dolgokat.

most czdc 0.403[E] -am van.
  • HiPPoNaX
    Valszeg egy http proxy az illeto, DCvel viszont csak socks5 proxyt tudsz hasznalni. Nezd meg ezzel kapcsolatban ezt az oldalt
  • Newfronter
    A műholdas szerver címe: 127.0.0.1:9202
    A flashget-el megy! De a DC-nél nem, miért?
    A DC-nél a hublista lekérésére használt címet átírtam erre a címre és, azzal már a műholdon jön, de felhasználóra nem tudok rácsatlakozni.
  • norti
    nem tartalmaz
  • tomo
    probald megnezni a proxy.pac file tartalamt. toltsd le vagy nyisd meg bongeszovel, lehet abban van a proxy szerver cime es posrtja.
  • Newfronter
    Szóval a feltöltés a modemen megy ami 9600bit/sec, de a letöltés a műholdon jön ami 100kbit/sec is lehet. De nekem a modemen jön le nem a műholdról, és olyan 600bit/sec-el ami nevetséges. Az exploreres letöltésnél olyan 100kbit/sec-el jön és nem tudok rájönni hogy is kellene beállítani. Egyáltalán milyen IP-t kell megadnom vagy portot netán proxyt.

http://127.0.0.1:2517/www/proxy.pac

Ez van beírva az explorerbe. Ennyi!
    Kérlek segítsetek!
    Pontosabban ez egy műholdas (Sky DSL)Internet, ami modemen tölt fel és műholdon tölt le. Matávos
    Ennyi amit mondani tudok.
    De ez probléma jelentkezik a letöltésvezérlőknél is.
  • HiPPoNaX
    Kicsit pontosabban ha leirnad, mit szeretnel vele...
  • HiPPoNaX
    HUBsoft szintu plugin az illeto, http://www.sf.net/projects/verlihub oldalrol letoltheto es tanulmanyozhato, hogyan is mukodik, akit ennyire erdekel a mukodese (de ptokahoz es egyeb scriptelheto hubprogikhoz is letezik biztosan hasonlo funkcioju bot)
  • HiPPoNaX
    Nem latok ra eselyt
  • Newfronter
    Tud valaki segíteni abban hogy hogyan kell beállítani egy SkyDSL-t?
    Proxy vagy valami?
    Please help!

• Saphyre
    tomo: egy kis magyarázat... a priváttal kapcsolatban
    két féle kapcsolat van DC-n
    1. Client <-> Client
    2. Hub <-> Client

A main chat és az összes tevékenység (keresés, privát inditás) mind mind hub és kliens között zajlik (2.)

A privát üzid "$To: tonick From: fromnick $ <fromnick> message" formában megy fel a hubra. (ha érdekel a Wiki-t tanulmányozd)

Majd a hub küldi tovább ugyanezt a message-t az usernak (azért ugyanezt mert egyszerűbb) az user DC-je kibogarássza, hogy kitől jött és megjeleniti. (az szintén hub és kliens >> 2.)

Tehát csakis a hub-hoz hozzáférő user nézhet be a PM-edbe, olyan forgalomban lévő hub nincs ami ezt a funkciót tudja, tehát csak hackelt hub progival lehet megcsinálni (esetleg sript).

Következtetés: ha fellépsz a hubra valamilyen szinten bizol az üzemeltetőkben, igy elhiszed azt hogy nem fognak a te üzieidben turkálni, ha mégse igy lenne menj másik hubra (csinálj sajátot, és te is nézhetsz PM-et)

Megjegyzés: a bot általában a hubon van ezért tudja hogy mit irsz be mert a bot = hub tehát a belső bot látja, és tudja szűrni is.

UI.: ha mégsem igy lenne akkor küld el nekem légyszi azt a külső botot, vagy klienst ami képes PM-et lehallgatni.
  • Mihail
    strong dc-m van, matrix hubosok általi átdolgozás, ezt tettem neki is fel, tartalmazahtott spywaret?
  • tomo
    rmdc ben be lehet allitani hogy a lassu szegmenseket megszakitsa. ha jol tom te tod beallitani mi a lassu.
  • HiPPoNaX
    download queue/remove user from queue az 1etlen megoldas amit erre javasolni tudok